2009. május 29., péntek

NEM CSAK A PARKOLÁSI DÍJAK,HANEM A ZSEBRE PÉNZEK IS EMELKEDNEK.



Így lettek az új díjak meghatározva:




Már megvan az új zsebre pénz tarifa rend is.



Már Cuccosék is készülnek az óradíj+pótdíj emelésre.


Cuccoék gyorsan alkalmazkodtak .Belső pályák 1500 ft/nap külső pályák 1000 ft/nap és ennyi a kőr utakra nem szabtak új tarifát mert ők soha nem mennek oda és nem is fognak tehát ezért nem is érdekli őket az ottani tarifa.
Az emelés még jó is jött Cuccoséknak ahol eddig elvittek napi 40 autót 20 ezer forintért,ott majd most elvisznek napi 40 autót napi 50-60 ezer forintért. Értjük ez alatt továbbra is a 131,132,133,134,901,902,903,904-es pályákat.
Cuccos és Sanci eldöntötte az emelést és azt mindenkinek be kell tartania vagy baj lesz, elvégre Cuccos a főnök nem is olyan rég ezt nem egyszer hangoztatta az öltözőben is.
Közben annyi változott,hogy Takács is emelt a napi 1000 forintos leadandó pénzt felemeli 2000 forintra cserében aki zsebre fizet úgy írja be a munkabeosztásba,hogy ne kelljen este 8-ig dolgoznia. A normális őrök félnek az óradíj a pótdíj emeléstől Cuccosék nem.
Ő ezt is maximálisan kihasználják a saját gazdagodásuk érdekében.
Az emelt díjak után nem,hogy rosszabbul de még jobban fognak Cuccosék keresni mint eddig. Köszönhetően a napi 500-700 forintos csókos tarifa helyett lesz napi 1500 ft-os tarifájuk. A csókos állományuk nem változik csak a zsebre leszedett pénzük nő a duplájukra.
Az ellenőrzéstől sem kell félniük mint látszik nem egyszer előfordul amikor Sanci és Cuccsos a IX.kerületben van akkor hirtelen aznap valamiért nem mennek ellenőrizni a területi ellenőr urak a IX.kerületbe. Furcsamód a területi ellenőrök a mai napig kerülik Cuccost és Sancit néha alibiből oda mennek hozzájuk egy két autót ki üttetni és ennyi. A normális parkoló őröket bezzeg tudják szigorúan pótdíjaztatni. Bár Cuccos megmondta ő a főnök ez meg is látszik ő és Sanci beosztásán a mai napig. Akár mit mondjon Laczkó akkor is kivételez velük
a mai napig. Ők sohasem mennek a kőr utakra bezzeg más nagy ütő normális ellenőr igen….


AMI A SZÖRNYŰ AZ EGÉSZBEN ENNYI BALHÉ UTÁN A GÉPEZET ILYEN FLOTTUL ÉS OLAJOZOTTAN ÁT TUD ÁLLNI A MAGASABB „TARIFÁKRA”.
AMI AZT IS BIZONYÍTJA TÉNYLEG NEM VÁLTOZOTT SEMMI.

Egy hozzászólónk kérdésére válaszolva…

Ki a F… az a Kispartí???
Volt a kérdés...
Itt a válasz.:


Kisparti Attila Cuccos egyik haverja azért jött a Böp Kft-hez parkolóőrnek mert Cuccos mondta neki itt jól lehet zsebre keresni. Felajánlotta neki Cuccos felveteti a Céghez Takács elintézi neki de ezután zsebre kell fizetnie Takácsnak mindennap. Gyakorlatilag az Takács banda egy új tagja. Csak,hogy a szája egy kicsit nagy új létére. A Nyugati pályaudvaron amikor Duka Ausztriából hazajött és ment volna tovább haza beszólt neki erőszakosan.:
Nem kellene Blogoznod??? Erre Duka ki vagy te nem ismerlek. Volt a válasza.
Tehát új létére egy számára ismeretlen ember ellen elkezd harcolni,hogy a napi zsebre leszedett pénze ne kerüljön veszélybe és a Takács banda érdekeit képviselje.
Azóta csak fenyegetőzik morog,majd ez lesz majd az lesz kiveri Duka fogsorát stb…
Egy nagyszájú kis senki…..

Rusznák 500 milliót lopott....Az Az egy fél parkolóházat.


Egy fél parkolóház ára hiányzik a parkolócégből
2009.05.28 | Spaller Endre

Először 2008-ban jelent meg egy hangfelvétel, amelyen Rusznák Imre elismeri, hogy tud a cégen belüli korrupcióról. Ezt követően indult egy rendőrségi nyomozás, amely eddig semmilyen eredményt sem publikált. Nem olyan rég a birtokomba jutott egy másik felvétel, amely szintén arról szól, hogy a cég vezetője tudott a cégen belüli korrupcióról.
Annak érdekében, hogy kiderítsük, hogy áll ma a helyzet, felkértem három főt, hogy járják végig Újlipótváros egy részét, és számoljanak be tapasztalataikról. A bizottság 80 autót vizsgált meg, és abból 15-ről tudtuk biztosan megállapítani, hogy nem fizettek, pedig kellett volna. Nem vettek jegyet, nem fizettek mobillal, nem volt mozgássérült igazolványuk, nem rendelkeztek sem intézményi, sem helyi engedéllyel, és megbüntetve sem voltak.
Rusznák Imre 2007 végén az egyik felvétel tanúsága szerint azt mondta, hogy a korrupció miatt 100-200 millió forint hiányzik évente a cégből. Mi most azt találtuk, hogy nagyjából az autósok 20%-a nem fizet. Évente 1-1,1 milliárd forintot dobálunk be az automatákba. Ennek a 20%-a kb. 200 millió forint. Az igazgató úr meglepő pontossággal tippelt másfél évvel ezelőtt. Két és fél év alatt ez a veszteség kb. 500 millió forint. Egy fél parkolóház ára. Ezért nem futja a parkolásért fizetett pénzünkből parkolóházak építésére.
Annak ellenére, hogy a cég vezetője pontos információkkal rendelkezett a korrupcióról, e tárgyban csak egy-két feljelentést tett, és 3-4 belső vizsgálatot folytatott. Emellett további 4-5 feljelentés van, amelyek a parkolási díjakhoz máshogyan kapcsolódnak. Ebből kettő ebben a hónapban indult. Én magam úgy vélem, hogy ez kevés. Túl nagy összegről van szó ahhoz, hogy egy-két kis feljelentéssel el lehessen intézni. Az igazgató szerint akkor, ha nem lehet egyértelműen bizonyítani, csak a gyanú erős, nem lehet feljelentést tenni. Én most mégis ezzel próbálkozom. A vizsgálatunk eredményét és a hangfelvételeket eljuttattam az ügyészséghez.
A tavalyi év a BÖP Kft-t körüllengő korrupciótól volt hangos. Szomorúnak tartom, hogy ennek ellenére az MSZP minden fórumon elfogadta a cég éves beszámolóját.


http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=30

Ártatlan Szocik 3

Szocialista politikus előzetesben

RTL Híradó
2009-05-28, 18:51
Több százmillió forintos csalás és más bűncselekmények gyanújával eljárást indított a rendőrség egy kecskeméti szocialista politikus és négy társa ellen. Mindannyiukat előzetes letartóztatásba helyezte a Városi Bíróság. A Független Hírügynökség úgy tudja, egyikük Nyékes Béla kecskeméti MSZP-s politikus. Az eljárás két hete a kiskunfélegyházi takarékszövetkezet feljelentése alapján indult. A rendőrség a nyomozás érdekei miatt egyelőre többet nem árult el az ügyről.


Előzetesben egy szocialista politikus - Kárérték: 300 millió
Továbbra sem közöl részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult büntetőügyben.

Mint azt lapunkban is megírtuk a pénzintézetnek a múlt évben tett feljelentése alapján indult csalás gyanújával nyomozás. Az eljárás során a napokban letartóztattak négy fővárosi személyt - köztük Nyékes Bélát, az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját.
Információink szerint a gyanúsítottak a csalást követeléskezelés elszámolása során követték el a pénzintézet sérelmére. Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tudósítónknak csak annyit mondott, a szakértői vélemények alapján a kárérték mintegy háromszázmillió forint.

