2009. június 23., kedd

Újabb lebuktató zsebezős videót kaptunk Sanciról.

Újabb lebuktató zsebezős videót kaptunk Sanciról.


Megdöbbentő a felvétel amit Emu nevű személy küldött számunkra.
Még véget sem ért a Rusznák féle alibi vizsgálat már is itt az újabb zsebezős videó Sanciról.
Ez felháborító, valaki ilyen balhé mellett ami most van a cégnél ,hogy mer még ilyen durván zsebre dolgozni????
Oda sétál az emberke Sancihoz nyújtja a pénzt aztán hirtelen távozik az üzlet megköttetett!!!

Sancinak és Cuccosnak tényleg mindent szabad?????


Laczkó a bábu!!!!!

Így tanítja be Takács Laczkót marionette bábuként a mondandójára.


Laczkó öröme.




így néz ki egy munkanap a böp kft életében



Laczkó János nem más mint egy bábu.


Laczkó János egy buta,bunkó,dabasi vidéki paraszt,eszetlen egykori fa kabát akit Takács,Cuccos,Sanci és Rusznák dróton rángat marionette bábuként.
Egy buta párt katona akinek megmondják mit kell tenni és ő gondolkodás nélkül végre is hajtja azt. Egy buta párt káder semmi több.

DYNAMO.



A cég vezetésének a munkája ennyit ér Dynamoék szerint is:

Dynamó már régen nem írt nekünk végre hallunk felőle újra.



„Hello!

