2009. április 29., szerda

SANCI LEBUKOTT 7 NAPPAL A HAZUG FÜGGÖNYÖS INTERJÚJA UTÁN..KORRUPCIÓN LETT ÉRVE...

Sanci kukucskál vajon kitől kap pénzt ezért az autóért????

Sanci kukocs itt a csókós hol a csókos????(A területfoglalással mi van???)

Így kellett volna tennie rengeteg autóval de nem így tett.

Így kellett volna a Váci útnak is kinéznie Sanci ottjárta után de nem így lett:

A radix és a pótdíjazás csokos autók esetén felejtős dolog:

Sanci az autók napi parkolásást így rendezte zsebre:


A váci úton Sanci által zsebre leszedett autóból egy pár darab mutatóba:


A Pizsit ezért az autóért rúgta ki Takács és Laczkó érdekes Sancinál nem gond,hogy ott van és zsebre fizet.


A függöny mögé már nem bújhat:

Most mi lesz???


SANCI LEBUKOTT….


A hazug függönyös sajtó interjú után Sanci négy napig szabadságra menekült….
Miután visszajött egyből megkapta ajándékba a 132-134-es összevont pályákat Laczkó és Takácstól….És mit tett ahelyett, hogy rendesen korrupció mentesen dolgozott volna ahogy a sajtó interjúban mondta, ahelyett zsebre leszedte az egész munkaterületét. Elvégre a medencés családi házat és a „20 éves” autóját a két gyereket el kell tartania és nem a 82 ezerből teszi azt.
Nos követtük Sancit a váci úton egy kb:300 méteres szakaszon 5 db ismert csókos autót kihagyott ,nem pótdíjazott meg illetve egy csókos autónak kint levő terület foglalást nem szüntetett meg. A nem meg pótdíjazott csókos autók ominózus textilboltos sárga hondája is.
Emiatt a sárga honda miatt rúgták ki tavaly Pizsit…No nem baj Sancinál nem érdekes ,hogy van-e pótdíj a sárga hondán vagy nincs..
És a többi kocsi????
A Nyugati téri ruhaboltos, a váci úti Íjász étterem kocsija STB…….
Rusznák úr a függönyös interjú után azt mondta kirúgják az olyan parkoló őröket akik kihagynak kocsikat. Nos Rusznák úr itt bizonyítva lett, hogy Sanci egy kis szakaszon kihagyott 5 az az öt autót akiknek nem volt érvényes parkolása….Köztük egy olyat is amit még Laczkó János is ismer mint zsebre fizető autó,és egy másik parkoló őrt már miatta ki is rúgott!!!!!!!

TEHÁT ITT A BIZONYÍTÉK SANCI KIHAGYOTT ŐT ZSEBREFIZETŐ AUTÓT A VÁCI ÚTON…..

ILLETVE A KÉPEN LÁTHATÓ EGYÉRTELMŰEN FIZETŐ ŐVEZETBEN LEVŐ TERÜLETFOGLALÁST (JÁTÉKTERMES SZÉKE) BEJELENTETTE???
MERT ARRA A HELYRE EGY CSÓKOS AUTÓT VÁRTAK….

MI LESZ MOST VELE VAGY RUSZNÁK IMRE ISMÉT SEGGET CSINÁLT A SZÁJÁBÓL AZ ITERJÚJÁBAN!!!!!!!!

RETRO??? EGY ÉVE TÖRTÉNT LASSAN....!!!!SZÉGYEN...

A 2008-06-19.-ei állapot.




A 2009-04-27.-ei állapot:(tehát semmi nem változott)






http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=377893



RETRO….LACZKÓ 1 ÉVES MUNKÁJA RÖVIDEN SZART ÉR……


2008.junius.29-én a TV2 tényekből Raula tényfeltáró riportot csinált,amelyben lebukott egy papíros zsebre fizető autó…Jegyiroda Hollán Ernő u.10 IWB-327 Szürke BMW.
A Tényekben bemutatták az autót is a helyszínt is,azt is,hogy melyik bolthoz tartozik.
Gondolná a normál ember egy ilyen TV szereplés után ezt a csókost likvidálják ez a minimum….De lám csodát 2009.04.17-én 12.48-kor ugyanazon a helyen ahol egy éve állt ugyanez az autó. Természetesen jegy és mindenféle díjfizetés nélkül….

Egy évvel a TV balhé után a sztár AUTÓ-t a mai napig zsebre szedik a parkoló őrök
Természetesen az autó a 131-es pályán van Sanci és Cuccos törzs helyén.. Még csoda,hogy
Továbbra is fizet hisz őket nem ellenőrzi senki komolyan…
Laczkó János ellenőrzési csoportvezető 1 év alatt annyit nem tudott elérni,hogy legalább a TV2 híradójában szereplő csókos autót ne vigyék zsebre nap,mint nap a parkoló őrei ..
Gáz Lackó munkája ezek szerint finoman szólva is szart ér. Inkább maradna otthon Dabason és kapálna vagy szántana vetne nyugdíjas fakabátként mert a Böp Kft-nél a munkája semmit nem ér és az ilyen dolgokból is látszik. Rusznák zsarolja, Takács az orránál fogva vezeti őt és szervezi a feje felett a korrupciót továbbra is.
Ezek után joggal tehető fel a kérdés Laczkó ennyire hülye vagy csak balek?????

