2009. augusztus 27., csütörtök

ÍRJON MINDENKI NEKÜNK!!!!

E-MAIL CIMÜNK:

BOPKFT@C2.HU

BÁTRAN.....

LACZKÓ LEFOKOZÁSA.

Laczkót miután lebukott lefokozzák közrendőrré így kell majd járőröznie a körutakon büntetésből.

http://www.kisalfold.hu/hirek/lefokozas_es_penzbirsag_bacskai_janosnak/1085628/

DYNAMO RETURN AGAIN.


Hello!

Történt közben egy-két érdekes dolog a cégnél amit szeretnék megosztani veletek.
Ebbe a Újpesti Alsó Rakparti Parkolóba csúnyán belebuktak 300 parkolóhely az első fizető napon kongott az ürességtől. A Renkó és a Kovács G. dolgoztak ott és összesen ketten 31 db pótdíjat tudtak kiállítani. Tehát az alsó rakparti parkoló teljes csőd lett. De gondoljunk bele aki a 13.kerben vagy az 5.kerben dolgozik és itt hagyta az autóját mert itt nem kell fizetni
Az most mit tesz.? Vagy be áll a munkahelyéhez a kerületekbe és fizet,vagy nem jön autóval,vagy olyan helyen teszi le az autóját ahol nem kell fizetni. Tehát semmi esetre sem parkol az alsó rakparton. Érdemes volt kirakni a parkoló automatákat stb….
A másik dolog pedig ami érdekes jövő héttől beindul a 4 napos parkolóőri munkahét a legnagyobb baromság.8-18-ig és 10-20-ig óriási ötlet mondhatom…

TAKÁCS OLYAN MINT EGY STRICI!!!!!



Takács is így magyarázná???


A videón látható személy nem más mint a híres strici Cintula akit azóta jó pár éve maffia fejbe lőtt a nyílt utcán.
Jól elmagyarázza és védi magát az ő tevékenysége nem csak annyiból áll,hogy a kurváktól elszedi a pénzt hanem ad is nekik érte cserébe valamit….A saját pénzükből tegyük hozzá.

Takács Sándor is így védekezne ő nem csak elszedeti a pénzt az ellenőröktől ad is nekik cserébe érte valami. Jó pályákra íratja őket, ha más balhé van azt Rusznáknál elintézi nekik mint a múltkori Cuccos videó felvételt is.
A rendőrségi vonalat meg Laczkó intézi pénzel a volt kollégáinál.
Ennyiben áll a szolgáltatásának a lényege.

Szolgálunk és védünk????



CIKI A LEGKORRUPTABB SZERVEZET VIZSGÁLJA A KORRUPCIÓT A BÖP KFT-NÉL.



Sajnos a bátor rendőrségünk nem tud mit tenni a parkolási maffiával.
Vagy nem is akar Laczkó hathatós közre működésével.
Azért dúrva,hogy Laczkó a parkolási maffiától kapott pénzből juttat a BRFK gazdaságvédelmi főosztályára is,hogy eltusolják a nyomozást.
Mellette az alsó videókon látható milyen kemények a BRFK-s rendőrök….
Civil nyugdíjasokkal ,szakszerűen és keményen.
Nem csoda,hogy az átlag polgár a mai napig utálja a rendőröket és a rendőrséget ha ilyenek mint Laczkó és barátai képviselik őket.

A MEGSEBZETT ÜNNEP.

Megsebzett ünnep
Pesty László filmje a 2006. októberi eseményekről.




AJÁNDÉK BONGYORNAK.

Ajándék Bogyornak.

Kedves Bongyi annyit baszogattunk az utóbbi időben ne haragudj ránk.
De meg érdemelted mert egy kétszínű köpönyeg forgató román vagy!!!
Egy héttel előtte tudtad ,hogy Pigut és Bennyt ki akarják rúgni és annyi gerinc nem volt benne ,hogy szólj neki. Pedig ők tettek fel oda téged szaros parkolóőrből területi ellenőrré.
Te meg annyival nem tudtad nekik viszonozni a dolgot ,amikor eldőlt a sorsuk ,hogy kirúgják őket szólj nekik. Ez a baj veled alapjába véve egy jó ember vagy csak sajnos jellemtelen.
De hát egy romántól mit várjon az ember ilyen a fajtátok.

Fogadd tőlünk ajándéknak ezt a két videó klipet tudjuk,hogy ezek számodra kedvesek és szereted őket.



Hunvald újra és újra.

Újabb 10 gyanúsított van a budapesti, hetedik kerületi panama-ügyben, a polgármestert pedig, Hunvald Györgyöt már vesztegetéssel is gyanúsítják. A nyomozók szerint például pénzt kapott, hogy a korábbi barátjának cégei összesen 91 millió forintnyi önkormányzati megrendelést kapjanak. Cserébe, a gyanú szerint, részben ezek a cégek állták Hunvald keszthelyi nyaralójának felújítását is.

!!!!!!!!!ACHTUNG EVA KUCERA!!!!!!!!!!!


Eva Kucera hat uns-obwohl sie Österreicherin ist-,mit ungarischen Worten geehrt,deshalb machen wir das ebenso auf deutsch.
Alle wissen über Dich,dass Du nur eine billige ungarische Notte in Wien bist.Du hast Dich mit einem Aushalter zusammen gebunden und Du glaubst,dass Du klug genug und schon jemand bist,obwohl Du immer nur eine billige Hure bleibst,es vergiss nie!!Wenn Du noch einmal uns bedrohst,werden wir die Fotos,Adresse,und Telefonnummer von Familie Takács ins Net legen.Denk nach,bevor Du irgendjemanden bedrohst!!

Így jár Takács is majd egyszer?????

Takács Sándor húga Ausztriából addig fenyegetőzik és Takács Sándor a púpos mocsok addig szemétkedik a volt és aktív dolgozókkal ,hogy ő is így jár mint a videón látható személy.Bár meg is érdemelné.

A LEBUKOTT CENTRUMOS.

A fenti történetben az autósnak van igaza. A parkoló őre ugyanis még akkor is büntetett, amikor már nem kell fizetni a parkolásért. Hiába tanúsítottuk ketten, hogy a tábla szerint már ingyenes a megállás, a mikulás csomag elkészült. Most egy rendelet van készülőben, amely talán már védi az autósokat is, a sok éhes parkolási cégtől. Csak az fizessen,aki bliccel!




http://www.indavideo.hu/video/Lebukott_a_jegyszedo

Ádám hozzászólása.

Egyéb esetben mi történik Evakucera? Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha a húgomnak kéne odafeszítenie, helyettem...
Igazából nem is értem... A másik, kiket nevezel te sárgalaposnak? A kedves bátyád meg köztem van tíz év az ő javára, de valahogy mégis előbb volt érettségim. Egyébként a "jólenneleállni" meg hasonló dumák nem fognak megnyugtatni olyan embereket, akikkel szemben aljas, gusztustalan módszerekkel léptek fel, akiket elszakítottak a barátaiktól, akiknek ellehetetlenítették a megélését, akiket megaláztak a családjuk és kollégáik előtt, akik elveszíttek mindent Rusznák és társai miatt. Tudod mi az érdekes? A kedves bátyád elszaladt előlem az Óhegy parkban... A szemembe se mert nézni. Nem is csodálom. Ne is kerüljön a szemem elé.

2009. augusztus 23., vasárnap

A Takács család felvette weblapunkkal a kapcsolatot.




A Takács család felvette weblapunkkal a kapcsolatot.