Először is megdöbbentő és drámai amik most a cégnél történnek velünk.
Ezzel az új TV-s balhéval megint jól kibasztak velünk.
A XIII.ban nagy a félelem természetesen Sanci és Cuccos nem megy oda Laczkó eldugta őket a IX.kerületbe már ahogy ez lenni szokott a kedvenceivel.
Érdekes ilyen videó felvételek után nem rúgták ki Cuccosékat épp erről beszélgettem itt másokkal az öltözőben ha nem és Sancit vagy Cuccost kamerázták volna le azokat már rég kirúgták volna akik a videón szerepeltek volna. Illetve Fazék a videó felvételek alapján kapott mellény nem viselésért azonnal fegyelmit. Sanci mellény nélkül gyűjtötte a pénzt tehát alapból neki is egy fegyelmi mellény nem viseléséért. De hát ő a Sanci ő megússza.
Olvastam amit itt írtatok ezek után Duka biztos megnyeri a perét öt három boltba bemenetelért kirúgták ugyan azért pedig Cuccost nem. Duka és Cuccos között annyi a különbség ,hogy Dukát legalább a TV nem közvetítette. Ezek után tényleg ,hogy hivatkozhat a cég a munkaköri leírásra amit aláírattak vele ha az csak rá vonatkozott másra nem.
Ami groteszké teszi az egészet ezek után ha elkapnak valakit korrupció azt nem rúgják ki.
Ha engem holnap elkapnának korrupción bemennék Laczkóhoz és az arcába röhögnék ugyan nem rúghatsz ki mert azonnal beperelem a céget beviszem a bíróságra a Cuccos féle Váci úti videót és megnyerem a pert. De tényleg ezután milyen indokkal rúgnak majd ki valaki????
Megszegte a munkaköri leírást??? Vissza kérdeznék rá azt ami Sancira és Cuccosra nem vonatkozik??? Ez nem volt benne, hogy a munkaköri leírás szelektíven csak bizonyos emberekre vonatkozik és ezt egyoldalúan a cégnél döntik el kire vonatkozik és kire nem.
Szerintem a munkaköri leírás azokra nem vonatkozik akik Takácsnak és Moldvainak fizetnek ennyi ezt mindenki tudja és látja. Úgyhogy ezentúl mindenki dolgozzon zsebre úgysem lesz semmi belőle ha meg ugatnak érte akkor kérdezzünk csak vissza Sancinak és Cuccosnak szabad a TV előtt is zsebre dolgoznia akkor másnak miért nem lehet.
Ezek után Laczkónak,Rusznáknak milyen tekintélye lesz bárki előtt???
Mindig a szigorúságról és fegyelemről beszélnek utána meg ilyen ordító bűncselekményt munkaköri leírás durva megszegését ennek a két szemétládának elnézik.
Mondjuk ki egyszerűen a Böp KFT-nél nem egyenlően mérik a parkolóőrőket amit az egyiknek szabad azt a másiknak nem szabad. Nagyon következetes határozott vezetés.
Ezután ha valakit ki akarnak rúgni mit mondanak neki rád érvényes a munkaköri leírás ami másra nem. Tehát egyértelmű a kirúgás itt pofára megy nem másra. Ha Sanci vagy Cuccos az új ügyfélszolgálati irodánál Rusznákot is zsebre leszedné nekik azt is elnéznék??
Vagy ezek után senkit nem fognak kirúgni és nem érvényes a munkaköri leírás???
Amúgy bent itt az járja mindenki nyugodjon meg nem lesz semmi. A rendőrségi feljelentés hamar lezárják majd nem lesz felelős mert Laczkó régi rendőr haverjai már megígérték neki eltusolják az ügyet ne aggódjon. Illetve Rusznák újabb korrupciós vizsgálata olyan lesz mint a tavalyi egy alibi vizsgálat ott sem lesz semmi minden megy tovább. Nincs korrupció senki nem fog újra úgy nyilatkozni ,hogy tudna valamit a korrupcióról tehát akkor újra nem lesz korrupció a cégnél ez ezt bizonyítja.
Ami felháborító a TV által veszélyessé tett pályákon más normális ellenőrők vannak Sanci meg Cuccos eldugva a IX.kerületben a TV balhé után másnap már élik világukat a napi 20 ezer forintjukat háborítatlanul leszedik és ennyi.
A vezetésnek a tekintélye ezek után egyenlő egy nagy nullával itt a cégnél!!!!!!!!!!!
Kutyagumit ér a cég vezetése!!!!!
De nyugi rendőrség 30 napon belül lezárja a vizsgálatot szerintünk még Cuccost és Sancit sem fogják a videó felvételek alapján behívni. Egyszerűen nem ismerik meg őket a videó felvételek alapján és ennyi az ügy a rendőrség részéről ismeretlen tettessel 30 nap múlva lezárva. De ezek után bízzunk a magyar pártatlan rendőrségben egy régi volt kollégájuk kedvéért egy bűnügyet csak úgy puszira lezárnak majd ez előre tudható….
Aztán majd a két szemétláda miatt meg majd kamerával futkosnak az emberek utánunk az utcán. Ezt érik el azzal ,hogy most Cuccost és Sancit nem rúgják ki. Megint a normális ellenőrők lesznek megszívatva mint mindig. Amúgy Laczkó és Rusznák Cuccossal és Sancival szarban van mert mindkettőjüknek van már írásbeli fegyelmije is. Tehát még egy kamu fegyelmivel sem tudják megúszni ezt a balhét. Szerintünk azért nem rúgják ki Cuccosékat mert félnek tőlük ,hogy ha kirugnák őket akkor kinyitnák a száujukat és elmondanák mi zajlik a cégnél!!!!! Ez az elbocsátásuk ellen Laczkó és Rusznáknak a fő indoka ez tuti….”


Dynamó szerint ennyit ér a cég vezetése és a tekintélyük a beosztottaik előtt:

BLIKK CIKKE.



Hagyó Miklós ultimátuma?????
Hagyó Miklós is személyi következményektől is beszél reméljük tesz is valamit mert tavaly Demszky is igérgetett de nem lett belőle semmi max egy elnyújtott kamu alibi rendőrségi vizsgálat amit Laczkó az egykori rendőrségi kapcsolatain keresztül majd úgy is eltusoltat.
Érdekes Budaházy 2-3 terhelő tanúvallomás miatt őrizetbe is vettek. Rusznák és a Takács banda ellen van legalább 4-6 terhelő tanú és velük idáig még nem történt semmi.