Lackó úrnak különben is otthon lenne Dabason a helye,mert jön a sertés influenza és mint paraszt gazdának az állataira kellene most vigyázni..
Cuccosék majd átutalják neki a részét a csókosokból. Illetve Laczkó út tök mindegy ott van-e vagy nincs a korrupciós dolgok mennek maguktól is tovább akár van ő akár nincs,semmit nem tud tenni ellene,vagy nem is akar.

GYALÁZAT…..
A TV ÁLTAL LASSAN EGY ÉVE BEMUTATOTT AUTÓ A MAINAPIG HÁBORÍTATLANUL FIZET ZSEBRE NAP MINT NAP……

DUKA PER ÚJ FEJLEMÉNYE?????

Laczkó János és Moldvai József Hamis Tanúzásra akarnak rábírni két aktív ellenőrt a cégnél Duka József ellen az ő munkaügyi perében,hogy a cégre nézve kedvező tanúvallomást tegyenek.



NOS WEBLAPUNK TUDOMÁSÁRA JUTOTT VALAM FONTOS DOLOGI!!!

Még pedig végső elkeseredésében a cég mivel Duka munkaügyi pere elúszni látszik,a következő lépésre szánta el magát. Beidéztet két most is aktívan dolgozó parkoló őrt a bíróság elé tanúnak Duka elleni tárgyalásra.
Nos a két embernek a következő lesz a feladata,kap egy papírt Őr Mária climaxos zugügyvédtől és azt kell megtanulniuk tanúvallomás gyanánt.
Amiben az áll nem korruptak,nincs korrupció a cégnél,nincs kvóta rendszer Duka felforgató volt hazudott korrupt volt ennyi…….
De azzal is legyen tisztában az a két parkolóőr akinek tanú vallomást kell tennie:

1. Ha nem hazudik a cég betanított szövegét nem tanúsítja le akkor azért repül…

2. Ha hazudik és tanúsítja a cég hazug szövegét. Akkor attól a naptól kezdve egy autót se merjen zsebre elvinni,mert dokumentálva lesz. Ha azt tanúsítja a bíróság előtt,hogy ő és Takácsék nem korruptak akkor ne is legyen utána az,mert ha az ellenkezője bizonyítva lesz akkor hamisan tanúzott. Tehát ha szerdán tanúsítja,hogy ő nem korrupt a bíróság előtt. Akkor csütörtökön már ne vigye el zsebre a pályáján található csókos autókat mert azok utána ellenőrizve lesznek.

Tehát összefoglalva ha Duka ellen hazug tanú vallomást tesz valaki a cég érdekében annak az ellenkezője rövid úton bizonyítva lesz akkor azért repül,és áll bíróság elé hamis tanúzásért…
Ha nem hazudik a cég érdekében akkor meg azért repül a cégtől,de legalább büntető ügye nem lesz belőle.

A hamis tanúzást LACKÓ JÁNOS ÉS MOLDVAI JÓZSEF szervezi aktívan….
Az a Moldvai József aki a mai napig is összegyűjti hétről-hétre a korrupciós pénzt a parkoló őröktől….
Lackó János,Moldvai József és Takács Sándor már mind hárman megtették hazug tanú vallomásukat a bíróságon ők felelni fognak ezért….
Persze a korrupcióról egyikük sem tud a tanú vallomása szerint semmit….
Érdekes Takács és Moldvai az ominózus 2007.12.05-ei Rusznák korrupciót tényfeltáróan zsarolóan beszédén ott voltak. Ahol Rusznák részleteiben igazgatóként közli,hogy korrupció van és tudja,hogy és miként és hogy zajlik az. Ennek ellenére Takács és Moldvai semmit sem tud és hallott a korrupcióról a cégnél…….
Lackónak is a hamis tanúztatás a legnagyobb gondja,az nem baj,hogy a mai napig megvan az 1000 zsebre fizető autó amiből nap mint nap több tucat lencsevégre kerül bizonyítékként…

Mindenkit intünk a hamis tanúvallomás megtételétől,mert Lackót és Moldvait nem érdekli,hogy az adott ellenőrrel utána mi lesz. Ők ezt kapták feladatul Rusznáktól és mindenáron végre akarják azt hajtani bárkinek az állásába illetve börtön büntetésébe is kerül az.