Eva Kucera
Holzknechtstr 64 Parz 272
1100 Wien

Na hogyan is kerülnek a magyar hölgyek Ausztriába:
http://kulfold.ma.hu/tart/rcikk/b/0/47800/1
http://www.zalaihirlap.hu/kulfoldi/20090521_ausztria_prostitucio
http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/magyar_lanyok_a_burgenlandi_ejszakaban_/1160871/

Már ez is siker hivatalosan még ha egy fenyegető e-mail formájában de a Takács család felvette a kapcsolatot weblapunkkal.
A fenti linkek alapján és a fenyegető levele stílusa lapján valószínű ,hogy Éva Kucera is valahogy úgy került Ausztriába mint a fenti linken a hölgyek.
Csak az a szörnyű,hogy ilyen múlal még ő osztja Ausztriából buta ringyóként az észt.
Ha akarja felkerülhet ide az egész Takács család fa is nevekkel címekkel,telefonszámokkal stb..
De ha a kedves púpos bátyádból indulunk ki aki 34 évesen estin szamár padban érettségizett NALA hathatós segítségével akkor te sem lehetsz valami ész lény.
Ja és a Púpos bátyád NALÁ-nak hogy hálálta meg a segítséget????? Kirúgatta és a helyére ült. És felépített egy neki zsebre fizető parkolási maffiát.
Amúgy az is szégyen,hogy Takácsot a rihonya húgának kell megvédenie Ausztriából.
Takács módszere lapít sunyít mindent letagad, ha meg egy volt kollégájával össze találkozik akkor elmenekül előle….
Mondjuk joggal is menekül ebben igaza van biztos,hogy egy-két ilyen találkozón valakinek biztos eljárna a keze….
Púpos gondoltál már arra mi lesz veletek ha kirúgják Rusznákot??????
Végetek lesz ki fog fedezni titeket majd ha jön helyette egy új igazgató ő majd mit fog veletek csinálni engedi,hogy tovább üzemeltesd a parkolási maffiátokat.
Nem hisszük……

Meddig tart még a jelenlegi helyzet a Böp Kft.-nél????




Meddig tart még a jelenlegi helyzet a Böp Kft.-nél????


Jó kérdés…
Mi csak a maximumát tudjuk meghatározni.
Nos mint tudjuk Rusznák Imre az Mszp politikai ejtőernyőse politikai alapon került ide azzal a céllal,hogy a párt kasszába gyűjtse a pénzt.
De ha jövő tavasszal győz a FIDESZ ami szerintünk egy normálisan gondolkodó ember számára nem is kétséges akkor a MSZP ejtőernyőseit elkezdik kirugdosni és a helyükre a saját embereiket teszik. Rusznák is ezt tette minután ide került kirúgta a főkönyvelőt ,üzemeltetési vezetőt minden kulcs posztra a saját pribékjeit űlette.
Tehát ha idekerül egy új igazgató akkor szerintetek az mit fog csinálni a parkolási maffiátokkal?????
Majd hagyja azt,hogy annyi bajt hozzon rá mint Rusznákra hozott????
Takácsot,Laczkót stb azonnal kibassza ez a minimum!!!!!
És aztán jönnek a többiek és ne felejtsük el a büntető ügy még folyik,ha már nem lesz Mszp ráhatás politikailag és Laczkó sincs a cégnél akkor ki fogja el titkoltatni ezt az ügyet????
Majd gondolja mindenki amikor Laczkónak már a saját bőrét kell majd mentenie fog majd valakivel foglalkozni és tudna-e egyáltalán????
Itt ez az egész rendszer maximum jövő tavaszig tarthat de nem tovább amint a Fidesz hatalmon van mindennek vége összedől minden itt mint a kártyavár, mindenki csak a saját bőrét próbálja majd menteni és közben rengeteg áldozat lesz.
És gondaljatok bele majd valakire ráakarják veretni az egész balhét de kérdés az adott emberek Cuccos,Sanci majd el is viszik azt vagy dalolnak,hogy enyhébb ítéletet kapjanak???
Miért lenne olyan hülye Cuccos vagy Sanci miután meg gyanúsítják őket ,hogy védenék Takácsot,Laczkót,Bongyort az egész parkolási maffiát………..
Őket ítéljék majd el a fejesek bűneikért is????

Úgyhogy készüljön mindenki hamarosan jön az alkony és abban nem lesz köszönet.
Az akkori balhéban az ellenőröket pont lefogja szarni Takács és Laczkó csak a saját bőrüket fogják védeni bárki vagy bármilyen áldozat árán is.!!!!!!!!!

DYNAMO RETURN.


Dynamo visszatért.


„Hello.


Olvastam a oldalatokat és gondoltam írok már mert olyan rég nem írtam nektek.
Hát először is tényleg ciki,hogy Takács húga fenyeget titeket.
A másik Takácsot a háta mögött mindenki púposnak hívja már évek óta.
Meg az,hogy személyeskedtek??? Ha kitennétek ide a Takács család fotóit asszony,gyerekek,stb..Lakcíme,telefonszámaik az tényleg személyeskedés lenne,
De az,hogy leírjátok ide,hogy Púpos Al Capone az inkább vicces mint személyes és mellesleg igaz is.
Amúgy gáz Ausztriából írogat haza egy magyar nő aki ott él. Na jó mindenki tudja a magyar nők,hogy kerülnek Auszriába és miért nos elmondom kurvának mennek ki. És úgy mennek férjhez,hogy vagy a stricijük vagy valami öreg bolond labanc beléjük szeret és elveszi őket.
De a lelkük mélyén akkor is kurvák ők.
Tehát a tény állás egyszerű Eva Kucera kiment kurvának Ausztriába ott ragadt egy jól fizető ügyfelénél aztán most istennek érzi magát és osztja haza az észt Magyarországra repedt sarkú ként.
.
Viszonylag nyugalom van a cégnél Rusznák megígérte senkit nem rúg ki ha Dukáék levideózzák ez végül is jó nekünk. Csak azt nem értem amit itt a múltkor írtatok, a rendkívüli felmondásában az elbocsátott embereknek az áll benne,hogy lejáratta a céget azért rúgták ki.
Hát ha valaki a híradóban és a Blikkben lezsebezi a Váci utat akkor az mi ha nem lejáratás.
Érdekes a Blikkben Hagyó Miklós ,hogy megígérte majd el jár aztán nem lett semmi üres hazug szoci ígéret volt nem több.
Na mindegy minden megy ugyan úgy tovább Cuccos,Sanci és a többi kiváltságos a TOP elit helyeken a többiek szívnak ennyi és szerintem ez ezzel a vezetéssel változni ez nem is fog.”

EVA KUCERA ÚJABB LEVELE....

EVA KUCERA ÚJABB LEVELE SZÁNALMAS....
MOCCSKOLÓDÁSBAN MOST IS FENSÉGES VOLT.

Kedves Prohaszka! Te elmehetnel forgato könyv ironak!Nekem nincs is öcsem,es te
magad sem tudod,hogy miket irsz!!! Igazam volt,tennyleg kierdemled a sarga
lapodat!!!Amugy leveled tennyleg szanalomra melto! Nagyon sajnallak,nemtudtam
eldönteni,hogy nevessek,vagy sirjak,amikor olvastam!Tudod mire jöttem ra?! Hogy te
egy szegeny ember vagy,termeszetesen,mar nehogy felre erts,nem a bizidre ertem,mar
majdnem elfelejtettem,hogy az legalabb meg megmaradt neked!Nem kell teged
bantani,ezt mind te csinalod magadnak! Hidd el senki mas,te egyes egyedül!Bocs,de
most megyek aludni,faradt vagyok.mert ma jöttünk haza Olaszbol.Jo ejszakat,ha
ismered ezt az erzest!


