2008. október 5., vasárnap

DUKA ITÉLETE!!!

Duka József a korrupciós balhét korobbantó parkoló őr munkaűgyi perben áll a céggel!!! (Na meg még rajtakivűl hárman is.)




Duka tárgyalásán az ítélethozatal kb ilyen lesz:




Dukát Rusznák pártkapcsolatai révén elitéltette büntetése agyonbotozás.!!!


Itt a végrehajtásának egy részlete látható.(KIZÁRÓLAG ERŐS IDEGZETŰEKNEK)



Mi a tanulság nem fordilhatsz szembe a maffiával.......

MIÉRT KELLETT KIPAKOLNOD???


KORRUPCIÓ NINCS NEM VOLT NEM IS LESZ!!!

MENNYI A NAPI TARIFA 200 FT!!!! NEM MÁR 1000 FT!!!!
AZ üzlet megkötetett pénzt a kézbe.

Pénz már a zsebben.


Azért még fogni kell ne legyen feltünő.


Tovább,tovább!!!




YOUTUBE PARKOLÁS BUDAPESTEN CIMŰ VIDEÓJA!!!

SIKKASZTÁS A BÖP KFT-NÉL.

FIZESS ÉS MAJD ELLOPJÁK.
VAN EGYÁLTALÁN OLYAN BÜNCSLEKMÉNY AMIT A BÖP KFT-NÉL MÉG NEM KÖVETTEK EL!!!











Milliókat sikkasztottak a parkolócégek büntetéspénzeiből is?

BUDAPEST – Újabb bűncselekmény gyanúja merült fel a fővárosi parkolási Kft.-nél.

Újabb botrány a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) cégnél! Még javában folyik a nyomozás a Blikk által korábban kirobbantott korrupciós ügyben, ahol a gyanú szerint zsebre bírságoló parkolóőrök még a főnökeiknek is adtak a milliós bevételből, máris itt a következő ügy.Az eddigi információk szerint a BÖP egyik vezető alkalmazottja hónapokon át sikkasztotta a cég, jobban mondva az adófizetők pénzét. Azt, hogy pontosan mennyi pénz tűnt el, még nem lehet tudni, mint ahogy azt sem, hogy az alkalmazott egyedül vagy többedmagával követhette el a bűncselekményt. A BRFK illetékesei szerint ezekre a kérdésekre a nyomozás előrehaladtával tudnak majd válaszolni.
Egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottuk szeptember 16-án a nyomozást a parkolási cég feljelentése alapján – nyilatkozta Sas Oszkár, a BRFK sajtóreferense, aki hozzátette: egyelőre azt sem mondhatják ki, hogy nincs összefüggés a korábban kirobbant korrupciós ügy és a jelenlegi bűncselekmény között.A Blikk értesülése szerint a az ügybe keveredett alkalmazottnak volt hozzáférése az önkormányzati tulajdonban lévő cég számlájához is, amelyről állítólag több ízben átutalt magának különböző összegeket, mintegy prémiumként. Az is felmerült gyanúként, hogy az ügyfélszolgálatokon büntetésekből összegyűlt pénzből vett el kötegeket, több százezer forint értékben. Természetesen megkerestük a BÖP Kft. vezetőjét is, ám Rusznák Imre lapzártánkig nem reagált kérdéseinkre az üggyel kapcsolatban.



A pontos története az ügynek az,hogy a pénzügyi vezetőt betegállománya alatt egy újonnan felvett pénzügyi vezető helyettes helyettesítette!Ő egy hónapja RUSZNÁK vette fel nagy szakmai hozzáértéssel. Hát az adott hölgy F.Valéria meg is hálálta az ügyfélszolgálatnak kimenő pénzeket folyamatosan gyűjtötte amikor egy nagyobb összeg összejött (kb:1450000 ft) azt egyszerűen zsebre tette. Amikor meg a kimenő pénztári bizonylatról érdeklődtek nála akkor ő azt állította,hogy a pénz kivétel Rusznák Imre szóbeli utasítása volt. A beosztottjai a pénzügyi osztályról az ellenőrzési csoport vezetőhöz fordultak segítségért Laczkó Jánoshoz aki egyszerűen kitessékelte kidobta a sikkasztó hölgyet a cégtől és szólt az ügyről Rusznáknak…
Állítólag a sikkasztó-lopó hölgyet Rusznák személyesen alkalmazta,ő vette fel személyes meghallgatás után. Tehát kimondhatjuk Rusznák Imre jól választott a jó az ember ismerete a nagy vezetői gyakorlata alatt jó ember ismeretet szerzett…Azt már feltételezni sem merem mi van ha a hölgy igazat mond és tényleg Rusznák szóbeli utasítására vette ki a pénzt,csak a beosztottjai véletlenül észrevették.