Csalással gyanúsítják a Hír TV értesülése szerint az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit a napokban előzetes letartóztatásba helyeztek.

Csalással gyanúsítanak egy MSZP-s politikust
Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit a napokban előzetes letartóztatásba helyeztek.
Nyékes Béla szocialista politikus ellen a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult nyomozás - a kárérték mintegy 300 millió forint. Nyékesen kívül még három ember van előzetes letartóztatásban. Az ügyről a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el részleteket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/28/17/Elozetes_letartoztatasban_egy_szocialista_politikus.aspx
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-05-28-mszp
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=272567
http://index.hu/belfold/2009/05/28/300_millios_csalas_miatt_csuktak_le_egy_mszp-st/
http://nol.hu/belfold/hir_tv__elozetesben_egy_szocialista_politikus
http://hirosindex.hu/politika/kecskemet/ki_az_a_nyekes_bela.html
http://mszp.hu/tagok/nyekes-bela-

2009. május 26., kedd

Harmadik műszak...Junius 1-től...


Harmadik műszak!


Este 8-ig lesz hamarosan parkolás a belső 9.kerületben és a körutakon.
Valószínű az ellenőrök között ezért hirtelen nagy betegség hullám üti majd fel a fejét.
Emelt parkoló díj 130-ról 365 ft-re emelt pótdíj 1400 forintról 4000 forintra kinek lesz ehez kedve szétverik a fejét….
Este háromnegyed 8-kor valaki kap egy 4000 ft-os pótdíjat miután egész nap vette a jegyet mondjuk 3000 forint értékben…Szétveri a parkolóőr fejét dühében és tegyük hozzá jogosan, bár nem a parkolóőr hozza a jogszabályokat ő csak végrehatja azokat.
Bár Sanci,Cuccos,Kisparti élvezik is,hogy büntethetnek nem csak a zsebre pénzért az ö lelkük szadista és perverz nekik az öröm ,hogy másnak kárt ,fájdalmat és szenvedést okozhatnak. Amúgy szép kilátás 86 ezer forint fizetésért valaki este fél 10-re ér haza.
De azért kiváncsi vagyok Laczkó János kiket oszt majd esti műszakba természetesen Cuccos,Sanci,Kisparti,Renkó,Tóth biztos nem fog esti műszakba kerülni hiszen ők a Takács és Laczkó kegyeltjei és kiváltságosok ,ők természetesen mentesülni fognak az esti műszak alól. Tehát az esti műszakot is a normális parkoló őrök szívják majd meg. A kiváltságos csapat majd szépen jár 8-16-ig dolgozni a többiek majd rohadhatnak kint este 8-ig.
Tehát aki fizet zsebre Takácséknak továbbra is az kaphat egy új szolgáltatást:
nem kell esti műszakban dolgoznia.

Mondjuk abba minden normális parkolóőr törődjön bele előre, hogy Sanci és Cuccos soha sem fog esti műszakban dolgozni ők ebben is kiváltságosak lesznek ezt előre borítékolhatjuk.

Bár lehet az esti műszaknak jó oldala is délután 4 után simán lehet zsebre dolgozni akkor már úgy sincs területi ellenőr a pályákon, végül is minden rosszban van valami jó is.
Délután 4-től indulhat a szabad rablás, nincsenek területi ellenőrök éljen a szabadság.

Elég volt a korrupcióból!!!!!

Parkolóőrök mondjatok rá nemet:


Mondj nemet a korrupcióra Afrikában plakátokon hírdetik ezt a kerületekben is ki kellene tenni ilyeneket a pakolóőröknek:

Mit ér a nagy pénz ha lecsuknak érte titeket:


Elég volt a korrupcióból!!!!!


Rusznák Imre a RTL KLUB nyilvánossága előtt elismerte, hogy nem tudja megszüntetni a korrupciót a cégében….Tehát ezzel elismerte ,hogy a rábízott feladatot nem tudta teljesíteni,
Tehát alkalmatlan a cég igazgatói feladatára.
A gazdasági válság Magyarországot súlytó ilyen nagy értéke is javarész a Magyarországi rossz korrupciós helyzetnek köszönhető.
Az ilyenek mint a Takács által üzemeltetett korrupciós banda is nagyban felelős a magyarországi helyzetért. Na meg Rusznák Imre MSZP párt vonalas sikkasztásairól nem is beszélve.
Tehát azért nincs 13. havi nyugdíj azért lett 5 %-os ÁFA emelés és az egyéb megszorító intézkedés mert a Takács banda és Rusznák Imre korrupt és sikkasztanak.
Takács banda elvisz a cégből évi 200 milliót Rusznák elsikkaszt a MSZP pártkasszájába 300 milliót…..
Évi 500 millió megy el a pakoló autósok által befizetett pénzekből korrupcióra, párkasszába, és magányzsebekbe.
Utána meg a kormány megszorító intézkedéseket hoz, ahelyett, hogy az ilyen és ehhez hasonló korrupciós hálózatok megszüntetése helyett….
Mint a lenti riportban is hallható az igazság ez a valós helyzet, korrupciós hálózatok megszüntetése helyett inkább a kormány megszorít. Azért hogy ők lophassanak tovább büntetlenül ezért elvesznek törvényesen a néptől.

A mai napig így működik semmi nem változott:

Ez kellene komolyan csinálni:

A szakértők őszinte véleménye:

Navracsics véleménye a megoldásrós és milyen igaza van:

Minta videó a szomszédok sorozatból,hogy kell becsületesen a korrupció ellen fellépni:

RIADÓLÁNC.


Riadólánc…


A területi ellenőrzés hatékonysága erősen gyengül azzal, hogy Takács Sándor és Moldvai József drótol a Cuccoséknak arról ,hogy merre lesz ellenőrzés és merre mozognak a területi ellenőrök. Illetve ha valamelyik őr lát egy területi ellenőrt azonnal telefonon jelzi az össze többi őrnek is, hogy baj van. Tehát amint beteszi a lábát egy területi ellenőr valamelyik kerületbe azonnal körbe megy a riadó lánc ,hogy ellenőrzés van. Akit nem először ellenőriznek az tud készülni a csókosai be tudja jegyeztetni stb… minden parkolóőrnél megvan a csókosainak a telefonszáma mint a TV2 híradó riportban is láthattuk.
Amint jön a drót Takácstól vagy valamelyik kollégájától, hogy jön az ellenőrzés azonnal körbe telefonál és amikor az ő pályája is ellenőrzésre kerül minden rendben lesz alibi jegyekkel….
A területi ellenőrök ott hibázzák el a dolgot ,hogy nem mennek egy nap többször is ellenőrizni ugyan arra a munkaterületre. Illetve azt a területet amit ellenőrizni akarnak az ott dolgozó parkoló őrrel együtt a munkát megkezdve kellene végezniük. Tehát már a központból az adott parkoló őrrel együtt kellene kimenniük a pályára. Nem pedig kiengedni az őrt aztán menni, mert addig az őr körbe szól mindenkinek ,hogy baj van és alibi jegyekkel kivédik az ellenőrzést.

TEHÁT A RIADÓLÁNC HATÉKONYAN MŰKÖDIK!!!!!

Az autósok reakciója ez lesz az őrülten magas parkoló díjakra.

Egy régi teherautós a rá kiszabott 30 ezres pótdíj után más választása nincs a Böp élé hajt és ennyi…..


Egy nagy adós autós aki mindenre felkészült…


Itt a példa a Böp Kft-vel is ezt kellene tenni és akkor nem lennének parkolási díjak és büntetések…

Ártatlan szocialisták 1






Hunvald szerint ö ártatlan…


Milyen érdekes párhuzam van Hunvald esete és a Böp Kft között. Mert mindkét esetben csináltak egy belső vizsgálatot ami megállapította,hogy nincs bűncselekmény nincs korrupció.
Csak hát Hunvaldot a vizsgálati eredmény kihirdetése előtt letartoztatták…
De az eredményt kihirdették,Hunvald ártatlan és ezt a kerületi MSZP,SZDSZ frakció tagok el is fogadták…Az nem baj,hogy közben Hunvald már sitten volt mert a rendőrség és az ügyészég másképp gondolta a dolgot.
Tehát ebből is kiderül ezek a kamu belső manipulált vizsgálatok az MSZP-nél semmit nem érnek csak látszat hazug cirkuszi intézkedések.