A hamis tanúvallomás
Az ügy lényeges körülményeire vonatkozó valótlan vallomástétel vagy a való elhallgatása. A tanúvallomás során a vallomást tevő az adott ügyet érintő olyan tényeket közöl a hatósággal, amelyekről neki közvetlenül vagy közvetve tudomása van, s amely tények hozzásegítik a hatóságot az eljárás lényegét érintő kérdések eldöntéséhez.A vallomástétel információk, tények közlését, míg a való elhallgatása hiányos adatközlést jelent. Ha ugyanis az elkövető egyáltalán nem tesz vallomást, nem valósul meg a hamis tanúzás.A vallomástétel szabályai az egyes eljárásokban szigorúan meghatározottak. Ezek betartása a bűncselekmény megállapíthatóságának alapfeltétele. Ilyen például, hogy a tanú figyelmét a vallomástétel előtt fel kell hívni arra, hogy tanúként hallgatják ki, ki kell őt oktatni a jogaira, valamint kötelességeire, és tájékoztatni kell a hamis tanúzás következményeiről. Az elkövető tudatának át kell fognia vallomása valótlanságát és azt, hogy ez az ügy lényeges körülményeire vonatkozóan, bíróság vagy más hatóság előtt történik. E tekintetben a törvényi feltételek megegyeznek a hamis vádnál leírtakkal. Az, hogy az adott tény az ügy szempontjából lényeges körülmény-e mindig a konkrét eset dönti el. Például az a látszólag jelentéktelen kérdés, hogy az elkövetőn piros vagy sárga kabát volt-e, akár komoly relevanciával is bírhat a bizonyítási eljárás során.
A hamis tanúzásnak minősülő egyéb magatartások
A törvény kiterjesztő értelmezése alapján e körbe tartozik a hamis szakvélemény vagy felvilágosítás nyújtása, a hamis fordítás, illetve a hamis tárgyi bizonyítási eszköz vagy okirat szolgáltatása.A szakvélemény általában a vizsgálatból, leletből és a valódi, szűken vett véleményből áll. Valótlannak minősül, ha bármelyik részében eltér a tényleges adatoktól, mert például olyan vizsgálatot is megemlít, amelyet nem végeztek el. A felvilágosítást a szaktanácsadó adott szakkérdésben adja. Hamis, ha objektíve nem felel meg a valóságnak.A fordítás nem csak az idegen beszéd vagy szöveg, hanem például a jelbeszéd jelentésének az eljárás nyelvére történő tartalomhű visszaadását jelenti. Hamis a tolmácsolás, ha tartalma nem azonos a más nyelven elhangzottakkal. Okirat minden olyan irat, amely valamely tény vagy körülmény igazolására, bizonyítására szolgál. Hamis, ha például nem a kiállítóként feltüntetett személy készítette.
A bűncselekmény elkövetője
A bűncselekmény alapesetének tettese a büntetőügyben szereplő tanú, aki bíróság vagy más hatóság előtt vallomást vagy nyilatkozatot tesz.A törvény kiterjesztő rendelkezése eredményeként e cselekményért felelhet a speciális szaktudással rendelkező személy is pld. a szakértő, szaktanácsadó, a tolmács, a fordító, stb. Szakértő - például orvosszakértő - a szakkérdés eldöntésére hivatott személy, szaktanácsadó pedig a bizonyítási eszközök felkutatásához, összegyűjtéséhez vagy rögzítéséhez szükséges különleges szakértelemmel rendelkező személy.
Minősített esetek
A cselekmény szigorúbb megítélése az eljárás jellegétől illetve az ügy súlyától függ. A legenyhébb a polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás, de súlyosabban minősül, ha különösen nagy vagyoni értéket vagy különösen jelentős egyéb érdeket képviselő ügyben követik el. Legszigorúbb büntetéssel az az elkövető sújtható, aki életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény miatt indult ügyben vall hamisan. Enyhébb a cselekmény megítélése, ha nem büntetőeljáráshoz kötötten követik el. Így aki a hamis tanúzást fegyelmi, szabálysértési, választottbírósági avagy egyéb hatósági eljárásban követi el, vétség miatt felel.
Büntethetőségi akadály, korlátlan enyhítési lehetőség
Nem büntethető hamis tanúzásért, aki a valóság feltárása esetén önmagát vagy hozzátartozóját bűncselekmény elkövetésével vádolná; aki a vallomástételt egyéb okból - például orvosi, lelkészi titoktartási kötelezettség - megtagadhatja, de erre kihallgatása előtt nem figyelmeztették, vagy akinek a kihallgatása a törvénynél fogva kizárt (például vak személy kihallgatása az általa látottakra). A büntetés korlátlanul enyhíthető, különös méltánylást érdemlő esetben mellőzhető is azzal szemben, aki az alapügy jogerős befejezése előtt az eljáró hatóságnak az általa szolgáltatott bizonyítási eszköz hamis voltát bejelenti.
Hamis tanúzásra felhívás
Aki mást büntető ügyben hamis tanúzásra rábírni törekszik, bűntettet követ el, aki pedig ezt polgári ügyben követi el, vétség miatt büntetendő. A hamis tanúzásra felhívás előkészületi magatartás, amelyet a törvény önállóan rendel büntetni. A bűncselekmény passzív alanya az a személy, akit az elkövető a hamis tanúzásra rábírni törekszik. Ilyen például a tanú vagy a szakértő. Nem minősül e cselekménynek, ha az elkövető a terheltet vagy a felperest illetve az alperest hívja fel a hamis vallomástételre.A cselekmény elkövetési magatartása a hamis tanúzásra felhívás. A felhívás eredménytelen felbujtást jelent. Azaz az elkövető arra törekszik rábírni a sértettet, hogy hamisan tanúskodjék. A felhívás bármilyen formában megvalósulhat, nem foglalja magában azonban az erőszak vagy fenyegetés alkalmazását.A bűncselekmény a rábíró magatartás tanúsításával befejezett akkor, amikor a felhívás eljutott a címzettjéhez. A cselekmény nem eredmény bűncselekmény. A felhívásnak nem szabad eredményesnek lennie. Abban az esetben ugyanis, ha a felbujtás hatására a tanú hamisan vall, megvalósítja a hamis tanúzást , az erre őt rábeszélő elkövető pedig a hamis tanúzás felbujtójaként felelhet. Enyhébben büntetendő, aki a hamis tanúzásra felhívást fegyelmi, szabálysértési, választottbírósági avagy egyéb hatósági eljárásban követi el.