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=119081&next=


KIVÁNCSI VAGYOK RUSZNÁK EZT,HOGY MAGYRÁZZA KI!!!!!!!

MERT KIFOGJA ATTÓL NEM FÉLÜNK!!!

JÓ TANÁCS AUTÓSOKNAK.

EZEKKEL A MÓDSZEREKKEL A BÜNTETÉS BIZTOSAN ELKERÜLHETŐ:












Kétséget kizáróan ez a leghatásosabb módszer,de nem javasoljuk senkinek!!!!"Nem törvényes"!!!

A BLIKK,A TV ÜGYVÉDJE,ÉS A TV2 TÉNYEK A HIBÁS?? NEM A CSALÓ BÖP PARKOLÁSI KFT.!!

Nem hamisítottak fényképdátumot a parkolóellenőrök2008. október 3., péntek, 17:58


Nem manipulálták a fizetés nélkül parkoló autókról készült fényképek dátumait a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél - állapította meg a rendőrség. A nyomozás azt követően indult, hogy a sajtóban több helyen is megjelent híradás arról, hogy a manipulált fényképek alapján szabtak ki pótdíjat. A társaság szerint a rendőrök a hamisítást nem, ám a rágalmazás tényét megállapították az erről író lapok esetében.
A rendőrségi vizsgálat bebizonyította, hogy nem hamisították meg a fényképek dátumát a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél (BÖP), a nyomozást így bűncselekmény hiányában lezárták - közölte a parkolási társaság pénteken.
A nyomozás azt követően indult, hogy a sajtóban több helyen is megjelentek olyan állítások, amelyek szerint a tilosban parkoló autókról készült fényképek dátumát vezetői utasításra meghamisították, és a hamisított fényképek alapján hajtott be pótdíjakat. Többek között a Blikk írta ezt júliusban a BÖP egy volt dolgozójára hivatkozva.
A társaság szerint azonban a rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a cégnél használt számítógépes rendszer nem tesz lehetővé az ilyen csalásokat, mivel az ellenőrök által használt kézi számítógépekről a cég központi szerverére feltöltött fényképeket csak megtekinteni lehet, de átírni és manipulálni nem. A BÖP szerint a rendőrség a magánokirat-hamisítást nem, de a Blikk valótlan állításai miatt a rágalmazás tényét megállapította.
A társaság ügyvezető igazgatója ugyanis feljelentést tett a lap ellen. A rendőrség a rágalmazással kapcsolatban már meg is küldte az iratokat a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak.
document.write('A cikket az alábbi címen találja az [origo]-ban:');
var cikkUrl = 'http://origo.hu/'+sysuri.substr(7);
document.write(''+ cikkUrl + '');

A cikket az alábbi címen találja az [origo]-ban:http://origo.hu/itthon/20081003-budapesti-onkormanyzati-parkolasi-kft-bop-nem-hamisitottak-fenykepdatumot-a-parkoloellenorok.html


KOmmentek:

Hozzászólások: 1 - 7 / 7
#1-->
stk66 #1 8 órája 26 perce
Akkor Juszt megint öngólt rúgott??Vagy álinformatikus csinálta a kamudokumentumokat??Remélem most akkor Frei Tamás bebizonyítja Kaya Ibrahim is áltörök!!
#2-->
akasztófavirág #2 1 napja
Húhh!Ennek igazán örülök!Emlékszem egyszer nekem is volt egy ilyen esetem.Vitatható volt a dolog,de erősen!Most megnyugodtam!Az ellenőrök nem hamisítanak,a politikusaink nem hazudnak és lopnak!Dübörög minden!Csak az úthengerek mikor dübörögnek már végre ennek a sok csaló,szemétláda,szarházi fején!??
#3-->
Hesus & Moses #3 1 napja
Én se tudom a számítógépemen, se a fényképezőmön átállítani az órát:PPP
#4-->
tash lee #4 1 napja
Ha jól emlékszem,az ügy abból kifolyólag pattant ki,hogy a központban dolgozó számítógép-kezelőt (elmondása szerint)utasították a fényképek manipulálására.Sajna ismét bebizonyosodott,a korrupció és a magyar igazságszolgáltatásban tevékenykedő vezető tisztségviselők tejtestvérek .
#5-->
tisztahiszti #5 1 napja
ugye nem hitte senki, hogy nem a maffiának lessz igaza .Ehhez pofa kell. Vigan lehet lopni, ha megállapítják nem történt lopás.
#6-->
DonJoe #6 1 napja
Vazze, itt már akkora az összefonódás meg kézkezetmos, hogy reménykedni sem lehet abban, hogy ez valaha is megtisztul és rendbe jön.Már csak abban reménykedhet az ember, hogy végre őt is beveszik a "buliba" és akkor nyugta lesz. Most éppen a parkolóőröktől. De sok mást is említhetnénk.
#7-->
angus2 #7 1 napja
JA AHA PERSZE!!!!!!!!!!




