2010. január 28., csütörtök

FRISS HÍR...Laczkó János gyanúsított



Laczkó nézegeti a kíírt tárgyalásokat....(Vajon lecsukják-e???)


Laczkó itt már gyanúsítottként jön ki a Markóból.

2010.január.28-án a bíróság meghallgatást követően meggyanúsította Laczkó János becsület sértés,rágalmazás bűncselekményének elkövetésével A.Robi sérelmére.
Történt ugyanis,hogy Laczkó a VII.kerületi egykori rendőr kollégáinak egy gusztustalan levelet írt melyben ecsetelte írásban,hogy A.Robi mekkora bűnöző.
Ezért most ránézve „visszanyalt a fagyi” és ő lett büntető ügyben a gyanúsított!!!!!
Ezek szerint az Böp Kft ellenőrzési csoportját egy büntetőeljárás alatt álló személy vezeti.
Miért ilyen hülye Laczkó volt rendőrként tisztában kellett volna lennie,hogy akárkiről akármit nem állíthat,pláne nem írásban!!!!!!
Ennyire buta lenne Laczkó?????
Vagy ennyire biztonságban érzi magát a rendőr kollégái védelme által?????


LACZKÓ EZ CSAK A KEZDET VOLT!!!!!
HIDD EL LESZ MÉG ENNÉL ROSZABB IS NEKED!!!!!!


Rablóból lett pandúrból lehet hallani na de pandúrból lett rablóról……
Laczkó ezáltal kiérdemelte a dabasi paraszt bűnöző jelzőt!!!!

2010. január 27., szerda

FELTÁMADÁS:

Újra feltámadt hamvaiból a korrupciós Fönix madár.

A Böp kft parkolási maffiája is olyan mint a főnix madár feltámad hamvaiból.
Már Sanciékat elfelejtették immáron 5 hónapja tartóztatták le őket,már nem foglalkozik velük senki esetlegesen néha egy gúnyos vicc tárgyát képezik a benti emberek között.
Mint Dynamó is megírta Januárban szinte csak 2 területi ellenőr 1 délelőtt és 1 délután dolgozott Takács elhagyta a céget valószínűleg ennek is köszönhető a viszonylagos nyugalom a cégnél. Laczkó fütyül mindenre állítólag ő is Márc.31-én elmegy a cégtől.
Ennek köszönhetően egyre jobban kezdenek visszaépülni a pályák…Pedig Rusznák szigorú ellenőrzést ígért. Most a előkelő pályákon napi:12-15 ezer forint a zsebre pénz gondoljunk csak bele ezer forintjával számolva ez 12-15 autó egész nap 500-700 parkolóhelyes pályára ez simán elfér. Tehát viszonylag jó visszaépültek a helyek. Ami még bizonyító erejű,hogy jó pénz van az az,hogy van egy-két parkolóőr aki messze vidékről jár be dolgozni a Böphöz havi 85 ezerért???? Tehát megéri nekik bejárni van mellékes szépen.
Takács nincs de a régi hálózata még üzemel a heti pénzeket most a Román gyűjtögeti 8-10 emberrel dolgozik és állítólag annak ellenére,hogy Takács nincs a cégnél a mai napig megkapja a jussát a zsebre pénzekből a Böp-től….A hallgatásáért cserébe ki tudja…..
A lényeg megy minden tovább mint azelőtt,Rusznák csak hazudik és hazudik…..
Aztán megint jön egy nagy balhé és majd mindenki magyarázkodik milyen szigorú az ellenőrzés és,hogy nincs korrupció felszámolták azt bla,bla,bla…..Ez így megy már két éve és így is fog menni amíg a cégnél van Rusznák,Laczkó,Moldvai……Kintről meg Takács szervezget egy kicsit.
Mikor lesz ennek vajon vége ki tudja….
Ami az egészben felháborító Laczkó egykoron egy magas rangú rendőr volt jogi ismeretei magas szintűnek mondhatók….És eltűri a parkolási maffiát tud mindenről de számára za a legfontosabb,hogy a balhékat csillapítsa és volt egykori rendőr barátain keresztül maximálisan befolyásolja a rendőrségi eljárásokat a cég érdekében a számukra a legkedvezőbben alakuljanak azok…


Friss hír:A börtönben lévő parkolóőrök újabb két hónapig sitten maradnak ügyészi döntés alapján.