MIÉRT NEM SANCI ÉS CUCCOS MEGY TANUSKODNI DUKA ELLEN HA MUSZÁLY????
MIÉRT MEGINT NORMÁLIS ÖREG ELLENŐRÖKET AKARNAK EZZEL IS MEGSZÍVATNI LACZKÓÉK???
BONGYOR TUDOD,HOGY AZ EMBEREKNEK UTÁNA VÍZ TE MÉGIS AGITÁLOD ÖKET A TANÚSKODÁSRA!!!

Miért nem halad a rendőrségi nyomozás????




A fenti videó tanulságos és példamutató…
Persze mi feltételezni sem merjük ,hogy a Böp Kft-ellen indított korrupciós ügyben is hasonló a helyzet…az MSZP-s igazgató Rusznák Imre és a Rendőrség között!!!!!!!!!!

A BÖP KFT. SEGG NYALÓI TOP LÍSTA:


Hogy van ezt gusztusa valakinek kinyalni...Kérdezzétek a receptet Takácstól,Laczkotól,Sancitól,Cuccostól:

Laczkó aktív korában 1:

Laczkó aktív korában 2:

A BÖP KFT. SEGG NYALÓI TOP LÍSTA:


1. HELYEZETT (ARANY ÉRMES)

Takács Sándor

Ezt azzal érdemelte ki, hogy Rusznák Imre és Laczkó János seggét aktívan nyalja…

2. HELYEZETT (EZÜST ÉRMESEK)

Díj megosztva:
Sándor Gergely és Kovács Csaba között

Ezt azzal érdemelték ki, hogy Takács Sándor és Laczkó János seggét aktívan nyalják és pénzt tesznek a zsebükbe.…

3. HELYEZETT (BRONZ ÉRMES)

Laczkó János

Ezt azzal érdemelte ki, hogy Rusznák Imre seggét aktívan nyalja…
Rusznák kedvéért még az életét is feláldozná ha arra kapna utasítást…

Dynamó kifakadt.






Dynamó kifakadt…..



Gyerekek semmi nem változott megszellőztettétek itt a 131,132,133,134,901,902,903,904-es pályán mekkora korrupció van két hétig alibin ellenőrizgették aztán vége..
Sanci és Cuccos újra ezeket a pályákat járja múlt csütörtökön Cuccos 901-902-es összevont pályákon dolgozott, pénteken 903-904-es összevont pályákon dolgozott. Sanci hétfő,kedd,szerdán,csütörtökön szabin volt pénteken visszajött és egyből a 132-134-es összevont pályát kapta…Teljesen egyértelmű minden vissza rendeződött Laczkó és Takács alibi vizsgálatot területi ellenőrzést csinált két hétig a két szemétládát eltette onnan,most vége…
Minden ugyan úgyvan mint a balhé előtt Cuccos és Sanci viszi továbbra is a legjobb pályákat Takácsnak,Moldvainak és Laczkónak leadják a pénzt és megvédik őket.
Szemétládák a többieket meg nyüstölik az alibi területi ellenőrzéssel…
Cuccosa és Sanci újra napi 20-25 ezer forintot tesz zsebre aktív vezetői segítséggel!!!!!!

ELÉG VOLT KIFOGOK AKTÍV PARKOLÓELLENŐRKÉNT ÁLLNI A SAJTÓ ELÉ HA ÍGY FOLYTATÓDIK.

Dukára köpködhetnek de ha majd egy aktív parkoló ellenőr fog kitálalni a sajtónak az már nem lesz mese…..Hamarosan erre is sor kerül…..

56-os forradalmi plakátok,képek

Agyő vörös csillag:

A kvóta rendszer már 1956-ban is probléma volt...És kötelező...





Megfejtettük Takács Sándor jellemtelenségének a titkát…Részben.




Megfejtettük Takács Sándor jellemtelenségének a titkát…Részben.

Takács Sándor gyerekkorában megszállta az ördög. És azt gyerekkorában kiűzték belőle részben akár csak a videón látható Ferikéből. Azért lett ilyen jellemtelen szemétláda amilyen most a lelkében ott van az ördög. De előbb utóbb majd szétveri valaki a fejét….

Mit keres Takács Sándor egy Pénteki napon több órán keresztül a 13.kerületben ráadásul rokkantkártyával. Egyértelmű továbbra is keféli F.Szilviát a cég egykori PR-managerét.
Mindezt munkaidőben teszi és ami még külön pikantériát ad az ügynek ,hogy Laczkó János is tud arról, hogy munkaidőben a helyettese kefélni jár……
Szemét jellemtelen féreg a felesége Mónika otthon van a fél éves gyerekükkel és a 4 éves lányukkal közben Takács egy szőke ribancot kefél munkaidőben fújj és ehez még a felettese Laczkó is asszisztál.