Bár tavaly Demszky ezt ígérte és nem lett belőle semmi:


Rusznák nagyon szigorú ellenörzési rendszere



Rusznák a 2009.04.16-ai interjújában sikeres szigorú új területi ellenőrzésről beszélt-
A munka eredményes a parkolóőrőket most már nagyon szigorúan ellenőrzik állítása szerint.
Meg szigorította a területi ellenőrzést,mindent tudnak a parkolóőrők mozgásáról is.
Eltelik egy-két hónap és durván belebukik több parkolóőr is a korrupciós tevékenységébe kamerák előtt.
Tehát Rusznák ismét hazudott semmit nem ér az általa dicsőített szigorú új ellenőrzési rendszere vagy talán nem is létezik.!!!!!
Ami még külön durva a két videón, hogy a Cuccos és Sanci halálos nyugalommal zsebezik.
Ha valaki félne de zsebezne mert kell neki a pénz az osonna és sietne kúszna.
Nézze meg valaki a teljes Cuccos videót járkál a fal mellett 10 percig áll a bolt előtt és dumál befelé cigizget utána bemegy a boltokba se ő se Sanci még szét sem néz nem figyeli-e őket valaki egy területi ellenőr például. A legnagyobb nyugalommal csinálják amit csinálják abszolút biztonságban érzik magukat. Egyértelműen látszik nincs mitől tartaniuk…Csütörtökön lehozza őket a TV,újság ahogy zsebeznek de semmi bajuk. Még aznap nyugodtan zsebre leszedik a pályájukat a napi 20 ezer forintjuk így is úgyis meglesz. Cuccosról és Sanciról mindennap lehetne ilyen videót készíteni a mit a Hír Tv bemutatot…….Hajrá……………
Rusznák meg dumál szigorú ellenőrzési rendszerről a TV-ben ezek után mit ér a szigorú ellenőrzési rendszere?????
Utána meg a két megbukott emberrel nem lesz semmi….
Rusznák úr mit fog mondani ha a korrupciós vizsgálat lezárása után ami megállapítja ,hogy a cégnél ismételten nincs korrupció mondjuk ugyanez a két ember bebukik egy ugyanilyen videókkal mint a mostaniak????


Mert szerintünk biztos kapni fogunk ilyeneket ezután de megígérjük azokat azonnal feltesszük ide!!!!!

Egyáltalán hány Sanci és Cuccost megbuktató videó kell ,hogy napvilágot lásson azért ,hogy már történjen valami.

RUSZNÁK FELADATA

Miért van Rusznák Imre még a Böp Kft élén.???
Mi az a fontos feladat amit rábízott a párt amiért nem lehet onnan őt leváltani.
A lenti videón rajta van a válasz tömören.



Oktatás a multból cuccosék hatékonyabb elfogására

Szakszerű elfogás!!!!

Cuccosékat sikeresen le akarja valaki filmezni kamerázni akkor nem kell osonni már rég meg vannak erre a megfelelő oktató videók.
Nézze mindenki végig őket és akkor eredményesen el tudják kapni Cuccost és Sancit újra.
Profi módón nem amatőr pancserséggel lebukva.
Érdekes nevetséges videók a párt államból és milyen hasznosak most.
A rendszer változhat a módszerek nem…….





2009. június 19., péntek

A BÖP KFT MEGSZEGI EGYOLDALÚAN A MUNKAKÖRI LEÍRÁST,AMIT A DOLGOZÓVAL ALÁÍRATOTT.






A BÖP KFT MEGSZEGI EGYOLDALÚAN A MUNKAKÖRI LEÍRÁST,AMIT A DOLGOZÓVAL ALÁÍRATOTT.


Jól olvasható a munkaköri leírásban Cuccost és Sancit a leírás szerint amit aláírtak ők is azonnal el kellene bocsátani a cégtől rendkívüli felmondással!!!!!
Ebben nincs mérlegelési joga a cégnek…

Tehát amikor Dr.Őr Mária a menstruáló klimaxos,kommunisták kurvája a cég ügyvédje a bíróságon Dukát azzal vádolja,hogy súlyosasan megszegte a munkaköri leírását és ezért a cég jogosan bocsátotta el akkor hazudik.