Szijjártó 2006 óta erre várt mindenki:

A Fidesz szerint a magyar emberek 2006 óta várnak az államfő országgyűlési választások kiírásáról szóló bejelentésére, amellyel végre visszakaphatják a jövőről szóló demokratikus döntés jogát. Szijjártó szerint az emberek várakozása a választások iránt 2006 óta csak fokozódott a megszorító intézkedések, a korrupciós ügyek, a magyar emberek pénzének ellopása miatt. Az ellenzéki politikus szerint Magyarországon az emberek döntő többsége várja a változást, le szeretné zárni a Gyurcsány-korszakot. Hozzáfűzte: az emberek azt is szeretnék, hogy ha a gazdaság megindulhatna a növekedés útján, megújulhatna az ország. Mint mondta, örülnek, hogy Sólyom László köztársasági elnök ezt a népakaratot döntésekor figyelembe vette, és korai időpontra írta ki a választásokat.




Ütött az órátok Rusznák féle kommunisták!!!!!!!

BONGYOR ÁTVESZI AZ IRÁNYÍTÁST A BÖPNÉL A PARKOLÁSI MAFFIÁBAN

Parkolescu generális.


Parkolóőr korában azért ő is szeretett keményen zsebre dolgozni.





Bonygor így tudta meg,hogy ő lett a maffia új feje Takács távozása után:
Bongyor legboldogabb pillanata a 2009-es évben:


Takács Január 1.-ei távozása után Moldvai lett a parkolási maffia tejhatalmú ura a Böp Kft-nél. Jelenleg 8 emberrel dolgozik de ez a szám dinamikus és gyorsan fejlődik mindenkinek kell a pénz. Ugyan már ki emlékszik a szeptemberi letartóztatásokra a zsebre fizető maffia csak egy pofont kapott akkor de most már talpra állt és Bongyor a feje.
Bongyornál futnak össze a szálak bár egy kis pofon nekik Takács VIII.kerületi kirúgása.
Semmi baj Takács heti szinten még így is kap pénz Moldvaiéktól ez volt a megegyezés a távozásával kapcsolatban. Amíg a VIII-ban nem építi ki a teljes hálózatát addig a Böp-től szponzorálják őt továbbra is.
Moldvai most király dől a zsebébe a pénz semmi gondja él mint Marci hevesen és Laczkó ehhez asszisztál neki…..Román most a király.

BONGYOR HIMNUSZT AD AZ ELLENŐRZÉSI CSOPORTNAK

Treceti Batalioane Romane Carpatii
Román zászlóaljak, törjetek át a Kárpatokon = Treceti Batalioane Romane Carpatii

A románok katonai indulója….
Bongyor szívesen hallgatja ezt.

Ezért megteszi ezt hivatalosan a Böp Kft ellenőrzési csoportjának a himnuszának ezt….

Itt hallható többféle feldogozásban is az új Böpös himnusz:




BONGYOR ELÍGAZÍTÁSA ILYEN LESZ.

Ilyen lesz hamarosan az eligazítás és a parkoló ellenőrök kivonulása a munkaterületekre….
Bongyor majd megszervezi azt katonás rend lesz mint a román hadseregben.


íGY TART MAJD Ő IS ELIGAZÍTÁST.


ILYEN LESZ A KIVONULÁS A MUNKATERÜLETEKRE AZ ÚJ CÉGES HIMNUSZ HANGJÁRA:

BONGYOR ÍGY SZIGORÍTJA MEG A HATALMÁT.

Bongyor legszívesebben a behívná a fizető övezetekbe a román hadsereget,hogy biztosítsák a parkoló maffiájának a tökéletes működését akár fegyverrel is. Jó pénzért jönne is a román hadsereg.