Közben az elmúlt 3 évben Takács a Böp Kft-től közel 20 embert rúgatott ki barátait egykor őt felkaroló felettesét is:

NALA
NALÁNÉ
DODÓ
RAMPUSZ (3 gyerek)
PIRI (1 gyerek)
ZENDAR (ÁTHELYEZVE)
PIZSI (3 gyerek)
M.LÁSZLÓ
VADÁSZ
POHÁRKA (2 gyerek)
BENNY (2 gyerek)
PINGU
TANÁR ÚR
DUKA (1 gyerek)
N.PISTI (2 gyerek)
TAXIS
V.LACI
H.GYURI (2 gyerek)
NAGY BRÉ

Takács Sándor tönkretette közel 20 család életét….
Ezért az ő családjára sem kell senkinek sem tekintettel lennie!!!!!!
Takács azt hiszi nyugton lapíthat ,de nem így van majd eléri őt is a sors keze csak idő kérdése. Az autóját már elérte…
A következő már őt fogja????
Itt lenne már az ideje….

2009. április 21., kedd

A Böp Kft dolgozóit egy esetleges sajtó interjúra így készítik fel a cégnél..



A Böp Kft dolgozóit egy esetleges sajtó interjúra így készítik fel a cégnél….

Még a nevüket is beléjük verik,hogy el ne rontsák…..

Kb:Ilyenek Rusznák Imre módszerei a BÖP KFT-nél…..

Szereposztás:

Gazda = Rusznák Imre
Fehér Gazdatiszt = Laczkó János
Korbácsoló = Kovács Csaba vagy Sándor Gergely
Korbácsolt = Egy intejút adni készülő Böp dolgozó.
Nézők = Agyon félemlített Böp Dolgozók...



A helyzetről már Fekete Pákóna is van véleménye.
Íme:


A STOP MAGYAROSZÁG LEGNAGYOBB INTERNETES HÍRPORTÁLJA,MEGOLDOTTA A REJTÉLYT….. SANCI ÉS CUCCOS REJTÉLYÉT….




A STOP MAGYAROSZÁG LEGNAGYOBB INTERNETES HÍRPORTÁLJA,MEGOLDOTTA A REJTÉLYT…..
SANCI ÉS CUCCOS REJTÉLYÉT….

ÍME:

Megoldottuk a rejtélyt! Hogyan élhetnek 80 ezerből királyi módon?
2009. április 19. 20:03 | Forrás: STOP


Megdöbbentő irat került a STOP birtokába! Néhány napja kiderült, hogy az APEH vizsgálja a korrupciós ügybe keveredett parkolóőrök vagyongyarapodását. Egyikük, S. Gergely a televízióban nyilatkozva visszautasította, hogy nevét összefüggésbe hozták a zsebre bírságolási botránnyal. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél ellene lefolytatott fegyelmi vizsgálat jegyzőkönyve azonban másról tanúskodik.



Tudják, mi történik egy parkolóőrrel, akit korrupción érnek a BÖP Kft.-nél? Semmi! Egy szerkesztőségünkbe eljuttatott dokumentum szerint a cég egyik jelenleg is szolgálatot teljesítő parkolóőre 2007. augusztus 17-én csak figyelmeztetésben részesült, miután egy XIII. kerületi virágboltos autóját egy teljes napig nem pótdíjazta meg. Azt az őt ellenőrző személy nem látta ugyan, hogy bemegy az üzletbe pénzért, de mindenképpen korrupció gyanús, hogy a környező, nem üzletekhez tartozó autókat viszont ellenőrizte, és akinél szükséges volt, azokat "megpótdíjazta".

"Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy azt a főellenőrt, aki S. Gergelyt korrupción kapta, már elküldték a cégtől, de S. még mindig ott van. És így van még ez néhány emberrel, akik még mostanában is nagyon jól keresnek" - mondta a STOPnak az egyik ex-parkolóőr, és hozzátette, többek között a zsebre dolgozó parkolóőrök miatt lett 2 év alatt 160 millió forinttal kevesebb a BÖP Kft. bevétele. Arról azonban semmit sem árult el, hogy még milyen okok játszhatnak szerepet a parkolási cég zuhanórepülésében.

A felröppent hírek szerint a cég 160 milliós bevételkiesése mellett néhányan 80 ezer forintos fizetésből királyi módon élnek. Többen költöztek családi házba, vásároltak új autót, úgy, hogy annak törlesztő részlete tesz ki annyit, mint havi bejelentett jövedelme. Talán ezért is indított nyomozást az APEH is a parkolási botrányban érintett személyek ellen, akikről ha bebizonyosodik, hogy illegális tevékenységükből gazdagodtak meg, súlyos büntetés várhat.

A jegyzőkönyvben említett S. Gergely a TV2 riportjában utasította vissza a vele szemben felhozott gyanúsítást, miszerint köze lenne a korrupcióhoz, amiről egyébként neki nincs is tudomása. Ez már csak azért is meglepő, mert a dokumentum tanúsága szerint ő éppen a korrupció miatt részesült figyelmeztetésben.