Dukával szemben nem járt el jogosan a cég ez innentől kezdve és a munkaköri leírást olvasva egyértelmű. A kirúgások pofára mennek ha valaki olyat kellene kirúgni akkor még a munkaköri leírást is megszegi vele szemben a cég egyoldalúan csak ne kelljen az adott illetőt kirúgni.

Cuccosra és Sancira a munkaköri leírás nem vonatkozik!!!!!!

Akkor így kellene a munkaköri leírást kiegészíteni:

Ha ezután valakit kirúgnak korrupció gyanúért vagy munkaköri leírás megszegéséért nyugodtan perelje be a céget és vigye be a Cuccos és Sanci videót a bíróságra…
Nyert ügye lesz…





VÉLEMÉNYEK A CÉGNÉL AZ ÜGYRŐL:










Tisztelt parkoló társaság.


Azzal,hogy Cuccosék megússzák ezt a balhét önmagukat és az egész szabályzatukat,munkaköri leírásukat köpik szemen és tanúbizonyságot adnak arról,hogy a saját maguk által felállított szabályzatra még maguk is nagy ívben fütyülnek.
Nem egyformán járnak el súlyos ügyekben emberekkel. Amit nem szabad egy egyszerű ellenőrnek PL:Üzletekbe bemenni mellény nélkül,autókat kihagyni ellenőrzés nélkül,dohányozni ellenőrzés közben….Azt másnak szabad.
Rusznák Imre azt mondta a TV-ben mindenhol nagyon szigorú szabályzatuk van,csak épp azt nem tette hozzá,hogy ez nem minden parkolóőrre egyformán érvényes.
Sorba rúgják ki az embereket mert kihagy autót ellenőrzés nélkül,mellény nélkül járkál stb…Így is lenne ez rendjén. De amikor a két prominens banda főnök egyszerre megszeg egyszerre 3-4 olyan szabályt amiért azonnal ki lehetne rúgni őket azonnal elnézők lesznek,már nem olyan szigorúak rájuk nézve a szabályok. De a Fazékkal azonnal következetesek tudtak lenni mellény nem viselésért azonnal megkapta a fegyelmiét.
Sancin sem volt mellény amikor zsebezni ment a Metropolitanhoz ő nem kap fegyelmit???Már csak a mellény nem viseléséért is,a munkaterület engedély nélküli elhagyásáról súlyos korrupció gyanús helyzetről már nem is beszélve.
Azért érdekes Cuccos végig szedi zsebre a Váci utat és semmit nem kap érte. Pizsama egy üzletbe ment be a Váci úton annak idején őt azonnal rendkívüli felmondással kirúgták.
Egyáltalán,hogy lehet két ellenőrrel ilyen durván szabályokat munkaköri leírásokt semmibe véve kivételezni????
De így is jó Duka vetítse le Laczkó és Takács előtt a munkaügyi bíróságon a Cuccos féle videót és kérdezze meg akkor őket ezzel az emberrel mi lett????Miért nem rúgták ki????
Duka három boltba ment be állítólag azért határozottan szigorúan rendkívüli felmondással kirúgták. Cuccos bemegy két boltba és kihagy 3-4 autót ellenőrzés nélkül és őt nem rúgják ki szigorúan szabályokat betartva rendkívüli felmondással azonnal határozottan.
Tehát Duka nem mehet be a boltokba mert szabály ellenes, Cuccos nyugodtan bemehet az nem szabály ellenes. Mert ha Cuccos ugyanazt követi el amiért Dukát kirúgták azonnal a cégtől az nem számít rá nem vonatkoznak a szabályok neki elnézik azt…Mi ez ha nem diszkrimináció??? Úgyhogy munkaügyi per a Duka ellen a cégnek így biztos Bukta…
Két hete A.Robertet Takácsék elkapták és azonnal kirúgták mert állítólag ellenőrzés nélkül kihagyott egy autót. Tehát amit két hete A.Robertnek nem volt szabad azt most Cuccosnak és Sancinak szabad.
Aztán majd most jön a kamu vizsgálat megint. Előre borítékolhatjuk megint nem lesz korrupció a cégnél..A rendőrségi vizsgálatot meg majd Laczkó elsimítja….Hogy mondta a Pohárka tárgyalásán időpontot kért a rendőrségre….
Laczkó János úgy jár a rendőrségre mint más a fodrászhoz időpontra bejelentkezve az ismerőseihez. Lehet,hogy a korrupciót nem bizonyítják a videók,de mi lesz a cég szabályaival és a munka köri leírással.
Ha legközelebb valakit elkapnak,hogy bemegy egy boltba és ezért kirúgják akkor mit mondanak neki ez tilos csak Cuccoséknak szabad. A munkaköri leírásba foglalják bele a munkaköri vétségek szankcionálásánál,hogy azok Sancira és Cuccosra nem vonatkoznak amúgy mindenki másra érvényesek.
A BÖP KFT-né alapvetően az a baj,hogy jellemtelen szarháziak vezetik a céget és az ellenőrzési csoportot.

