2008. december 30., kedd

VIZSGÁLAT A XIII.KERŰLETI ÖNKORMÁNYZATNÁL.!!!

MINDEN IGY KEZDŐDIK MINT A MESÉBEN CSAK AZZAL A KÜLÖNBSÉGGEL,HOGY ITT A GONOSZ GYŐZ!!!




EZ LENNE A HIVATALOS ÚT DE EZ SAJNOS DRÁGA.




MEG VAN A KISKAPU IS.A NAPI TARIFA ZSEBRE JÓVAL OLCSÓBB MINT A HIVATALOS DÍJ.MINDENKI JÓL JÁR CSAK AZ ÖNKORMÁNYZATOK NEM.



ÍGY VÉGZŐDIK.


Hova lettek a parkolási díjak?
Csak a felelősség elkenését szolgáltó vizsgálat?????

Ügyészséghez fordult a XIII. kerületi önkormányzat Fidesz-KDNP frakciója a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft. nyári, belső vizsgálata ügyében. Azt szeretnék megtudni, hogy a több tízmilliós feltételezett visszaéléssel kapcsolatban lefolytatott belső vizsgálat mennyire volt alapos, az csak a felelősség elkenését szolgálta, vagy valóban mindent megtettek a cég vezetői a felelősök megtalálása érdekében.

A BÖP Kft.-től idén nyár elején távozó egyik parkoló őr azzal vádolta meg a céget, hogy a parkolási díjak egy részét szabálytalanul szedik be, így az a cég helyett magán zsebekbe vándorol. Egy internetes portál arról számolt be, hogy maga a cég vezetője is elismerte, tudják mi és hogyan történik a cégnél.
A vádakat követően a rendőrség vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban. A rendőrségi eljárással párhuzamosan a cég belső vizsgálatot rendelt el. Míg a rendőrségi nyomozás mai napig is folyik, a belső vizsgálat egy hónapig sem tartott. A legfőbb megállapítása az volt, hogy nem sikerült semmilyen szabálytalanságot megállapítani, sőt, többen jelezték, hogy a vádaskodó volt kolléga munkavégzése, hozzáállása nem volt megfelelő.
"A XIII. kerületi önkormányzat a BÖP Kft. egyik tulajdonosa, így a kerületi lakosok joggal várják el tőlünk, hogy tegyünk meg mindent az ügy tisztázása érdekében. Mivel a XIII. kerületi Fidesz-KDNP frakció nem volt megelégedve a vizsgálat semmitmondó eredményeivel, kértük, hogy hadd tekinthessük meg annak összes dokumentumát. Ezt a lehetőséget megtagadták tőlünk. Most az ügyészséget kérjük, ne engedje, hogy közpénzek eltűntetésének vádja esetén megtagadják a jogot, hogy egy vizsgálati anyagba betekintsünk. A mindenkori ellenzék legfőbb feladata a hatalmon lévők ellenőrzése. Ha a cég vezetőinek nincs mitől félniük, nincs okuk megtagadni tőlünk e jogot" - áll Spaller Endre (XIII. kerület Fidesz-KDNP frakció) közleményében.


http://www.gondola.hu/hirek/83617
http://www.spaller.hu/


Az alábbi cikket találtuk.Érdekes végre valaki foglalkozni mer a parkolási maffiával XIII.kerületi önkormányzati szinten is!!!!!
Tisztelt Spaller úr azért nem kapta meg a jegyzőkönyveket mert a cikk szavaival élve csak a felelősség elkenését szolgáják semmi mást.
Mint már korábban is megírtuk az egész vizsgálat nevetséges volt,a cég egy csoportvezetője a cég egy ügyvédje illetve az önkormányzattól akreditált
Rusznák barát MSZP-s egyének voltak rajta. Megkérdezték a parkoló őröket:

-Mit tudnak a korrupcióról?
-Korruptak-e?
-Ismerik-e Dukát?
-Barátjai-e Dukának?