NO COMMENT……

Rusznák hazudik,Takács hazudik,Sanci hazudik a médiának mindezt egy napon teszik mind hárman. Ők a három tenor a hazugság gyárosok. …A három szemétláda…..


Link:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=480749

A szoci három királyok...Zuschlag! Hunvald! Rusznák???




HUNVALD:



Erre nem nagyon lesz már módotok,ahogy a vezéretek itt csinál:


RUSZNÁK A MSZP-S NAGY SIKKASZTÓ HÁROM TENOR KÖZÉ IS BEFÉRNE.
KÉSZÜLŐBEN AZ UJABB MSZP SIKKASZTÁSI ÜGY?????
ZUSCHLAG,HUNVALD,RUSZNÁK!!!!!!!


A cég 2008-ban kb:300 millióval kevesebbet ad az önkormányzatoknak mint az előző években.
Mi az oka????
Egyszerű Rusznák Imre és a többi szoci barátai elsikkasztják a pénzt és kamu ürügyekkel
próbálják elfedni a hiányt,nevetséges mesékkel.
Se baj Rusznák az igazgató rajta keresztül megy a sikkasztás ami hamarosan ki fog derülni és akkor Rusznák megy Zuschlag és Hunvald után a sittre.
MSZP zárkába fog kerülni a körletben már várja majd Zuschlag és Hunvald mint régi jó pártársai.. Csak épp a sitten..
Ők voltak a három királyok legalábbis amíg hivatalban voltak annak érezték magukat…..
Majd a sitten is eldönthetik köcsögök vagy csicskák lesznek…..
Rusznák biztos az öreg köcsög szerepkört választja az testhez álló neki….


KÉSZÜLJ RUSZNÁK A NAPJAID MEG VANNAK SZÁMLÁLVA!!!!!!!!
REZEG A LÉC....SZORUL A HUROK RAJTAD.......

ZUSLAG ÜGY SEM VOLT!!!!
HUNVALD IS ÁRTATLAN VOLT!!!!
RUSZNÁK IS ÁRTATLAN????

dynamó újra és újra.


Dynamó újra és újra.



Sziasztok!


Köszi az Apeh vizsgálatot akár ki is volt a feljelentő. Mondjuk mindegy itt Sanciék fognak ezért majd elbukni. Nevetséges jellemtelen dolognak tartom ezt a függönyös videót.
Vagy álljon ki egyenesen vagy ne mondjon semmit….Közben a srácokkal rájöttünk valamire
Miért nem akarja Rusznák,Laczkó kirúgni Cuccost,Takácsot és Sancit….
Mert mi lenne ha valamelyikük a kirúgása után kitálalna. Sanci,Cuccos Laczkó és Takács ellen pl:a TV2 naplóban beismerné,hogy a mai napig fizet nekik zsebre beismeri és szégyelli.
Takács mag kipakolhatna Rusznák ellen ahogy a pénzt adta neki és a fényképező vásárlási ügyben közre működött neki az már keményebb lenne. Mondjuk a PDA vásárlásban is nyakig benne van Takács is az biztos. Szép ahogy itt írjátok 300 millió hiány van és közben 40 millióért akarnak Pdákat venni vicces. Laczkó János is magas rangú rendőr volt ezt hangoztatja mindenhol gazdaság védelmi nyomozó. Ő tisztában van azzal ami itt folyik jogilag szerinte ez,hogy van rendben. Asszisztál vezetőként egy maffiához amiről mindent tud mégsem tesz semmit sőt Sanci,Cuccos és Takács védésével még hozzá is járul a maffia működéséhez. Laczkó úr még nem gondolkodott el azon ennyien tépik a pofájukat Takácsékról akkor talán lehet valami igazság alapja is. Laczkó úr Cuccos,Sanci a mai napig fizet zsebre Takácsnak ezt vegye készpénznek. Mi tudjuk látjuk mi zajlik itt bent az öltözőben. Nagyon nagy királyok még mindig valamit tudnak ők,őrző agyaluk védi őket..
Elegünk volt már az egészből….A rend azt követelné Takácsot,Cuccost,Sancit rúgják már ki innen a picsába és végre lenne egy kicsi nyugalmunk. Nagyon elegünk van már,ha nem tesz semmit lépni fogunk de abban nem lesz köszönet azt megígérhetjük…..

ELÉG VOLT TAKÁCSBÓL,SANCIBÓL,CUCCOSBÓL……

SANCI,CUCCOS ÉS TAKÁCS IS ÍGY JÁR HAMAROSAN:



Takács,Sanci,Cuccos is így jár hamarosam.


A videót nézve őket is így fogják el hamarosan a szervezett bűnözés elleni kommandósok.

Takács Bűnlajstroma eddig:
Vesztegetés,
Zsarolás,
Korrupció,
adócsalás,
hivatali hatalommal való visszaélés vezető pozícióban,nyereségvágyból..
hamis tanúzás
Csalás.
Okirat hamisítás.
Felbújtás veszélyes fenyegetésre,korrupcióra.
Bűnszervezet vezetése.