2009. június 18., csütörtök

Sanci Zsebezése:

Sanci bukása képekben:


Sanci a HÍR TV-ben:


Sanci kijön a Metropolitantól:


Sanci a függöny mögött másfél hónapja semmit sem tud a korrupcioról és a szervezettségről...Ő tisztességes állítása szerint...A videók nem ezt bizonyítják...


Sanci is megbukik…


A szemétláda a függöny mögött azt mondja ő nem korrupt és nem tud semmit a korrupcióról.
Érdekes a másik két videó és a fotók épp az ellenkezőjét bizonyítják.
Fél 4-kor mellény nélkül kezdi begyűjteni a pályáját…..
Hány szabályt is szeg itt meg más fele ennyiért kirúgták már….
Mellény és engedély nélkül elhagyja a munkaterületét!!!!
Leszedi a METROPOLITAN ENTERPRISES Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Kft 1137 Budapest Jászai Mari tér 6. V.36. alatti céget.

Nyugalom őt nem fogják ezért kirúgni neki mindent szabad,már megírtuk itt már ezt egy párszor.

Sancinak mindent szabad 100X annyit mint másnak csak azért mert zsebre fizet Takácsnak???
Ezért ő mindent megúszik a cégnél bármi is legyen az amit elkövet?????

Cuccos zsebezése

CUCCOS BUKÁSA KÉPEKBEN:


A HÍR TV-BEN.


Cuccos BE:


Cuccos ki:


Cuccos megbukott….

Így zsebezi végig a Váci utat nincs mit különösebben hozzá fűzni.
Annak idején Dukát is ugyanezért azonnal kirúgták!!!!!

Engedély nélkül többször elhagyja a munkaterületét autókat kihagy ellenőrzés nélkül ami jól látható a videókon és még egy apróság ellenőrzés közben dohányzik.

Hány szabályt is szeg itt meg más fele ennyiért kirúgták már….

Nyugalom őt nem fogják neki mindent szabad,már megírtuk itt már ezt egy párszor.


Ezek szerint boltokba ki-be járni Cuccoséknak munkaidőben láthatósági mellényben szabad…
Nekik ez is meg van engedve….
Érdekes annak idején Pizsit ugyaninnen rúgták ki Laczkóék!!!!!!!!
Érdekes A.Robertet a minap azzal az ürüggyel rúgták ki Takácsék a cégtől,hogy ellenőrzés nélkül kihagyott autókat. A videón jól látszik Cuccos több autót is kihagy ellenőrzés nélkül,bár ez csak másnál számít kirúgási indoknak nála nem úgy látszik.
Cuccosnak van már írásbeli fegyelmije nem is olyan régen kapta,más ezért simán repülnie kellene már de Cuccos nem fog….


Cuccosnak mindent szabad 100X annyit mint másnak csak azért mert zsebre fizet Takácsnak???
Ezért ő mindent megúszik a cégnél bármi is legyen az amit elkövet?????