Ennyiből álltak a kérdések természetesen mindenki azt válaszolta:
-Nem vagyok korrupt,nem tudok semmit a korrupcióról,Dukával csak munka kapcsolatom volt,nem vagyok Duka barátja és ennyi....
Ezt mindenki aláírta és ennyi volt a vizsgálat. Mivel senki nem ismerte el,hogy korrupt és tudna valamit a korrupcióról így nincs korrupció a vizsgálat
szerint!!!!!!!!!Ezt rögzítették egy jegyzőkönyveben amit mindenki aláírt és ennyi.

Tehát ezek szerint ha Magda Marinkot megkérdezték volna annak idején,hogy ön gyilkos és azt válaszolta volna rá,hogy nem,akkor szabadon kellett volna engedni.
Hisz ő azt mondta és papíron aláírta,hogy nem gyilkos. Tehát ha valamelyik parkoló őr azt mondja magáról,hogy nem korrupt és ezt kész írásba is adni akkor
az illető nem korrupt!!!!!

Cirkusz volt az egész vizsgálat,nevetséges egy látszat intézkedés volt nem több "csak a felelősség elkenését szolgálta".....régi párt állami etikett szerint.
Spaller úr Rusznák foggal-körömmel védeni a jegyzőkönyvet is mindent el fog követni,hogy ön ne kaphassa meg!!Mert akkor kiderülne mind az amit ide leírtunk...
És az is,hogy megint mekkorát hazudott,a nagy vizsgálatáról kiderül,hogy egy előre megrendezett színjáték volt az egész nem több.



SZURKOLUNK MAGÁNAK SPALLER ÚR VÉGRE VALAKI XIII.KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATI SZINTEN IS KIÁLL A PARKOLÁSI MAFFIA ELLEN!!!!!

RUSZNÁK IMRE nem egyszer kérkedett azzal a beosztottai előtt: neki olyan kapcsolatai vannak,hogy szinte bármit és bárkit eltud intézni főleg a XIII.kerületi szinte hát most reméljük,hogy beletörik ebbe a bicskája!!!!!

Egyszerű számítás szerint korrupció miatt a XIII.kerület napi szinten 400-500 db zsebre fizető autóval számolva:
Napi:(Átlagban napi parkolás 1000 ft-al számolva):400-500 ezer forintot,Havi szinten (20 nappal számolva):8-10 millió,
Éves szinten:96-120 millió forintot veszít.
Lehet,hogy a XIII.kerrület tehetősebb kerületek közé tartozik de évi 100 millió körüli összeget ők is megéreznének!!!!!

DUKA HAMAROSAN NAGYON GAZDAG LEHET!!!!!






A bejelentő is kapnak a korrupció megakadályozásával szerzett haszonból!!!!


A Népszabadság szerint amerikai mintára változtatna az igazságügyi tárca a magyar korrupcióellenes szabályozáson, amelynek egyik elemeként a bűnüldözés kész osztozni a bejelentővel a korrupció megakadályozásával szerzett hasznon.

A napilap csütörtöki száma arról ír, hogy az igazságügyi tárca közlése szerint valamennyi olyan eszközt, eredményes nemzetközi példát felhasználnak, amely közelebb visz a korrupciós jelenségek visszaszorításához. Így mindent megtesznek, hogy biztosítsák a vesztegetési ügyeket bejelentők védelmét.

Ennek része lehet az anyagi ellenszolgáltatás – feltéve, hogy a bejelentés megalapozott, és abból az államnak bevétele származik. A bevezetés a minisztérium szerint alapos körültekintést igényel – olvasható a lapban.

Gyurcsány Ferenc kedden, az ötpárti egyeztetésen jelentette be: arra kérte az igazságügyi minisztert, hogy a korrupció legyőzése érdekében a lehető legbrutálisabb eszközök alkalmazására tegyen javaslatot.

http://www.jogiforum.hu/hirek/19002

EZEK SZERINT DUKA NAGYON GAZDAG LEHET HAMAROSAN 100-200 MILLÓBÓL VAJON MENNYIT FOG KAPNI MÁR CSAK EZ A KÉRDÉS?????

A SZABÁLYOK KICSIBE ÉS NAGYBAN.

