2009. január 18., vasárnap

DUKA JÓZSEF VIDEÓ ÜZENETE A CÉG DOLGOZÓINAK.

Nem akart ő már semmit tenni,csak a munkaügyi perére koncentrálni,de sajnos a cégből Takács pribékjei nem hagyták békén ezért ő is lépett.


A videó tanulsága:

Duka József fütyült már az egész cégre,és nem vitte volna be a rendőrségre a fotókat ha nem fenyegetik meg őt és a családját. Tehát a mostani egész balhét köszönhetitek az alábbi ellenőröknek:

536 számú parkoló őr Kovács Csaba (Cuccos)
525 számú parkoló őr Sándor Gergely (Sanci)
501 számú parkoló őr Varga Zoltán (Zolika)


Őket nevezi meg Duka a videofelvételen……
A többi becsületes parkoló ellenőr nekik lehet hálás!!!!!!!!
Na és a púposnak aki mozgatja őket hazug alamuszi módon,ahogy a dolgait intézi.
Kedves ellenőrük miért vagytok birkák???Szomorúan írjuk ezt rólatok de birkák vagytok.Meddig türitek,hogy Takács és a fent említett triumbirátus terrorizáljon titket...Ő kapják a legjobb pályákat és a dupla pályákat is mindig stb.És miért,hát azért mert a mai napig tejelnek Takácsnak!!!!!Ennek a hülye szövegnek amit Laczkó és Takács állít,hogy ők a legjobb ütök ne dőljetek be...Ha ők a legjobb ütők akkor miért nem megy állandóan valamelyik a háromból a nyugatiba??Szakmai alapon indokolt lenne egy sok pótdíj kiállitható ezen a területen magyas óradíjakkal a legjobb bevételi forrása a cégnek.A állitólagos nagy ütők miért nem itt vannak felváltva hisz ez lenne a cég gazdasági érdeke nem????
Megmondjuk miért,nincs a nyugatiba zsebre pénz és veszélyes is,ezért nem megy oda soha Sanci,vagy Cuccos,Takács egyszerűen nem írja oda őket nem éri meg neki.

Rusznák Imre egyetlen „sikere”…



Gratula Imonak és a pártjának.


Rusznák Imre egyetlen „sikere”…


A cége a Böp kft. Előkelő helyet foglal el a K-MONITOR független korrupció figyelő iroda weblapján….
Gratulálunk Rusznák ezt sikerült elérnie semmi mást.
A primitív,agresszív,bunkó kommunista elvek szerinti vezetésével ezt sikerült elérni .A saját maga által hozott pribékjei is otthagyják,mert nem bírják a bunkó,lekezelő,erőszakos stílusát.
Ő egy pártállamból itt ragadt kripta kommunista aki tönkreteszi a céget addig zsigereli amíg pénzt tud kicsikarni belőle a pártja számára,utána egy nagy végkielégítéssel sorsára hagyja..
2010 már nincs olyan messze bukik a párt és buksz vele együtt te is,akkor majd felelned kell
A tetteidért,és a károkért amiket az önkormányzatoknak okoztál.



http://www.k-monitor.hu/adatbazis/results/ruszn%C3%A1k+taxonomy%3A12208

DOLGOZZON NÁLUNK..........

Érdekes dolgot olvastunk a cég weblapján,na már mint a hivataloson az egyik menüpontban:

DOLGOZZON NÁLUNK címen. Ezért úgy döntöttünk mi is felhívjuk lapunk olvasóink figyelmét hátha akarnak a Böp Kft.-nél dolgozni. Az elvárásokat egy kicsit kiegészítettük a valós elvárásokkal. Mivel hivatalból a cég nem írhatja ki a lapjára,hogy olyanokat keres akik belemennek a korrupciós játékba,illetve elviselik Rusznák bukóságait.