Nyugodtan szídjál csak akit akarsz senkivel nem személyeskedtünk itt....
Címét,telefonszámát,családtagjai fotóit nem tettük közzé.....
Nem is tervezzük....
De minden változhat.

2009. augusztus 19., szerda

Érdekes levelet kapot oldalunk...Takács Sándor húga Ausztriából megtisztelte fenyegető levelével blogunkat!!!



Az alábbi e-mail cimről:
evakucera@gmx.at
At az e-mail cím vége tehát Ausztiai.

Szevasztok ti,mit is irjak BUNKOK?,vagy BUTA EMBEREK?
Tulajdon keppen tudjatok,hogy
ezek mind ti vagytok!?
Milyen dolog az,hogy valakit puposnak nevezünk!?
Hogy a csaladi hatteret kiteregetjük?
Ez mar szemelyeskedes a javabol!
Magadrol miert nem irsz?
Mert talan SARGA lapos elmebeteg vagy?
Aki nem kap sehol munkat emiatt!?
A rendörseget is lejaratod?
Ekkora a szad,vagy talan te maga vagy AL CAPONE!!!
Nem,te csak szeretnel az lenni!
Minden esetre,figyelmeztetünk elösször,hogy szalj le de gyorsan,TAKACS-rol!
Es fejezd be a mocskolodasodat!!!!!!!!
AL CAPONE,mar csak egy illuzio,de megirhatjuk a
forgato könyvet,persze,ne is almodj rola,hogy te lennel a föszereplö!
mi tudjuk,hogy ki vagy,neked viszont fogalmad sincs rolunk,tehat jol gondold meg a jövöben miket irkalsz!!!
Vedd le a szemüveged,törölgesd tisztara,es közben gondolkozzal el egy kicsit!
Ugye igy csinaljak a szemüvegesek?

Amit hozzá kellene fűznünk a történethez Takács Sándor húga Ausztriában él....
Tehát a levelet nagy valószínűség szerint ő küldte.

Kedves Eva Kucera...

Takács Sándor miatt gyerekeket ráncigált meg a rendőrség már két helyen is két családnál is.
Ha Takács Sándor gyerekeit ráncigálná meg a rendőrség akkor fellennél háborodva.
Ha a Pohárka és A.Robi gyerekeit ráncigálja meg a rendőrség azt ti ott kint Ausztriában leszarjátok.
Ne Ausztriából legyen nagy a szátok amúgy Duka rokonsága is ott él....
Szép lenne egy balhé Ausztriában a magyar parkolási maffia a miatt..
Aztán csoda,hogy az Osztrákok utálják a magyarokat!!!
Na nem is csoda az ilyenek miatt mint ti.
Ja és a kedves PÚPOS szervezetten zsarolja ki a pénzt az utcán dolgozó parkoló ellenőrökből csak tudd....
Kezdjetek Takács ügyvédjére gyűjteni ott kint mert ha visszajön a FIDESZ megy az egész banda a sittre....Púpossal az élen....

AMÚGY TELJESEN EGYÉRTELMŰ KI VAGY MERT MIÉRT CSAK TAKÁCSOT A PÚPOS PATKÁNYT VÉDED.
TUDOD EGYSZER MÁR PÓRÚL JÁRT!!!!!!!!

Kedves Eva Kucera!!!

Te mivel akarsz fenyegetőzni.....
Megölöd a Pohárkát,felgyújtod a Duka házát......
Ezt már Decemberben Cuccos és Sanci eljátszotta.
Találj ki valami újat onnan Ausztriából.
Annyira ne voltál képes,hogy a púpos öcsédnek alkatrészeket küldjél az autójához annak idején,akkor most mitől lennél többre képes egy fenyegető e-mailnél.
De gáz a Púpos nem tudja megvédeni magát Éva hugocskájának kell fenyegetőznie Asztriából....
Na ez is jól jellemzi a Púpost jellemtelen,gyáva,féreg a húga fenyegetőzik helyette.

HUNVALD MÉG MINDÍG LOPJA A PÉNZT PEDIG BÖRTÖNBEN VAN.!!!! HUNVALD ÉS RUSZNÁK KAPCSOLATA.




RUSZNÁK POZICÍÓI:

A kereskedelmi és turisztikai bizottság MSZP-s elnöke, Rusznák Imre 2001-ben kölltözött be a XXII. kerületben egy 519 négyzetméteres telken álló, 98 négyzetméteres ingatlanba, a fele az övé. Az elmúlt év végén gyarapodott, megvásárolt egy Ford Mondeót (Ghia). Rusznáknak 14,7 millió forint megtakarítása van. Rusznák fb-elnök a Magyar Turizmus Rt.-nél, amiért 275 ezer forint illeti. A Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató kht.-től 360 ezret kap esetenként, a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tagjaként 163 ezret, a Fővárosi Csatornázási Művektől 151 ezret, a Budapesti Nagybani Piac Rt.-től 142 ezret tehet zsebre.

http://index.hu/belfold/budapest/bpkvl0201p/


Hunvald György fél éve már előzetesben ül ugyan, mégis kap fizetést. Két felügyelő bizottságban volt tag. A Péterfy Sándor utcai Kórházéban és a Fővárosi Csatornázási Műveknél. Amikor letartóztatták, az elsőt megszüntették, a másikat viszont nem, pedig a börtönben ülve nehezen tudott volna megjelenni az üléseken. Ennek ellenére havi 181 ezer forintját továbbra is megkapja. A fővárosi MSZP vezetője azt mondja, eddig azért nem léptek, mert ezt nem javasolta senki.

„Én ilyen javaslatot, ilyen indítványt a felügyelőbizottságok elnökeitől nem kaptam” – mondta Steiner Pál, az MSZP budapesti szervezetének frakcióvezetője.

A csatornázási művek felügyelőbizottságának egyik tagja szerint nem is nekik kellett volna lépniük.

„Sem a tagoknak, sem az elnöknek ezt mindig a delegáló szervezet dönti el, hogy valakit visszahív a felügyelőbizottságból vagy ott tartja. Ebben az esetben az MSZP frakció volt, aki Hunvald Györgyöt delegálta, így nekik kellett volna visszahívni” – mondta Szolnoki Andrea, a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelő bizottsági tagja.

Így, bár mindenki tudta, hogy Hunvald György előzetesben van, és nem tudja ellátni felügyelőbizottsági feladatát, senki sem lépett. Havas Szófia szerint önmagában a polgármester hiányzása amúgy sem tűnt volna fel senkinek.

„Mindazok a képviselőtársaim, akik egyébként szabadlábon vannak, azok bizony nem igazán szoktak eljárni a felügyelő bizottsági ülésekre” – mondta Havas Szófia, a Péterfy Sándor utcai Kórház felügyelő tanácsának elnöke.

A fővárosi MSZP frakció elnöke azt mondta, ha szükséges, ők meghozzák a döntést és javaslatot tesznek a fővárosi közgyűlésnek Hunvald tagságának megszüntetéséről.

Húha:

HUNVALD poziciói:
Budapesti Nagybani Piac Rt. Felügyelő Bizottság elnöke.
http://www.nagybani.hu/nagybani_rt.php

Fővárosi Csatornázási Művek felügyelő bizottsági tagja



Rusznák poziciói:

Fővárosi Csatornázási Művektől
Budapesti Nagybani Piac Rt


TEHÁT RUSZÁK ÉS HUNVALD JÓ KAPCSOLATBAN VAN EZ BIZTOS KÉT HELYEN IS EGYÜTT DOLGOZNAK!!!!!!!!
KOLLÉGÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az MSZP BT......

A Gyurcsány Bajnai csere igaz története:

Az MSZP BT.