"Egy illegális millió összeszedéséhez ugyanannyi ész kell,mint egy legális millióéhoz"
                                                                                -Charles "Lucky" Luciano-

"Milyen kegyes is az élet,ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai"
                                                            -Giuseppe Bonanno,olasz-amerikai maffiozó-





"A pénz beszél.Minél több a pénz,annál hangosabban beszél"
                                                        -Arnold Rothstein-






Omerta
A hallgatás törvénye. Régebbi, mint a maffia: Szicíliában a szokások már legalább négyszáz éve tiltják, hogy a helyiek bármilyen információval segítsenek az idegen uraknak, vagyis a hivatalos hatóságoknak. Megszegését halállal büntetik.


Pentito
„Bűnbánó”, azaz olyan maffiózó, aki megtöri az omertát, és személyes előnyökért, általában vádalku keretében, kitálal a rendőrségnek. Hivatalosan „az igazságszolgáltatással együttműködő személynek” nevezik. Az árulónak rendszerint a rokonait is kiirtják.


Pizzo
Zsarolással kikényszerített védelmi pénz. A maffia a 19. században kezdte követelni szicíliai nemesektől, földbirtokosoktól és kereskedőktől. Olaszországban ma becslések szerint 160 ezer kisebb-nagyobb vállalkozás fizet rendszeresen az alvilágnak, évente 30 milliárd eurót (7600 milliárd forint). Újabban ritka a nyers erőszak, általában megteszi a fenyegetés is. A tulajdonosok megszokták, hogy végül úgyis fizetniük kell – akkor pedig jobb nem megvárniuk, amíg ég a ház vagy az üzlet.


Lupara rossa
A „vörös puska” éppen ellentéte a fehérnek: a nyílt utcán, sokszor a járókelők szeme láttára elkövetett véres gyilkosság, amelynek célja a maffia erődemonstrációja, a megfélemlítés.

Tízparancsolat
A buzgón katolikus Szicíliában az alvilág bibliai mintára alkotta meg saját alaptörvényét. A Salvatore Lo Piccolo letartóztatásakor megtalált szabályzat a maffia tízparancsolata:
1. Ne fedd fel magad közvetlenül egy másik barátunk előtt! Harmadik személynek kell bemutatnia.
2. Ne vess szemet barátod feleségére!
3. Ne mutatkozz rendőrökkel!
4. Ne járj kocsmába és szórakozóhelyekre!
5. Kötelességed mindig elérhetőnek lenni a Cosa Nostrának, még ha éppen szül is a feleséged.
6. Mindig legyél ott a megbeszélt találkozókon!
7. Bánj tisztelettel a feleségeddel!
8. Ha információt kérünk, mondj igazat!
9. Ne tegyél el olyan pénzt, ami más barátunké vagy más családé!
10. Nem lehet a Cosa Nostra tagja az, akinek közeli rokona rendőr, akinek kétszínű ember van a családjában, aki rosszul viselkedik, és nem tartja tiszteletben erkölcsi értékeinket.


„Chi parla, muore. Chi tace, campa.” Aki beszél, meghal. Aki hallgat, túléli. (Szicíliai közmondás)


„Vallomást teszek, és ön híres ember lesz, bíró úr. De meg fogják ölni, mert a Cosa Nostra sohasem felejt.” (Tommaso Buscetta maffiafőnök Giovanni Falcone vizsgálóbírónak 1984-ben; a jóslat nyolc évvel később beteljesedett)

KIEGYEZÉS....BÜNTESS SOKAT ÉS NEM ELLENŐRZÜNK.

SOKAT BÜNTETSZ AZT CSINÁLHATSZ A PÁLYÁDON AMIT AKARSZ.



BÜNTESS SOKAT ÉS CSERÉBE GONDTALANUL LESZEDHETED A PÁLYÁDAT.


Aki sok pótdíjjat állít ki azt nem ellenőrzik és elnézik neki a korrupciót is.