Ha MAGDA MARINKÓ MSZP-tag lenne és ellene is belső vizsgálatot indítana az MSZP helyi szervezete ahol ő tag. Akkor ő is ártatlan lenne függetlenül az rendőrség,ügyészség,bíróságtól……

Tehát a képlet egyszerű aki MSZP-tag az bármit csinál egy alibi vizsgálattal tisztázzák,hogy ártatlan…Nem baj,hogy ugyanezért a cselekedetéért a bíróságtól kap 5 év börtönt...Az MSZP szerint akkor is ártatlan!!!!!!!

Ártatlan Szocialisták 2.





A másik ártatlan…


Szegény Zuslagh ő semmit nem csinált az MSZP belső vizsgálata alapján ő is ártatlan lenne nagy valószínűség szerint.

A végén még kiderül a 75 milliós pályázati pénzeket amiket elsikkasztott a SZENT ANTALNAK adta!!!!!


EGYÁLTALÁN AZ MSZP BELSŐ VIZSGÁLATAI ALAPJÁN VAN EGYÁLTALÁN BŰNÖS…

2009. május 21., csütörtök

CUCCOS LEBUKOTT!!!!!!KÉSZ VÉGE CUCCOSNAK ANNYI.

CUCCOS LEBUKOTT MIT ESZIK ÉS HOVA JÁR:

URI GELLER INTELME CUCCOSHOZ:

CUCCOS INNEN TANULTA MEG AZ ÁBC-T:

CUCCOS TÖRZSHELYE:(IDE DISZPÉCSERI ÉS TERÜLETI ELLENŐRI ENGEDÉLY NÉLKÜL IS BEMEHET)

CUCCOS EZEKEN ÉL:

CUCCOS PÁR ÉV MÚLVA A SOK DROGTÓL ÉS HAZUDOZÁSTÓL ÍLYEN LESZ:

Laczkó János rendőrségi kapcsolatain keresztül meddig tudja még "tartani" a rendőrséget???

Laczkó János egykori magas rangú gazdaságvédelmi nyomozó meddig tudja még a rendőrségi kapcsolati révén fedezni ezt az ügyet és Rusznák Imrét?????


Laczkó János elismeri egy bírósági tanú vallomásában azért őt vette fel Rusznák a céghez mert ő egy volt magas rangú egykori gazdaságvédelmi nyomozó.
Tegyük hozzá jó rendőrségi kapcsolatokkal amelyekre Rusznáknak az ügy kapcsán nagy szüksége volt.
Rusznák felmérte ebből nagy balhé lesz azért gyorsan felvett az ellenőrzési csoport élére egy volt egykori nagyon magas beosztású rendőrt aki majd ha balhé lesz eltudja a rendőrség felé egykori kapcsolataival simítani az ügyet és teszi azt most is.
A BRFK gazdaság védelmi osztálya nyomoz az ügyben aminek magas rangú tagja volt Laczkó János is.
Milyen vicces a cég ellen Laczkó János egykori kollégái,beosztottai nyomoznak hát persze,hogy nem találnak semmit és nincs gyanúsított.
Laczkó csak szól a cimboráinak és ennyivel meg van oldva az ügy. Mint a régi párt államban egy telefon és áll az ügy ezek szerint ez még most is működik.
De ha a cég jelent fel valakit egy sokkal kisebb ügyért ott a rendőrség azonnal el tud járni szigorúan gyorsan stb…(pohárka esete)
Rusznák és a párttársai ezt jól ki gondolták.
De Rusznák ott hibázott ha egy ilyen bűncselekmény a tudomására jut az nem neki kell megoldania nincs is joga hozzá,és ha nem tesz feljelentést azzal ő is bűncselekményt követ el.
Rusznák nem tett feljelentést ő maga akarta megoldani az ügyet…Tehát egy bűncselekmény sorozatot egy másik általa elkövetett bűncselekménnyel akarta megoldani…..
Tehát korrupció bűncselekményét,bűnpártolás,önbíráskodás bűncselekményével akarta megoldani hozzátesszük sikertelenül 2 év alatt.
Ha nincs a Duka féle balhé akkor ebből az egészből nem lett volna még rendőrségi ügy sem.
De lett rendőrségi ügy és ekkor jött a képbe Laczkó János az egykori magas rangú gazdaságvédelmi nyomozó és rendőrségi kapcsolatai…..
Mondjuk ki egyértelműen a rendőrség azért nem gyanúsított meg senki és nincs semmi komolyabb cirkusz ez ügyben mert Laczkó János az egykori rendőrségi kapcsolatain keresztül el tudja ezt intézni…
Rengeteg bizonyíték van a rendőrség kezében 6-8 terhelő tanúvallomás,az összes csókos autó fotója listája helyszíne stb…És ez mégsem elég a vádemeléshez?????
Igen ma Magyarországon meg lehet ezt tenni egy ilyen súlyú rendőrségi vizsgálatot lehet manipuláltatni politikai és egykori rendőrségi kapcsolatokon keresztül.

Nézzük meg a lent látható videót ami ennek a minta pédája:



LACZKÓ is tudja a rendőrséget fogni akárcsak Zushlagh….

Laczkó is tudja ebben az ügyben fogni a rendőrséget,hisz egykori kollégái csak szólnia kell nekik.
Ugye mekkora a hasonlóság a két ügy között egy egykori bukott MSZP politikus a főszereplője mindkét ügyek az egyik ügyben 75 millió a másik ügyben 300-400 milliós hiánnyal. Mindkettőnek vannak rendőrségi kapcsolatai!!!!!!

Laczkó János szégyelheti magát egykori tiszteletben álló magas rangú gazdaság védelmi nyomozóként most a egykori rendőrségi kapcsolataival fedez egy MSZP bukott politikusa által elkövetett bűncselekmény sorozatot.
Kíváncsiak leszünk legkésőbb 2010-ben amikor a FIDESZ méltó helyére kerülés ők fognak kormányozni és kivizsgálják ezt az ügyet tisztességesen mi fog itt kiderülni???
Kinek mi volt a szerepe és hová lettek a pénzek a rendőrségi vizsgálat miért állt stb..????
Mekkora itt is a párhuzam a Zuslagh ügyben is 2 évig állt a nyomozás aztán…….
DE AZTÁN BEINDULT AZ ÜGYÉSÉGEN!!!!!!

A TV2 NAPLÓJA SZERINT SEM VÁLTOZOTT EGY ÉV ALATT SEMMI!!!



Mint korábban már mi is megírtuk többször semmi nem változott,most a napló is rájött erre.
Rusznák és Laczkó nem tud,és nem is akar semmit tenni…..Nem is áll érdekükben…
Annyi változás azért van,hogy KISPARTI ATTILÁRÓL közben kiderült tagja a Takácséknak zsebrefizető bandának.

http://bopkft.blogspot.com/2009/04/retro-egy-eve-tortent-lassanszegyen.html

http://bopkft.blogspot.com/2009/04/dynamo-kifakadt.html

http://bopkft.blogspot.com/2009/04/nyugaton-helyzet-valtozatlan.html


BUTA KOMMUNISTÁK KARRIER LEHETŐSÉGE 2008-BAN MAGYARORSZÁGON A PÁRKAPCSOLATAIKON KERESZTÜL!!!!



Benedek Mihály
Buszvezetőből lett polgármester Ózdon.
Ózdon a végzettség nem számít.

Rusznák Imre.
Pincérből lett igazgató a Böp Kft-nél.
A Böp Kft-nél sem számít a végzettség.


És mi bennük a közös mindketten magas MSZP politikusok.

A filmen látható jegyző sorsa dettó Duka és Pohárka sorsa….
Aki szólni mert a törvénytelenségek ellen és beakarja tartatni azokat az kirúgják azonnal.

A korrupciós vizsgálat is így zajlott a Böpnél ,mint az Ózdi vizsgáló bizottság a góré puszi haverja kivizsgálja,hogy nem történt semmi.