Cuccos Bűnlajstroma:
Vesztegetés,
Zsarolás,
Korrupció,
adócsalás,
Drog birtoklás
Drog fogyasztás.
Veszélyes fenyegetés.
Bűnszervezetben való részvétel.
Hivatali hatalommal való visszaélés nyereségvágyból.

Sanci Bűnlajstroma:
Vesztegetés,
Zsarolás,
Korrupció,
adócsalás,
Veszélyes fenyegetés.
Bűnszervezetben való részvétel.
Hivatali hatalommal való visszaélés nyereségvágyból.

SZEMÉLYI KULTUSZ....

SZTÁLIN = RUSZNÁK (KICSIBEN)








RUSZNÁK SZEMÉLYI KULTUSZA A BÖP KFT-NÉL.


Rusznék Imre hasonló rendszer épített fel egyszerű pincérként,mint Sztálin a egykori Szovjetúnióban kicsiben.
Mindenki az ő ismerőse vagy ismerősi köréből került be az irodákba dolgozni,komám,sógorom,ismerősöm lánya fia,iskolatársa stb. A régi dolgozókat módszeresen kirugdosta először a vezetőkkel kezdte a kulcsfontosságú pozíciókat azonnal megszerezte pl:gazdasági ill. üzemeltetési vezetői állások. A régi tapasztalt jó ember repült a helyükre a tudatlan buta új került. Csak egy volt a lényeg politikailag megbízható legyen és hűséges Rusznákhoz. Később jött az ügyfélszolgálati vezetői poszt megszerzése,az ellenőrzési csoport élére viharos körülmények között egy volt kommunista pribék bukott ex-zsarut ültetett. Mindenki hajbókol neki fél tőle lesi a gondolatait,amivel ő maximálisan visszaél.
Az általa hozott egykori gazdasági vezető közben azért hagyta ott mert olyan stílusban beszélt vele,hogy már az ő nem tudta elviselni,illetve a sikkasztásában nem volt hajlandó részt venni.
Egy dolgot azért mindenkinek meg kell értenie ha bármi történik Rusznák senkit nem fog megvédeni sőt őket fogja feláldozni,hogy a saját bőrét mentse ilyenek a kommunista diktátorok. Ha valaki ellent mer mondani neki vagy csak nem úgy gondolkodik mint Rusznák azonnal kohol vádakkal kirúgja őt.Rusznák a tőle való félelmet maximálisan kihasználja,fürdőzik a hatalmában és maximálisan visszaél vele. Módszeresem megalázza a beosztottait és állandóan szidja őket elégedetlen velük mindig,neki soha semmi nem jó minden rossz….
Ha hoz egy rossz döntést azt nem vállalja fel ráveri egy kis beosztottjára,és rajta veri el a port,amúgy a saját rossz döntése miatt. Politikai elvekkel vezeti a céget semmi rugalmasság nincs benne,agresszív nála nincs kompromisszum. Igazi kommunista Sztálinista diktátorként vezeti a céget. A saját talpnyaló,csicskás flottájával. Emberek ha van valami MSZP rokona jelentkezzen a Böp Kft-nél Rusznák biztos felveszi magát egy himi-humi munkára havi bruttó:350 ezerért és semmit nem kell csinálniuk csak az igazgatót szolgálni mint egy császárt. Normális vezető az olyan aki egy elbocsátott parkolóőr után az udvaron kiabálja ha nem tetszik valami találkozunk a munkaügyi biróságon?????
Mert az adott urat koholt vádakkal elbocsátották rendkívüli felmondással és csak annyit kért közös megegyezést kapjon mert két kis gyereke van és így nem tud azonnal munkanélkülire menni. Rusznák közölte őt ez nem érdekli leszarja a gyerekeit. Szemét,jellemtelen gyerek utáló kommunista,tolvaj,sikkasztó vezető az ilyen…


A BÖP KFT-NÉL EGY IGAZI KOMMUNISTA DIKTATÚRA VAN KICSIBEN ÉS RUSZNÁK A PÁRTITKÁR.

2009. április 17., péntek

SANCI A FÜGGÖNY MÖGÖTT...

Sanci boldogan mosolyog,indul begyűjteni a korrupciós pénzt...


Sanci boldogan mulatozik a korrupciós pénzből.



A jókedv tova szállt az Apeh vizsgálata hallatán.


Sanci az Apeh vizsgálat után sírva megy dolgozni..


Sanci amnéziás 2 éve korrupcióért kapott fegyelmit de erre már a riportban nem emlékezett ime a fegyelmije:


A SANCI INTERJÚ.
SANCI NEM FÉLT KÖZBEN,HOGY RÁSZAKAD A PLAFON A SOK HAZUGSÁGTÓL???


Sanci ne a függöny mögül dumálj!!!!!!
Ezt a hazug dumát magadtól mondtad,vagy be tanítottak,kényszerítettek rá???
Csak a nagy veszélyes bűnözők,vagy a maffia ellen tanúskodók dumálnak függöny mögül..
Sanci mindenki tudta,hogy te vagy az!!!!!!
Olyan vagy a függöny mögött mint egy öreg film színésznő aki nem akarja,hogy meglássák,mennyire megöregedett.