Miért van az a cégnél,hogy aki átlag feletti pótdíj számot állít ki azt nem ellenőrzik korrupció szempontjából és nem mennek hozzá.
A képlet egyszerű üss sokat és nyugodtan leszedheted érte cserébe a legjobb pályákat büntetlenül,ez a hallgatólagos
megegyezés a cégnél a vezetők és az ellenőrök között. Kiváncsi lennék pl:Cuccos és Sanci két nagy ütő náluk mikor volt ellenőrzés utoljára és mikor pótdíjaztattak meg vele olyan autót amit kihagyott és,korrupció gyanúja merült volna fel velük szemben. Érdekes,hogy nagy ütőt még sohasem értek Laczkóék korrupción!!!!!
Ezek szerint a nagy ütők nem korruptak????Érdekes a kerületekben mindig a nagy ütők vannak és ott van a legtöbb csókos kocsi is!!!!
Teljesen egyértelmű a dolog a nagy ütők kapják a legjobb pályákat Takácsnak zsebre tejelnek,Laczkónak pedig átlag feletti pótdíjszámot produkálnak mindenki jól jár!!!
Érdekes az adott nagy ütők miért nem mennek pl:a nyugatiba ott is sokat lehet pótdíjazni,Cuccosék miért csak 131,132,133,134,külső 13 és belső ferencvárosi pályákat járják????Miért csak egy-két szerencsétlen pályáját tudja Takács és Laczkó lepótdíjaztatni a nagypofájú Cuccos és Sanci pályáját mikor veretik le náluk nincs vagy nem érdekes a korrupció??????

KETTŐS MÉRCE AMI NÁLAD FONTOS AZ MÁSNÁL NEM FONTOS.


MILYEN ÉRDEKES????

EGY-KÉT ELLENŐR MINT DUKA,H.PÉTER,N.ISTVÁN,D.KÁROLY megbuktak Laczkó és Takács előtt,hogy
nem pótdíjaztak meg bizonyos autókat szándékosan. Ez korrupció gyanúra ad okot és munkaköri kötelességének
a megszegése miatt az adott ellenőrt fegyelmiben részesítik illetve,a cég részéről rendkívüli felmondással eltávolítják
az adott parkoló őrt....Ez még érthető talán!!!!
Az ami nem érthető,hogy azok az autók amik miatt az adott parkoló ellenőröket kirúgták másnak is ott vannak és a másnapi
ellenőr sem pótdíjazza meg őket jól tudjuk miért,de nála ez nem probléma...Tehát az ellenőrt és pofára megy amit szabad az egyik ellenőrnek azt
nem szabad a másik ellenőrnek. Teszem fel Pizsit kirúgták mert elvitte a Váci úton a Textiles sárga hondáját de másnap már
az adott kocsi nem volt érdekes?????Tehát Pizsit kirúgták érte másnap mondjuk Cuccos simán büntetlenül kihagyhatja az autót ő nem kap büntetést érte!!
Nem furcsa az adott csókos kocsiért mert nem pótdíjazza meg senki az egyik ellenőrt kirúgják a másikat nem!!!!!Tehát a Váci úti sárga hondát pizsi nem hagyhatta volna
ki,de a másnapi ellenőr kihagyhatta nála már nem volt érdekes. Mi ez ha nem pofára menő ellenőrzés vagy inkább zsebre aki nem tejel Takácsnak azt elkapják és kirúgják???
Jelzem,hogy az adott sárga honda a mai napig ott van és zsebre fizet Pizsit majd egy éve kirúgták miatta mást nem csak Pizsinél volt érdekes a kocsi????

VERS MINDENKINEK.

Cuccos Miért kellett neked a Dukát fenyegetni,
azt érted el,hogy a kerületben fog téged meg kergetni.
Amikor a pályád zsebre leszedted akkor legyen eszed
Ha a Dukát észre veszed.

A Renit ne zaklasd,mert jön az Ádám
És a nagy farkával neked jól beakaszt.
A Reni veled sohasem fog lefeküdni,
Mert ő is tudja a drogosokat inkább jobb elkerülni.
Különben is a farkad a sok drogtól állandóan csak lankadt.

Adj sok pénzt a Takácsnak és
Bucsut inthetsz a Bakácsnak.
A legjobb beosztást kapod
Ha a lovét neki zsebre adod.