A BÖP KFT-nél és Ózdon egy szocialista forgatókönyv zajlik..
Kicsiben és nagyban….

Tehát a szociknák egy pincér lehet parkoló cég igazgatója,egy buszvezető polgármester….
Tiszta munkás hatalom.

VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK…..
2009…MAGYARORSZÁG.
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!!!!!


Duka is kb így lett bűnös mint a videon a jegyszedő...

RUSZNÁK 30 ÉV MÚLVA...



Rusznákot egykori parkolóőr fia is így keresi majd meg 30 év múlva,mert most tönkretette a családját azzal,hogy kirúgta és megalázta az apját.
A vendetta nem maradhat el….
A maffia nem felejt..(Még a parkolási maffia sem!!!)

Rusznák alkalmatlan!!!!



Nem lehet megállítani????


Se a Rendőrség se Rusznák Imre nem tudja megállítani a korrupciót???
Érdekes a rendőrség nevében milyen alapon nyilatkozik Rusznák Imre????
Akkor ezek szerint Rusznák Imre és az ellenőrzési csoport vezetői alkalmatlanok erre a feladatra!!!!!
Rusznák Imre új irodába költözik az önkormányzat felé 14 milliós felújítási díj tervezetett adott be.. Sajnos a vége egy kicsit sokkal több lett 44 millió forint. Egy iroda felújításra 44 milliót költött,ennyiért már egy új irodát is vehetett volna. Ehez van esze sikkasztani szemtelenül erre kitanították az elvtársai….

A RTL-HIREKBEN Rusznák azt mondja 4-6 embert jelentett fel korrupcióért????
Ez hazugság Rusznák Imre nem jelentett fel senkit korrupció gyanúért a cégnél óriásit hazudott a TV-ben. 8 embert sem küldött el ebben az évben 3 újat próba idő alatt és H.GY-t küldte el rendkívüli felmondással tehát ez is hazugság volt…
A cégtől korrupcióért vagy annak gyanuért még senkit nem küldtek el????

Folyamatosan hazudik Rusznák az egyik hazugsága üti a másikat.
Sikkasztó tolvaj kommunista,hazug disznó.
A parkoló cég élére párt politikai ejtőernyősként került a cég vezetésére teljesen alkalmatlan.

DICSÉRET A MÚLTBÓL....



Dicséret!!!!

Dicséret Kádártól…

Minden hithű szocialista ilyen ezért dicséretben részesül Kádár elvtárstól.

2009. május 18., hétfő

KÉRDÉSEIKET ANYAGAIKAT TOVÁBBRA IS VÁRJUK...

e-mail cimünk:BOPKFT@C2.HU

Dynamó újra írt.....


Dynamó megint írt……

Elég ingerült lehet már rég nem hallottunk felőle…

Íme a levele:

„Hello!

Nagyon elege van már mindenkinek az itt zajló dolgokból…
Duka elleni tanukon is nagy a meg döbbenés mint látom weblapotok még nem tudja kik azok hát elárulom. Duka elleni két tanú 502-es Renkó Csaba és 535-ös Tóth István lesz az utóbbin nem csodálkozom, de Renkón nagyon is mert Renkó seggét többször is Duka mentette meg a kirúgástól. Benny ugyanis utálja Renkót és ki akarta rúgni ,de Renkó Dukának könyörgött segítségért ,és Duka segített neki szólt Bennynek hagyja békén Renkót. Benny ezért nem rúgta ki Renkót csak is ezért van még Renkó a cégnél. Most majd Renkó hálás lehet Dukának cserébe. Amúgy minkét tanú önként jelentkezett a saját szememmel láttam egy órán keresztül voltak bent Laczkónál utána mosolyogva jöttek ki. Tehát összefoglalva Renkó és Tóth önként ajánlkozott Laczkónál tanúnak Duka ellen, hogy cserébe érte jól jövedelmező munkaterületeken dolgozhassanak. Persze azóta mindkét személy állandóan a XIII és a IX kerület frekventált részén dolgozik merő véletlenségből. Jellemtelen dolog amit csináltak de ennek ellenére azt hiszem mindenki nevében beszélhetek a normális ellenőrök is hánynak tőlük. Kérek mindenkit ne minket bántsanak ezek miatt az emberek cselekedete miatt.
Kisparti Attila Cuccos embere egy nagy képű kis köcsög, Takácsot szokta telefonon hívogatni. Leskelődik jelentget az idősebb kollégáiról felfelé.
Természetesen új létére a legjobb helyeken is megfordult már sűrűn. Mondjuk marha jó ö piszkálja Dukát és majd más normális embert meg miatta lekameráznak majd.
A Takácsnak,Moldvainak történő napi 1000 forintos zsebre fizetés a mai napig működik és él.
Nézzen mindenki a beosztásra és tudni fogják kik a zsebre fizető emberek. Érdekes eset volt a múlt héten a 131,132,133,134-es pályát verették szét a területi ellenőrök négy normális ellenőr alól. Utána fura mód nem is mentek át a IX.kerületben mint azt szokták. Ami még furcsább 901,902-es pályát Sanci 903,904-es pályát Cuccos vitte minden nap átmennek a IX.-kerületbe is csak pont aznap nem mentek át valamiért…
A másik mit képzelnek ezek semmi fizetés emelés és majd este 8-ig fogunk dolgozni a kör utakon??? Meg aki rokkant helyen áll majd 92 ezer forintos büntetést teszünk ki nekik.
Mi lesz ebből úristen 92 ezer forintos pótdíj amikor 1800 forintos pótdíjért is néha szét akarják verni a fejünket!!!!!! A 365 ft-os óradíjra emelésről már ne is beszéljünk valaki bedob 3000 ft-ot fél 6-kor ha meg lejár kap majd egy 4200 forintos pótdíjat…Biztos nem üt agyon az sem minket…. Ezek hozzák a szemétnél szemetebb döntéseket ami mind rajtunk csapódik. Ki fogja ezt 82 ezerért csinálni majd este 8-ig…Gondolkozzon már el ezen egy kicsit a vezetőség.

ARRA KÉRNÉLEK TITEKET EZT A LEVELET VÁLTOZÁS NÉLKÜL TEGYÉTEK KÖZZÉ.

KÖSZI DYNAMÓ.”

Kérésedet természetesen teljesítjük Dynamó, bár a tanukat személyét hivatalosan mi még nem kaptuk meg senkitől sem.

Dukát lehet-e még rehabilitálni a Böp kft-nél???



Dukát is valami hasonló okokért nem lehetne rehabilitálni a BÖP KFT-nél…
Az meg bocsáthatatlan, hogy feldobta engedély nélkül a parkolási maffiát..

Most akkor van válság Magyarországon vagy nincs????

A válsz:


Ha az elvtársak nem figyelnek nem lesz végső gyözelem....

Ha nem fogadják meg a szocialisták nem lesz meg a végső győzelmük…..
Már 30 éve is ez volt a fő problémájuk.


Ilyen hű a párthoz Rusznák is???



Az öreg hazáruló Kádárnak legalább volt tartása akkor is amikor már félre állította a párt.
Rusznáknak is lesz majd tartása amikor leváltják???? A válasz egyszerű nem ő egy jellemtelen köpönyeg forgató kommunista. Kapitalizmussal takaródzik a hangfelvételen közben ő a legnagyobb kommunista.

Rusznák is ilyen buta???



Minden pártag ilyen buta volt mint Grósz Károly nem tudták, hogy Nagy Imre bűnös volt-e vagy nem. Rusznák is ilyen buta nem tudja mekkora korrupció van a cégében. Bár előtte lassan másfél éve azt kiabálta az ellenőrök éves szinten ellopnak 100-200 millió forintot a cégtől. Utána amikor meg az összegről kérdezik hirtelen amnéziát kap és nem tudja mekkora az. Ilyenek buták a kommunisták még Nagy Imréről sem tudták 30 évig, hogy ártatlan!!!!

2009. május 14., csütörtök

AZ ÚJONC AKI MEGFENYEGETTE DUKÁT!!!!!



Az újonc aki fenyegeti Dukát!!!!!