Parkoló ellenőrként:
Elvárásaink:

középfokú végzettség

erkölcsi bizonyítvány (hamis is jó,már volt rá példa)

egészségügyi alkalmasság (nem baj ha 60 éves vagy csak ne nálunk dögöljön meg)

zsebre dolgozási készség gyors elsajátítása

korrupciós készség az autósokkal,vezetőkkel

drogos,börtön viselt múlt előny

Fizetés nettó:80000 ft de zsebre mellékesen akár 200-300 ezer is összejöhet még pluszba. Akár jutalmat is kaphat de ez Rusznák kénye-kedvétől függ illetve ha ő nem nyúlja le akkor esetleg még ad is belőle.

Ügyfélszolgálati munkatársként
Elvárásaink:

középfokú végzettség

felhasználói szintű számítógépes ismeret

jó kommunikációs készség (akkor is mosolyogni kell ha az anyádat szídják)

hatékony részvétel csoportmunkában

angol nyelvismeret előnyt jelent

Rusznák őrjöngéseit paraszt dolgait elviselő készség


Jelentkezni személyesen vagy levélben, önéletrajzzal,vagy szabaduló levéllel:
Szunai Valéria
1133 Budapest, Visegrádi utca 115.
Email: szunaiv@bop.hu


Ökör Rusznák érettségivel erkölcsivel havi nettó 80000 ft-ért ki fog Parkoló őrnek menni már a McDonalds is többet fizet és ott legalább nincs kitéve az ember közutálatnak és nem kényszeríti a közvetlen felettese korrupció bűncselekményére,nem él lelki terrorban nap mint nap.

RUSZNÁK GYANUS ÜGYEI A BÖP KFT-NÉL. 4

Barátom nyilatkozz rólam jót és zsíros álláshoz jut nálam a rokonod.

A cég weblapján az alábbi adatokat találtuk:

Magyar Éva, Iroda vezető: (06-1) 478 - 5008, magyar.eva@bop.hu


A hölgy nem más mint a „sztár”ügyvéd Dr.Magyar György rokona aki a nyári korrupciós balhénál nagy vehemenciával nyilatkozta,hogy Rusznák ártatlan mert ha valakinek vezető beosztásban a cégénél folyó 100-200 milliós vesztegetés bűncselekményéről van tudomása és nem tesz semmit akkor az nem bűnös….
Tehát ezen az elven ha valakinek bűncselekmény jut a tudomására és azt nem jelenti,az nem bűnös…Ezentúl ha valaki rablást,gyilkosságot stb lát akkor ne jelentse,azzal nem követ el bűncselekményt!!!!!

Itt a hála Dr.Magyar Györgynek mossa a barátját egy sajtó nyilatkozatban,cserébe Rusznák a cégénél egy zsíros irodavezetői álláshoz jutatja a rokonát…….

2009. január 12., hétfő

RUSZNÁK GYANUS ÜGYEI A BÖP KFT-NÉL. 3

RUSZNÁK ÚJ AUTÓJA A CÉG ÁLTAL VETT 6 DB ÚJ FORDBA AZ Ő AUTÓ CSERÉJE IS BELEFÉRT.




RUSZNÁK "RÉGI" AUTÓJA MÁR LEGALÁBB MÁSFÉL ÉVES VOLT IDEJE VOLT LECSERÉLNI.


Hogyan is lett Rusznák Imrének új Fordja gyanús körülmények között!!!


Történt ugyanis hirtelen sürgőssé vált a cégnél a régi kocsik újra cserélése…..
Éppen Fordokat vett a cég 6 db-ot…Nem Renaultot,Fiatot,Opelt stb…
Gondolkodás nélkül vettek 6 új Fordot mikrobuszokat,pickupokat ezzel még nem is lenne semmi baj. Csak közben hirtelen a Rusznák Imrének is kicserélték a „régi” Fordját egy új Fordra….Lehet,hogy akció volt a Fordnál vegyen a cégének 6 új Fordot és az önét ingyen cseréljük újra…Nem hiszem,hogy hivatalosan lett volna ilyen akció az csak Rusznák külön kis jutalma volt az üzletért????
Kíváncsi lennék Rusznák mennyit fizetett az autó cseréért a Fordnál??????
A válasz nyilvánvaló semmit. A cég 6 új Fordot vett aminek a vásárlásába az is belefért fül alatti megegyezéssel,hogy Rusznák régi Fordját is újra cserélték….A milliókat zsebre vágó igazgató még az régi autóját is ingyen cseréli újra az önkormányzatok pénzéből. Felháborító ,hogy ilyen dolgokat véghez vihet büntetlenül és megússza!!!!