Gyurcsány és a gerincesség:

Bongyor Magyarországra jövetelének igaz története




Értse meg mindenki Bongyornak mennie kell. Ez lesz az igazi kibaszás a magyarokkal ha oda küldjük őt.


Értse meg mindenki tényleg elment Bongyor....Lehet ünnepelni.


Igen hivatalosan Románia királyaként bejelentem Bongyor elengedtem.Mostmár rend lehet több kár álatala nem éri szeretett Romániánkat.


Saddam mit csináljak Bongyorral adj tanmácsot.!!!

Bongyort utasítsák ki!!!!


A törvény így szól:
A kiutasítás
Bár jellegét tekintve hasonló, mégis számos eltérés észlelhető a kitiltás és a kiutasítás között. Így például, hogy kiutasítani csak nem magyar állampolgárt lehet, az ország egész területéről, ahová az illető visszatérése bűncselekménynek minősülne; hogy ez - szemben a kitiltással - nem egy lehetőség, hanem kötelezettség.A törvény szerint azt a nem magyar állampolgár - azaz külföldi vagy hontalan - elkövetőt, akinek az országban tartózkodása nem kívánatos, a Magyar Köztársaság területéről ki kell utasítani Nem utasítható azonban ki az a személy, akit menekültként ismertek el.Nem kívánatos elsősorban a nagyobb tárgyi súlyú bűncselekményt végrehajtó, vagy fokozottabb bűnösséggel megvalósuló, illetve bűnözői életmódot folytató elkövető hazánkban tartózkodása.
Nem utasítható ki az, aki külön törvényben meghatározottak szerint menekültként ismertek el.

A kérdés az,hogy Bongyor menekültnek van-e nyilvánítva??????
De ha menekült akkor miért vesz rész maffia szerű bűncselekményekben.
Egy menekültnek nem kellene meghúznia magát???
De ha nem menekült akkor simán kiutasítható….

Kenőpénzért bilincseltek a Terézvárosban...









Kenőpénzért bilincseltek a Terézvárosban

fizette a Terézvárosi Közterület-felügyelet vezetőjét a Centrum Parkoló Kft. a gyanú szerint, hogy több kerékbilincset rakjanak fel a tilosban parkoló autókra. Farkas Kálmán havonta 5-800 ezer forintot kapott a cégtől. Ez azért volt fontos a Centrumnak, mert a bilincsek fel- és leszereléséért nekik fizetett az önkormányzat. Egyelőre csak Farkas gyanúsított, ő előzetes letartóztatásban van. A Centrumból senki.
A kerékbilincs leszerelése 15 ezer forintba is kerülhet. Felrakhatták volna akár több tilosban parkoló autóra is, a VI. kerületben azonban elvétve sem lehetett szerdán kerékbilincset látni.
A Fővárosi Főügyészség ugyanis őrizetbe vette a Terézvárosi Közterület-felügyelet vezetőjét. Farkas Kálmánt azzal gyanúsítják, hogy havonta 500-800 ezer forint kenőpénzt kapott a Centrum Parkoló Kft-től, hogy minél több autóra tegyenek bilincset.
Farkast hétfőn tetten érték a nyomozók, amikor pénzt vett át valakitől. Ennek ellenére csak ő gyanúsított, a Centrum Parkolótól egyelőre senki. Farkas is ártatlannak vallja magát, bár a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Az ügyészség a terézvárosi önkormányzati hivatalnál házkutatást tartott, iratokat foglaltak le. Az önkormányzat még nem tudja, együttműködnek-e a jövőben a Centrum Parkolóval.
„A közbeszerzési törvény szerint kell eljárnunk.” - Ezt mondja a terézvárosi jegyző. A Centrum Parkoló Kft. szerződése szeptemberben jár le, de a céget nem tilthatják ki a következő közbeszerzésről.
Az MDF elnökhelyettese azt mondja, hogy háborítatlanul lopják az adófizetők pénzét, és ők már évek óta követelik a parkolási ügyek kivizsgálását. Szerinte nem egyedi esetről van szó.
A nyomozó ügyészségnek két hónapja van a nyomozás befejezésére, a határidő azonban meghosszabbítható.


Vajon Laczkó elintézi ezt az ügyet is a rendőr haverjai által????

Kecskére káposztát....


Érdekes adatot találtunk.
Rusznák Imre a A MAGYAR TURIZMUS ZRT. FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGA
Elnöke !!!!

Vicces a legnagyobb tolvaj egy felügyelő bizottsági elnök…
Kecskére a káposztát!!!!!
Mi felügyel a legnagyobb tolvaj Mszp-s disznó,hogy megy a párt kasszába és a saját zsebébe a pénz.
Érdekes a Böp Kft.nél ,milyen disznó módón mer sikkasztani akkor
A MAGYAR TURIZMUS ZRT.-nél mit művelhet ez a kommunista tolvaj disznó.


A MAGYAR TURIZMUS ZRT. FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGA
Elnök
Rusznák Imre, a Budapesti RIB elnöke
Tagok
Rákli Veronika
Dr. Beck Márton

2.1.
Titkárság
Révész Edit
Telefon: 06-1-488-8701
Fax: 06-1-488-8600
E-mail: mtrtit@itthon.hu


http://itthon.hu/szakmai-oldalak/turizmus-szervezeti/magyar-turizmus-zrt


De a vén tolvajnak a pozíciói:

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK elnöke.
Regionális Idegenforgalmi Bizottságok Budapest-közép-dunavidéki RIB elnök.
Budapest Önkormányzati Parkolási Kft Ügyvezető igazgató.


Mindezeket nyelvtudás nélkül,egy picér érettségivel érte el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Havi nettó 2 milliós fizetése!!!

Még megy itt a BKV meg a Máv balhé Rusznák meg az állásaiból zsebre vág havonta 2 milliót minimum.

Takács is így tesz ha rájőtt,hogy vége!!!!?????

Takács Sándor is így tesz majd amikor beviszik a rendőrségre és érzi,hogy vége lebukott.
Már Rusznák és Laczkó sem tud rajta segíteni mert ők is sitten vannak már.
Bár az az érdekes Laczkó azt hangoztatja ő nagy rendőr volt ,ha bukik a banda volt rendőrként
Ő kapja a legtöbb büntetést majd. Majd a sitten kívül le is fokozzák és majd kapja egy közrendőr nyugdíját ráadás képpen.

A Bkv sztori folytatása.






A Bkv sztori egy igazi nagy Mszp-s szappan opera.
Lopni csalni hazudni és a végén mindent megúszni???
Nem baj majd Laczkó ezt az ügyet is leintézi a BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYÁN.
Csak a végén a nehogy az ügyészség intézze el Laczkót.!!!!!!!

2009. augusztus 14., péntek

Új csókost a következő képen lehet beszervezni.

Mivel a díjak felemelkedte és félnek a csókosok ezért Cuccos és Sanci zsarolási módszerei sem jönnek már be.
Komolyabban kell venni a csókosok beszervezését.
A videón látható módszerrel hatásosabb lehetne.
Majd Laczkó is segít a rendőrségi kapcsolatain keresztül ehez.

A teljes igazság benne van.


Hankiss Ágnes: Újjá kell építeni az országot


A szervezett bűnözés már korábban elérte a politikát, 2002-ben pedig kormányt is alakított – erről beszélt lapunknak, saját bevallása szerint is kicsit túlozva, Hankiss Ágnes, a Fidesz június 7-én megválasztott új európai parlamenti képviselője. A Hamvas Béla Kutatóintézet vezetőjeként a posztkommunista hálózatokat kutató Hankiss Ágnes szerint az új jobboldali kormánynak fel kell készülnie arra, hogy az MSZP körül dolgozó volt titkosszolgálati emberek lejárató akciókat szerveznek majd a kabinet ellen. Az eddigi működésükből és az elmúlt hét év tapasztalataiból azonban a Fidesznek tanulnia kell.