Érdekes történetet kaptunk:
2009.05.14 12.30-kor a Duka hazajött Ausztriából és a Nyugati PU-nál akart felszállni a haza felé menő vonatára. Közben áthaladt a nyugati téri parkolón ahol egy Újonc parkolóőr mérgesen erőszakosan rászólt:”ABBA KÉNA MÁR HAGYNI EZT A BLOGOT” ..
Duka válasza az volt:”ki vagy te ismerjük egymást,milyen blogot most jöttem haza Ausztriából egy hónap után ennyit a blogról…”

Nos ki is ez az újonc:
A jelvényszáma 518
A nevét nem volt nehéz ezek után kideríteni Kisparti Attilának hívják.

Cuccos hozta a céghez cuccos téglája,és Takácsnak ő is zsebre fizeti a napi 1000 ft-os leadót.
Mellette ő egy nagy tégla az öreg ellenőröket figyeli és jelentget róluk felfelé.
Amúgy a Kisparti Attila újonc létére egy elég éhes zsebre dolgozó parkolóőr hírében áll..
Járkál már a XIII,IX kerületben Cuccosék által felépített frekventált helyeken is és zsebre ő is leszed mindent.. Cuccos jól kitanította,zsebre leszed mindent az úr Takácsnak is zsebre fizet kell ennél még több. Viszont Cuccos egy dologra nem figyelmeztette Kissparti Attilát ne piszkálja Dukát…

Szégyen egy újonc beszól Dukának mert nem tetszik neki ami itt a blogon megjelenik.
Neki is terhes,hogy nem tudja leszedni a pályáit büntetlenül.
Kisparti Attila a Takács bandába Cuccos vitte be. Ugyan olyan szemétláda mint Cuccos
Mindenki vigyázzon vele. Kíváncsian várjuk az anyagokat róla igérjük soron kívül feltesszük azokat ide.

Alakul azért a Takács zsebre fizető csapata újra:
Cuccoc
Sanci
Kisparti Attila
Duka elleni tanú 1
Duka elleni tanú 2

(Amint meg tudjuk a tanuk neveit azonnal felkerülnek ide,amíg nem biztos a személyük addig senki nem akarunk ok nélkül bántani.)

5 ember fejenként heti 20 ezer leadó az heti 100 ezer Zsebre Takácsnak és Moldvainak…
Szép és még Takács az interjújában „becsületes emberként állna az APEH vagyonvizsgálata élé”…A heti átlag plusz 100 ezer forintját,hogy vallja be????

Kedves Kisparti Attila a jelvényszáma 518….
Ezentúl fokozott figyelmet szentelünk neked is mennyire dolgozol becsületesen és korrupció mentesem….

DUKÁNAK HA BETUDSZ SZÓLNI ERŐSZAKOSAN AKKOR REMÉLJÜK KORRUPCIÓ MENTESEN IS TUDSZ DOLGOZNI….

MAJD MEGLÁTJUK.!!!!!!!

2009. május 13., szerda

FELHÍVÁS MINDEN NORMÁLIS PARKOLÓŐRHÖZ!!!!



Felhívás!

Az összes „normális” parkolóőrnek..!!!!!

Az oldalunknak nem az a célja,hogy a régi öreg motoros parkolóőröket megszívassa,illetve kirúgassa. De azt senki se felejtse el,hogy az összes parkolóőr zsebre dolgozik,mármint a régiek és a kerületekben mindenki.
Csak a normálisabbja beéri napi 8-10 ezer forinttal és nem megy Laczkó és Takács seggét nyalni,hogy a legjobban jövedelmező munkaterületekre tegyék őket mint Sanci és Cuccos..
Persze az mindenki megérti 82 ezer forintból vidékről bejárni családi házat autót fenntartani
Nem lehet. Parkolóőrnek nem hivatás tudatból megy valaki pláne a régiek közül nem azért lett az senki. Azt egy ellenőr se felejtse el,hogy mindennap kint hagy a munkaterületén több tucat zsebre fizető autót bizonyítéknak. Ha komolyan vennénk és tényleg ellenetek lennénk egy nap alatt bárki és bármelyik parkolóőrt el lehetne kapni, hogy kihagy autót és bemegy egy boltba… Ami szörnyű,hogy ezt a cégnél mindenki tudja,hogy ez így megy de nem érdekli őket csak látszat intézkedések történnek ellene semmi más. Bár ez a parkolóőrőknek csak jó.
Ami szörnyű Laczkó János ellenőrzési csoportvezető is tud mindenről,az egykori gazdaság védelmi főnyomozó úr. Minden bírósági tárgyaláson hangoztatja ő milyen nagy rendőr volt annak idején. Most meg egy korrupciós nagy üzemen dolgozik és szemet huny felette,hogy miért azt ő tudja….Előadja magát a pohárka tárgyalásán ő rájött,hogy a Schmidtka nevében felvitt téves hiba üzenetek mekkora bűncselekmény!!! Amikor több tucat zsebre fizető autót lát az nem bűncselekmény.. Amikor a szemeláttára betol az öltöző elé egy parkolóőr egy több százezer forintos robogót és mindennap azzal jár dolgozni a 82 ezer forintos fizetéséből az nem gyanús???Akkor nem indul be az egykori rendőri múltja Laczkó Jánosnak….Csak alternatívan ahogy a cég érdekei és Rusznák azt kívánja tőle….

Egy szónak is száz a vége mi senki normális parkolóőrrel nem szórakoztunk eddig,nem is tervezzük. De ha valaki velünk szórakozik akkor mi is teszünk lépéseket. Szeretne valaki itt fotókat látni zsebre fizető autókról, boltokba bejáró ellenőrőkről videókat fotókat????
Meg tehetjük azt is,hogy minden héten felteszünk ide 50 db zsebre fizető autót helyszínnel,üzlet névvel együtt. Vagy heti 5 ellenőrről videót,ahogy csiki-csukizik az egyik boltból ki a másik boltba be délután 15-16 óra közötti gyűjtési időben….Higyétek el nem lenne nehéz,de nem ez a célunk és ne akarja senki,hogy ez legyen a célunk. Mindenki gondolkodjon el ki mit tesz és mit vállal.
Mert ez az oldal is át tud alakulni!!!!!!
Rengeteg normális ellenőrről rengeteg anyagunk van csak mert nincs ide feltéve az nem jelenti azt,hogy ők ártatlanok. Csak mi tekintettel vagyunk rá és a családjára.. Aki minket nem baszogat azt mi sem baszogatjuk.
RUSZNÁKNAK,LACZKÓNAK,TAKÁCSNA NINCS SOK HÁTRA..Amint bukik Rusznák és az MSZP nekik is végük ezt vésse mindenki az eszébe.

ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYI!!!!!

A MOLLA IS SZÓL A PARKOLÓŐRÖKHÖZ:


A videó szabad fordításban:
-Eddig nem baszogattunk titeket.
-De ha ti baszogattok minket.
-Megjelentetjük itt csókosaitokat.
-Közzéteszünk itt korrupciós videóitokat.
-Mindenki gondolkodjon ezen el mit tesz és mit vállal.
-Mert különben szembe nézhet a Dzsiháddal….
-És abban nem lesz köszönet.

Parlamenti bizottság vizsgálja hová lettek a parkolási pénzek!!!

HOL A HIÁNYZÓ PÉNZ????



Tóth József a 13.kerület polgármestere a labda helyett inkább Rusznák seggébe rúgna már inkább bele. Ahelyett,hogy állandóan megvédi és kamu korrupciós vizsgálat lefojtatására utasítja. Vagy talán ő áll a hiányzó pénzek mögött és Rusznák csak egy bábu egy buta pincér akit dróton rángat?????

A vizsgálat. Hol a pénz???

A hiány okai:






http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=29610

http://www.privatbankar.hu/html/kkv/index.php?kommentar=29507

http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-05-07-parkolas



Egyszerű Rusznák Imre a Mszp párt kasszába sikkasztja el illetve a korrupción megy el a többi. Egyszerű a képlet weblapunk nem egyszer megírta már ,hogy működik ez a Böp Kft-nél.

DRÁGULÁS.