RUSZNÁK GYANUS ÜGYEI A BÖP KFT-NÉL. 2

AZ AKCIÓS NAGYON DRÁGA FÉNYKÉPEZŐ.


HOGY VÁSÁROLT CÉG MULTI ÁLTAL AKCIÓBAN KINÁLT 35000 FT-OS FÉNYKÉPEZŐT 53000 FT-ÉRT.



No történt,hogy Rusznák végre rászánta magát a fényképezőgép cserére az parkoló ellenőröknél. De ennek az volt a feltétele,hogy az igazgató úr is jól járjon ő megoldotta.
Kirendelte magához a Samsung egyik értekesitőlyét négyszemközt Rusznák irodájában beszélgettek két órán keresztül…A döntés megszületett vesz a cég bruttó:53000 ft-ért 30 db Samsung fényképezőt és másnap már hozzák is őket. Mindenki örült és boldog volt végre lesz új fényképezője a cégnek….Másnap az egyezség szerint hozták is az új fényképezőket. Mindenki próbálgatta milyen jó,milyen új,milyen sokat tud az új masina…….Itt véget is érhetne a történet de nem így lett.
Az egyik kolléga a kezében jött egy akciós újsággal,amit aznap adott ki egy múlti és abban ugyanez a fényképező amit Rusznák bruttó:53000-ért vett megtalálható volt bruttó:35000 forintért….!!!!!
Felmerül a kérdés a Samsung képviselője ezt biztos tudta….Ha a multi 35000 ft-ért adja akkor ők mennyiért kapták azt mondjuk normál árrés mellett 30000 ft-ért…Ja és ők is a Samsungtól veszik!!!!
Miért tárgyal Rusznák egy látszólag egyszerű üzlet miatt két órát négyszemközt a Samsung képviselőjével az irodájában?????!!!!

A Böp kft. A 30 fényképezőért fizetett 30*53000 =1590000 forintot.
Ha a multiban vette volna akkor 30*35000=1050000 forint.
Ha a Samsung beszállítói áron adta volna akkor 30*30000=900000 forint.

Valószínű miről tárgyalt Rusznák az irodájában 2 órán keresztül a Samsung képviselőjével,hogy járjon jól zsebre mindenki.
Rusznák zsebre ezen az üzleten kb:500 ezer forintot keresett alaphangon,a Samsung képviselője megkapta az értékesítői jutalékát a 30 fényképező után,kiskapuval kiszámlázták …Látszólag mindenki jól járt csak a tulajdonos önkormányzatok zsebéből vettek ki megint 500-600 ezer forintot…..Utána Rusznák a tulajdonos önkormányzatok felé benyújtotta a számlát 1.6 millió forintról amiből min:500 ezer már az ő zsebében volt,és ezt simán keresztül tudta vinni rajtuk senkinek sem tűnt fel!!!!!
Tudjuk,hogy ez nem nagy összeg a 100-200 millió korrupció tükrében,de ez az eset is arra mutat rá milyen a cég vezetése és milyen Rusznék Imre…….

RUSZNÁK GYANUS ÜGYEI A BÖP KFT-NÉL. 1

RUSZNÁK IMRE MIÉRT A TESTVÉRE CÉGÉVEL CSINÁLTATJA A PARKOLÓ AUTOMATÁKRA AZ ÜGYFÉLBARÁT TÁJÉKOZTATÓ MATRICÁKAT?????