Takács a rabruhát hamarosan felveheti
Ha a parkoló őreit továbbra is zsebre szedi.
Takács az ex-Pr-managert továbbra is keféli
Az egész cég ezt beszéli.

Rusznák hazudhat nyugodtan párba,
úgyis megvédi őt a pártja.
Hazudhat ö jobbra-balra
Úgy sem esik semmi baja.

Nem baj ha a céget tönkre teszi
A hat milliós jutalmát így is fel veheti,
Mert azt a pártja úgy is félre teszi neki.
Schmidtkát gyorsan kirúgta,nehogy már az igazgatót is meg fogja!

Duka nem hagyja magát és elkapja
Az egész korrupt bandát.
A Takács Cuccos és a Sanci pattoghat
Aztán a bilincs a kezükön csattanhat.

2008. december 17., szerda

A BÖP KFT-RE A LEGJELLEMZŐBB HÁROM KÉP,ÉS EGY VIDEÓ NO COMMENT.




ITT A LISTA HOL A LISTA AVAGY RUSZNÁK ISMÉT NAGYOT HAZUDOTT.


Itt a lista,hol a lista.


Rusznák Imrétől az kérdezte az RTL riportere tud-e a listáról?
Ő nem tud,hogy létezne ilyen lista ő még nem kapott ilyet volt a válasza.
Ebből is látszik mekkora primitív,önző barom Rusznák!!!!!
Tehát ha van lista akkor azt csak ő kaphatná meg elsőként!!!!!Kicsit sem egoista!!!!
Minek,hogy letagadhassa azt valamivel jól kimagyarázhassa azt???????
Rusznák a listára a következőket mondaná,mondja megvizsgáltuk azt annak semmi valóság tartalma nincs
hazugság az egész Duka bosszúja az ennyi nem több és nincs korrupció.
Majd a rendőrség megvizsgálja azt tényleg valósak azok-e az autók amik rajta vannak????
600 db az nem kevés az napi 300000 forint havi 6600000 forint évi 79.2 millió...
Állítólag ezt a listát Duka csak felületesen csinálta amerre járt kelt fótózott. Mi lett volna ha célirányosan keresi a Zsebre fizető autókat???Meglett volna az ezer darab!!!!! 600 db-val évi 79.2 millió 1000 db-val évi 132 millió forint!!!!
Az az,hogy Rusznák 100 és 200 millió körülire számoltatta ki a korrupció miatt kifolyt összeget teljesen helytálló és nem hazudott ez egy valós szám!!!!!
Ebben is teljesíti az üzleti tervet vajon van korrupciós üzleti terv is a cégnél....100 és 200 millió forint??????Ahogy Rusznák mondta!!!!


Lista van,100 és 200 milliós éves korrupció van a cégnél!!!!
Rusznák valószinűsitem nem erre az eredményre kapta az éves 6 milliós prémiumát!!!!!Bár ez is teljesítve lett.....!!!!


A OMINÓZUS HIRADÓ!!!!



ITT A HAZUG 13 PERCES RIPORT RUSZNÁKKAL TELE FOLYAMATOSAN ELLENTMONDÁSOKKAL.
LISTA NINCS MERT Ő MÉG NEM KAPOTT ILYET...




ÉS AKKOR JÖN DUKA ÉS HOZZA A LISTÁT AMI RUSZNÁK SZERINT NINCS!!!!!!
HÁT MÉG IS VOLT ÉS RUSZNÁK NEM KAPOTT BELŐLE,TEHÁT HA RUSZNÁK NEM KAP A LISTÁBÓL AKKOR AZ NINCS????




NINCS MESE LISTA MÁR A RENDŐRSÉGEN VAN!!!!!




CUCCOSNAK ÉS A BANDÁJÁNAK NEM KELLETT VOLNA DUKÁT ÉS CSALÁDJÁT FENYEGETNI,AKKOR MOST NEM LENNE EZ AZ ÚJABB BALHÉ!!!!!!

MIÉRT KEFÉLI TAKÁCS MUNKAIDŐBEN A CÉG EX PR MANAGERÉT????