Árdágulás:

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/friss.php?hir=72710

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=29330

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=29422


Ez nem más mint közönséges rablás…..
Jóformán már a levegőért is pénzt kér az MSZP a polgároktól.
Ahol eddig 130 ft az óradíj most majd lesz 365 ft/óra,tehát ha valaki reggel 8-17-ig bedob és utána elfelejt és kap egy pótdíjat 17.30-kor akkor az egész napi parkolása a pótdíjjal együtt összesen 7285 forintba kerül a napi parkolása.
De ha valaki itt dolgozok rendesen veszi a jegyet az is napi 1300 helyett napi 3650 ft-ot fog fizetni??
Mi ez ha nem rablás???
Mi lesz ebből ha egy parkolóőr kirak egy 20 perces lejárt jegyre egy 4000 forintos pótdíjat mit fog vele az autós tenni????
Tetejébe még a Rakparti P+R is fizető lesz Egerfai József javaslata alapján…
Tehát autós pusztulj P+R-ek mély garázsok nincsenek,de fizessen mindenki mint a katona tiszt. Aki eddig nem fizetett az most sem fog ,megint a normális autósokat szívatják meg akik a 17 perces lejárt jegy után az autójukra tett 4000 ft-os pótdíjért meg joggal verik szét az öket amúgy jogosan megbüntető parkolóőr fejét…


EZ NAPPALI RABLÁS RUSZNÁK IMRE ÉS BŰNTÁRSAI AZ ÖNKORMÁNYZATOKBAN NE ÍGY AKARJÁK BEHOZNI A 300-400 MILLIÓS HIÁNYUKAT AMIT ELLOPTAK A TAVALYI ÉVBEN!!!!!

A parkolócég promociós Ferrarija....




A PARKOLÓCÉG FERRARIJA.

Az Fkpt közleményt adott ki amelyben az áll promociós célból lízingelték a Ferrarit.
A kérdés felmerül egy ferrari 430 milyen promociós célt szolgál egy parkoló társaságnál.???
Bár a zagyva hazug kifogásokból,indokokból hallottunk már eleget Rusznáktól is meg a párttársaitól Bórszékitől stb.
De ez egyszerűen vérlázító Budapesten a közpénzből épített utcákon parkolóhelyeken szedett pénzből valaki,valakik egy Ferrarit vesznek maguknak…….
Elég volt a hazug szocialista politikusokból elég volt a nyíltan sikkasztó Rusznák Imréből…..

http://index.hu/belfold/budapest/2009/05/09/egy_ferrari_miatt_szakit_rogan_a_parkolasi_ceggel/

http://index.hu/belfold/budapest/2009/05/12/szerzodest_bontottak_a_ferraris_parkolo_ceggel/

http://www.propeller.hu/belfold/508144-rogan-kimeletlen-ferrarit-berelt-a-parkoloceg-a-polgarmester-szerzodest-bont

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/12/13/Ferrari_miatt_szakitott.aspx

http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-05-12-ferrari

http://automenedzser.hu/hirek/20090512_parkolas_ferrari_rogan_antal.aspx

http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/45353/1/belfold/Rogan_kimeletlen_Ferrarit_berelt_a_parkoloceg_a_polgarmester_szerzodest_bont

http://gazdasagiradio.hu/cikk/20999/

Hosszú távon már nem kell gondolkozni a BÖP vezetőinek.



Nézzék meg az a felső videót és vonják le a tanulságot.
PDA beszerzés egy hosszú távú megrendelésekben,már ne tervezzenek a BÖP KFT vezetői.
2010-be amikor a FIDESZ átveszi a hatalmat ők úgyis azonnal repülnek, és majd felelnek a most elkövetett bűneikért,tetteikért.

Rusznák a 200 ft-os bevezetéséről…



Az automaták beállítása az új 200 forintoshoz 4.5 millióba kerül a Böp-nek…..
Se baj Rusznák az önkormányzatok felé már 30 milliót számláz...
Ja és az automaták úgy lesznek beállítva ha valaki 200 ft-ost dob beléjük az egyből az MSZP központi pártszékházába gurul,mert a legnagyobb fém pénz érme a MSZP-t illeti!!!!

Vicces amúgy,hogy a TV2 tények pont a legnagyobb sikkasztó véleményét kéri ki az új érméről. Rusznák szíve szerint azt válaszolta volna,hogy legszívesebben az összes új érmét zsebre tenné.

2009. május 5., kedd

KI A TÉGLA?????



KI A TÉGLA????


Az egyik reggeli eligazításon Laczkó János közölte az ellenőrökkel, ha megtudja ki a tégla
Azt kicsinálja. Nos nekünk bizonyítékunk van rá ki a tégla. Meglepő a személye de aki ismeri az tudja, hogy nagyon is lehetséges mert a cégnél való maradásának érdekében a lelkét is eladná az ördögnek.
Nos nagyon furcsának tűnt számunkra is mert rengetek anyagot kapunk de az utóbbi időben
Sok mindenkiről egy ember kivételével aki nem más mint Cuccos.
Mi lehet ennek az oka egyszerű alkut akar kötni Dukával ,hogy őt ne piszkálják inkább feláldozza maga helyett Sancit vagy bárki mást, hogy ő meg úszhassa a dolgot??????
Birtokunkba jutott egy hangfelvétel kb:2 héttel korábbról amiben Cuccos Dukát győzködi ,hogy információkat ad neki bármiről csak őt hagyják békén. A hangfelvételt esetlegesen később feltesszük ide. Csak azért nem tesszük most fel ide mert más normális régi ellenőrre is terhelő dolgokat állít rajta Cuccos akiknek nem akarunk bajt. És ahogy ennél a cégnél lenni szokott rajtuk csattanna Cuccosék helyett az ostor.. Magyarán megint mint oly sokszor ők vinnék el a balhét más helyett.
Teljesen összeállt így a kép miután megkaptuk ,hogy mellény nélkül dolgozik és felraktuk ide róla a fotókat azóta róla semmi hírt, anyagot nem kaptunk..
Vajon megjavult vagy korrupció mentesen kezdett el dolgozni nem hisszük….
Cuccos egyértelműen Dukával információkért cserében próbál egyezkedni ,hogy őt hagyják békén.. Illetve az ő pályáján lévő csókos autókat ne fényképezze, kamerázza le senki.
Milyen jellemtelen dolog feldobja más kollégái csókos autóit, munkabeosztásukat, csak hogy a saját bőrét mentse, bár rá aki ismeri ez a magatartás abszolút jellemző….
Reméljük Duka elzavarja őt a francba…..


Cuccos most meg vagy,milyen aljas vagy a legközelebbi munkatársaidat is bemártod a hangfelvételen és az e-mailben, csak te megúszhasd….. Mit ártott neked F.G., I.L. ,T.P. ,S.M., SZ.GY.,P.J és V.Z stb…,hogy mocskolod őket illetve Sancit is eladod a hangfelvételen elég csúnyán….Amúgy érdekes,ahogy a Takácsról beszél:”csak eltette a pénzünket és sunyi módón nem adott cserébe érte semmi”
Egyáltalán honnan veszed te a bátorságot arra, hogy a kollégáid állását, bőrét ajánlod cserébe
A saját biztonságodért….Takácsot meg ne kínálgasd senkinek,mert ő tőled függetlenül a vesztegetési ügy miatt is fog legalább 5 év letöltendő szabadság vesztést kapni…
Milyen alapon veszed te fel a kapcsolatot Dukával nem tiltották meg nektek ezt szigorúan.


Közben a Blogunk is kapott egy levelet:

Régi parkoló őrökre való tekintettel nem tesszük itt közzé azt szó szerint:
Olyan részleteibe mocskolja és árulja el kollégái dolgait napi szinten,hogy az már gusztustalan és ezt csak ízelítőnek szánta.
Feladó Ubul névvel küldte a levelet.
Röviden a lényege:
Bármit megtenne „Ubul” csak lekerüljön innen és ne foglalkozzon vele tovább a Blog.
Illetve ha anyag érkezik róla azt itt ne tegyék közzé.
És Azt különösen szemét dolognak tartjuk külön ,hogy a mellette lévő parkoló őrök pályájára átmenne fényképezni ,hogy megbuktassa őket, csak neki nyugta legyen. Este pedig a fotókat át e-maileznéd a blognak. Csak a róla szóló dolgokat vegyék le innen ezért cserébe.
Szinte bármit megadna cserébe ha nem foglalkozna lapunk vele….