Milyen szakterületen dolgozik majd a most megalakult Európai Parlamentben?
– Három bizottságban. Az egyik az európai biztonság- és védelempolitikai testület, amelynek személyemben most van először teljes jogú magyar tagja. A másik az emberi jogi, igazságügyi és belügyi együttműködéssel foglalkozó bizottság, ami rendkívül szerteágazó területet fog át. Az emberi és kisebbségi jogok kérdéskörének igen elismert képviselője Gál Kinga. Magam inkább az európai szervezett bűnözéssel és kapcsolt problémáival szeretnék foglalkozni. Bizottságunk hatáskörébe tartozik a közös európai rendőri szervezetekkel, így az Europollal és az Eurojusttal történő kapcsolattartás is. A petíciós bizottságban az állampolgári beadványokkal foglalkozunk. A testülethez bármely uniós tagország állampolgárai, civil közösségei fordulhatnak olyan ügyekben, amelyekben megsértették az uniós jogszabályokat vagy alapelveket. Vizsgálati jogkörrel is rendelkezünk. A néppárt ebben a bizottságban is jelentősen megerősödött, elnöke is néppárti képviselő, magam pedig alelnöke lettem. Az unió persze nagyüzem, nekünk elsősorban a magyar érdek az iránytű.

– Október 23. ügyében elégedettek lehetünk az európai uniós állásponttal?
– Az az euroszkeptikus vélemény, miszerint október 23. ügyében semmi sem történt az unióban, igazságtalan. Az egyik néppárti frakcióülésen egy francia és egy olasz képviselővel beszélgetve meglepő volt, mennyire jól ismerik az október 23-i rendőri brutalitás eseményeit és általában a posztkommunista viszonyok minden nyomorúságát. Lehet, hogy az EU nem hozott határozatot a magyar kormány és rendőrség akkori kriminális lépéseiről, de az európai köztudatba bekerült a botrány. Kitartóan, szívósan kell építkeznie a magyar jobboldalnak, itthon is, kint is.

– A szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatban el lehet érni ugyanezt?
– Remélhetőleg. Szerencsés, hogy a lengyel Jerzy Buzek lett az Európai Parlament elnöke. Tisztességes ember és politikus, végigélte és -küzdötte a lengyel rendszerváltást. Rögtön el is ítélte a szlovák nyelvtörvényt. A petíciós bizottsági munkámra is azzal a belső hozzáállással készülök, hogy nagy dolog, ha egy-egy számunkra fontos esetben a témafelvetésig el tudunk jutni, és kivívni az arra érzékeny emberek megértését, netán szolidaritását.

– A biztonságpolitikai témák vagy a szervezett bűnözés kérdésköre nem olyasmi-e, ami csak érintőlegesen van hatással Magyarországra? Mit lehet itt elérni?
– Igen, úgy tűnhet. De nem így van. A biztonság- és védelempolitikai bizottság egyik napirenden lévő fontos témája például a veszélyes nukleáris, vegyi és biológiai fegyverek illegális kereskedelmének a kérdése. Könnyen belátható, hogy ez szorosan összefügg a szervezett bűnözéssel is, hiszen illegitim módon hozzájutni ilyen fegyverekhez nem unatkozó háziasszonyok szoktak, sokkal inkább szervezett bűnözők, akik aztán, mondjuk, olyan helyre adják tovább, ahol már hatalmi, politikai vagy ideológiai célok is kapcsolódnak a birtoklásukhoz. A szervezett bűnözés Magyarországot is rombolja, még akkor is, ha nem úgy szembesülünk vele naponta, mint az áremelkedéssel. Első, nyilvános bizottsági ülésünknek éppen ez volt a témája. Fel is tettem az európai bizottság tisztviselőjének egy kérdést. Az érdekelt, hogy a közös és szolidáris európai biztonságpolitika gondolatkörébe hogyan illeszthetők bele a helyi specialitások. Például az, hogy a posztkommunista országokban ma is viruló, régi elvtársi hálózat olyan szoros kapcsolatokat épített ki a szervezett bűnözés egyes köreivel, amelyek speciális veszélyforrások lehetnek.

– Katona Béla MSZP-s képviselő korábban nyíltan beszélt minderről.
– Igaza is volt. Az egy másik kérdés, mit szól ahhoz, ahogyan mára a baloldal nagy része elmaffiásodott. Katona akkoriban azt mondta, hogy a szervezett bűnözés elérte a politikát. Plasztikusan, egy kicsit túlozva azt mondhatnám: akkor elérte a politikát, 2002 után pedig már kormányt is alakított. A korrupciós ügyek mindent behálóznak, megfertőzték az egész államigazgatást. Azt, ami még egyáltalán maradt belőle. A kétes tranzakciók hátterében többnyire nemcsak magyar, hanem nemzetközi hátterű offshore cégek és tulajdonosok állnak. Hogyan is éneklik az Internacionáléban? "És nemzetközivé lesz holnapra a világ." Hát ez sikerült. Eljött a nagy elvtársi adóparadicsom. Ez pedig a közös európai biztonságot is kikezdi. Nem véletlen, hogy az offshore cégek átvilágíthatósága az európai néppárt céljai között szerepel.

– Ha már a szervezett bűnözésnél tartunk, a rendszerváltás utáni kommunista országok volt titkosszolgái előszeretettel épültek be ezekbe a körökbe. A Hamvas Béla Intézet vezetőjeként önnek is kutatási területe a kommunista állambiztonság, illetve a hálózatok továbbélése…
– A régi elvtársi hálózatok, az egész kommunista network – beleértve a pártot, a KISZ-t, a titkosszolgálatot, a szigorúan titkos tiszteket – túlélte a rendszerváltást. A mai napig meghatározó a szerepük a szocialisták hatalomgyakorlásában és következésképp a demokrácia és a jogállamiság permanens felrúgásában. Jó példái a lejárató kampányok, rágalomhadjáratok a szocialistáknak nem tetsző emberek, politikusok ellen, a kitalált terrorfenyegetések, most éppen bizonyítékhamisítással spékelve, az UD Zrt. ügye, illetve a Mol és az OTP elleni szervezett támadás. Az utóbbiakban a volt gazdák, az oroszok érdekei jelennek meg. Az orosz érdekszféra kiterjesztésében erős hídfőállás lehet Magyarország. Biztos vagyok benne, hogy mindez – amint a stratégiai ágazatok kiárusítása sem – nem történhetett meg a kormány és a miniszterelnök tudta nélkül. Amikor "elmaffiásodást" mondtam, túlságosan megengedő voltam. Hiszen, ha valaki a hazája birtokát, jövőjét, biztonságát árulja ki, az több, mint "szimpla" bűncselekmény!

– A következő Fidesz-kormány felszámolhatja a posztkommunista hálózatot? Mit lehet tenni az orosz befolyás erősödése ellen?
– A polgári kormány egy csapásra megállíthatja a nemzetpolitikai szempontból fontos ágazatok maradékának a kiárusítását. A korrupció visszaszorítása már önmagában is javít a helyzeten, hisz az elvtársi networkök ma döntően üzleti vállalkozásként működnek. Hogy mit lehet tenni a régi ügynökhálózatokkal? Az átvilágítások ügyében szkeptikus vagyok, sok idő eltelt a rendszerváltás óta, a machinációkra is túl sok lehetőség volt. A Fidesz-kormánynak szerintem világossá kell tennie, milyen államérdek fűződik egyes iratok titokban tartásához. De egy biztos, nem bízhatjuk el magunkat: a hálózat továbbra is dolgozni fog az MSZP segédcsapataként. Erre nem árt felkészülni. Az államigazgatásban, az önkormányzatokban és másutt dolgozó emberek remélhetőleg átérzik majd az újjáépítés történelmi felelősségét. Elsősorban ez jelenthet védelmet a piszkos eszközökkel szemben.


http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=174519

Laczkó Akcióban egykoron.