BONGYOR ÚJ DOLGOZÓI:



Bongyor kijavítatja a cég weblapján a felvételi követelményeket,úgy hogy a román nyelvtudás a parkolóellenőröknek kötelező lesz.
Illetve majd ő hoz románokat (földijeit) parkolóőrnek. Akikkel csak románul fog beszélni.
Nem soká a a beosztásban megjelennek olyan nevek pl:Popescu,Dimitrescu,Danculescu,Chobotariu…..stb. Róluk majd egyértelműen lehet tudni,hogy Bongyor emberei.
Bongyor által az ellenőrök el románosítása várható….

BONGYOR HOZZÁJUK HASONLÍTJA MAGÁT

Miklós egykori román királyi

Károly egykori román király



A képeken látható személyek egykori román királyok ezért Moldvai joggal hasonlítja hozzájuk magát,hiszen ő jelenkori román király a Böp Kft ellenőrzési csoportjánál….
Amíg le nem bukik….

LACZKÓ EZEK SZERINT MEDDIG LETT VOLNA RENDŐR:

Akár több száz rendőrt is elbocsáthatnak az idén, mert szigorodott a szolgálati viszonyról szóló törvény. Januártól minden katonai bűncselekmény miatt elítélt rendőrt ki kell rúgni, még akkor is, ha csak elbóbiskolt az őrhelyén, vagy engedély nélkül ment ki pisilni. Eddig ezért pénzbírság járt. A szakszervezetek szerint rossz az új szabályozás, amely akár még tavasszal megváltozhat.



Laczkó 5 percig sem lett volna ezek szerint rendőr.

Aggályos a mikuláscsomag.

Nem megfelelő értesítés mód az autók szélvédőjébe tett "mikuláscsomag" az ombudsman szerint. A büntetést ugyanis nem biztos, hogy megkapja az autós, a pótdíjazás pedig már ekkortól számít. Ráadásul a bírság 5 nap múlva 30-szoros, 90 nap után pedig 50-szeres. Az ombudsman szerint meg kell változtatni a fővárosi rendeletet, de ehhez másik két törvényt is meg kéne, az egyik pedig kétharmados.

METERHÁZI ÚJÉVI BESZÉDE.



Mesterházy: Együttműködést!
Az MSZP kormányfőjelöltje szerint a politikai élet szereplőinek meg kell tanulniuk együttműködni.


Tisztelt Mesterházy úr ki a fasz akarna magukkal együttműködni miután szétbaszta az országot az ön által vezetett MSZP. Ruszák Imre fajta kádereivel az élen……
Ami a Böp Kft-nél folyik kicsiben az az ország nagyban.
Buta semmihez sem értő ex-MSZMP-s kommunisták mindenhol tönkretesznek mindent öncélúan és a pártjuk harácsolnak össze mindent.
Rusznák Imre ahelyett,hogy megbecsülte volna a régi parkoláshoz jól értő szakembereit
Kirúgdosta őket sorba a cégtől és buta semmihez sem értő kádereit barátai ismerőseit ültette a helyükre!!!
Aztán csodálkozik,hogy szarban van a cég!!!!!!!!
Aki nem nyal vagy nyalt be melegszarig Rusznáknak az repült a Böp Kft-től tudásától függetlenül.

A BÖP KFT megmenekülésének a kulcsa Rusznák Imre leváltása mert vele már a sok balhé miatt a XIII.kerületi hazaáruló kommunista barátain kívül senki sem áll szóba…..

Egy új igazgatónak tiszta lappal még lenne esélye a fővárosnál és IX.kerületnél rendbe hozni a dolgokat……..
A tét ha Rusznák marad szétesik a cég ha Rusznák megy még megmenekülhet a Böp Kft!!!!!

Nagyokosok ott fent döntsétek el melyik a fontosabb,hogy Rusznák Imre még 4-5 hónapig igazgató lehessen és lophassa a pénzt,vagy,hogy a nagy fejőstehén Böp Kft életben maradjon.???

Mesterházy szerint születhet meglepetés 2010-ben .