2006-ban nagy dirrel-dúrral Rusznák kijelenti ügyfélbarát parkolási céget akar. Első lépésként
Gesztusként,a parkoló automatákra gyártatott több száz matricát a ünnepi parkolási rendről. Amit reklámozott az önkormányzatoknál mindenhol,ő milyen fasza csávó tájékoztató matricákat is tetet ki!!!!!2007-2008-ban már a Centrum is tetet ki a Böp-től beszerzett matricákból!!!Milyen korrekt tájékoztatás az autós a parkoló automatán lévő matricából tudja az ünnepi parkolási rendet….Ez egy ügyfélbarát lépés lenne Rusznák részéről hinné azt mindenki……Az is lenne ha nem a testvére nyomdájától rendelte volna meg az ominózus matricákat emelt áron,az önkormányzatok pénzén!!!!!

Amíg ügyfélbarát gesztusról papolt Rusznák addig valójában egy jó zsírós megrendeléshez jutatta a testvére cégét közpénzből!!!!!

Sőt 2006-ban legyártatott több 100 darabot kiment próbából kiragasztani az utcára egy automatára egyet ami valamiért nem lett jó,sebaj gyártatott újabb több száz darabot és azokat rakatta ki. Tehát 2006-ban kétszer is jó pénzhez jutatta a testvére cégét önkormányzati pénzekből…..De ő ügyfélbarát……Csak van aki átlát a szitán nem más az egész mint a pénzek lenyúlása vezetői szinten!!!!!!

Nem hatalmas összegről lehet szó csak pár százezres tételről,de ebből is kiderül,milyen kicsinyes és egyszerű Rusznák a 2 milliós havi bevallott jövedelme mellé minden morzsa kell neki az utolsó fillérig lenyúl mindent amit tud.

BŰNPÁRTOLÁS ALAPHANGON.

A ZOOM ÁLTAL LEADOTT RUSZNÁK BESZÉD RÉSZLETE:


ITT AZ EGY ÉVELL KÉSÖBBI "AMNÉZIÁS" RUSZNÁK TV BESZÉD.


Érdekes a 13 perces interjújában teljesen mást mond,mint egy évvel azelőtt a "munkamegbeszélésen",


"Azt látom,hogy rohan be az üzletbe korán reggel."

Rusznák Imre egyszerűen,és még primitíven is hazudik,mint a vízfolyás!!!!


Jogi szakértőt megkérdezve Rusznák Imre ezzel a beszéddel és viselkedésével
Minimum a bűnpártolás bűncselekményét meríti ki.
Lássuk,hogy is szól a törvény:

Bűnpártolás

A magy btkv. kétféle B.-t ismer: a) személyes, b) tárgyi B. Az elsőt az követi el, aki valamely bűntett v. vétség tettesének v. részesének segítséget nyujt arra, hogy büntetlenül maradjon (btkv. 374. §). A másikat az, aki a bűntettből v. vétségből származott előny biztosítására közreműködik (btkv. 375. §). Feltételezik, hogy a segélynyujtást illetve közreműködést nem igérte az illető a bűntett v. vétség elkövetése előtt, mely utóbbi esetben nem B., hanem az elkövetett bűntettben v. vétségben való részesség ténye forog fenn. Kihágás esetében a B. nem büntetendő, de B. akkor sem forog fenn, ha a pártolt egyén, kit a pártoló bűnösnek tartott, bűntelennek bizonyul. A B.- t szigorubban bünteti a törvény, ha azt a bűnös abból a célból követte el, hogy magának v. másnak jogtalan vagyoni hasznot szerezzen (btkv. 376. §), mig ettől az esettől eltekintve, B. miatt nem büntethető az, aki a B.-t valamely hozzátartozója érdekében követte el. A B. büntetése egy évig, a 376. § esetében két évig terjedhető fogház. A törvény nem tartalmaz oly intézkedést, amely szerint a B. büntetése a pártolt által elkövetett vétségre megállapított büntetést meg nem haladhatja, ami esetleg anomáliákra vezethet.


Forrás: Pallas Nagylexikon





A bűncselekmény elkövetési magatartása
Súlyosabban minősülő esetek
A bűnpártolás egyéb szabályai
Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna, segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön vagy a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik, úgyszintén az is, aki közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában, bűnpártolást követ el
A bűnpártolás az alapbűncselekmény elkövetőjének történő segítségnyújtás. Csak abban az esetben felel az elkövető, ha az alapbűncselekményt befejezték vagy megkísérelték. Fontos, hogy az alapcselekmény elkövetője a bűnpártoló későbbi támogató magatartásáról az alapbűncselekmény elkövetése előtt nem tudhat, az ugyanis rá nézve szándékerősítő hatással bírna, így a támogatást nyújtó az alapbűncselekmény bűnsegédjévé válna.
A bűncselekmény védett jogi tárgya a büntető-igazságszolgáltatás eredményes működéséhez fűződő társadalmi érdek.
A bűncselekmény elkövetési magatartása
A törvény három elkövetési magatartást is meghatároz. Közös jellemzőjük, hogy alkalmasak az eljárás sikerének meghiúsítására. A hatóság üldözése előli meneküléshez történő segítségnyújtás az alapbűncselekmény elkövetője felé történik, akár az eljárás megindulása előtt, akár annak során - például elbújtatja az elkövetőt. Minden olyan magatartás e körbe tartozik, amellyel az elkövető a büntetőeljárás sikerét - az alapbűncselekmény elkövetője érdekében - meghiúsítani törekszik. Így ha a nyomozókat rossz irányba küldi el.
A bűncselekmény elkövetéséből származó előny biztosításában való közreműködés lényege, hogy az elkövető az alapbűncselekmény elkövetője számára az alapbűncselekmény eredményeként megjelenő akár anyagi, akár személyes jellegű változáshoz kötötten, az alapcselekmény elkövetője érdekében cselekszik. Például, ha segít neki értékesíteni a lopott dolgot, vagy vevőt keres számára.
Súlyosabban minősülő esetek
A minősített esetek a haszonszerzési célzathoz, az elkövető speciális jellegéhez illetve az alapbűncselekmény típusához kötődnek. Így súlyosabban minősül a cselekmény, a haszonszerzési célzattal


A lényeg:

bűntett v. vétség tettesének v. részesének segítséget nyujt arra, hogy büntetlenül maradjon

Mivel nem tett akkor Rusznák feljelentést sőt semmit nem tett,módszeresen kirugdossa azokat akik szólni mernek.

Duka szólt Laczkónak,hogy Takács korrupt és sápolja az ellenőrőket!!!
Vizsgálat nem lett hanem Dukát azonnal mondvacsinált dologgal kirugták!!!

Ez egy bűn banda,mi ez ha nem bűnpártolás,tudják,hogy van korrupció tudják melyik autók azok akik zsebre fizetnek,még sem tesznek semmit aki kinyitja a pofáját azt kirúgják.
Ennél a cégnél nem az a baj,hogy korrupció van hanem az a baj,hogy ki ne derüljön az!!!!

Rusznák,Laczkó tudják,hogy korrupció van még az autókat is ismerik és nem tesznek semmit,mintha mindenkinek az lenne az érdeke,hogy Takács bandája büntetlenül szedhesse a pénzt.Csak ne legyen balhé.

Ne legyenek újság cikkek,ne legyenek Tv interjúk,riportok nem baj,hogy korrupció van csak
Csönd és nyugalom legyen a cég körül ez a lényeg.Vajon miért ilyen fontos a csend és nyugalom,hogy még a korrupciót is elnézik érte.Mehet a zsebre dolgozás cask csendben!!!!



Miért tűri el a mai napig a korrupciót a cégében Rusznák Imre.????
Maga sohasem jár a kerületekben?????
Visegrádi,Tátra,Hegedűs Gy.,Pozsonyi úton vagy Ferenc tér,Lónyai,Ráday utca,Csarnok téren????