Archív felvétel Laczkó Jánosról.
Nem rég dabasi tehén pásztor volt,aztán ahogy kommunista fakabát lett egyből az autósokat kezdte el baszogatni.
Laczkó János az autósok piszkálásával kezdte a karrierjét és az autósok piszkálásával fejezi is azt be.
Na meg börtön büntetéssel hivatali hatalommal való visszaélés stb...Miatt.
Teljesen törvényes,hogy egykori kollégái pénzért büntető ügyeket eltusolnak neki és naprakészen adatokat adnak ki a nyomozásból.
A tanúknak titoktartási és igazmondási kötelezettségük van a rendőrségről pedig minden adat kijuk egy parkolási kft-hez....Büntetlenül...
Porba hullik majd ezért Laczkó feje hamarosan....

BONGYOR EZT SZERETNÉ A LEGJOBBAN:



A ROMÁN HADSEREG VONULJON BE A FIZETŐ ÖVEZETEKBE,MINT A VIDEÓN.

Magyar-Román



Két román szurkoló ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség, mert a szerdai magyar-román barátságos labdarúgó mérkőzés második félidejének kezdésekor fényfáklyát, vagyis pirotechnikai eszközt használtak - közölte a rendőrség a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a mérkőzés második félidejének megkezdésekor a román szurkolótábor fényfáklyát használt, ezért két személy ellen szabálysértési eljárás indul. A két román szulkoló között volt Bongyor is természetesen Laczkó azonnal kimentette a románokat a rendőrségi kapcsolatain keresztül.

A győztes Román gól:


Bongyor ilyen önkívületi állapotban volt a román gól után és a győztes meccs után.

Treceti Batalioane Romane Carpatii

Román zászlóaljak, törjetek át a Kárpatokon = Treceti Batalioane Romane Carpatii

A románok katonai indulója….
Bongyor szívesen hallgatja ezt.

http://www.geocities.com/ligatrb/torkig.htm











Újra náci T-55-ösök.









2009. augusztus 12., szerda

A követendő példa ez lenne:



Sikkasztás után kivégzés - Kínában


Sikkasztás és kenőpénz elfogadása miatt kivégezték pénteken a pekingi nemzetközi repülőteret is üzemelő állami vállalt egykori első emberét – jelentette a hivatalos Új Kína állami hírügynökség. A hatvanéves férfit több mint hárommilliárd forintnyi összegnek megfelelő korrupció miatt ítélték el.
A kínai főváros nemzetközi repülőterét üzemelő CAH nevű állami vállalat egykori első számú vezetőjét a Kína keleti részén található Jinan városában végezték ki - jelentette az Új Kína hírügynökség. A hatvanéves Li Pej-jing halálbüntetését azután hajtották végre, hogy a kínai legfelsőbb bíróság helybenhagyta az ellen hozott halálos ítéletet.
A férfit még februárban ítélték el 26,6 millió jüannyi (735 millió forint) kenőpénz elfogadása, valamint 82,5 millió jüan (2,3 milliárd forint) elsikkasztása miatt. A bűncselekményeket 1995 és 2003 között követte el, amíg a több mint harminc repülőteret üzemelő társaság vezetője volt.

http://www.lanchidradio.hu/sikkaszt%C3%A1s_ut%C3%A1n_kiv%C3%A9gz%C3%A9s_k%C3%ADn%C3%A1ban_20090807

LACZKÓ JÁNOS TARIFÁI:




NYOMOZÁS A BKV-NÁL.

A BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYA NYOMOZ A BKV-NÁL.
Nos a BKV vezetői simán el tudnák tusoltatni az ügyet a BRFK-n nem kellene hozzá más csak pénz tenniük Laczkó János zsebébe mint a pakoló maffia is tette és ennyi.
A BÖP KFT-nél a 500 milliós korrupciós maffia ügyet eltudja tusoltatni akkor mi lenne neki egy 1 milliárdos hűtlen kezelési ügy.
Egyszerűen felháborító a mai Magyarországon 2008-2009-ben a BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYÁN komoly rendőr nyomozók egy volt kollégájuktól pénzért cserébe eltitkoltatják, leállítatják , adatokat simán kiadnak egy súlyos bűnüggyel kapcsolatban.
Laczkó János a Pohárka tárgyalásán azt mondta ,hogy ő jött rá egykori nyugdíjas rendőrként pohárka mekkora bűncselekményt követett gyanúja szerint azzal ,hogy a Schmindka nevében állítólag 6-7 hibaüzenetet tévesen felvitt az ICELL rendszerébe!!!!!!
Az,hogy ő egy maffiát irányít a volt rendőr kollégáinak kenő pénzeket visz át a Teve utcába az nem bűncselekmény.????
Rá fog erre még Laczkó János baszni meg a korrupt rendőr kollégái is..
A végtelenségig neki sem ér el a kezük…Na meg hamarosan jön a FIDESZ!!!!
No meg ő is csak ember Dabason lakik a családjával a többit mindenkinek a fantáziájára bízzuk…..
Visszatérve a BKV-ra felháborító egy közpénzből évről évre nagyobb veszteséget felhalmozó cég 100 milliós végkielégítéseket osztogatja mint a mikulás a szaloncukrot.
Ezért mindenki felelős!!!!!!
EZ A POLITIKA JÓL JELLEMZI AZ MSZP POLITIKÁJÁT!!!!!!
SZEMÉT KOMMUNISTÁK MINDENT ELLOPNAK,KIFOSZTANAK!!!!!
RUSZNÁK A MINTA PÉLDA KOMMUNISTA…..


BKV VEZETŐI DOBJATOK KI EGY KOMOLY ÖSSZEGET LACZKÓ JÁNOSNAK ÉS NEKTEK IS ELINTÉZI AZ ÜGYETEKET A BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYÁN…..

REFERENCIÁJA A BÖP KFT-NÉL PARKOLÁSI MAFFIA ÜGY ELINTÉZÉSE A BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYÁN.

ILLETVE NAPRA KÉSZEN TÁJÉKOZTAT MINDENKIT AZ ÜGY ÁLLÁSÁRÓL ÉS A TANÚ VALLOMÁSOKRÓL.


http://www.rtlhirado.hu/cikk/276962

Rusznák Imre "ESZE,LELKE"

Innen indúl minden.

Rusznák gondolkodása vörös.

Rusznák a szívében vörös.

A Böpnél a hölgy dolgozóknak így kell imádni Rusznákot.

A nagy csapat:

Rusznák áldozatai képe (Visegrádi u.115)-alatt is ilyen lesz.

Az új munkaruha ez lesz a Böp-nél.

Elbocsátásuk után a volt dolgozók ide kerülnek a Böp Kft.nél.

Rusznák elképzelése a végső nyughelyét illetően.

Rusznák Áldozatainak a képe is kint lesz majd a Visegrádi u.115-előtt.

Hamarosan neki is eljön az alkonya.

Rusznák Imre mire alkalmas?????