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint még egyáltalán nem lefutott meccs a 2010-es országgyűlési választás. Mesterházy Attila a Népszavának adott interjújában úgy vélte: az eddigi válságkezelés egy jó kampány, reális választási ígéretek hozhatnak annyit a szocialista pártnak, hogy meglepő eredmény szülessen. A politikus szerint az elmúlt pár hónap adatai is azt mutatják, hogy az MSZP elmozdult a mélypontról.
Az MSZP kormányfőjelöltje az elmúlt 8 év szocialista kormányzás legfőbb tanulságának azt tartja, hogy társadalmi támogatottság nélkül nem lehet érdemi politikát folytatni. Gyurcsány Ferenchez és Bajnai Gordonhoz hasonlóan Mesterházy Attila is zéró toleranciát hirdetne a jövőben a Jobbikkal szemben. A radikális párttal semmiféle együttműködést nem tud elképzelni, még olyat sem, hogy a párt elnökével leüljön vitázni.

hírTV

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=301401

ÁLMODIK A NYOMOR!!!!!!!

Sztálin végső megoldása:

Sztálin végső megoldása.

A dokumentumfilm a történelem (talán) egy kevéssé ismert részét, az orosz zsidóság szerepét mutatja be a Sztálini diktatúra, majd a II. vh. évei alatt. A rezsim a híres moszkvai Zsidó Színház színész-rendezőjét, később a szovjet zsidó közösség vezetőjét, Solomon Mikhoelst és társait használta föl propaganda céljaira. Kezdetben az orosz zsidóság beolvasztásához az új -vallásokat nélkülöző- szovjet birodalomba, majd 1941-ben -a német invázió idején- a nyugati kormányokkal való kapcsolattartáshoz. Háború után a KGB kivégezte őket és rokonaikat kényszermunkatáborokba küldte. A vád egyszerű, Sztálin terror gépezetére oly jellemző volt:"Nyugatbarát, amerikai kollaboránsok. A nép ellenségei!"

Mivel ma van a HOLOCAUST emléknapja ennek tiszteletére tettük fel ide ezt a filmet.
A kommunisták,hogy bántak a zsidókkal!!!!!!


56-os hadbírónak járt volna a HM-es kitüntetés.

Ki akart tüntetni egy 1956-os hadbírót a Honvédelmi Minisztérium. Mátyás Miklós neve tegnap még szerepelt a minisztérium honlapján, mint kitüntetett, ma már nem. A minisztérium szerint nem tüntették ki, egyszerű szerkesztési hibáról van szó, és aki hibázott, azt már meg is büntették. Egy történész azt mondta a Tényeknek, hogy nem ez volt az első, hogy egy volt hadbírót ki akartak tüntetni, és ez botrány.

ELVÉGRE Ő IS ÖREG SZOCI!!!!!!
GRATULÁLUNK MSZP!!!!!


Őrizetben a volt BKV-s vezető.





Őrizetben Szalainé Szilágyi Eleonóra, a BKV volt humánpolitikai igazgatója - a gyanú szerint saját magának utalt. A 100 milliós végkielégítése után tovább dolgozott a cégnél. Házkutatást tartottak nála, 54 millió forintot zároltak a számláján.

A benzin árához kötnék a parkolási díjakat.

A 95-ös benzin átlagárához kötné a kormány a parkolási díjakat. Ez azt jelenti, hogy a fővárosban körülbelül 140-560 forintba kerülne egy óra parkolás. Díjat szedni csak ott lehetne, ahol az úgynevezett "parkolási telítettség" meghaladja a 70 százalékot. A szabályozás megváltoztatására azért van szükség, mert az Alkotmánybíróság júliusi határidővel megsemmisítette a korábbit.

Több állástalan.

13 éve nem volt olyan magas a munkanélküliség, mint most. 10,5 százalék. Egy év alatt több, mint százezer ember vesztette el a munkáját. Ráadásul, abban mindenki egyetért, hogy a munkanélküliség tovább fog nőni.

Halálra vert egy rabot három börtönőr Kaposváron

Halálra vert egy rabot három börtönőr még 2009 februárjában a kaposvári börtönben az ügyészség szerint. Az igazgatót - aki egyébként már nyugdíjba ment - és hat másik őrt pedig azzal vádolnak, hogy tudtak a verésről, de hallgattak. Mindannyian tagadják a vádakat.

Őrizetben Antal Attila volt BKV-vezér.

Ismét rendőrök vonultak ki a BKV Akácfa utcai székházába. A BKV volt vezérigazgatóját, Antal Attilát gyanúsítottként hallgatták ki. Hűtlen kezeléssel gyanúsítják és őrizetbe vették.

Délután a budapesti rendőrfőkapitány megerősítette, hogy kihallgatták gyanúsítottként a BKV tanácsadói szerződéseinek ügyében. Késő délután pedig őrizetbe is vették, hűtlen kezeléssel gyanúsítják, kezdeményezik előzetes letartóztatását. De nyomoznak tovább. Ez azt jelenti, hogy konkrét eljárási cselekmények, gyanúsítások zajlanak már, az elmúlt 3 hétben és ez várható a közeljövőben is.
Rendőrök és rendőrautók álltak egész nap a BKV akácfa utcai székház előtt. Bent pedig házkutatást tartottak. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök kifelé menet mindenkit átvizsgáltak. Gyalog és autóval is csak úgy lehetett kijönni, ha előtte a rendőrök azt engedélyezték. A BKV kommunikációs igazgatója azt mondta, sok dokumentumot elvittek a rendőrök.
A rendőrség tavaly április óta nyomoz a BKV ügyeivel kapcsolatban. Fuzik Zsoltot a BKV korábbi informatikai igazgatója. Vesztegetéssel gyanúsítják. Hagyó Miklós korábbi sajtófőnökét Horváth Évát pedig azzal gyanúsítják, hogy a BKV-tól nagyjából egy év alatt úgy vett fel 24 millió forintot, hogy azért tényleges munkát nem végzett.


Hunvald újabb ügyek.

Az ügyészség újabb ügyekben nyomoz Hunvald György Erzsébetváros polgármestere, valamint két képviselő ellen.. A gyanú szerint rávették Hunvaldot, hogy fiktív szerződést kössenek. Gál György barátnője havi 300.000 ft-ot Czibula Csaba volt felesége 140.000 ft-ot kapott tanácsadásért. Azt, hogy milyen tanácsokkal segítették az önkormányzat munkáját, az önkormányzat nem mondta meg.

2010. január 21., csütörtök

ÜNNEP!!!!!!



Takács minden áldozatával szeretettel közöljük 2010.január.20-a óta Takács nem dolgozik egyetlen parkolási cégnél sem….
Rövidre fogva TEGNAP TAKÁCSOT KIBASZTÁK A VIII.KERÜLETI PARKOLÓCÉGTŐL.!!!!!!!!!!!!!
Kezdődhet az ünnep!!!!!!!!!!
Az alábbi videót Takács kirúgásának ünnepére tettük fel…..



Takács áldozatai is rendezhetnének egy ilyet:
Nala,Dodo,Rampusz,Piri,Vadász,Duka,Pohárka,Ahdy,Pingu,Vejko,A.Robi,Pizsi,Taxis és még sokan mások….
Most végre megtudja milyen érzés az amit ő okozott rengeteg rendes embernek…..
Amikor közlik vele a munkahelyén,hogy ki van rúgva…..

MOST TE IS ÁTÉLHETTED TE PÚPOS PATKÁNY…..HÁNY ÉS HÁNY EMBERT KIRÚGATTÁL MÁR,MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK A ZSEBRE DOLGOZNI NEKED ÉS NEM NÉZTÉK EL,HOGY ZSAROLOD A KORRUPCIÓS PÉNZEKÉRT AZ EMBEREKET!!!!!!

Hamarosan azt is átérezheti milyen amikor lecsukják……
Vajon mit érezhetett a Márkus család,a Sándor család…Amikor a szeretteiket lecsukták???
És amikor a gyerekeik este keresték az apjukat aki nem tért haza….Mindez miattad volt ezt mindenki tudja….
Ráadásul Gyursit abszolút ártatlanul!!!!!!!
Reméljük ezt is átéled Púpos hamarosan!!!!

Nem akarunk ünneprontók lenni de azért az igazság azt kívánná,hogy Takácsot is lecsukják azokért a bűnökért amiket a maffiájával elkövetett!!!!!


Takács így viselkedett amikor megmondták neki,hogy ki van rúgva a VIII.kerületi parkoló cégtől.

Az Igazak kerülete.



Gratulálunk Polgármester úr.

Ön egy igaz bátor ember akit maximálisan a VIII.kerület érdekeit tartja szem előtt…
Ön megmerte azt lépni amit mások nem mertek volna csírájában elfojtotta a kerületében kibontakozni készülő parkolási maffiát azzal,hogy eltávolította Takács Sándor a Böp Kft parkolási maffiájának egykori fejét.
Példát mutat mindenki számára a bátorságával amilyen gyorsan ezt az ügyet elrendezte…
Öröm lehet olyan kerületben lakni amelyiket egy ilyen bátor és igaz ember vezet mint őn.

Még egyszer köszönjük a gyors és határozott eljárását….
Sok sikert kívánunk önnek a kerülete vezetéséhez…..


Biál úr önnek is sok sikert kívánunk és köszönjük a határozott fellépését.
Önről az a hír járta,hogy egy rendes ember most bizonyította ezt ismételten….

Takács olyan mint egy patkány.



Takács Olyan mint egy patkány!!!!
Ahová megy ott balhé lesz kő kövön nem marad.
Mindenkit átvert becsap,hazudozik összevissza……
De előbb utóbb mindenki rájön milyen is ő valójában egy szóval jellemezve Takács Sándor olyan mint egy patkány egy jó nagy patkány…….De előbb utóbb minden patkányt megfog egy patkányfogó!!!!!
Jellemtelem púpos patkány rég a börtönben lenne a helye már neki…..

Visszaveszi-e Rusznák Takácsot a Böphöz????

A nagy kérdés??????
Vajon visszaveszi-e Rusznák Imre Takács Sándort a Böp KFT-hez?????
Enged-e Rusznák a zsarolásnak amit Takács üzent felé??????
Most Takács biztos zsarolni kezdi Rusznákot,hogyha nem veszi vissza a Böphöz akkor lebuktatja.
Hajrá????

TAKÁCSNAK ITT KELL JELENTKEZNI-E!

Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Budapest X., XVI., XVII. kerületi Kirendeltség

Cím : Budapest, Vívó u. 2.
Telefon :1/403-0002,1/403-0002,1/403-5201,1/403-5201
Fax : 1/403-3433


Ügyfélfogadás:
o hétfő: 8.30-15.00
o kedd: 8.30-15.00
o szerda: 8.30-15.00
o csütörtök: 8.30-12.00 ( csak az első jelentkezők és a munkáltatók számára)
o péntek: 8.30-13.00




TAKÁCS SÁNDORNAK MUNKANÉLKÜLIKÉNT ITT KELL MAJD JELENTKEZNI-E!!!

Figyelem XIII.kerület.



Halló XIII.kerületi vezetők!!!!


Példát lehetne venni a VIII.kerületi polgármester úrról a határozottságáról,ahogy lefejezte a parkolási maffiát!!!!!
Csak az a különbség a VIII.kerületet egy igaz ember vezeti addig a XIII.kerületet hazaáruló ex-MSZPMP-s kommunista,bolsevik vörös múmiák hordája vezeti…
Akiknek az a fontos mennyit tudnak saját zsebre és az MSZP pártkasszájába ellopni,elsikkasztani…..
Ők szarnak a kerületük érdekeire csak a saját és a MSZP érdekei érdeklik őket…..
Ami az egészben vicces Dr.Kocsis Máté fele annyi idősen példát tud mutatni polgármesterként két hónapos polgármesteri múlttal Dt.Tóth Józsefnek aki már vagy 8 éve polgármester!!!!!
Talán Dr.Tóth Józsefnek ideje lenne nyugdíjba menni-e mert csúnyán lekörözték őt….


Ha a XIII.kerület vezetésén múlna náluk minden év októberében lenne ilyen ünnep lenne a Béke úton mint a videón látható. Mert ők hithű vörös sztálinista kommunisták…..

2010. január 20., szerda

DYNAMÓ...........


Hello!

A Böppel is foglalkozzatok egy kicsit már.
A ügyfélszolgálat boldog mert a gestapós vezetőjük eltakarodott végre.
Überfasza megint a területi ellenőrzés az egyik területi ellenőr beteg,a másiknak most szült a felesége azért tűnt el.
Összesen két területi ellenőr dolgozik most a Böp-nél a Román és az András ők is váltott műszakban. Úgyhogy kúrva szigorú a belsőellenőrzés……
A minap látták a Boriszt tanított négy parkolőört a VIII.kerületi munkaterületen a Baross utcánál…..Atya isten kecskére káposztát.
Most minden Böp dolgozó nevében mondhatom,hogy nagyon örülünk mert nincs már itt Takács Sándor. Olvasom itt,hogy átverte a régi volt rendőr haverját Laczkó,hogy átvegyék oda a VIII.kerületbe Takácsot nem baj….
Most az egyszer köszönjük szépen Laczkó úr akárhogy is de most nagyon jót tett a céggel akárhogy is de elpaterolta innen Takácsot. Akár még olyan áron is,hogy átvert egy régi volt rendőr kollégáját. Nem baj Laczkó úr nagyon jól tette és nagyon jót tett ezzel végre most a Böp kft-nek.Végre nincs itt Takács és nem tud több balhét csinálni és bajt hozni ránk.
Amúgy látszik milyen szemét jellemtelen Takács amit üzenget a volt Böpös dolgozóknak!!!!
Kit akarsz te lecsukatni???? Belőlünk éltél,miattad csukták le Cuccost és Sancit te zsaroltad őket a pénzért ezt mindenki tudja!!!!!!
Amúgy előbb is eltakaríthatták volna innen Takácsot akkor a négy ellenőrnek bizton állíthatom nem kellett volna börtönbe menni-e…Akkor nem kényszerítette volna őket senki bele őket a korrupcióba…..

Amúgy itt most a Román lett a király!!!
Ő a boss!!!!
Viszont az a pletyka járja itt,hogy Takács a heti pénzekből még mindig részesül amit a Böp kft ellenőreitől a román beszed……A hallgatásáért cserében……De akkor mi a faszt fenyegetőzik???????
Legyen most már a VIII.kerületi parkolási cég gondja Takács valószínűleg már ott is fenyegetőzik…Ő olyan …..
Vicces Január 4-én alakultak és már balhé van náluk Takács miatt!!!!!
De ez legyen az ő problémájuk,okoz majd jó nagy kalamajkát nekik Takács……

LACZKÓ JÓL ÁTBASZTA A VOLT RENDŐR KOLLÉGÁJÁT!!!!!!



Laczkó a rendőrségi kapcsolatain keresztül eltakarította a Böp kft rákfenéjét Takács Sándort. Igaz közben egy volt rendőr kollégáját kellet csúnyán átvernie azzal,hogy hazudott neki milyen jó szakember Takács….Közben csak az volt a cél,hogy Takács takarodjon a Böp Kft-től.
Végül is Laczkónak igaza volt a cél szentesíti az eszközt…..
Utána meg majd a VIII.kerület baja lesz miért alkalmazta Takácsot…..
Végül is Laczkó Takács eltávolításával nagyban teher mentesítette a Böp Kft-t a további balhék alól.
Amúgy Takácsot a Böp Kft-nél mindenki utálta egy olyan embert nem találni a Böp Kft-nél aki azt mondaná szerette őt és sajnálta,hogy elment….

Laczkó jól átbaszta volt rendőr ismerősét Mező úrat azzal,hogy beajánlotta hozzájuk Takácsot jó szakemberként…Végül is Takács jó szakember ebben igaza volt korrupció hálózat építésben kiváló. Valószínűleg Laczkó Mező úrnak azt nem mondta el,hogy Takács és a korrupciós hálózata padlóra küldte a Böp Kft-t az egykori minta parkoló céget.
De sebaj majd most padlóra küldi a VIII.kerület parkolócéget is ha az ottani vezetők időben nem lépnek ellene.