A válasz de jár arra Rusznák cask nem foglalkozik a zsebrefizető autókkal ő is jól tudja mi folyik de nem érdekli. Módszeresen mindent letagad,kihazudozik mindent….Mi ez ha nem bűnpártolás
Tud mindenről de nem tesz semmit??????

“Az utcán végig megy semmit nem pótdíjjaz meg.De a saját szememmel látom korán reggel szalad be az üzletbe”….

“Urak tudjuk,hogy mi zajlik és tudjuk,hogy zajlik????”

Tehát Rusznák már egy éve tudott mindenről mégsem tett semmit!!!

Hazugságaival elősegiti a cégében zajló korrupciót!!!!!!

Mi ez ha nem bűnpártolás!!!!!!
Csinál egy látszat korrupciós vizsgálatot és ennyi.Ha a vizsgálat jegyzőkönyveit kikérik tőle akkor azokat meg nem adja ki….

Miért nem adja ki Rusznák a vizsgálati jegyzőkönyveket!!!!!!?????
Mert tudja,hogy sáros az ügyben és lebukna,hogy csak egy alibi vizsgálat,cirkusz volt nem több az egész!!!!
Rusznák Imre aki demagóg módra mindent meglovagol,pont a vizsgálati jegyzőkönyveit nem lovagolná meg!!!!!!!!!

Rusznák Imre hülyének akarja nézni Empamót is!!!!


Rusznák Imre hülyének átakarja nézni Empamót is!!!!


Történt ugyan is,hogy az Empamo nem hagyta magát és a Böp Kft által ki nem fizetett adósság miatt felszámolási eljárást kezdeményezett a cég ellen.

Rusznák nagy csinnadrattával meghívta őket és nagy kegyet gyakorolva több hazugságot is előadva kifizette neki a tartozást.
Együtt működési lehetőségről beszélt nekik Rusznák hangsúlyozta számára a civil szervezetekkel való együttműködés milyen fontosak. Érdekes a felszámolási eljárás előtt miért nem volt fontos számára a kapcsolat az EMPAMÓ-val.
Közös sajtó nyilatkozat tételére akarta őket rábírni az együttműködésükről,amit persze az EMPAMO elutasított Rusznák ne velük reklámozza magát a médiában eddig szart rájuk,ahogy bajba kerül a Böp Kft. Egyből mindenki akivel médiázni,és jó színben lehet feltüntetni a korrupt cégét fontos lesz számára..

A médiában megjelent egy reklám cikk szinte a nagy együttműködésről :

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=242191

„A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak. A BÖP számít az EMPAMO javaslataira és észrevételeire. Az együttműködés első lépéseként, a transzparencia jegyében az igazgató úr meghívására az EMPAMO képviselői egy látogatáson vesznek részt a vállalatnál, ahol részletesen megismerkedhetnek az ott folyó munkával, az ott dolgozó munkatársakkal, a parkoltatás során használt technikai eszközökkel és azok működésével.
2008.10.01.A cikk megjelenésének dátuma.!!!!”

Azóta nem történt semmi nem lett meghívó nagy ívben szarik Rusznák az Empamóra csak a sajtóban akarta velük reklámoztatni magát semmi több….

Rusznák Imre ismét nem először nagyot hazudott!!!!!

Nem lett meghívás,technikai bemutató semmisem lett azokból amiket Rusznák a médiában megigért az Empamónak.!!!!!!!Szarik ő nagy ívben a civil szervezetekre ha nem áll érdekében velük médiázni!!!!



Végül is ezen az esetből is okulva egy ilyentől mint Rusznák nem várhatunk semmi jót.

MIT IGÉRT A PÁRT RUSZNÁKNAK.!!!!

TITKOS VIDEO RUSZNÁK IGAZI JUTALMA AZ ALÁBBI LESZ HA TELJESITI A BÖP KFT.-NÉL A PÁRT ÁLTAL RÁBÍZOTT FELADATOT.