KOVÁCS CSABA..CUCCOS,VAGY UBUL nevez akárhogy is magad.
A WEBLAP RÉSZÉRŐL EZÚTON SZERETNÉNK KÖZÖLNI VELED NEM ÁLL AZ ALKU….

A Weblapunknak nem az a célja,hogy a régi normális parkoló őröket kicsinálja!!!!!!

Viszont ezután ha valaki anyagot küld nekünk Cuccosról azt soron kívül fel tesszük ide..

Cuccos ez a próbálkozásod vissza felé sült el,mert azzal nem számoltál,hogy a másik oldalon nem olyan jellemtelen szar emberek vannak mint te….

MEGTALÁLTUK A HIÁNYZÓ LÁNCSZEMEKET TAKÁCS ÚJ FIZETŐ HÁLÓZATBÓL…

A lényeg,hogy ez menjen továbbra is:



Kétség kívül az új Takács bandát így lehetne megszüntetni a leghatékonyabban.


MEGTALÁLTUK A HIÁNYZÓ LÁNCSZEMEKET TAKÁCS ÚJ FIZETŐ HÁLÓZATBÓL…



Miért vállalna a Duka ellen tanú vallomást egy normális parkolóőr????
Hát azért mert megéri neki. Ugye azt senki nem gondolta komolyan,hogy Takácséknak csak Cuccos és Sanci fizet zsebre minimum még két ember tejel akikről eddig nem tudtunk.
De most kilépnek a homályból. Azért mennek el Duka és Pohárka ellen tanúskodni mert megéri nekik,hogy Takács fizető rendszere tovább üzemeljen…Ők a hiányzó láncszemek!!!
Tehát Takács bandája tényleg újra szerveződött immár nem hat csak négy fővel de újra dübörög a banda. Csak most kiderül a másik két bandatag neve is!!!!!
De reméljük nem gondolják,hogy ezek után nyugodtan zsebre dolgozhatnak tovább,mintha mi sem történt volna….
Ki kell rájuk is terjesztetni z APEH vizsgálatot,feljelentés kiegészítés ennyi és semmi más…
Majd elmegy a bíróságra a két ellenőr bátran kiáll és közlik ők nem korruptak és nem dolgoznak zsebre???
Másnap bennetek a Böp Kft-het zöldbe öltöznek és leszedik az aznapi pályájukon lévő aktuális csókos állományt????



A törvény ide vonatkozó része:
„Hamis tanúzásra felhívás
Aki mást büntető ügyben hamis tanúzásra rábírni törekszik, bűntettet követ el, aki pedig ezt polgári ügyben követi el, vétség miatt büntetendő. A hamis tanúzásra felhívás előkészületi magatartás, amelyet a törvény önállóan rendel büntetni. A bűncselekmény passzív alanya az a személy, akit az elkövető a hamis tanúzásra rábírni törekszik. Ilyen például a tanú vagy a szakértő. Nem minősül e cselekménynek, ha az elkövető a terheltet vagy a felperest illetve az alperest hívja fel a hamis vallomástételre.A cselekmény elkövetési magatartása a hamis tanúzásra felhívás. A felhívás eredménytelen felbujtást jelent. Azaz az elkövető arra törekszik rábírni a sértettet, hogy hamisan tanúskodjék. A felhívás bármilyen formában megvalósulhat, nem foglalja magában azonban az erőszak vagy fenyegetés alkalmazását.A bűncselekmény a rábíró magatartás tanúsításával befejezett akkor, amikor a felhívás eljutott a címzettjéhez. A cselekmény nem eredmény bűncselekmény. A felhívásnak nem szabad eredményesnek lennie. Abban az esetben ugyanis, ha a felbujtás hatására a tanú hamisan vall, megvalósítja a hamis tanúzást , az erre őt rábeszélő elkövető pedig a hamis tanúzás felbujtójaként felelhet. Enyhébben büntetendő, aki a hamis tanúzásra felhívást fegyelmi, szabálysértési, választott bírósági avagy egyéb hatósági eljárásban követi el.”


Tehát Laczkó János aki mindig azt hangoztatja,hogy ő milyen nagy rendőr volt annak idején. Tudnia kellene,hogy a hamis tanúzásra más rábírás,milyen súlyos bűncselekmény. Ha valaki nem akar tanúskodni hazugságokat egy perben Duka és Pohárka ellen és azt a személy munkahelyének elvesztésének fenyegetésével bírják rá ,hogy még is legye meg a hamis tanúvallomását az nagyon súlyos bűncselekményt követ el. Mind a tanúskodó mind az arra őt felbujtó személy.


Ön Laczkó úr ezt a nagy rendőri múltjából nem tudja???????
Vagy ezt is csak egy csínytevésnek értékeli ahogy Takács titkolózását értékelte a Pohárka elleni ügyben a tanúvallomásában.???????

PIMASZ ÚR MELLÉFOG DE NAGYON.......

Pimasz úr a magát oktató Józsi fő fő ellenőr egykorom maga is parkoló őr volt,és most teljesen mást mond mint amit annak idején ő is csinált....

Ejnye Józsi főellenőr mit teszel ott a zsebedbe egykoron parkolóőrként...Csak nem egy 500-as az????


Az átvert Pimasz úr...


A fő ellenőr önfeledt ünneplése a céges bulin,na nem ezért a viselkedésért nevezték ki fő ellenőrnek:


Vajon ha Duka megnyeri a cég ellen a munkaügyi perét neki is így fog tapsolni:


http://pimaszur.blog.hu/2009/04/25/parkoloorok_es_kerekbilincselok

http://pimaszur.blog.hu/2009/04/25/parkoloorok_es_kerekbilincselok#comments

Az alábbi írást és anyagokat egy számunkra ismeretlen levélírótól kaptuk változtatás nélkül tesszük közzé..

„Hello!

Vicces volt Pimasz úr, ahogy a Böp Kft ruhájában öltözve a Teréz körúton rohangált a Csabával.
Kérdés felmerül miért nem inkább a 13.kerület vagy 9.kerület korrupcióban erősen fertőzött részére mentek???? (131,132,133,134,901,902,903,904-es pályák)
Esetleg az senkinek sem lett volna érdeke, hogy Pimasz úr egészen mást tárt volna fel mint amit szeretett volna.
Vicces Józsi a fő ellenőr milyen példamutatóan közölte Pimasz úrral amelyik autónak nincs érvényes parkolása meg kell pótdíjazni….
Ő vajon parkoló őrként így tett???
A fenti kép pont nem erről tanúskodik Józsi volt az egyik legkorruptabb parkoló őr most meg ö oktat itt vicces…
A Váci u.16-szám alatti AMEI kínai bolt fehér 190-es mercédeszének a napi 500 forintos parkolási díját gyűri zsebre a képen nagy vehemenciával.
Józsi azt miért nem mondta alapos a gyanú, hogy vagyonosodási vizsgálat van ellene is folyamatban amit az APEH indított néhány gyanúsan jó élő parkolási cég dolgozója ellen.
Józsinak 82 ezres parkoló őri és 1.5 éves területi ellenőri 125 ezer forintos fizetésből, hogy futotta Erzsébeti családi házra és új autóra????
Kilóg nála is a lóláb nem csak a többieknél, reméljük őt is vizsgálja az APEH nála is lenne mit találni….

Tehát Pimasz úr adott egy pofont a szarnak, leforgatott egy riportot milyen nehéz munka parkoló őrnek lenni…Higgye el sokan csinálnák ezt a nehéz munkát a plusz napi 15-20 ezer forint mellékesért ami naponta az öregebb parkoló ellenőröknek le pottyan zsebre. Persze maximális vezetői segítséggel ezt tegyük hozzá. Területenként 40-50 db zsebre fizető autót nem lehet nem észre venni csak akkor ha szándékosan nem néz oda valaki ,valakik…
Ez egy nagy üzlet és mindenkinek megéri ,csak az benne a szörnyű, hogy ezt nem is az egyszerű parkoló őrök szervezik hanem a vezetőik koordinálják a dolgokat egy-két kiválasztott parkoló őrrel, területi ellenőrrel egyetértésben összehangolva.”