A válasz egyszerű semmire…
Egy buta arrogáns ,nagyképű kommunista bunkó pincér mindenkit megakar félemlíteni,zsarolni terrorizálni. Nála nincs dicséret,mindig minden rossz semmi sem jó. Olyan mint egy rossz kurva neki soha semmi sem jó minden szar,mindenki szemét.
És a sablon szövege ő mindenkivel csak jót tett!!!!!
Mi az a jó????
Kivel tett jót Rusznák???
Első sorban magával és azokkal a MSZP-s párttársaival akik zsebét teletömte a cégtől elsikkasztott pénzekkel.
Azokkal az emberekkel akiket kirúgatott és feljelentett????
Rusznák Imre Laczkó János segítségével több családot gyerekeket hurcoltatott meg!!!!!
Rusznák Imrének és Laczkó Jánosnak is vannak unokái gyerekek!!!!!!!!!
Rusznáknak még van egy nagy hibája: Alábecsüli az ellenfeleit de nagyon is ezért is bukta el a Duka elleni pert is…
Rusznák Imre megcsinálta a Taxis botrányt!!!
Ő büszkélkedhet Magyarországon egyedül azzal,hogy aktív politikusként a családja szeme láttára agyonverték.
Vajon kinek tett keresztbe,hogy ilyet tettek vele.
Állítólag majdnem belehalt akkor…Hát sajnos Rusznák Imre akkor nem halt bele. Milyen jó lett volna ha akkor Rusznák Imre megdöglik hány ember életét nem nyomorította volna akkor meg…
Rusznák Imre az MSZP szégyene csak baj hoz a pártra a bunkó hazug,stílusával.
Korábban már megírtuk Rusznák Imre miatt eddig az MSZP elvesztett már minimum 1000 szavazóját és a szám csak egyre nő a tönkretett kirúgott alkalmazottak számával együtt.
Érdekes a 13.kerületi önkormányzati választásokon 2006-ban voltak olyan körzetek nem is egy amikor 2-6 db szavazatokon múlott ,hogy ki legyen az önkormányzati képviselő az adott helyen….

Az MSZP olyan jól áll,hogy egy ilyen fasz arrogáns bunkó pincér miatt mint Rusznák sorban bukja el a választóit százával????!!!!!


http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1kosi-korszak#A_R.C3.A1kosi-korszak

http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9meth_Mikl%C3%B3s_(politikus)

Ajándék Rusznáknak.

Rusznák Imre biztos nagyon szomorú a Duka ellen elvesztett per miatt.
Ezért,hogy mielőtt kifizetné Dukát meg ne dögöljön az oldalunk egy-két a számára nagyon kedves videót teszünk fel ide.
Rusznák most nosztalgiázhat a dicső múltjára emlékezhet a vén büdös kommunista, vörös disznója.Meg ne dögölj addig amíg nem tejeltél Dukának.

Az MSZP-s haverjai:





Rusznáknak ebbe a dicséretben már nem lesz része

Rusznáknak ebben nem lesz része.


Mert a párttól kapott feladatot nem hajtotta rendesen végre.



BORÍTÉKBAN MENT A PÉNZ A SZOCIK KÖZÖTT

Újabb érdekes részletekre derült fény a Zuschlag-per tárgyalásán. Az MSZP két politikusának kampányára is érkezett pénz a szocialisták pártalapítványától, a Táncsics Alapítványtól 2006-ban.Csiha Judit korábban ennek ellenkezőjét állította. A per szeptemberben folytatódik.

Borítékban vittek el pártcélokra az egyik csalásokra berendezkedett Zuschlag-egyesülettől 500 ezer forintot Csiha Judit és Baráth Etele választási kampányfőnökei Kiskunhalasról Budapestre, hangzott el a Zuschlag-per tegnapi tárgyalásán,

K.Csaba, aki Csiha Judit MSZP-s képviselőjelölt kampányfőnöke volt a 2006-os választásokon, beszámolt arról, hogy a képviselőjelöltenként a törvényben biztosított egymillió forintos kampányköltség felét az MSZP a központi hirdetéseire és rendezvényeire visszatartotta és csak a másik felét utalta át a képviselőjelöltnek.

A bíróság előtt a férfi elmondta: tudott arról, hogy a választás előtt a Táncsics Alapítványnál különböző összegekre lehetett pályázni, s a sikeres pályázáshoz országgyűlési képviselő-jelöltek aláírása kellett. Mint mondta: mikor Csiha kikérte a véleményét arról, hogy adhat-e ajánlást egy civil szervezetnek, ő mondta, hogy nyugodtan aláírhatja. Egy másik budapesti szocialista képviselő-jelölttől, Baráth Etelétől is hasonló támogató nyilatkozatot kértek egy ilyen pályázathoz, amelyben Baráth kampányfőnöke működött közre.

A férfi elmondta azt is, hogy egy alkalommal Baráth kampányfőnökével és Zuschlag egyik emberével utazott le Kiskunhalasra a pályázatokkal kapcsolatban, majd ott egy borítékot vettek át. Ezután, mint mondta, a visszaúton Baráth kampányfőnöke közölte vele, hogy a borítékban fél-félmillió forint készpénz van, a két politikus választási kampányának finanszírozására.


http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=172799


Laczkó is ilyen bátor volt rendőrként



Laczkó János is ilyen rendőr volt.!!!!
Ami a videón megdöbbentő a idős rendőr csak nézi ahogy verik fiatal kollégáját nem tesz érte semmit. Na Laczkó is pont ilyen jellemtelen lett volna hasonló helyzetben.

BKV TOVÁBB.

Nem tudott róla, eltitkolták előle, ezt mondta Kocsis István BKV-vezérigazgató a százmilliós végkielégítésekről. Az MSZP felelősségre vonná Kocsist. A Fidesz pedig az MSZP-t, mondván, épp Hagyó Miklós főpolgármester-helyettesnek kellett volna felügyelnie a BKV-ügyeit. Csak abban van egyetértés, hogy így vagy úgy, de a közvagyont valaki elherdálta.


2009. augusztus 8., szombat

Ferenc kőrúti csendélet....2009.08.07-én.


Ferenc kőrúti csendélet.

A fotó 2009.08.07-én készült.
Megjegyeznénk N.Istvánt annak idején ezért a két kocsiért rúgták ki a cégtől.
A Ferenc körúti kocsmához tartotó két kocsi látható a képen a Renault a csaposé,a mazda a kocsma tulajdonosáé amúgy a két személy testvér.
Érdekes most nem probléma,hogy az aznap ott dolgozó ellenőr leszedte őket zsebre.
Pedig N.István nem is szedte le őket csak szóltak neki ne büntesse meg őket hoznak rá jegyet,
De ezt sem volt szabad ezért N.Istvánnak mennie kellett a Böptől.
2009.08.17-én viszont nem gond ha díjfizetés nélkül várakozik a kőrúton ez a két kocsi.

2009. augusztus 5., szerda

Így megy ma a csókos rendszer VÁLTOZATLANUL!!!



A csókos állomány megint igen jó nagy. A parkoló óradíj változás annyit hozott ,hogy az eddigi 500 forintból 1000 forint lett a napi zsebre pénz egy autóért.
Gondoljunk bele ahol eddig amelyik pályán volt 40 autó napi 20 ezer forintért zsebre az most annyira változott ,hogy maradt 30 db autó napi 1000 forinttal számolva 30 ezer forint.
Tehát a parkoló óradíj emelkedés annyit hozott ,hogy sokkal több lett a zsebre pénz is.
A begyűjtési idő délelőttös műszaknál 15.30-kor kezdődik ,délutános és az éjszakás műszaknál 16.00-kor kezdődik. A Cuccos videó után ahol sárga mellényben járkált ki-be az üzletekbe annyi változott ,hogy Laczkó és Takács utasításba adta persze nem hivatalosan az ellenőröknek ha begyűjteni mennek az üzletekbe a pénzt akkor vegyék le a láthatósági mellényüket. Mert nagyon ciki ha valaki lekamerázza őket és mellényben járkálnak ki be az üzletekbe. A mellény levevős rendszer annyira működik ,hogy még az újak is alkalmazzák azt a körutakon is ,mellény le be az üzletbe, az egyértelmű utasítás.
Az éjszakásoknak is jó lett annyiból ,hogy 5 óra után már nem kell mellényt hordaniuk illetve 6 óra után elkezdődik az úgynevezett „hiénázás”. Ne dobja a parkoló órába a pénzt adja inkább nekem zsebre ezzel is össze lehet gyűjteni plusz 4-5 ezer forintot még zsebre 17-20 óra között. Kockázat semmi mert délután 4-5 után már nincs területi ellenőrzés.
Egy ellenőr átlagosan zsebre leszed napi átlagban 15 db autót zsebre de ezt értsük alaphangon.
Az napi 15 ezer forint ,az heti 75 ezer forint az havi 300 ezer forint plusz a fizetése 85 ezer.
Tehát egy átlagos ellenőr havonta a Böp Kft-től hazavisz 385 ezer forintot zsebben!!!!!
Ez ne is rossz természetesen ebből bőven jut Takácsnak ,Laczkónak zsebre is.
De gondoljunk bele az elit alakulatba akik a legjobb pályákra mennek mint Cuccos és Sanci állandóan a Belső 13 és 9. kerületet járják. Nekik a napi átlag zsebre pénzük olyan 30 ezer forint körül mozog. Az heti 150 ezer havi 600 ezer plusz a fizetése 85 ezerrel összesen havi 685 ezer forintot visz haza Cuccos,Sanci és a többi elit banda tag.
Nem csoda ,hogy ezek után meg akarják Dukáékat ölni még elrontja nekik ezt a havi pénzüket. Jó azt tegyük hozzá ,hogy az elit csapat havonta minimum 100 ezer forintot lead zsebre. Erről is tanúskodik az egyik kirúgott bandatag átment egy másik parkolási céghez és ott mindenkinek elújságolta ,hogy ő a 901-902-es pályán leszedett havi 600 ezer forintot zsebre abból leadott 100 ezer forintot zsebre a vezetőknek és nyugalma volt.

Amiben az egész a legfelháborítóbb ,hogy ez az egész rendszer a vezetőség tudtával beleegyezésével, és irányításával működik. Mint egy piramis szó szerint egy jó szervezett maffia nem más. Olyan magas szervezettségi szinttel ,hogy a rendőrséget is tudják manipulálni. Laczkó János ellenőrzési csoport vezető is tudja mekkora korrupció van a cégnél az ő irányítása alatt. De neki az a legfontosabb ,hogy a rendőrségen folyó nyomozást eltusolja elhallgattassa a régi rendőr kollégáin keresztül ,akik persze maximálisan együtt működnek vele. Felháborító ,hogy 2008-2009-ben egy BRFK-n folyó nyomozást ennyire lehet manipulálni kívülről egy pár párt és baráti kapcsolaton keresztül….De meddig?????
Laczkó úr nem tart ez örökké…És akkor borul minden a volt rendőr kollégáival együtt maga is.

Böp Kft dilemmája is ez lehetne a Duka ügyben???



A videót végig nézve a BKV-nél azért még van józan reális gondolkodás.
A Böp Kft. milyen alapon meri másodfokra adni a Duka ügyet???
Ki vállalja fel ennek a kockázatát és az esetleges plusz több milliós költségét.
Mind ezt köz pénzből vagy talán Rusznák Imre kifizeti a 3 millió és a másodfok által megítélt összeg közti különbséget ha Duka megnyeri a másodfokot is???
Ez itt már simán kimeríti a hűtlen kezelést!!!!!
Mind ezt közpénzből!!!!!!!

DYNAMÓ PANASZA.


Megy a kivételezés újra rendesen.
Az az újabb dolog,hogy akik jó helyeken vannak inkább bevállalják,hogy napi 12 órát reggel 8-tól,este 8-ig dolgoznak csak az éjszakás kolléga le ne verje a pályájukat.
Ráadásul 12 órás munkavégzés helyett a jelenléti ívükbe csak 10-et írnak be.
Mondjuk furcsa lenne egy munkaügyi ellenőrzés a ledogozott beírt időpontokat összevetné az adott ellenőr aznapi kiállított pótdíjaival.
Ha az adott ellenőr PL:8-18-ig dolgozott papíron akkor 19.20-kor,hogy állíthatott még ki pótdíjat. Érdekes lenne vajon mit mondanának rá????
Olyan időpontokban állítanak ki ellenőrök pótdíjakat amikor papíron,jelenléti ív szerint már nem is dolgoznak!!!!!!!
Miért engedi ezt Laczkó????
Na természetesen a nekik zsebre fizető ellenőrök tehetik csak ezt meg PL:901,902,903,904-es pályákon más mindeni szopik.
Laczkó úr már megint nagyon elkezdte a kivételezést a kedvenceivel,megint baj lesz a vége.
A normál átlag szív a melegben a kivételezett csapatnak meg vezetői segédlettel védik a csókosaikat reggel 8-tól este 8-ig.
Szemétség.

RUSZNÁK ÁLDOZATAINAK IS LESZ MAJD EMLÉKMŰVE.???

PÁR ÉV MÚLVA A BÖP KFT. ELŐTT IS LESZ ILYEN EMLÉKTÁBLA.ANNYI VÁTOZÁSSAL,HOGY A RUSZNÁK FÉLE KOMMUNISTA TERROR ÁLDOZATAINAK ÁLLÍT MAJD EMLÉKET.


RUSZNÁK,LACZKÓ,TAKÁCS,BONGYOR,CUCCOS ÉS SANCI BŰNE IS EZ.

RUSZNÁKNAK IS VAN MÁR ILYEN "DICSŐSÉG" FALA Ő IS ENNYI EMBERT INTÉZETT MÁR EL.

RUSZNÁKNAK,TAKÁCSNAK,LACZKÓNAK,CUCCOSNAK,SANCINAK ITT LENNE A HELYE.



A Rusznák féle kommunista terrornak is rengeteg áldozata van már a Böp Kft-nél.
De ha visszajön a FIDESZ példás büntetésben lesz része és a pribékjeinek is.
Nem ússza meg Rusznák,Takács,Laczkó amit elkövetett a cég dolgozói ellen.

BKV.......BÖP KFT........MSZP-S PANAMÁK.

Újabb kommunista sikkasztási balhé.
No Comment.









Rohadt Rusznák féle kommunisták mindent szét lopnak.
Aki meg ne vesz buszjegyet és úgy utazik azzal szigorúan eljárnak persze azért,hogy a vezetőknek legyen miből 50-100 milliós végkielégítést fizetni.

Bongyor renkivüli szabadsága...

Bongyor ismét Román kakasnak öltözve akarja végig szurkolni a Magyar-Románt Aug.12-én a Népstadionban.



Bongyor álma:A nagy Románia.

2009.08.12-én Magyarország-Románia válogatott meccs lesz a Népstadionban.
Bongyor rendkívüli szabadságot kért Rusznáktól erre a napra,hogy Román vezérszurkolóként
Biztatni tudja a hazája Románia csapatát.
Rusznák mennyit kér zsebre vajon a rendkívüli szabadságért arra a napra Bongyortól.???




Vajon Fazekas kisegíti most is a magyar csapatot???





Vajon Bongyor is Székely románnak vallaná magát.
MAGYARUL BESZÉLVE,MAGYAR NÉVVEL VALAKI ROMÁNNAK VALLJA MAGÁT:



Bátor Román harsereg keresztül a Kárpátokon a Németek ellen.
A videón jól látható egy náci T-55-ös igényes videó.
Bongyor rokonságának a hősiességét mutatja Romániáért harcolnak.