Először is Sanci nem a kollégáid szerint hanem ténylegesen jogtalanul lettek eltávolítva.
A te hangfelvételednek köszönhetően,de ezt még megbocsátották neked.
Sanci azt mondja nem tudja miért haragudnak rá!!!!Egyszerű mert fenyegetted őket a válasz.
Sanci miért volt annak idején RABLÓ a beceneved.
Te vagy a legszemetebb,legkoruptabb parkoló ellenőr a cégnél.
Egy bölcsödét ki tudnál irtani ha napi 500 forinttal több lenne a zsebedben érte.
Az összes kollégád utál és kinevet pénzéhséged miatt.
Nyilvánosan hangoztatod te mindenkit leszarsz csak a pénzed meglegyen.
Nem tudsz semmit a korrupcióról te magad vagy a korrupció.
A zsebre fizető autósokat olyan aljas szemét módon zsarolod,hogy az már egy jó érzésű korrupt ellenőrnek is sok.
Hányszor mondtad a 7 év alatt a csókosoknak NEM ÉRDEKEL fizetni kell vagy kicsapom a kocsid.
A Baross utcai üveges öreg pasinak amikor azt mondta NEM KELL A RIZSA PAPA add zsebre a pénzt vagy baj lesz szálló ige volt a cégnél.

Van egy lízingelt háza Maglódon aminek 50000 ezer a törlesztő részlete?????
Plusz mindennap a 20 éves autóval jársz be onnan dolgozni napi min:50 km oda vissza egy 1800 ccm-es benzines autóval…Plusz a ház rezsije,plusz két gyerek,napi egy doboz cigi,privát mobil számla,a horgász engedély,az autó biztosítása,súly adója,az étkezés stb.…….Mind ezt 82000 forintból?????És az 1 milliós horgász felszerelésed miért nem említed????A nyáron vett 1 milliós robogód miért nem említed????

Sanci panaszkodik nem tud normálisan dolgozni!!!
Normálisan zsebre dolgozni inkább így mond….

Sanci szerint nem szervezett a korrupció????Sanci akkor miért van flottás privát telefonotok egymás között és miért beszéltek naponta sokszor konferenciabeszélgetésben egymással.
Sanci miért hazudsz ennyire?????Napjában 80-100 fotót lehetne rólad készíthetni,ahogy kihagysz autót,ahogy bemész egy boltba…Ha kiakartunk volna rúgatni és rád lennénk állva már rég tele lenne veled a blog ahogy bemész az üzletbe és elveszed a pénzt…

Sanci állítása szerint 7 éve rendesen dolgozik csak egy fegyelmit kapott összesen ez idő alatt csak azt nem teszi hozzá,hogy azt Korrupcióért kapta…..

Sanci eredeti szakmája szakács azért dolgozik parkolóőrként mert ha szakács lenne akkor nem látná a kislányait és csak havi 150 ezer forintot keresne itt meg még így a balhé ellenére is megvan a havi 400 ezer forintja….
Tehát Sanci nem azért nem szakács mert a lányait nem látja,hanem azért mert itt a zsebpénzel
Együtt sokkal jobban keres!!!!!

A Sanci család egy havi kiadása cakk-pakk min:300 ezer forint..
Ezt 82 ezerből finanszírozni nem lehet vagy ilyen jól keres az asszony????
Havi nettó 220 ezret visz minimum haza???


Számfejtés Sancira mint mondta 2002-óta dolgozik a cégnél
Havi 20 nappal napi 15000 forinttal lebontva zsebre:

2002 6 hónap 120 nap
2003 12 hónap 240 nap
2004 12 hónap 240 nap
2005 12 hónap 240 nap
2006 12 hónap 240 nap
2007 12 hónap 240 nap
2008 12 hónap 240 nap
2009 3.5 hónap 70 nap

1630 munkanap
„Alaphangon” Napi csak 15000 forinttal számolva:
24.450.000 forint


SANCI A 7-év alatt a Cégnél közel 25 millió forintot vágott zsebre mellékesként!!!!!!!
Sanci amikor karácsony előtt Dukára rá akartad gyújtani a házát akkor kellett volna gondolkodnod,meg amikor a Pohárkát telefonon fenyegetted,zsaroltad!!!!!

Hogy tehetné jóvá Sanci a BÖP KFT –től ellopott 24.5 milliót….????
Adja át házát autóját,motorját 1 milliós horgász felszerelését a cégnek….
A Maglódi házából vidéki ügyfélszolgálati irodát csinál a cég vagy oda jár Rusznák a párttársaival tivornyázni…..STB.


Ui:Miattad szopnak a becsületes kollégáid,de tudjuk ezt te magasról leszarod!!!

Nézd meg a haverod Cuccos legalább ilyenkor kussol!!!!
Pedig ő is nagy lekvárban van az ő családjánál is legalább 300 ezer a havi kiadás a 82 ezres fizetésből de ő legalább lapít mint szar a fűben….Pedig decemberben még ő is felgyújtani akarta Duka házát és Pohárkát fenyegette,zsarolta telefonon!!!!!!

Aztán csodálkoztok,hogy rátok borul a szar?????

„BENN A BÁRÁNY,KINT A FARKAS”