Érdekes cikk jelent meg a minap!!!!

Egy részlete:
A társaság szerint azonban a rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a cégnél használt számítógépes rendszer nem tesz lehetővé az ilyen csalásokat, mivel az ellenőrök által használt kézi számítógépekről a cég központi szerverére feltöltött fényképeket csak megtekinteni lehet, de átírni és manipulálni nem. A BÖP szerint a rendőrség a magánokirat-hamisítást nem, de a Blikk valótlan állításai miatt a rágalmazás tényét megállapította.”


Ezért ügy döntöttünk,hogy feltesszük az ominózus videó egy hosszabb darabját.
Ami a legérdekesebb az ügyben,hogy a videón szereplő egykori operátort a rendőrség ki sem hallgatta az ügyben miért??????? Az 1 órás videofelvételt még senki el sem kérte tőle hivatalosan.

Érdekes a cég nyilatkozata az adott Operátort azért rúgták ki a cég állítása szerint mert a cég a központi szerveréről törölte 11 ellenőr napi munkáját!!!!!!Arról a szerverről csak megtekinteni lehet a fotókat!!!!!!

De a cég másik ügyben ellene történt feljelentése alapján kétszer is házkutatást tartottak nála és a felesége lakásán .Ott hirtelen következetes tudott lenni a rendőrség!!!!!
Amikor a Böp KFT. Tesz valaki ellen feljelentést akkor a Magyar Rendőrség egyből következetes tud elleni az illető személy ellen!!!

Amikor a Böp KFT. Ellen folyik vizsgálat akkor a rendőrség semmit nem csinál lezárja (LESZARJA) az ügyet az egyetlen komoly tanú kihallgatása nélkül,és egy komoly bizonyíték megtekintése nélkül (egy órás video)!!!!!!

Tehát beigazolódik,hogy Rusznák Imre kapcsolatain keresztül eltudja tusoltatni az ügyet még a RENDŐRSÉGEN is.

NEM VOLT NEM LESZ KORRUPCIÓ,FOTÓHAMISITÁS,AZ IGAZGATÓ NEM FOLYTATOTT BŰNPÁRTOLÓ MAGATARTÁST AZZAL,HOGY NYÍLTAN TÖBBSZŐR ELISMERTE A KORRUPCIÓT!!!!!
HIÁBA VAN A FOTÓ MANIPULÁLÁSRÓL EGY ÓRÁS VIDEÓ,HIÁBA VAN NÉGY HANGFELVÉTEL AMIN RUSZNÁK MÉG A NEVÉT IS KIMONDVA NYÍLTAN BESZÉL A KORRUPCIÓRÓL,HIÁBA VAN EGY 1000 ZSEBREFIZETŐ AUTÓSOK LISTÁJA,AKIKET A MAI NAPIG MINDEN NAP ZSEBRE LESZEDNEK A PARKOLÓELLENŐRŐK,MINDEN HIÁBA!!!!!


A rövid tényállás:

BLIKK ELSŐNEK FELTÁRJA AZ ÜGYET

A TV-ÜGYVÉDJE MEGFILMESITI

A RENDŐRSÉG INDÍT EGY VIZSGÁLATOT AMIT AZONNAL LEZÁR ÉS A BLIKK A RÁGALMAZÓ EZT HOZZA KI.

TEHÁT HA MA MAGYARORSZÁGON VALAKI TUDATOSAN ROSSZ BIZONYITÉKOKKAL SZÁNDÉKOSAN ANYAGI HASZONSZERZÉS CÉLJÁVAL FÉLREVEZETI A BIRÓSÁGOT AZ NEM KÖVET EL BÜNCSELEKMÉNYT!!!!!!!!A MAGYAR FÜGGETLEN PÁRTATLAN RENDŐRSÉG SZERINT!!!!!SŐT AKI FELTÁRJA AZ ÜGYET AZ A BÜNÖZŐ MERT KI MERT ÁLLNI.

MÉLYSÉGES TISZTELETÜNK A BLIKKNEK,A TV ÜGYVÉDJÉNEK,TV2 TÉNEKNEK....

SZEMÉLY SZERINT K.SZABOLCS-NAK,JUSZT LÁSZLÓNAK,ÉS M.R-NEK!!!!



2000 év alatt mit sem változott az igazság szolgáltatás!!!!!

TEHÁT JÉZUS A BÜNÖS NEM A VISSZAESŐ GYILKOS BARABÁS.


Itt az ominozús videó két darabja mindenki döntse el az igazságot???????

(Nem hiszem,hogy a felvételen szereplő operátor Etyekwoodon épitette fel a Böp kft. élethű diszleteit!!!!!)



Tehát a központi szerver zárt manipulálni nem lehet ez a sajtónak a hír ez a rendőrségi vizsgálat eredménye. Akkor,hogy lehet elbocsátani valakit azért mert a központi szerverről kitörölt fotókat illetve egy külső számítógépről belépett oda…
Össze foglalva a sajtó felé a központi szerver zárt és sérthetetlen,ezt még „rendőrségi vizsgálat is megerősíti.” A munkaügyi bíróság felé már nem zárt az a bizonyos központi szerver nyugodtan lehet róla fotókat törölni és belépni rá külső számítógépről.!!!!
Tehát a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. Központi szervere nyitott és zárt is,ez az adott ügytől függ amiben az cég részt vesz,ha cég érdeke úgy kívánja akkor nyitott a szerver mint a munkaügyi perben,ha a cég érdeke a sajtó felé úgy kívánja akkor zárt a rendszer,és aki az ellenkezőjét állítja az Rágalmazó mint a Blikk!!!
Vicc az egész úgy hazudoznak össze-vissza a cégnél mint a vízfolyás.

ÁTVERT PARKOLÓŐRŐK.

Tisztelt Parkoló őrök!


Tudomásunkra jutott Rusznák ismét ,hogy kitolt veletek be ígérte aki sokat pótdíjazz 35000-65000 forint havi prémiumot kap. Minden ellenőr ütötte vágta az autósokat és amikor jött volna,hogy Rusznák teljesítse az ígéretét a hó végi prémium kifizetését ő nem tette azt becsapott titeket. Olyan prózai indokkal,hogy a napi kvótátok 1100 db büntetés/nap de ez neki nem elég neki napi 1300 a minimum ami kell erre hivatkozva utólagosan nem adott prémiumot!!!!

JÓL ÁTVERT TITEKEK ISMÉT,A HAZUG KOMMUNISTA BUKOTT POLITIKUS!!!!


De sebaj itt felteszünk egy pár videót ezeknek a módszereknek a segítségével a napi akár 2000 db pótdíjat is elérhetitek!!!!!!!



MINT A PÓKEMBER.

Ezzel az módszerrel esélyűk sincs az autósóknak a jegyváltásra.





A parkoló őrnek csak a büntetés a feladata mérlegelés nélkül,ha egy autó fizető övezetben díjfizetés nélkül áll meg kell büntetnie!!!!!! (nem fogathat el semmiféle kifogást)


Ha Mohamed nem megy a hegyhez akkor a hegy megy Mohamedhez.
Ha az autós nem hajlandó fizető ővezetbe állni akkor minden eszközzel el kell érni,hogy oda álljon.

Ha az autós övezeten kivül áll akkor nyujtsd meg az övezetet!!!


Ha már semmiféle módszerrel nem akar valakit fizésre birni a civil parkoló őrők bevetése és fegyver használala is engedélyezett lesz majd Rusznák elintézi.Ha majd lesz egy két halott autós akkor a RENŐRSÉG ugyis jogos önvédelmet állapít meg a parkolóőr javára,mert aki nem vesz jegyet az törvényesen lelőhető a helyszinen.Rusznák megoldatja az ilyen tövényt hamarosan.A videón az autósnak épp hogy sikerült megszöknie!!!!