FELKUSZ IS ILYEN ÜGYESEN CSINÁLJA,MINT A KÉPEN LÁTHATÓ HÖLGY PÚPOS???
ELVÉGRE Ő IS SZŐKE STB.....








Takács Sándor azért kapja a fizetését a Böp KFt-nél,hogy munkaidőben kefélje a cég EX-PR managerét??????


Takács Sándor ellenőrzési csoportvezető továbbra is keféli munkaidőben a cégtől kirugott
PR-managert.
Ellenőrzési célzattal kivonul a 13.kerületbe Laczkót is becsapva,és rohan kefélni F.Szilviát munkaidőben.
Otthon várja az asszony a pár hónapos gyerekükkel ő meg keféli a szőke buta barbi babát,de ez az ő dolga lenne ha nem
munkaidőben tenné ezt, a Böp KFT-töl nem ezért kapja a fizetését vajon Rusznák tudja ezt.
Mivel a hölgyel olyan szerencsés helyzetben van,hogy pont a fizető övezet kellős-közepén lakik még ellenőrzési
indokkal kihazudva ott is tartózkodhat Takács. Az adott hölgy a Pannonia-Balzac u sarkánál lakik érdekes ,hogy Takács akkor ha ilyen helyen jár miért nem veszi észre azt a rengeteg zsebre fizető autót ami mellett elhalad!!!!

ELLENŐRŐK ÉS TAKÁCSÉKRA KIK ÉS MI VÁR A SITTEN:

GYERTEK A PAPÁHOZ PICINYEIM.











TAKÁCS MÉG MINDIG ZSEBRE DOLGOZIK!!!!!







FIFTY-FIFTY


Takács Sándor hamarosan lebukik,mert kapzsi!!!!!
Ilyen balhék mellett amik junius óta folynak nem normális,hogy továbbra is zsebre szedi heti rendszerességgel
az ellenőreit az egyetlen megmaradt területi ellenőrővel.a Módszer és az osztozási mód egyszerű
egyik héten a begyüjtött pénz Takács-é másik héten a területi ellenőr úr-é!
Havi szinten ez kb:180-220 ezer plussz pénz nekik fejenként.
A lebukásuk már nincs messze.A nekik biztosan fizető ellenörök:8-10-en vannak.


Végezetűl egy személyes üzenet a púpos mocsoknak:

Bráner-Maistertől.

"Amikor az Ecseri uton átvetted tölem a pénzt akkor nem akartál pofán vágni,
csak,hogy már nem vagyok a cégnél akkor mersz üzengetni."

LEBUKÁS ESETÉN AZ ELLENÖRÖKNEK NEM KELL FÉLNIÜK????





PARKOLÓŐRŐK NEM KELL FÉNI....

HA Duka 600-as listája miatt letartóztatnak valakit,ami már nem sokára várható akkor Rusznák
nem hagy cserben titeket. A cég megvéd titeket DR.Őr Mária a cég ügyvédje mindenkit megvéd a bíróságon.
Vagy megpróbál!!!Hatalmas szakmai karrierével:
Az interneten találtunk róla két linket is:

Ellenjegyezte FERENCVÁROSI KUTYATARTÓK ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZETét.
http://www.cats.hu/fkecsz/alapszabaly.htm

Nyert részben egy ügyet a Ferencvárosi Önkormányzat közbeszerzési eljárása ellen.
http://www.opten.hu/cgi-bin/loadpage.cgi?dest=@KE02&dir=2005_68&n=09919_2005

Nem kell félni a büntetőügyeket is kell kezdenie valamikor!!!!
Leg feljebb egy két ügy nem sikerül az elején,egy-két ellenőr kap 5-10 évet sebaj Dr.Őr Mária elkezdte
a büntetőjogi gyakorlatát is.
Nyomorult Dr.Őr Máriáról el kell mondani,hogy tök hülye állandóan úgy hisztizik mintha menstruálna,
szakmailag emberileg,erkölcsileg egy nulla,úgy hogy jó ügyvédjük lesz a parkoló öröknek és vezetőknek hamarosan.