Rusznák kezét ki fogja az MSZP-ben…



A video végén az MSZP szóvivője annyit mond,hogy Zuslagh-ot nem fogja senki a pártban erre az a bizonyíték,hogy most a bíróság előtt áll....75 millióért..De akkor ez arra is bizonyíték,hogy Rusznák kezét fogja valaki a pártban,mert nála 300 millió hiányzik és ő még nem áll a biróság előtt.





Rusznák kezét ki fogja az MSZP-ben…


Nézzük meg az első videót a MSZP szóvivője a végén azt mondja szó szerint:
„Az, hogy Zuschlag a bíróság előtt van azt bizonyítja, hogy az MSZP-ben senki nem fogja a kezét”

Zuschlag ellopott 75 milliót egyértelműen és most bíróság előtt van.
Rusznák Imre ellopott 300 milliót és nincs bíróság előtt!!!!!!

Tehát teljesen egyértelmű, hogy valaki valakik fogják a kezét az MSZP-ben és nem is kicsit!!!! Talán Tóth úr 13.kerületi polgármester???? Nem, tudni de az biztos, hogy a rendőrségi vizsgálatot is „altatják” ez teljesen egyértelmű….
Amit a cég egykori operátorával Pohárkával a 13.kerületi rendőrkapitányság művelt az is politikai alapon belenyúlt rendőrségi ügy volt. Weblapunk egyik olvasójával egy hasonló ügy történt ellopta valaki a felhasználó nevét a Freemail-jéhez és a ismerőseitől pénz akart átutalás úján kölcsön kérni. Mi után az illető sértett feljelentést tett a 13.kerületi kapitányságon 1 hónap múlva kapott egy levelet nem történt bűncselekmény és lezárták az ügyét.
Tehát ha valakit a Böp kft jelent fel az ellen eljár a 13.kerületi rendőr kapitányság, akit egy hasonló súlyosabb ügyben egy magánszemély jelent fel annak lezárják az ügyét és még eljárást sem indítanak.
Szégyen és gyalázat politikai alapon belenyúlni a rendőrség munkájában….
Laczkó János Pohárka munkaügyi perében el is árulta magát ez üggyel kapcsolatban.
Amikor megkérdezték tőle, hogy a vélelmezett bűncselekmény a tudomására jutott akkor miért csak öt nap múlva tett feljelentést a 13.kerületi rendőrkapitányságon???
Meglepő választ adott: Mert csak akkor tudta az ismerőse fogadni a 13.kerületi kapitányságon…..
Ha bűncselekmény történik azonnal bemegyek a 13.kerületi kapitányságra és az ügyeletes tisztnél feljelentést teszek…Nem????
Nem a kapitányságon dolgozó haveromat várom meg?????
Mi ez ha nem részre hajlás a rendőrség munkájába történő durva politikai beavatkozás, párt és egykori rendőrségi kapcsolatain keresztül!!!!!!

Ami még szép Laczkó János egy olyan eseményről tett életszerű tanúvallomást a rendőrségen
Amikor még a cégnél sem dolgozott csak 6 hónappal később…
Tehát Laczkó János egy olyan eseményről adott részletes tanú vallomást aminél ott sem lehetett…
Erre is érdekes válasz adott a munkaügyi bíróságon amikor megkérdezték tőle miért tett egy részletes tanú vallomást egy olyan eseményről amikor még a cégnél sem dolgozott…???
A válasza egykori nagy rendőri múltját hangoztató rendőrtől meglepő volt:
A rendőrségi tanú vallomásomat elmondás alapján tettem!!!!!!!!
Laczkó János elismeri gyakorlatilag más elmondása alapján egy büntető ügyben tesz valakire egy terhelő tanúvallomást egy olyan eseményről aminél ott sem volt…….
Hát mi ez ha nem hamis tanúzás???????

BÜDÖS KOMMUNISTÁK…….
AZT HISZITEK NEKTEK MINDENT SZABAD…..
AZ MSZP A PÁRT A VÉGSŐKIG MEGVÉD TITEKET.????
MI LESZ 2010-BEN HA JÖN A FIDESZ……..
MENTEK A SITTRE EZEK AZ ÜGYEK NEM LESZNEK ELFELEJTVE!!!!!!!.

Itt a példa a rendőrségnek....OLASZORSZÁGBAN maffiózók sitten





Itt a példa a Magyar rendőrségnek:

Olaszországban sem fél a Rendőrség a Maffiától csak szervezetten egyszerre kell lecsapni rájuk ez a siker kulcsa. Senki sem érinthetetlen Rusznákot,Laczkót,Takácsot is nyugodtan letartóztathatnák már annyi van a számlájukon. Ha sitten lennének akkor a tanuk is bátrabban mernének ellenük vallani. Mert nem kellene félniük a bosszújuktól. Takács a sittről már nehezen utasítaná Sancit és Cuccost a tanúk megfenyegetésére, mint azt karácsony előtt tette.
Bár Laczkó János nem egyszer dicsekedett azzal,hogy az ő volt rendőri múltjával és rendőrségi kapcsolataival simán elsimítja ezt az ügyet és nem lesz semmi belőle..
Majd meglátjuk….Zuslagh sem tudta a Rendőrségi kapcsolataival egy időnél tovább húzni ezt az ügyet….


Hajrá BRFK……
Bízunk magukban…..

Viktornak is elege van már.....





Orbán Viktornak is elege van már!!!!!!!


Nyugodjon meg Orbán úr nekünk is elegünk van már az Mszp-ből és az Mszp-t képviselő Rusznák Imréből. Az ilyen arrogáns,tolvaj,hazug,sikkasztó,szemétládák miatt jutott ide az ország mint a Rusznák Imre féle Mszp politikusok….
Amit Rusznák Imre csinál a Böp Kft-nél azt csinálja az MSZP az országban nagyban.
Tekinthető Rusznák Imre politikája nagyban az Mszp által képviselt politikának,lopni,csalni,hazudni,sikkasztani ennyi röviden amit ez a politika képvisel.
Módszeresen mindent tagadni Hunvald,Zuschlag sem bűnösök senki sem bűnös csak azok akiket nem szeretnek. Mindenért más a hibás és főleg az aki lerántja a leplet a disznóságaikról.
Az MSZP-nél és a Böp Kft.-nél nem az a baj, hogy disznóságok vannak hanem az,hogy azok kiderülnek!!!!!
Nem az a baj,hogy a BÖP KFT. Által az önkormányzatok felé leadott összeg 300 millió forinttal csökkent,hanem az ,hogy ez kiderült.

RUSZNÁK IMRE hozzáértése nulla munkája a cégnél szart ér nem, hogy növekedést érne el még csökken a bevétel…..

Egy dolgot viszont jó megcsinált körbe vette magát a komáival sógoraival és azoknak az ismerőseivel…Nekik jó zsíros állást osztott. Büdös kommunisták csak ehez értenek,máshoz nem. Módszeresen kifosztani és tönkretenni ami jól ment.


MIT HOZOTT RUSZNÁK IMRE IGAZGATÓSÁGA A CÉGNEK:

-300 MILLIÓS HIÁNY
-KORRUPCIÓS RENDŐRSÉGI VIZSGÁLAT NYOMOZÁS A CÉG ELLEN
-APEH VAGYONOSODÁSI VIZSGÁLAT A CÉG DOLGOZÓI ELLEN
-GYANUS BESZERZÉSI ÜGYEK ÉS SZOFTVER ÍRATÁSI MEGBÍZÁSOK
STB…
-ÉS MÉG MI FOG KIDRERŰLNI.


WEBLAPUNK ISMÉTELTEN FELSZÓLITJA RUSZNÁK IMRÉT, MONDJON LE!!!!!

SEGÍTSÉG A RENDŐRSÉGNEK.

Ha a BRFK szervezett bűnözés elleni kommandója akciót szeretne indítani a Böp Kft- ellen akkor itt megtalálhatják a cég alaprajzát. A sikeres akcióhoz ez elengedet hetetlen információkat tartalmaz.



TAKÁCSOT,SANCIT ÉS CUCCOST ÍGY KELLENE SZAKSZERŰEN ELFOGNI: