2009. december 27., vasárnap

SANCIT CSAPDÁBA CSALTÁK!!!!!

Sancit szándékosan a csapdába csalták!!!!!!!!

Laczkó és Takács úgy osztotta szándékosan aznap amikor letartoztatták a Csanády utca környékére,hogy a rendőrök eltudják őt kapni.
A rendőrök a boltosokkal előkészítették a csapdát beszervezték a boltosokat,hogy a hozzájuk bemenő parkolóőrnek előre felírt sorszámú pénzeket adjanak zsebre,hogy később a bizonyításnál könnyebb dolguk legyen. Tehát a csapda készen állt csak kellet egy ellenőr akit ezzel elkapjanak ekkor jött a képbe Laczkó és Takács az áldozati szerepkör Sancira esett…
Milyen jellemtelen ember Takács és Laczkó tudják,sőt ők segédkeznek abban,hogy Sancit letudják tartóztatni és annyit nem mondanak neki az előtte együtt töltött 5 év után,hogy menekülj…..
Sancinak két gyerekek van rá tekintettel lehettek volna..Tök mindegy Sanci milyen….
Takács,Laczkó aznapi eligazítást rebbenés nélküli arccal tartotta meg holott akkor ők már tudták,hogy Sancit az ő hathatós segédletükkel lefogják aznap tartóztatni.
Takács és Moldvai nem szégyelli magát évekig húzták zsebre a pénzt Sancitól és annyi becsület nem volt bennük,hogy annyit mondjanak Sancinak menekülj……
Utána meg pár hónappal röhögnek Sancin az irodában….Az üzlet megy tovább Takács,.Moldvai a mai napig ugyan úgy megkapja minden héten a kis pénzüket a Böp-nél korrupció ügyben semmi nem változott. Csak annyi,hogy most nem Sanci és Cuccos a tejelős emberük hanem mások.
Ezért írtuk korábban Sanci ezeket ott bent a börtönben ne védd ők adtak fel téged a rendőröknek te is mondj el mindent róluk ne te vidd el a balhét…..SEGÍTÜNK rajtad…..

A NAGY VÁLTOZÁSOK ÉVE LESZ 2010 A BÖP KFT-NÉL.



2010-ben az alábbi dolgok fognak történni a Böp Kft-nél.

Megnyeri a választásokat a Fidesz Rusznák Imrét azonnal ki rúgják.
Rusznák Imrének büntető ügye indul több szálon is.
Takács Sándor és Moldvai József börtönbe kerülnek a korrupciós ügyek miatt.
Laczkó Jánost is vádolják neki is komoly rendőrségi ügyészségi ügye lesz.
Prohászka is megnyeri a perét első fokon.
Közben Duka megnyeri a perét másodfokon is.
A Rusznák féle Mszp-s klikket kipucolják a Böp Kft-től sorban mindenkit kirúgnak akit Rusznák és a sleppje hozott a céghez. Ahogy Rusznák is tette azt a régi dolgozókkal.

Tehát akik Rusznák által jöttek a céghez azok semmi jót ne reméljenek a 2010-es évtől.

Röviden ennyi 2010-ben a Rusznák féle kommunista zsarnok terror uralom véget fog érni a Böp Kft életében az biztos.

ALULFIZETETT RENDŐRÖK!!!!!



Miből van a nagy háza Laczkónak??????

Állítólag a rendőrök alul vannak fizetve kevés a keresetük,megélni is alig tudnak belőle.
Nem,hogy családi házat venni és azt fenntartani.
Nos a rendőrök vagy titokban valójában jól keresnek vagy Laczkó mutyizott már ott is valamit.
Lehetséges,hogy Laczkó a Böp Kft-nél a korrupció elnézésében csak profilt váltott a rendőrség és a Böp Kft. Között valójában Laczkó János egész rendőri pályafutása alatt benne volt a korrupcióban a kenőpénzekben ezért számára a Böp Kft nem is tudott újat mutatni!!!!
Hosszú évek óta elnézte a rendőrségnél a korrupciót,amiből ő is kapott bőségesen zsebre ennek ékes példája a szép nagy családi háza. Míg a becsületes rendőr kollégái megélhetéssel bajlódnak addig Laczkó a nagy családi háza nyújtotta kényelmes gondtalan életét élheti.

DYNAMÓ ÚJÉVI ELSŐ LEVELE????



Hello!

Boldog új évet mindenkinek.

Láttám a házak képeit itt,hát felháborító,hogy ezek a szemetek milyen pompában élnek itt.
Közben magyarázzák a „csöves” parkolóőröknek,hogy ne legyenek korruptak és ne dolgozzanak zsebre. Felháborító Rusznák szinte egy palotában lakik,megjegyezném Novák Péternek csak egy 13.kerületi II.emeleti Pannónia utcai lakása volt pedig ő is igazgató volt a Böp Kft-nél. Bár Rusznák már korábban lopta össze a házát valószínűleg mint ahogy a Böp Kft-hez került. Még egyszer mondom felháborító ezek mondják dolgozz becsületesen ne légy korrupt hát Laczkó és Rusznák úr becsületes munkából nem lehet összehozni egy olyan házat mint a maguké,vagy Takács új építésű teremgarázsos lakását.
Moldvai is állítólag családi házban él azt is feltehetnétek ide. Pár éve mocskos román menekültként bújt át üres zsebbel a román határon most meg neki is családi háza van!!!!
Nem igaz,hogy az APEH ezt nem szúrja ki annyi „hivatalos” fizetésből amennyit ezek a cégnél kapnak nem lehet ilyen házakat lakásokat fenn tartani. Nem a négy ellenőrt kellett volna lecsukni,hanem ezeket nem kell mást csinálni csak ránézni az ingatlanjaikra és egyből lecsukni őket annyira kilóg a lóláb ezt nem a Böp Kft-nél kapott hivatalos fizetésükből tartják el az biztos.

MEGTALÁLTUK RUSZNÁK LEGALKALMASABB UTÓDJÁT.




Rusznák Imrét ha kirúgják utódra lesz szükség.
Blogunk megtalálta az utódját aki nem más mint:
Mahmúd Ahmadinezsád

Mahmúd Ahmadinezsád (perzsául: محمود احمدی نژاد, Mahmūd Ahmadinezhād mæhmuːd-e æhmædiː-neʒɒːd (help•info) 1956. október 28. - az Iráni Iszlám Köztársaság hatodik és aktuális elnöke, és az országban levő konzervatív politikai pártok koalíciójának, illetve az Alliance of Builders fő politikai vezetője.
Szegény családból származik, mérnöki végzettsdéggel rendelkezik. Az iszlám forradalom után csatlakozott a Strengthening UnityOffice-hoz. Kinevezett egy vidékit kormányzónak, de őt Khatami elnök megválasztása után eltávolították és visszatértek tanítani.Teherán tanácsa kinevezte őt polgármesternek 2003-ban.Ő vallásos politikusként követte az előző, mérsékelt polgármestereket. 2005-ös elnökválasztó kampánya keményvonalas, lassító reformjai, amiket támogatott iszlám Irán Alliance of Buildings pártja, olajpénz ígért a szegényeknek, úgy vélte a szavazatok 62%-át el tudják érni, 2005 augusztus 3-án vált elnökké.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mahm%C3%BAd_Ahmadinezs%C3%A1d

Ő egy erős kezű igazságos vezető lenne akit a népe is szeret és ebben a kaoutikus állapotban ami a Böp Kft-nél van csak ő és az iszlám törvényekkel lehetne rendet tenni.

Ja és van neki privát blogja is.

http://www.ahmadinejad.ir/

Laczkó az egykori kollégáival.

Laczkó János aktív rendőr korában Kb ilyen színvonalon lehetett mint a videón látható kollégái.

Letartóztatták a vezetőket.

Letartóztatták egy borsodi nagy vegyipari cég két korábbi vezetőjét. Azzal gyanúsítják őket, hogy több tízmillió forintot sikkasztottak. A vámosok nem mondták, de úgy tudjuk, hogy a Borsod Chemről van szó. Pénzmosással és vesztegetéssel is gyanúsítják őket.
A Böp vezetőivel is ezt kellene tenni.


Ceausescu sírjához mentek emlékezni a kommunisták.

Megemlékezést tartottak a kivégzett román diktátor, Nicolae Ceausescu és felesége sírjánál Bukarestben. A Román Kommunista Párt aktivistái mentek ki a sírhoz. Az aktivisták a sírnál gyertyát gyújtottak és a részleteket olvastak fel a párt programjából. A diktátort és feleségét 20 évvel ezelőtt ezen a napon ítélte halálra egy katonai bíróság és azonnal kivégezték őket.

Moldvai József is ott volt???
A Román geci jövőre már nem mehet ki mert addigra börtönbe kerül.


Politkáról beszéltek a miséken, istentiszteleteken.

Sok helyen tartottak ma az országban karácsonyi miséket, istentiszteleteket. Erdő Péter bíboros azt mondta, hogy az emberek a karácsonyi örömből merítsenek erőt a legnehezebb körülmények között is. Bölcskei Gusztáv református püspök szerint a rendszerváltozás óta eltelt 20 évben nem változott semmi és a helyes utat csak Jézus tudja megmutatni. Ittzés János evangélikus püspök a békesség fontosságáról beszélt.

Az egyház is jól látja 20 év alatt nem változott semmi a rendszerváltás óta ugyanazok a Rusznák féle szar,szemét,hazaáruló kommunisták vannak hatalmon,mint az előtt a Kádár korszakban.

GORDON HATALOMRA JUTÁSÁSNAK TITKOS ZÁRADÉKA.












2009. december 22., kedd

HOL KARÁCSONYOZNAK A FŐ BÜNÖSÖK:

Rusznák Imre a 22.kerületi hatalmas boros pincés családi házában karácsonyozik majd amit közpénzből lopott össze a nép vagyonából.Börtönbe csukatott emberek verejtékes munkájából,a hazaáruló népnyúzó mocskos kommunistája.






Laczkó János a nagy dabasi családi házában karácsonyozik.




Takács Sándor a Mádi úti új építésű teremgarázsos lakásában.

MI A HELYZET A JÖVÖRE NÉZVE A BÖP KFT-NÉL:

Mi lesz veled Böp Kft 2010-ben????

Nos a válasz egyszerű jelenlegi helyzet szerint a fővárosi főútvonalakat és a IX.kerületet elveszti a cég. A Böp Kft jóformán csak a XIII.kerületet fogja csak ellenőrizni de kérdés azt is meddig.2010 áprilisában választásokon nyer a Fidesz ha addig nem akkor akkor biztos kibasszák Rusznákot és a a sleppjét. A rendőrségnek is kellenek majd letartóztatandó személyek akik valószínűleg Takács és Moldvai lesznek.
Tehát a 2010-es év mozgalmas év lesz a Böp Kft életében.
Fejek fognak hullani de most már a vezetők fejei a Fidesz kinyírja majd őket és akkor kezdődik el majd a nagy sárdobálás egymásra. Rusznák szerint mindig mindenért más a felelős erre számítani lehet majd. De ha kibaszták őt a Böp kft-től akkor majd előveszik a cég ügyeiért vajon mit fog mondani ő nem felelős?????Valószínűleg majd lesznek neki bűnbakjai.

A ZSAROLÓK


Btk. 323.§ (1) bekezdésében meghatározott zsarolás bűntettét követi el, aki mást jogtalan haszonszerzés végett erőszakkal vagy fenyegetéssel tevésre, nem tevésre vagy tűrésre kényszerít és ezzel kárt okoz.

Emberek,hogy tudnak ilyen mélyre süllyedni morálisan és erkölcsileg mint Takács és Moldvai.?????

Meddig engedi nekik ezt a színdarabot folytatni Laczkó és Rusznák a mai napig szedik a pénzt az ellenőröktől annyi változással,hogy Cuccos és Sanci helyére új régi ember állt.
Ennyi meddig zsarolhatják és kényszerítik korrupcióra még büntetlenül az ellenőröket Takácsék????

SANCI NE HAGYD MAGAD



Sanci és Cuccos ne hagyjátok magatokat……
Mondjátok el,hogy Takács és Moldvai kényszerített bele titeket ebbe a helyzetbe,mert egyre kapzsibbak lettek és egyre több pénzt akartak tőletek követelni.
Sanci és Cuccos ne legyetek balekok miért ti vinnétek csak el a balhét,mondjatok el mindent Takácsnak,hogy kellett tejelnetek stb….
Ti ezeket a cselekedeteket amiket csináltatok kényszer hatása alatt tettétek és ez jelentősen enyhíti a büntetéseteket majd ha együttműködve a hatóságokkal feltáró tanúvallomásotokban elmondjátok,hogy folytak a dolgok a cégnél.
Melyik pályáról mennyit kellett Takácséknak zsebbe adni és mennyit kellett még plusz a beosztásért fizetni,hogy jó pályára kerüljetek.
Miért ti vinnétek csak el ezt a balhét ti is tudjátok nem ti vagytok a fő bűnösök hanem Takácsék akik itt kint vígan ének karácsonyoznak és röhögnek ott rajtatok a sitten. Sőt újra szedik a pénzt az ellenőröktők csak most mások fizetnek nekik heti rendszerességgel.
Sancinak és Gyíknak már az ellenőr jelvény számukat is kiadták más új ellenőröknek. A Böp Kft Takács,Laczkó,moldvai,Rusznák már leszar titeket ti csak a múlt vagytok akkor miért védenétek őket????

Vígan otthon a család fészkében karácsonyoznak ők ti meg ott szenvedtek a sitten éhesen,a családjaitok nélkül??????
Ez igazságos????

RUSZNÁK MEGSZÍVTA.

Kétezerszer büntették meg a parkolóőrök

Minden idők legmagasabb parkolási bírságát törölte el a Fővárosi Bíróság.
Egy fővárosi vállalkozót több mint kétezerszer büntettek meg és a parkolási társaság 6 millió 200 ezer forint pótdíj befizetésére kötelezte. A bíróság ítélete szerint azonban a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. nem tudta bizonyítani, hogy a vállalkozó autója akkor és ott parkolt, amikor és ahol ezt a parkolási társaság állította - számolt be az RTL Híradó.
Amatőr felvételt készített a IX. kerületi vállalkozó kirakata ablaka mögül: az látszik, hogy egy parkoló ellenőr éppen büntetni készül, majd a mikuláscsomagot az ablaktörlő mögé teszi. A vágatlan felvételen a vállalkozó ezután bemutatja azt az érvényes parkolási cetlit, amely a szélvédője mögött volt.
Ezt a felvételt is bemutatta a bíróságnak a vállalkozó. Azt kívánta vele bizonyítani, hogy jogtalanul rótt ki büntetést a parkolási társaság. A több mint kétezer ügyben egyébként nem volt mindegyikről ilyen felvétel, de a bíróság ettől függetlenül megállapította: a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. nem tudta bebizonyítani, hogy jogos lenne a pótdíjkövetelés. Másodfokon így a bíróság a parkolási cég összes követelését megsemmisítette.
Az ügy még 2003-ban kezdődött 6 millió 200 ezer forintos követeléssel. Ez először 2 millióra csökkent. A szerdai ítélet azonban ezt is megsemmisítette.
Rusznák Imre, a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. igazgatója azt mondta, hogy az emberekre bízza annak megítélését, hogy miért van ennek a cégnek ennyi ügye. A parkolási társaság ügyvezetője elfogadja a bíróság ítéletét, abban viszont kételkedik, hogy az általuk perelt cég mind a kétezer esetben vétlen volna.




ELKÚRTA EZT IS RUSZNÁK HA NEM KIBASZTAD VOLNA A MEGFELELŐ SZAKEMBER GÁRDÁT,HANEM MEGBECSÜLÖD ŐKET ANNAK IDEJÉN AKKOR MOST ILYEN KÁR NEM ÉRTE VOLNA A CÉGET....
GRATULA RUSZNÁK.

AZÉRT MERT VALAKI A HAVEROD ROKONA ÉS FELVESZED A CÉGHEZ ATTÓL MÉG NEM ÉRT A PARKOLÁSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LACZKÓ LESZ AZ ÁLDOZAT VAGY ÖNKÉNT BÚJIK BELE AZ ÁLDOZATI BÁRÁNY SZEPEPKÖRÉBE


Laczkó butaságából önkéntesen lesz Rusznák és a Böp Kft áldozati báránya!!!!
Majd ha a Fidesz kibassza és felelőségre vonja Rusznákot jövőre a választások után vajon Rusznák,hogy fog védekezni????
Ő nem tudott semmiről sem!!!!!
Minden felellőség az ellenőrzési csoport vezetőjét terheli,hogy hagyta a korrupciót!!!!

Egyszer a XIII.Kerület tulajdonosi bizottsági ülésén besározta Laczkót Rusznák azzal,hogy Lackó rendőri múltja miatt az ő tanácsára amikor Duka jelentette neki a korrupciót ők nem jártak el hanem Laczkó volt kollégáihoz irányították Dukát a Brfk-ra.

Miért ilyen hülye balek Laczkó,Rusznák mindent rá fog kenni ha balhé lesz…..
A két köpönyeg forgató Takács és Moldvai majd széttárják a kezüket ők sem tudtak semmiről Laczkó a felelős ellenőrzési vezetőként mindenért…..
Miért ilyen hülye Laczkó önként hurokba dugja a fejét utána meg mindenki szarni fog rá amikor bajban lesz…
Kíváncsiak lennénk ha Laczkó bajban lenne hol lennének akkor a nagy haverjai kollégái Rusznák,Takács,Moldvai????
Megmondjuk sehol mindenki szarna rá csak a saját irháját mentené mindenki bármi árok és bárkinek a bőre árán…..
Ez jellemző Rusznákra,Takácsra,Moldvaira sunyi köpönyegforgató szemétládák mind minden ismerősüket barátjukat elárulják és börtönbe juttatják ha önös érdekük azt diktálja.
Laczkó is feláldozzák csak idő kérdése ahogy jön a Fidesz.
Laczkó meg önként önámításokkal sétál a vesztébe,ilyen buta lenne ő egykori nagy magas rangú rendőrként????????

Rusznák áldotatai emlékére.




Rusznákra is ez jellemző leszar mindenkit csak a saját zsebeit tömi tele és bárkit feláldoz ha a helyzete úgy hozza.

A KEVESET PÓTDÍJAZÓ ELLENŐR BÜNTETÉSE

A kevés büntetést kiállító ellenőrök a jövőben így járnak.
Rusznák új tervei alapján.

A KEMÉNY BÖRTÖN ÉLET....

Szökni próbált a gyanúsított rendőr.




Szökni próbált a gyanúsított rendőr.

Eltörte a medencecsontját

Kihallgatása közben megpróbált elszökni az a rendőr, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a csütörtöki, XVIII. kerületben történt gyilkosságban. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 25 éves gyanúsított a második emeletről ugrott ki, és eltörte a medencecsontját. A férfit még az éjszaka megműtötték, jelenleg is kórházban van.

Négy embert - köztük a BRFK egyik tiszthelyettesét - vettek őrizetbe a rendőrök pénteken, a XVIII. kerületben történt gyilkosság kapcsán. A középkorú arab férfit csütörtök délelőtt támadták meg, miután kilépett a Csontvári utcában lévő lakásából. Az emeleti liftnél két bukósisakos ember várt rá: először dulakodni kezdtek, de a férfi nem hagyta magát, és a nála lévő késsel megsebesítette egyik támadóját, ekkor azonban társa tüzet nyitott. Az arab férfi a helyszínen meghalt. A fegyveresek ezután robogóra ültek és elmenekültek. Mint kiderült, az volt a céljuk, hogy megszerezzék az áldozatuknál lévő nagyobb összegű pénzt, amelyet végül sikerült is elvinniük.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai pénteken kora délután elfogtak egy 25 éves budapesti férfit és szintén 25 éves társát, aki a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományú tiszthelyettese. Nem sokkal este 6 óra után az ügyészek és a nyomozók további két embert kaptak el, akik szintén összefüggésbe hozhatók a gyilkossággal. A tiszthelyettes jogviszonyát azonnali hatállyal megszüntették.

Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A négy férfit őrizetbe vették, úgy tudni, a bíróság hétfőn dönt előzetes letartóztatásukról.

Az őrizetben lévő rendőrt szombatra virradó éjszaka hallgatták ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületében. A férfi szökni próbált, és kiugrott a második emeletről, de nem tudott elmenekülni, eltörte a medencecsontját. A férfit még az éjszaka megműtötték, azóta is kórházban van - mondta Skoda Gabriella.

Letartóztatott rendőrök.

Korrupt rendőröket tartóztattak le. Mobiltelefonokat kértek egy telefonkereskedőtől, akit állítólag gyorshajtáson kaptak. Cserébe, nem büntették meg. Meg is kapták a telefonokat, csakhogy a kereskedő barátja, az egészet felvette mobiltelefonnal. Évente körülbelül 50-szer buknak le korrupció miatt rendőrök.




A rendőr ellen vallottak.

Letartóztatták a rendőrt és három társát, akiket a pénzváltó meggyilkolásával gyanúsítanak. Hárman beismerő vallomást tettek. Az, aki a gyanú szerint ott volt a rendőrrel, amikor megtámadták a pénzváltót, a rendőr ellen vallott. Azt mondta, a kőbányai nyomozó találta ki az egészet, és ő is lőtte fejbe a pénzváltót. A rendőrt most kórházban őrzik.

Nyilvános felvételek az elfogásról.

A nyomozók másfél hete egy bevásárlóközpont parkolójában fogták el a BKV jogi igazgatóját. Épp, amikor több mint tízmillió forint kenőpénzt vett át.

Takácsról és Moldvairól is szívesen látnánk már ilyen felvételeket!!!!!!

Fuzik:Nagy terveink voltak.

Év elején még nagy tervei voltak a BKV körözés alatt álló informatikai igazgatójának.

Újabb szoci sikkasztás.

Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója csütörtökön büntetőfeljelentést tett a legfőbb ügyésznél az MTV új székháza ügyében.

BKV Közokirat-hamisítás.

BKV: Közokirat-hamisítás

Közokirat-hamisítással is vádolják Sziebert Györgyöt, a BKV pénteken őrizetbe vett jogi igazgatóját, utódja szerint. Közben kiderült az is, hogy Szieberten kívül még hat jogász dolgozott a cégnél, és persze a hozzájuk tartozó apparátus, de ennek ellenére összesen 25 ügyvédi irodával álltak állandó vagy alkalmi kapcsolatban. Rendkívüli bizottsági ülést hívott össze a főváros BKV ügyeket vizsgáló bizottsága. Ott volt a BKV átmenetileg megbízott jogi igazgatója, Tomasitz István, aki lényegében azt mondta, a BKV-nál tulajdonképpen akárki követhet el bűncselekményt anélkül, hogy azt bárki észrevenné: „Azt, hogy esetleg valamely vezető, valamely alkalmazott a büntetőtörvénykönyvbe ütköző bűncselekményt hajt végre, erre a jogi igazgatóságnak vagy a BKV bármely vezetőjének nincs rálátása.”A BKV jogi vezetője Sziebert György egyébként havi 1,2 millió forintot, plusz prémiumot kapott. Rajta kívül még hat jogász és a hozzájuk tartozó apparátus, asszisztensek, titkárnők dolgoztak a jogi osztályon. Ennek ellenére 10 ügyvédi irodával álltak állandó kapcsolatban, és további 15-tel alkalmi szerződést kötöttek.. Hogy közülük kit gyanúsítanak, egyelőre nem lehet tudni.A bizottság Fideszes tagja, György István azt mondja, egyelőre átláthatatlan a BKV működése: „Ezért kezdeményeztük a bizottság összehívását, szeretnénk látni, hogy mik azok a folyamatok, amelyeket másként kell szabályozni, hogy mind ez többet ne fordulhasson elő.”A fővárosi frakció vezetője azt mondja, megvizsgálják mindenki felelősségét. „Megnézzük a menedzsment felelősségét, beleértve azokat a menedzsmenteket tagokat, akik nem csak hivatalban vannak, hanem a korábbiakat, és ezt követően az igazgatóság és a felügyelőbizottság tevékenysége következik, és ezt követően lehet megállapítani a tulajdonos felelőségét.” – mondta Steiner Pál.A BKV most kinevezett jogi vezetője szerint nem csak vesztegetéssel és hűtlen kezeléssel, hanem közokirat-hamisítással is vádolják elődjét Sziebert Györgyöt.


Megszűnik a gázártámogatás

Megszűnik tavasztól a gázártámogatás. A kormányszóvivő azt mondta, nincs rá pénz. Jövő ősszel, amikor újra indul a fűtési szezon, már senki nem kap támogatást - eddig 1 millió 700 ezren kaptak. A GKI Energiakutató számításai szerint jövőre körülbelül 5 százalékkal emelkedhet maga a gázár. Vagyis aki kapott támogatást, és a legmagasabbat, annak jövő ősszel akár 50 százalékkal is magasabb lehet a gázszámlája. A kormányszóvivő azt mondta: a gázártámogatás jövőre teljesen megszűnik. Azt is mondta, hogy a családoknak nem kell sokkal többet fizetni jövő ősztől, amikor újra fűtési szezon lesz, de nem lesz már gázártámogatás, mert a gáz ára folyamatosan csökken. "Az jó hír, hogy a gáz árát a világpiaci ár határozza meg, és októbertől fokozatosan csökken a gáz ára" – mondta Szollár Domokos kormányszóvivő. A GKI Energiakutató ügyvezetője azt mondta, hogy az ő előrejelzésük ettől egy kicsit eltérő. A gáz ára nyár végéig valóban csökkent, most viszont folyamatosan emelkedik. "Emelkedik az importgáz ára, és mondjuk, az árfolyam erősödik jövő őszre, akkor ebből az következik, hogy 5 százalékkal felmegy a forintban számolt földgáz-ár." – mondta Barta Judit, a GKI Energiakutató


VERS

Radnóti Miklós.
TÖREDÉK

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.
Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.
Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1944. május 19.

József Attila a nemzeti szocializmusról.

József Attila a nemzeti szocializmusról.

Egry Artúr

A nemzeti szocializmus (1930) lobogója alá sorakozó német dolgozók történelmi harca új irányt szab minden ország munkásmozgalmának. A nemzetközi szociáldemokrácia, amely éppen csak nemzetköziségével nem volt képes a munkájukból élő modern tömegek érdekeinek védelmére, történelmi hivatását a dolgozók szakmai szervezkedésének megindításával befejezte. A nemzetköziség eszméje, amely a kapitalizmus aranykorában, a nemzetközi méretű szabadverseny idején, sokak szemében alkalmasnak mutatkozott az ipari bérmunkások csatasorba állítására, megbukott a valóságos élet mindennapi gyakorlatában. Megbuktatta a nemzeti érdek, amely éppen a dolgozó tömegek érvényesülésében találta meg legbuzgóbb erőforrásait.

Megbuktatta a névlegesen nemzetközi munkásság valóságosan nemzetközi versenye. Ebben a nemzetközi versenyben előbb-utóbb minden ország munkásai rákényszerülnek, hogy egységes nemzeti szervezetekben keressék érdekeik védelmét, jóllehet a múltból átcsent törékeny eszmék babona-hite ideig-óráig még ellenáll a valóságos életből merített nemzeti öntudat kialakulásának. A haladásnak, a boldogabb jövő felé tartó emberiségnek kikerülhetetlen állomása ez. Miben jelölhető meg az emberiség haladása? Az ember eszközökkel termelő
lény, életét munkával újítja meg; munkája örökös küzdelem a létére törő ellenséges természet ellen. E harcban az emberi faj egyre nagyobb megszervezett egységekbe tömörül. A fokról fokra nagyobb szervezett egységek alkotásában rejlik az emberiség haladása. A mi életünkben soron a valóságos nemzeti egységek kialakulása következik, a népek érdekeinek összeforrása elhatárolt nemzeti létük öntudatával.

Az egész emberi faj megszervezése, amelyről a nemzetközi szocialisták álmodoznak, nem képzelhető el anélkül, hogy előzőleg a nemzetekre tagolt emberi faj meg ne alkossa a maga benső nemzeti egységeit, amelyek az eddig látszólag nemzeti, de valójában kapitalista állami szervezeteket, e puszta jogi kereteket, ellátják a nemzeti egységre ébredő dolgozó népek korszerű tartalmával. A magyar munkásosztály, ha érdekeinek védelmében erre a történelem-adta útra lép, a kizsákmányolás ellen irányuló küzdelmeiben bízvást számíthat a dolgozó magyar értelmiség legjobbjainak bensőséges fegyverbarátságára.

BKV-botrány: már 800 szerződést vizsgálnak.

A Főpolgármesteri Hivatal kezdeményezi, hogy bontsák fel a szerződést azzal az ügyvédi irodával, amelynek neve felvetődött a Budapest Airport és a BKV vesztegetési botrányában. A rendőrség emellett nyomoz a BKV-s végkielégítések és a tanácsadói szerződések ügyében is. 800 ember szerződését vizsgálják át, egyenként, hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt.


2009. december 17., csütörtök

NINCS VÁLTOZÁS TAKÁCS ÚR A PARKOLÁSI MAFFIA ÉLÉN TOVÁBBRA IS.


Nincs vátozás!!!!

Csak annyi,hogy most kevesebb a Takácsnak és Moldvainak zsebre fizető ellenőrök száma.
Sanci és Cuccos kiesése és sokak kilépése érzékeny veszteség volt nekik de azért a zsebükbe továbbra is vándorol a pénz az ellenőröktől.
Alibiként a 131,132,133,134,135-ös 901,902-es pályákat szétverették néha ennyi történt Cuccosék bukása után nem több a többi pálya sértetlen. Bár sok csókos önként kiszállt félelemből. De idővel szivárognak úgyis vissza..A rendőrök újra pihennek nem történik semmi az emberek kezdenek megnyugodni már úgysem lesz semmi gondolattal.
Takácsnak és Moldvainak új szedő emberük lett Cuccosék helyett most egy volt cuccos csicskája lépett elő,hogy összegyűjtse az ellenőröktől a heti pénzeket.
Az üzletnek mennie kell tovább értse meg mindenki Takács és Moldvai ebből él életvitel szerűen. Takács új építésű lakása rezsijét,részletét,három gyerekét,szeretőjét,mercedeszét,gyesen lévő feleségét nettó 150-ből nem tudja eltartani,létfontosságú számára a mellékes pénz különben nem tudnak megélni!!!!
Még akkor is ha az ő mellékes pénze miatt négy parkolóőr börtönbe is kerül,mert ő ilyen ember szarik mindenkire csak önmaga érdekli.
Érdekes amúgy a Pohárka munkaügyi perében amikor tanú volt a bíró 5 perc alatt átlátott rajta,milyen hazug kétszínű ember….

Tehát a biznisz robog tovább Takács és Moldvai boldogan él a parkolóőröktől továbbra is kizsarolt zsebre péntzekből.

AZ ÜGYET NYOMOZÓ RENDÖRÖKNEK.


Tudomásunkra jutott,hogy a Brfk gazdaságvédelmi főosztályának munkatársai is olvassák az oldalunkat,ami számunkra megtisztelő.
Ezért itt most hozzájuk szólnánk néhány gondolatot.
A Böp kft-nek és Rusznák Imrének nem érdeke a cégnél a korrupció megszüntetése és pontosan azért nem,mert a saját disznóságaikat ezzel fedezik.
Ha hiány van egyszerűen rávághatják a parkolóőri korrupció miatt hiányzik ennyi vagy annyi pénz amit közben ők sikkasztottak el. Tehát a parkolóőri korrupció megléte a cégnek alap érdeke!!!
Maguk elfogtak négy parkolóőrt akik közül kettő teljesen ártatlan a másik kettő valamelyest bűnös de ők csak ki halak voltak. Ez olyan mint egy drog maffia ha lebukik két dealer azonnal újak állnak a helyükbe nos a Böp kft-nél is pontosan ez történt. Cuccosék lebuktak azonnal lettek új emberek a helyükre a lényeg,hogy Takács és Moldvai továbbra is kapja a pénzét zsebre. Ennek a parkolási maffiának a feje nem más mint többször is megírtuk Takács Sándor és Moldvai József ők szervezik ki bentről a cégtől a korrupciót és ők fölözik le a hasznot is.
Tehát ha a parkoló maffiára ténylegesen csapást akarnak mérni akkor ennek a két személynek a kiiktatása a kulcsa a dolognak.
Azt,hogy egy parkolóőr az utcán zsebre eltegyen pénzt nem lehet megakadályozni,viszont azt,hogy a ellenőrzési csoportvezető helyettes és egy területi ellenőr szervezetten zsarolja korrupcióba kényszerítse a saját anyagi érdekeik miatt a parkolóőröket azt viszont igen,megállítható.
Ezek után ne csodálkozzon senki ha jönnek az újabb balhék a le kamerázások,ahogy egy régi 2008-as korrupciós vizsgálaton átment parkolóőr lebukik az utcán,ahogy bemegy egy boltba vagy kihagy egy autót indokolatlanul. A csókos hálózat a mai napig meg van és működik és virul. 2010 tavaszán jön a Fidesz már most is politikai ügy a parkolás akkor vajon mi lesz???
És akkor nehogy az ügyet vizsgáló rendőröket vegyék elő,hogy nem csináltak semmit holott a tanúvallomásokból egyértelműen bizonyítható lett volna Takács és Moldvai korrupciós parkoló ellenőröket korrupcióba kényszerítő zsaroló magatartása.
Pusztán csak azért mert Laczkó János egykori kollégájukra tekintettel nem járnak el kellő képpen az ügyben.
Itt mindent a pénz mozgat!!!!!!

Vigyázz kis nyomozó nehogy te légy a politikai sakk játszma áldozata mint a négy letartóztatott parkolóőr.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog újévet kívánunk a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály összes munkatársa számára.

DYNAMÓ HOZZÁSZOLÁSA



Sziasztok.

Itt nagy a csend bent.
Rusznák utasításba adta Laczkónak,hogy jövőre nem maradhat bent szabadság tehát mindenkit kényszer szabadságokra küldenek ha kell. Olvastam itt,hogy a három fideszes kerületi és fővárosi vezető felszólította Rusznákot,hogy mondjon le.
Rusznák pont leszarja őket!!!
Itt amúgy most minden az ütésszámnak van alárendelve akik jól ütnek azokat nem piszkálják és ők a királyok,ugyan úgy mint annak idején Sanci és Cuccos…Vajon nekik is az lesz a sorsuk mint Sancinak és Cuccosnak?????
Laczkó amúgy jól átvert mindenkit elhíresztelte,hogy November 30.-ával felmond mert már nem bírja tovább ami itt folyik…Most meg közli nem megy el mert nyugdíj mellett jól jön neki a fizetése is. Tiszta hülye ha vissza jön a Fidesz rajta fogják az ellenőrzési csoportért elverni a balhét Takácsék helyett.
Állítólag jutalom lesz kivéve az ellenőrzési csoportnál mert Rusznák mint mindig mosz is elégedetlen az ellenőrzési csoport munkájával. Végülis Takácsnak és Moldvainak minek jutalom már szedtek maguknak elég jutalmat év közben is az őröktől. Amúgy tuti,hogy most is szedik a pénzt csak kevesebb ember tejel nekik.

ITT A VÁLASZ MIÉRT RUSZNÁK IMRE A BÖP KFT VEZETŐJE:



Szégyen,hogy Magyarországon 2009-ben az MSZP színeiben a régi MSZMP-ből átült kommunisták irányítanak,és minden zsíros pozíciót is ők foglalnak el.
Rusznák Imre egy buta semmihez sem értő kommunista aki párt utasítást végrehajtva vezeti a céget emberkekel dolgozókkal nem törődve irányít és közben a saját zsebét is teletömi.
20 évvel a rendszer váltás és a magyar köztársaság kikiáltása után még kommunista elvekkel vezetnek egy céget…..Szégyen ébredjetek magyarok!!!!

BKV saját magát ellenőrizte a jogi igazgató.


Hiányos szervezettség, felkészületlen cégvezetők

Értékhatár nélkül írhatott alá szerződéseket a BKV előzetesben lévő, elbocsátott jogi igazgatója és felelőséggel sem tartozott értük. A BKV vezetőinek keddi bizottsági meghallgatása után az MSZP frakcióvezetője azt mondta: felkészületlenek voltak a cégvezetők, és sok kérdésre nem adtak választ. Az önkormányzat hat évre visszamenőleg bekéri a BKV jogi szerződéseit.

A szerződésért nem az aláírója felel, hanem akik elkészítették.”
Ezt állítja a BKV egy napja megbízott új jogi igazgatója. Azt mondta: elődje, az előzetesben lévő Szeibert György értékhatár nélkül köthetett szerződéseket. A cégnél ezt nem szabályozták. Mégis, azokat a szerződéseket, amelyeket most vizsgál a rendőrség, nem Szeibert kötötte.
- Valójában nem az a lényeg, hogy ki kötötte meg a szerződéseket.
- De ki kötötte meg?
- A mindenkori vezérigazgató jogosult a jogtanácsosi szerződés aláírására - mondta el Tomasitz István, a BKV megbízott jogi igazgatója.
De azt az elbocsátott jogi igazgató választotta ki, melyik ügyvédi irodával szerződjön a BKV. Elkészítette a szerződést, amit viszont nem ő, hanem a vezérigazgató írt alá. Azt, hogy a megbízott cég elvégezte-e a munkát, már a jogi igazgató állapította meg. A gyanú szerint ezután kapott vissza a megbízási díjakból.
Arra a kérdésre, hogy mennyit fizettek az ügyvédi irodáknak, a cég vezetői nem tudtak válaszolni.
„A válaszokból azt a következtetést lehet levonni, hogy a BKV szervezettsége rendkívül hiányos” – mondta Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakcióvezetője.
A Fidesz szerint a szocialisták nem véletlenül nézték el a hiányosságokat.
„A fővárosi közcégek az MSZP kifizetőhelyei, talicskával tolták ki a pénzt” – mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes-szóvivője.
A BKV-nál már közokirat-hamisítás miatt is vizsgálódnak.
A BKV nem árulja el, milyen cégeket érint a rendőrségi nyomozás, és azt sem, melyik az a 13 cég, amelyek ügyében még hétfőn tett feljelentést Kocsis István vezérigazgató.

Maffiózó Ferihegyen.

Felvette a Tények, hogy kommandósok feltesznek egy olasz maffiózót Ferihegyen egy Olaszországba tartó gépre. Úgy tudjuk, hogy a nápolyi Casalesi-klán egyik vezetőjéről van szó. A magyar-román határon fogták el a múlt héten. A rendőrség egyébként nem erősítette meg egyértelműen, hogy tényleg egy olasz maffiózót fogtak el. Mi úgy tudjuk, hogy igen.

Parkolóhelyért tüntettek.

Parkolóhelyekért tüntetett a budapesti belvárosában az Emberibb Parkolásért Mozgalom. Azt mondják, kiszorítják őket a biciklisek. Amióta ugyanis néhány útra biciklisávot festettek, nem lehet parkolni, ezért azt szeretnék ha a biciklisáv a járdán lenne. A kerékpáros klub elnöke szerint viszont egy járműnek nincs helye a járdán.


2009. december 16., szerda

Elfogták a maffiavezért sajnos még nem Takácsot.

A szicíliai maffia egyik magas rangú vezetőjét tartóztatták le a rendőrök Palermo közelében. Domenico Racculijá-t már 15 éve körözték a rendőrök. Az olasz belügyminiszter az utóbbi évek legnagyobb fogásának nevezte az akciót. A Cosa Nostra, azaz a szicíliai maffia 2. számú vezetője egyébként szökése alatt újra apa lett, annak ellenére, hogy feleségét állandóan szemmel tartották a rendőrök.

Elítélték Benedeket, ezért lemondott.

Lemondott Benedek Fülöp, a Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgató-helyettese. A bíróság nem jogerősen ugyanis másfél év felfüggesztett börtönre ítélte, amiért még a Gyurcsány-kormány földművelésügyi államtitkáraként, szabálytalanul segített termőföldek eladásában. Oszkó Péter pénzügyminiszter elfogadta a lemondását. A Fidesz szerint viszont ezek után Oszkó Péternek is le kellene mondania.


Golyót küldtek Szijjártónak.

Éleslőszert küldött valaki Szijjártó Péternek. A Fidesz elnöki kabinetjének vezetője nem kapta meg a csomagot, mert fennakadt a képviselői irodaház biztonsági ellenőrzésén. A Fidesz azokat a szocialista politikusokat okolja, akik az elmúlt hetekben támadták Szijjártót. Az MSZP szóvivője azt mondta: szolidárisak az ellenzéki képviselővel, és elítélik az agressziót.


Két rendőr rabolt ki egy boltot Párizsban.

Két rendőr rabolt ki egy boltot Párizsban. A biztonsági kamera buktatta le őket. A felvételen látszik, hogy a rendőrök először igazoltatják a bolt alkalmazottait. Ezután viszont a pult mögé mennek és kiveszik a pénzt a kasszából. Több köteg telefonkártyát is elvittek. A francia katonai ügyészség vizsgálatot indított.

Közműdíjemelés.

Emelkedhetnek a budapesti közműdíjak. Leginkább a csatornadíj, háztartásonként kb. 400 forinttal. "Nincs ingyenebéd", mondta ennek kapcsán a főpolgármester-helyettes, arra utalva, hogy az új csepeli víztisztító működését az embereknek kell fizetniük.

Leváltották a csepeli rendőrkapitányt

Visszavonta a csepeli rendőrkapitány, Császár Mihály vezetői megbízását a budapesti rendőrfőkapitány. Császárt március 12-én váltották le, azon a napon, amikor hivatali visszaélés gyanúsítottjaként hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A gyanú szerint a csepeli rendőrkapitány egy, az ismerőseinél tartott házkutatás ügyében próbált közbenjárni egy másik kapitányságon.
Budapest rendőrfőkapitánya március 12-i hatállyal indokolás nélkül visszavonta a csepeli rendőrkapitányság vezetője, Császár Mihály vezetői megbízását - közölte kedden a rendőrség.
Császár ellen 2008. szeptember 1-je óta eljárást folytat a Budapesti Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés miatt - mondta az [origo]-nak Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Március 12-én hallgatták ki gyanúsítottként ebben az ügyben, ugyanazon a napon, amikor visszavonták a vezetői megbízását.
Az ügyészség eljárása feljelentés nyomán indult, Skoda Gabriella nem kívánt válaszolni arra, ki tette a feljelentést. Császárt azzal gyanúsítják, hogy megpróbált közbenjárni egy ismerőseinél tartott házkutatás ügyében, melyet egy másik rendőrkapitányság foganatosított - közölte az ügyészségi szóvivő. A gyanú szerint a csepeli rendőrkapitány azt szerette volna elérni, hogy a házkutatás az ismerőseire nézve kedvező eredménnyel záruljon.
Skoda szerint a kihallgatáson Császár tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el. Panasszal élt a gyanúsítotti kihallgatása ellen, ennek elbírálása folyamatban van a Fővárosi Főügyészségen.
Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden azt mondta: van összefüggés a Budapesti Nyomozó Ügyészségen folyó eljárás és Császár vezetői megbízatásának visszavonása között. A rendőrségi szóvivő tagadta azokat a lapértesüléseket, melyek szerint a rendőrkapitányt azért mentették fel, mert szoros kapcsolatot ápolt volna a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottjával. Skoda Gabriella szintén kiemelte: az ügyészségi eljárásnak sincs köze a csepeli szakképző iskolában történt kettős emberöléshez.
A BRFK közleménye szerint Császár jelenleg rendelkezési állományban van. A csepeli rendőrkapitány titkárságán az [origo]-nak azt mondták: a volt főkapitány beteg, ezért jelenleg nem lehet őt elérni a kapitányságon.




http://origo.hu/itthon/20090324-visszavontak-csaszar-mihaly-csepeli-rendorkapitany-vezetoi-megbizasat.html

Magas fizetések.

Száz van belőle a világon, de egyedül ő beszél magyarul, ezt mondja a 4-es metró projektigazgatója. A Fidesz a felére csökkentené az állami cégeknél a fizetéseket.Évtizedek óta metrókat épít, és mindenhol megfizették. Klados Gusztáv amúgy meglepődött, hogy ő vezeti az állami és önkormányzati cégvezetők fizetési listáját. A fizetések tegnap óta nyilvánosak. Nem ritkák a havi több milliós bruttó bérek. A miniszterelnök szerint erkölcstelen, ha a nagy fizetés mögött nincs teljesítmény. A Fidesz pedig megvágná az állami cégvezetők bérét.

Rendőrségi korrupció: 40 milliót akart a zsarubanda.

A megzsarolt vállalkozó a nyilvánossághoz fordult családja védelme érdekében – A korrupt rendőröket tetten érték
40 millió forintot akart kicsikarni egy vállalkozótól a BRFK egyik századosa, ezért befolyással üzérkedés bűntette miatt eljárást indítottak ellene. A vállalkozó úgy érzi, hogy a nyilvánosság védelmére is szüksége van ahhoz, hogy megvédje családját és saját magát.
A századost és bűntársait több tucat kollégája érte tetten, éppen akkor, amikor az általuk hamisított nyomozati jegyzőkönyveket mutogatták áldozatuknak. A módszer egyszerű: a rendőr és társai olyan dokumentumokat kreáltak, amelyek állítólag a kiszemelt tehetős vállalkozó ellen indított eljárásokról szóltak. Negyven millió forintért cserébe azt ígérték, hogy kapcsolataikon keresztül eltussolják a nem létező ügyet.
Szabó Sándor feljelentette a bandát, ugyanakkor tart a zsarolók bosszújától. A nyilvánosság védelmében bízva kereste meg szerkesztőségünket. Az ügyészségi nyomozóhivatal állítólag, olyan bizonyítékokat szerzett, hogy a századost már szabadon is engedték, mert a továbbiakban nem tudják akadályozni a nyomozást. A Tények úgy tudja, hogy a társaság már több vállalkozót sikeresen zsarolt meg ezzel a módszerrel.
http://www.jogiforum.hu/hirek/3395

Rendőrt gyanúsítanak.

Rendőr is részt vehetett az egyiptomi pénzváltó megölésében. A rendőr a kihallgatáson kiugrott az ablakon.

Túl drágán épül a Margit híd és a 4-es metró.

Nyomoz az ügyészség a Margit híd és a 4-es metró építése miatt. Karsai Péter MDF-s politikus írt levelet az ügyészeknek, szerinte irreálisan sok pénzből készül el a híd és a metró is. Az ügyészek most vizsgálják, így van-e. A budapesti vezetés az egészet kampányfogásnak tartja.



Választás után

A Fidesz nyerte a józsefvárosi polgármester- és a csornai időközi választást. Ez volt az utolsó időközi voksolás a tavaszi országgyűlési választások előtt. Az MSZP a csornai körzetben nem érte el a parlamentbe kerüléshez szükséges 5%-os küszöböt sem. Bár az is igaz, hogy mindkét helyen rendkívül alacsony volt a részvétel.


Visszaéléssel és közokirat-hamisítással vádolnak három rendőrt.

Hivatali visszaélés és közokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Kaposvári Nyomozó Ügyészség három rendőr ellen. Kettő közülük a Kaposvári Rendőrkapitányság, harmadik társuk pedig a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozik.

A Somogy Megyei Főügyészség hétfői közleménye szerint 2008 decemberében a rendőrség ügyelete egy gyógyszertári lopásról kapott bejelentést, a helyszínen azonban kiderült, hogy egy ott dolgozó asszisztenst értek tetten, aki a gyanú szerint rendszeresen kisebb-nagyobb összeget vett ki a házipénztárból.

A két járőr ezt jelentette a készenléti parancsnoknak, és közölte azt is, hogy a feltételezett elkövető elismerte 2,5 millió forint jogtalan eltulajdonítását, és kész az összegről a tartozást elismerő nyilatkozatot tenni, amennyiben nem jelentik fel. A rendőrök parancsnokuktól azt az utasítást kapták, hogy – hacsak a sértett nem tesz feljelentést – ne indítsanak eljárást az ügyben, jelentésükben pedig az szerepeljen, elszámolási vita alakult ki a gyógyszertárban, ami időközben megoldódott.

A lopáson ért dolgozó a helyszínen kilencmillió forint jogtalan eltulajdonítását ismerte el; a tartozásról nyilatkozat is készült. A két járőr ellen közokirat-hamisítás, a készenléti parancsnokkal szemben hivatali visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Nyomozó Ügyészség.

(MTI)

http://mno.hu/portal/662682

2009. december 12., szombat

Rusznák Takarodj már hivatalosan is!!!!

'Az autók 15-20 százaléka az automata helyett a parkolóőrnek fizetett'.

Rusznák leváltását követeli Wintermantel, Spaller és Kandolka
A Fidesz Magyar Polgári Szövetség fővárosi és kerületi képviselői elengedhetetlennek tartják a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft. jelenlegi vezetőjének, Rusznák Imrének a távozását - közölte az ellenzéki párt három önkormányzati képviselője
A közleményben, amelyet Wintermantel Zsolt fideszes fővárosi képviselő, Spaller Endre, a XIII. kerületi Fidesz frakcióvezetője és Kandolka László, a IX. kerületi Fidesz frakcióvezetője jegyez, felszólítják a tulajdonos önkormányzatok MSZP-frakcióit, hogy ne támogassák tovább volt képviselőtársukat és járuljanak hozzá Rusznák Imre leváltásához.
A közös nyilatkozat szerint a (BÖP) Kft.-nél sorozatos botrányok voltak az elmúlt években. A szeptemberben letartóztatott parkolóőröket tetten érték, miközben korrupcióból származó összeget vettek át. Azt írják: "Gyanú árnyéka vetült a cég vezetésére is. Rusznák Imre igazgató úr azóta sem tudta tisztázni magát a vele szemben felmerült vádak alól annak ellenére, hogy erre számos alkalma lett volna".
A képviselők emlékeztetnek, másfél évvel ezelőtt az a vád érte a céget, hogy napi 40-50 ezer forintot keresnek a pakolóőrök azzal, hogy saját maguknak veszik fel a parkolási díjat. Idén szeptemberben a rendőrség hasonló adatokkal szembesült. Szerintük ez azt mutatja, hogy az elmúlt másfél évben nem történt érdemi változás.
Ha a parkolóőrök napi 40-50 ezer forintot szedtek be saját maguknak, az azt jelenti, hogy nagyjából a fizetésre kötelezett autók 15-20 százaléka az automata helyett a parkolóőrnek fizetett. Érthetetlen, hogy ezt másfél éven át nem vette észre a cég belső ellenőrzése. Ha csak öt parkolóőr vett részt e cselekményben, az hetente több mint egymillió forint bevételt jelentett számukra. Érthetetlen, hogy a cég vezetése és a belső ellenőrzése ezt nem vette észre" - írják.
A közlemény szerint Rusznák Imre tavaly nyáron, a botrány kirobbanása után belső vizsgálatot folytatott. A vizsgálatban a parkolóőröket kérdezte meg arról, tudnak-e a korrupcióról. Részben a most letartóztatottakat kérdezték meg. A fideszes képviselők szerint ennek is köszönhető, hogy a vizsgálat semmit sem állapított meg. A letartóztatások óta előbb Spaller Endre írásban feltett kérdéseire nem válaszolt, majd a Fővárosi Önkormányzat gazdasági bizottsága által kezdeményezett vizsgálat lefolytatását "mismásolta el".
"Látható, hogy Rusznák Imre nem tud, és nem akar szembeszállni a korrupcióval. Nem tudta azt felszámolni, sem érdemben csökkenteni. Nem hozott megfelelő döntéseket. A tevékenységével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, nem tudta bizonyítani rátermettségét. Félő, hogy a korrupció újraszerveződik a cégnél, és további közpénzek fognak elfolyni" - áll a közleményben.
Eddig nem volt szokás...
A BÖP Kft-t érintő kérdésekről, így a cégvezető személyéről is mindig bizottsági, illetve testületi döntések születnek - mondta Bánsághi Tamás , a IX. kerületi önkormányzat, a cég résztulajdonosának képviselője. Bánsághi Tamás, Ferencváros szocialista alpolgármestere úgy nyilatkozott: "eddig nem volt szokás", hogy pártfrakciók támogatnak vagy nem támogatnak cégvezetőket. Elmondta azt is: a IX. kerületben az a testületi és bizottsági többségi vélemény alakult ki, hogy Rusznák Imre, a BÖP vezetője jól végezte a munkáját. "Az ez évi üzleti tervet várhatóan túlteljesíti és a cégnél történt rendteremtésben is komoly szerepet vállalt, együttműködött a rendőrséggel a korrupt felügyelők lebuktatásában és átszervezte az ellenőrzési rendszert, tehát sokat tett azért, hogy rendezett körülmények legyenek a BÖP Kft.-nél" - hangsúlyozta.


http://nol.hu/belfold/_az_autok_15-20_szazaleka_az_automata_helyett_a_parkoloornek_fizetett_

http://www.propeller.hu/belfold/888298-az-autok-15-20-szazaleka-az

http://www.kivi.hu/belfold/167532-'az-autok-15-20-szazaleka-az-automata-helyett-a-parkoloornek-fizetett'

http://www.hirextra.hu/2009/12/10/parkolasi-kft-vezetojenek-tavozasat-akarjak/

RUSZNÁK LEMONDÁSA KOMMUNISTA MÓDRA ÍGY KELLENE HOGY TÖRTÉNJEN:

Reméljük Rusznák is így tesz hamarosan mint a tábornok as videón.
A rá bízott feladatot ő is maximálisan elcseszte....

2009. december 10., csütörtök

FIGYELEM.

Figyelem! Figyelem!

Vasárnap tüntetés!

Mindenkit várunk aki tenni akar valamit
az országért, a városért.
Aki nem akarja, hogy teljesen elpusztítsanak,
kiszorítsanak minket a saját helyünkről az jöjjön el,
két óra az egész, mindenki kibírja.

Parkolj velünk a parkolóinkért!

AUTÓS DEMONSTRÁCIÓ A KISKÖRÚTON

Gyere, és parkolj velünk két órát a Vámház körúton!

Elvett parkolóinkért és közlekedési sávunkért demonstrálunk rendőrségi biztosítással.

A főváros elvette, az ötödik kerület visszaadná!

Rogán Antal polgármester úr is támogatja követelésünket!

Védjük meg jogainkat, védjük meg az adópénzeinkből épült parkolóinkat, útjainkat, mert ha most nem tesszük, a Nagykörúton is elveszik! 2009. december 13-án 14.00 órától 16.00 óráig autóinkkal a kerékpársávokra leparkolva kívánjuk demonstrálni a Vámház és Múzeum körúton megszüntetett parkolóink visszakövetelését. Az első autó a Vámház körút Fővám téri elejénél, a gyorsétterem előtt parkol le, gyere Te is, állj be mögénk! A demonstráció petíció-átadással fejeződik be, 16 órakor a városháza elé vonulunk, és petíciót adunk át. Rendezvényünk nem a kerékpárosok ellen szól, létezik ésszerűbb, veszélytelenebb alternatíva a biciklisáv megvalósítására.


A demonstrációt az Emberibb Parkolásért Mozgalom, a Vámház körúti üzletesek-lakók képviselői és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete szervezi.

Érdeklődni:

EmPaMo 06 30-633-0678

KDOE Apáthy István: 20 513-9194

http://kdoe.hu/

www.empamo.hu

GUSZTUSTALAN




Gusztustalan dolog jutott az oldalunk tudomására.


Takács Sándor és kollégái között vicc tárgyát képezte a letartóztatott személyek.
Ami külön gusztustalan a dologban az,hogy Sancit és Cuccost pont Takács kényszerítette bele a korrupcióba most meg röhög rajtuk.
Mindenki tudja mi az igazság és,hogy lehet egy pályán 50 ezer forintot keresni naponta!
Abban vezetőnek is benne van a kezük súlyosan…..
De meg van már az utódja Cuccoséknak nyugalom!!!!!

Sanci és Cuccos sem annyira bűnösek amennyire rájuk verik ezt a dolgot.
Ök csak katonák,csicskák voltak nem ők az igazi bűnösök hanem azok akik belekényszerítették őket ebbe a korrupciós láncolatba.
A szervezet feje még mindig szabadlábon van és ez nem más mint Takács Sándor aki a szálakat mesterien irányítja a háttérből legalábbis ő ezt hiszi.
Sanci,Cuccos a sitten röhög rajtuk és új csapatvezetője lesz ennyi és minden megy tovább ők jól élnek a Románnal.

Érdekes 6 hónappal ezelőtt amikor Takács zsarolta Sancit és Cuccost a pénzért akkor jó barátai voltak neki….Most meg röhög rajtuk és új banda főnöke lett ennyi.
Kíváncsiak lennénk Takács vagy Moldvai hányszor látogatta meg a srácokat a sitten…..
A válasz egyszerű egyszer sem pedig Takács és Moldvai miatt kerültek oda mindannyian.
Gyursi és Gyík abszolút ártatlanul ők csak szenvedő áldozatai ennek az egész parkolási maffiának amit Takács szervez a mai napig…..


Szép ember vagy Takács akiket te és Moldvai korrupcióra kényszerített most kiröhögitek és viccelődtök rajtuk a nyomorúságos sorsukon….Helyettetek vannak ők börtönben,mert ti vagytok az igazi bűnösök akik az egész Parkoló Maffiát szerveztétek.

DABASI PARASZT

Laczkó törzshelye Dabason:


Laczkó kizárólag ilyen kenyeret eszik.

December 6-án volt A-Robi munkaügyi perének második fordulója,melyen tanúként megjelent Laczkó János is.
Természetesen össze-vissza beszélt hol hazudott,hol igazat mondott.
Kellet neki ez vajon amikor lassan két éve belépett a céghez munkaügyi perek,rendőrségi ügyek Laczkó a cég miatt már legalább 15 alakalommal volt valamilyen hatóság előtt tanúként.
15-ször ugyanazt mondani nagyon nehéz nem is megy neki mert buta.
Ha belegondol az ember valaha Laczkó volt egy komoly gazdaságvédelmi nyomozó akkor mosolyra derülhet bárki. Ilyen buta vidéki parasztok a rendőreink magas szinten????
Laczkó csak egy dologhoz ért a volt rendőr kollégáit befolyásolja a céget érintő ügyekben kedvezőbb döntéseket hozzanak a cég részére.
Laczkó olyan buta,hogy arra sem jön rá ha valaha ráborul a korrupciós balhé a cégre akkor ő lesz az elsőszámú vádlott hisz ő az ellenőrzési csoport vezető és ő képviseli a céget a legtöbb hatóság előtt első számú tanúként.
Takács és Moldvai a háttérből irányít ha baj van akkor meg majd széttárják a kezüket Laczkó a vezető ő a felelős!!!!!!
Buta vidéki rendőrként nem látja át Laczkó,hogy Takács,Moldvai és Rusznák dróton rángatja őt és ha kell azonnal beáldozzák őt mint ellenőrzési vezetőt gondolkodás nélkül….
Nem egy dörzsölt zsaru Laczkó…….

Bűnösök de mégsem azok.



Sancit 5 rendbeli vesztegetéssel vádolják Cuccost 3 rendbeli vesztegetéssel.
A vesztegetés vádjában talán bűnösök de azért nézzük a dolgok mögé is kicsit.
Miért őrzik úgy a parkoló őröket mint a gyilkosokat a Venyigében??????
Gyursi és Gyík teljesen ártatlan Sanci és Cuccos valamelyest bűnös de őket Takács és Moldvai kényszerítette bele a korrupcióba. Eleinte talán a nagy pénz miatt maguktól mentek bele de később már konkrétan zsarolták őket. Moldvai és Takács azzal zsarolták őket is és a többi őröket is aki nem fizet tanuló 4-5 ellenőrrel nullára üttetik a pályájukat.
Tehát vagy fizetsz vagy szétverik a pályádat és kirúgnak és még korrupcióért is feljelentenek.
Az utolsó időben konkrétan azzal zsarolták őket ha nem tejelnek akkor feljelentik őket korrupcióért a rendőrségen!!!!!!!
Tehát ha Sanci vagy Cuccos kiakart volna szállni nem tehette volna. Bele voltak kényszerítve a korrupcióba már nem volt vissza út számukra. Takács és Moldvai egyre több pénzt követelet tőlük és egyre pénz éhesebbek voltak.
Kisebb balhéikat elintézték ,hogy ne legyen ügy belőlük de aztán Sanci és Cuccos ezt kamatostul visszafizette Takácsnak és Moldvainak.

Nyomorultak Sanci,Cuccos,Gyursi és Gyík nem ezt érdemlik!!!!!!
Az igazi fő bűnösök Takács és Moldvai még szabadlábon van és szedik továbbra is a pénzt az ellenőröktől új csapatvezető segédletével!!!!!!

Amíg a 4 ellenőr a sitten szenved addig Takács és Moldvai ugyan úgy folytatja a kis piszkos korrupciós ügyeit tovább háborítatlanul tovább. A korrupciós hálózat változatlan csak a szereplők cserélődtek le közben.

Szabó nem tudja, mi köze lehet a kerékbilincses ügynek Hunvaldhoz.

Szabó nem tudja, mi köze lehet a kerékbilincses ügynek Hunvaldhoz

Két hét után sem tud saját kerékbilincselési ügyéről Szabó Zoltán. A szocialista országgyűlési képviselő ellen azért indult ügyészségi vizsgálat, mert kétszer is jogtalanul, a büntetés befizetése nélkül szerelték le a VII. kerületben szabálytalanul parkoló autójáról a kerékbilincset.
Információnk szerint az ügyészségi dokumentumokban az MSZP-s politikus ügye azonos ügyiratszámon fut az előzetesben ülő erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György ügyével.

Szabó Zoltán továbbra is tagadja, hogy bárkit is utasított volna a kerékbilincs levételére, és nem tudott egyértelmű választ adni arra a kérdésünkre sem, hogy mi köze lehet a két ügynek egymáshoz. Azt állítja: az ügyészség még meg sem kereste.

Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője a hírTV-nek úgy fogalmazott: „hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, azt nem tudom, annál is kevésbé, mert a hozzám eljuttatott, szállongó információk szerint azok a kerékbilincsügyek, amiket állítólag én elkövettem volna, idén történtek, márpedig a Hunvald-ügyben az ügyészség vizsgálata a 2003-2005-ös időszakra vonatkozik”.

(hírTV)


Két jogi igazgatót is letartóztattak egy éjszaka

Őrizetben a BKV és a Budapest Airport jogi igazgatója. Egyikük éppen tízmilliós kenőpénzt vett át, de lecsaptak a kommandósok. Együtt dolgozott korábban, épp a Budapest Airportnál, a két őrizetbe vett jogász. Azóta egyikük a BKV-nál lett igazgató. Ő, tehát a BKV jogi igazgatója, este az egyik budai pláza parkolójában akarta átvenni a 10 milliós kenőpénzt az egyik ügyféltől. Őt is, és az Airport jogi igazgatóját is őrizetbe vették. A Repülőtéri Rendőrség nem sokkal ez előtt azt közölte, a két igazgatón kívül még három gyanúsított van.
A BKV jogi igazgatója utoljára két hónapja nyilatkozott, akkor arról, hogy három vezetőjük ugyan nem dolgozik semmit, mégis kapja a fizetését.
Péntek este őt vették őrizetbe egy budai bevásárlóközpont mélygarázsában. Éppen 10 millió forint kenőpénzt vett át egy a BKV-val szerződésben álló cég képviselőjétől. Az MTV információja szerint Sziebert Györgyöt azzal gyanúsítják, hogy fiktív megbízást adott ügyvédeknek, akik a megbízási díj egy részét visszafizették neki.
A BKV-nál azt mondják, 15 napon belül kész a felmondás, de meglepte őket ami történt.
Sziebert György jogász tavaly március óta volt a BKV-nál. Előtte évekig a Budapest Airportnál dolgozott.
Péntek este a Budapest Airport mostani jogi igazgatóját is elfogták a rendőrök. Azzal gyanúsítják, hogy összejátszott Szieberttel és pénzért belső információkat szivárogtatott ki. Így egyes cégek könnyebben nyerhettek el megrendeléseket.
A Budapest Airportnál a Ferihegy 1-en, még délelőtt is bizonyítékokat kerestek a rendőrök. Azt mondják, mindent megtesznek, hogy segítsenek kideríteni mi történt. Ugyanezt mondja a BKV is, ahol egész éjszaka folyt a házkutatás. Itt is több dokumentumot számítógépes adathordozót vittek el.
Az MSZP közleményben azt írta elismerik rendőrség munkáját, és hogy szerintük a Fidesz és az SZDSZ akadályozta meg, hogy a BKV-nál vizsgálatok induljanak. A Fidesz frakcióvezetője azt mondja, eddig csak ők tettekfeljelentést, az MSZP egyet sem.
A BKV-nál március óta 652 szerződést vizsgálnak. Úgy tudjuk jövő héten újabb szerződésről derülhet ki, hogy hibás.



Bilincsben a jogi igazgatók


Péntek délután a BKV és a Budapest Airport vezető munkatársait fogták el a rendőrök, a két cég székházában házkutatást is tartottak.

Az MTV Híradójának értesülése szerint A BKV jogi igazgatóját egy bevásárló központ parkolójában fogták el, amint több millió forint vesztegetési pénzt vett át egy BKV-val szerződésben álló cég képviselőjétől.

A fővárosi repülőteret működtető Budapest Airport jogi igazgatóját sajtóértesülések szerint a lakásán fogták el. Részletekről egyelőre sem a cégek, sem a rendőrség nem beszél.


http://www.rtlhirado.hu/cikk/294049

ÚJABB GYANÚSITOTT BKV ÜGYBEN.

Újabb gyanúsított….

Elfogató parancsot adott ki és európai körözést is kért a rendőrség a BKV informatikai igazgatója ellen. Vesztegetés miatt. Vele együtt már hat gyanúsítottja van az ügynek. Az igazgató tavaly november óta dolgozik a BKV-nál. Most Ausztriában van, mert állítása szerint beteg és nem tud hazajönni. A BKV az ő felmondását is előkészítette.


Tagadják az igazgatók, hogy bármit tettek volna.

Tagadják az igazgatók, hogy bármit tettek volna.


Öt embert gyanúsít a rendőrség a BKV és a Budapest Airport jogi igazgatójának ügyében. A két jogi igazgatót, két ügyvédet és annak a szoftverfejlesztő cégnek a vezetőjét, amelyik nemrég 28 millió forintért készítette el a BKV szerződéseinek digitális adatbázisát. A két igazgató nem tett vallomást, közös ügyvédjük szerint megdöbbentek és tagadják, hogy bűncselekményt követtek el. A BKV jogi igazgatója azt mondta az ügyvédjének, hogy valóban átvett 10 millió forintot a mélygarázsban, de az nem kenőpénz volt.
Két napja, egy óbudai bevásárlóközpont parkolójában fogták el a BKV jogi igazgatóját, miközben körülbelül 10 millió forintot vett át. Sziebert György önkormányzati cég igazgatója, így közszereplő. Vele együtt már öten vannak őrizetben. Sziebert György mellett gyanúsítják korábbi főnökét, a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport jogi igazgatóját, R.V. Krisztinát.
Rajtuk kívül még két ügyvédet és egy szoftverfejlesztő cég vezetőjét is elfogták a rendőrök. A rendőrség szerint a két jogi igazgató a saját cégüket, a BKV-t, a repteret úgy lopta meg, hogy ügyvédeket, cégeket segítettek megrendeléshez. Cserébe saját maguknak kértek vissza a pénzből.
Az a szoftverfejlesztő cég, amelynek az ügyvezetőjét a Tények információi szerint szintén őrizetbe vették, a BKV-tól - ahogy a nyilvános dokumentumokban is olvasható - többtízmilliós megrendelést kapott. A BKV szerződéseinek digitális adatbázisát készítették el 28 millió forintért. Most az ő szerződésüket is vizsgálják.
A rendőrség kérte, hogy mind az öt gyanúsítottat helyezzék egy hónapra előzetes letartóztatásba. A két meggyanúsított igazgató közös ügyvédje azt mondta, hogy mindketten ártatlannak tartják magukat. Vallomást azonban nem tettek.
A pénz átvétele közben elfogott BKV-s igazgató csak annyit mondott, hogy a 10 milliós táskát a mélygarázsban nem kenőpénzként, legálisan kapta. A főváros az ügy miatt összehívta az illetékes bizottságát.



Hunvald interjút adott - ártatlannak mondja magát.




Hunvald interjút adott - ártatlannak mondja magát.

Ártatlannak vallja magát továbbra is a több hónapja letartóztatott erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György. Többek között azzal is gyanúsítják, hogy a tudtával áron alul adtak el önkormányzati ingatlanokat. Interjút adott az ATV-nek, ebben ezt is tagadta. Szerinte amióta előzetesben van, nem hallgatták ki ezzel kapcsolatban. Az ügyészség szerint nem igaz, amit mond.Hunvald György még februárban, miután letartóztatták azt mondta, hogy ártatlan, és hogy biztosan kiengedik. De nem engedték ki. 9 hónapja előzetesben van, de egy vele készült interjúban most is azt mondta, hogy ártatlan. Úgy fogalmazott: "az ártatlan emberekben megvan az az erős hit, hogy semmi nem tudja megingatni őket, és én azt gondolom ártatlan vagyok mindenben. Nem csináltam olyat ami miatt itt kellene lennem."Az ügyészség szerint viszont csinált. Több dologgal is gyanusítják, például hogy a tudtával áron alul adtak el önkormányzati ingatlanokat, illetve a polgármesteri keretből utalt bérlakásokat olyan barátainak, akik egyébként nem kaphattak volna. És akik aztán azokat megvették olcsón. Hunvald szerint nem adták olcsóbban az ingatlanokat, csak az ügyészség nem kért szakértőt, hogy ezt kivizsgálja.Hunvald azt is mondta, hogy még nem hallgatták ki az ingatlanokkal kapcsolatban. Úgy fogalmazott: "előzetes letartóztatásom óta körülbelül 5-ször, 6-szor hívtak be, egyszer a saját kérésemre, és ebből egyetlen egy alkalommal nem volt az ingatlan üggyel kapcsolatban meghallgatás." Az ügyészség viszont azt mondja, hogy legutóbb november 5-én hallgatták ki gyanúsítottként, többek között az ingatlan eladásokkal kapcsolatban is, és akkor szerintük Hunvald megtagadta a vallomástételt.Az ügyészség egyébként 22 ember ellen nyomoz.

Orbán szerint fiktív költségvetést fogadott el a Parlament.

Orbán szerint fiktív költségvetést fogadott el a Parlament.


Orbán Viktor szerint fiktív költségvetést fogadott el a Parlament. Azt is mondta, hogy meg kell találni a lehetőséget arra, hogy a költségvetés elkészítőit felelősségre lehessen vonni. A pénzügyminiszter szerint Orbán nem ért a költségvetéshez. A Fidesz elnöke egyébként még erősebb szavakkal beszélt a Malévről, azt mondta, "rács mögé kell juttatni azokat, akik kitalicskázták a pénzt".




Megtámadták a rendőrörsöt.



Megtámadták a rendőrörsöt

Maszkos zavargók támadták rá egy hamburgi rendőrörsre. Molotov-koktélt dobtak az épületre, felgyújtottak több rendőrautót is. Még nem tudják, hogy kik voltak.

A Parkolási maffia is megfogja majd a BRFK-t támadni?????

Átvilágításokat akar a fővárosi MSZP.



Bizottsággal vizsgálnák az önkormányzati cégeknél kötött szerződéseket. A Fidesz az ügyészségre bízná a feladatot.

Cozma-ügy még mindig nincs vádemelés.

Mivel még nem készültek el a szakértői vélemények, az ügyészség nem tudott vádat emelni a gyanúsítottak ellen.

NBH-s infok a neten a romagyilkosságokról.




Hibáztak a Nemzetbiztonsági Hivatalnál
Az NBH feljelentést tesz az internetre került, romagyilkosságokról szóló dokumentum miatt.

Az MDF és a parkolási botrány.

Választások előtt divatos lett újra parkolási ügyekkel foglalkozni????
Reméljük most sikerül valami eredményt elérnie az MDF-nek….
A Ferrari természetesen meg lett magyarázva végül is egy közpénzből vett 60 milliós sportautó nem bűn…A szocialista kihazudozó propaganda beindult.




Miért kell egy parkolócégnek Ferrari itt a magyarázat:

Kirúgták a bírónőt.

Nem egyedi, hogy egy bíró késik az ítélet postázásával, ezt mondta a Tényeknek egy jogszociológus. Tegnap derült ki, hogy elbocsátottak egy bírónőt, aki egy évig várt egy ítélet továbbításával. A mindszenti beteg halálának ügyében nem kézbesítette a hódmezővásárhelyi kórháznak az ítéletet időben. A vásárhelyi polgármester korrupcióról beszél, de a Fővárosi Bíróság szerint erről szó sincs. Kivizsgálták, a bírónő, azt mondják, egyszerűen egészségügyileg volt alkalmatlan.

2009. december 3., csütörtök

TAKÁCS SÁNDOR ELMEBETEG.








Azt hiszi neki mindent szabad ő mindent megúszik majd,ő bárkivel bármit tehet.
Nos téved. Egy gusztustalan jellemtelen kis púpos patkány ő nem több.
Nyíltan csalja megalázta a cég többi dolgozója előtt az akkor terhes feleségét.
Azok akik segítettek neki az iskolai tanulmányaiban a cégnél kirúgatta őket.
Akik révén megszilárdította a hatalmát és a barátainak nevezte azokat kirúgatta és feljelentette őket vélt ürüggyel.
Akik zsebre fizettek neki és gyűjtötték össze nap mint nap a pénzét a többi ellenőrtől azokat lecsukatta. Plusz feláldoztatott még két ártatlan is,hogy mentse magát.
Ő sérthetetlen és ő az agytröszt……..
Mindenki,hülye,proli buta rajta kívül állítása szerint és ő mindenki fölött áll.
Bár ha szemtől szemben kellene kiállnia harcban valakivel azonnal elszaladna,másra kenne mindent ő semmiért soha nem felelős.
De ha belegondolunk Dukáék lassan 2 éve ütik a cégét ez mind neki köszönhető.
Ha lett volna annyi esze és felmérte volna kikkel kezd akkor most minden másképpen lehetett volna…Csak hát ő mindenkit lenéz és alábecsül.
Púpos az ellenségedet soha ne becsüld alá és hamisan soha ne vádolj meg senkit mert az vissza üt.
Aki ismeri átlát rajta olyan ő mint egy nyitott könyv…..
Amúgy Rusznák őt is feláldozná bármelyik percben ha úgy hozná a helyzete egy büntető ügyben stb…..
És akkor mehet a sittre a nagy okos kis elmebeteg púpos,patkány.
Ezen cikkünkre majd biztos reagál a húga Ausztriából.
Éva Kucsera mindjárt ír mocskol.
De ez is jellemző a Takács családra a púpos bátyó helyett Ausztriából a prosti húga írogat fenyeget…..

It is original Takacs family.

A kis púpos személyiség zavaros és elmebeteg…..
A szerencséje neki is véges ő is utoléri úgy is a sorsa ami nincs is olyan távol.!!!!!!


Rá illik az orvosi meghatározás a Púposra:

Elmebetegség
(Psychosis, Psychopathia), a központi idegrendszer azon megbetegedései, melyek a szellemi élet megzavarásával járnak. Noha a központi idegrendszer elváltozását az E. minden egyes esetében kimutatni nem birjuk, mégis az összes idevágó segédtudományok (boncolástan és élettan) eddigi eredményeiből is el nem utasítható követelményként az elmebajokat agybántalmaknak kell tekintenünk. Azáltal, hogy az elmebajok az élet ama folyamataiban nyilvánulnak, mely folyamatokat a «szellemi» funkciók elnevezése alatt összefoglalunk, azáltal a nevezett betegségek tünetei nagyobbrészt más szférában jelentkeznek, más a földerítésükre vezető vizsgálati mód és más a tünetek lefolyása. Az E.-k tünetei a betegek magatartásában, beszédében és cselekvésében nyilvánulnak és természetszerüen körükbe vonják a szellemi élet minden működését és nyilvánulását. Az E.-k állhatnak csupán hangulatbeli kóros elváltozásban, mely utóbbiakat különösen káprázatok (hallucinációk), téveszmék és értelmi fogyatkozás jelzik, vagy végre lehetnek olyanok, melyek az elmebeli zavar mellett mozgási és érzési zavarokat is mutatnak. A kóros hangulatbeli elváltozások tiszta képeit a mánia és a búskomorság (l. o.) mutatják: az első fokozott jókedvvel, gyorsított szellemi működéssel a belső összefüggés kisebb-nagyobb hijával, nagy önhittséggel, munkálkodási hajlammal, élénk mozgásokkal jár; a másik lehangoltsággal, bátortalansággal, önmegalázással és önvádlással, megnehezített gondolkodással, szellemi és mozgásbeli gátlással, szorongási érzéssel jár. Az érzési csalódásokkal és téveszmékkel járó E.-k különböző lefolyásuak aszerint, amint vagy hevenyen vagy lassan fejlődnek, tünetcsoportositásra a téveszmék és káprázatok tartalma és egymás közötti összefüggésükre nézve. Az elmebeli fogyatkozási állapotok lehetnek először is veleszületettek (kretinizmus, idiotizmus, imbecillitás) és lehetnek később szerzettek, és pedig előrement más szervi elváltozás alapján szerzettek, v. pedig hosszantartó elmezavar következtében, tehát másodlagosan fejlődöttek, vagy végre egy hevenyen fellépett sulyosabb agybántalom kapcsán beálló elmebeli fogyatkozás, mint p. a heveny és gyógyulható butaság. A mozgási és érzési zavarokkal kapcsolatos elmezavarok: a terjedő hüdéses elmezavar, a nehézkórság és a hisztéria.