RUSZNÁK IS KORRUPT??????!!!!!!




Érdekes képet kaptunk a minap Rusznák Imréről.


Vajon mit keres a képen az előtte látható köteg pénz????
Ő is korrupt és éppen a képen látható papír aláírásáért kapta????
Rusznák Imre is zsebre dolgozik?????

RUSZNÁK JUTALMA.




RUSZNÁK IMRÉT AHELYETT,HOGY KIRUGNÁK MÉG JUTALMAZZÁK IS A PÁRTTÁRSAI!!!!



6 milliót mert olyan balhét csinált a parkoló cég körül amilyen még sohasem volt!!!!


Szégyen és gyalázat amit csinál hazudik fűnek-fának a riportokban a magánéletben az RTL klub riportjában

önmagával ellentmondásba került!!!!

Csak káoszt és balhét okozott a cégnek azzal,hogy bunkó paraszt meggondolatlan döntéseket hoz

és úgy bánik az emberekkel mint az állatokkal...Kompromisszum készsége egyenlő a nullával.

Paraszt bunkó,erőszakos,lekezelő,mindenki felett álló párt tikárként viselkedik 2008.-ban egy igazság létezik az övé.

Kapitalizmusról beszél közben ő a legnagyobb kommunista,az apja rajta van a III/III-as ügynök listán

Imóka 5 éves volt 1956-ban amikor az apucikája pufajkában lövöldözött az "ellenforradalmárokra"......

Mocskos "KRIPTA KOMMUNISTA" vagy az ilyeneknek mint te már rég a süllyesztőben lenne a helye nem egy

állami 1.2 milliárd forgalmú cégnél az igazgatói székben .Ezt hozta Magyarországnak a MSZP második négy éves ciklusa

tessék minta példa ami a BÖP-nél zajlik. Régi öreg buta kommunista párt katonát az igazgatói székbe és ennyi.

HAZUDNI,TITKOLÓDZNI AZ MEGY MINDENT LETAGADNI,MINDEN RENDBE VAN KÖZBEN 1000 SEBBÖL VÉRZIK A CÉG..


Érdekes a prémiumra előre egy évvel szerződnek le?????Eredményektől függetlenül????


De mi lesz Rusznákkal 2009-ben nem lesz prémiuma!!!!!!Ne féltsük Imót majd ellopja ő azt a cégből másképp

újabb megbízások az öccsének,fényképezőgép vásárlás,informatikai softwarek íratása ürügyén többszörösen is.

Nem kell az öreget félteni simliskedni,hazudni,sikkasztani,csalni megtanították az elvtársai azt tudja,ha mást nem is.









DUKA HÍRES.

AUSZTRIÁBAN MÉG ÜZLETET IS NEVEZTEK EL RÓLA.
kÜLFÖLDÖN MÉG CD-T ADTAK KI DUKÁRÓL.
DUKÁT RUSZNÁK LEGSZÍVESEBBEN MÁR ÍGY LÁTNÁ.

2008. december 3., szerda

SZLOVÁK MAGYAR JÓ KAPCSOLAT.



A Dunaszerdahely-Slovan Bratisva meccs óta feszült a Magyar-Szlovák kapcsolat.....
Nem úgy a Magyar Parkolóőr és a Szlovák utazási iroda kapcsolata.(Visegrádi u.66)
itt semmi nyoma a nemzeti villongásoknak napi 500 ft/kocsi és semmi viszály.Példát lehetne erről a Magyar-Szlovák kapcsolatról venni!!!Ahogy a mondás tartja üzletbe nem lehet politikát bele vinni és a Parkolós srácok nem is visznek politikát a dologba puszta üzlet és semmi más.

Ki a legszimpatikusabb pincér őnnek???

Az ideális pincér kedve jóképű. A MACHO pincér minden nő álma!!!
A rámenős pincér.


A Budapesti önkormányzati parkolási kft-t vezető pincér!VAJON MIT KERES OTT???



A ideologizált pincér rajza.




Fiatal tanuló pincér.(egyszer még ő vezeti majd a Böp KFT-t.)



Francia profi pincér.