Tudja mi a csúnya még Mező úr!!!!
Az,hogy Laczkó pontosan tudja miként zajlik a Böp Kft-nél a korrupció a pénz leosztások……Pont leszarja és passzívan támogatja azt ő is azzal,hogy a korrupció ellen balhézókat kirúgja…Aki szólni mert,hogy mekkora itt a korrupció az repül…..
Laczkónak és Rusznák igazgatónak az a legfontosabb,hogy ne derüljenek ki a dolgok…..
A Böp Kft-nél nem az a baj,hogy korrupció van..Hanem az,hogy az ne derüljön az ki.
Nem az a legfontosabb a cégnél,hogy a parkolóőrök ne szedjék zsebre a pénz,hanem az,hogy ezt ne írja meg az újság és ne mutassa ezt be valamelyik TV adó….

KORRUPCIÓS KUDARCBA FULLAD-E A VIII.KERÜLET PÉLDA ÉRTÉKÜ KEZDEMÉNYEZÉSE


Nagyszerű kezdeményezés a VIII.kerülettől,hogy a Rogán Antal és a V.kerület példáját követve az önkormányzat saját kezébe veszi a helyi fizető parkolás üzemeltetését.
Igen ám csak az V.Kerület egy volt parkoló cég olyan alkalmazottjait nem vette fel akiknek közük lehet az utcai korrupcióhoz addig a VIII.kerület nem így tett.
Ők alkalmazták persze tudtukon kívűl a Böp Kft-s parkolási maffia fejét Takács Sándor személyébe.
Takács Sándornak egyszerű a terve reinkarnálódik a VIII.kerületi parkoló cégnél a parkolási maffiájával kiépíti újra a kis csapatát és hajrá lekaszálják a VIII.kerületet is,ahogy az a XIII és a IX.kerülettel és a fővárosi főútvonalakkal tették azt ezt megelőzően.
Takácsnak forró lett a talaj a BÖP kft-nél a soka balhé miatt és most odébb állt és máshol folytatja a bűnös ki üzelmeit. Laczkónak is kapóra jött a dolog végre most megszabadulhatott Takácstól egy régi kapcsolata elromlás árán…..
Arra azért kíváncsiak lennén a VIII.kerületből Mező úr majd vajon megköszöni-e Laczkónak a régi rendőr kollégájának,hogy így kibaszott velük,hogy egy ilyen embert küldött nekik mint Takács.
Azért a GUINESS-be illő rekordot már tart a VIII.kerületi parkolási cég. Még meg sem kezdték a működésüket már is parkolási balhé van náluk….Ha nem lépnek ez csak dagadni fog az biztos…

REÁLIS-E TAKÁCS SÁNDOR FENYEGETÉSE




Teljesen reális….

Most nem azt mondjuk,hogy félni és remegnie kell a Böpös dolgozóknak.
Annak ellenére,hogy Takács mindenkit hülyéz és elmebetegnek nevez valami pici sütni valója neki is van csak az a baj,hogy rosszra használta.
Azért azt ne feledjük Takács a háttérből irányított egy parkolási maffiát és most is egy parkolási maffia felállítására és irányítására készül…
Ehez azért kell,hogy valakinek legyen valamennyi gógyija. Takácsnak azért biztos volt annyi esze,hogy bebiztosítsa magát arra az esetre ha letartóztatnák ezért bizonyítékokat gyűjtött egy későbbi vádalkuhoz….
Dokumentumok másolatai,hangfelvételek stb ami ahhoz kell,hogy önmagát mentve a nagy halakat betudja áldozni…Konkrétan olyan bizonyítékai lehetnek amikkel 10-20 parkolóőrt Laczkó János és Rusznák Imréből gyanúsítottat tudna csinálni.
Valószínűleg amiért még ezeket a bizonyítékokat gyűjtötte annak az lehet az oka,hogy a későbbiek folyamán ha már nem tartozik a céghez és az úgy nevezett védettsége megszűnne védeni tudja magát…
Takács és talán Rusznák ott követte el a legnagyobb hibát amikor az ellenségeiket lebecsülték és zsarolni kezdték a parkolóőröket a korrupciós pénzek begyűjtésére.
Takács alapvetően nem mérte fel,hogy kikkel kezd ki….Pláne olyanokkal akik mindent tudnak róla és az általa háttérből irányított szervezetéről és olyan helyen tudják a tökét megfogni ahol a legjobban fáj neki.
De azért megáll az ész,hogy az ilyen Takács féle emberek mennyire „csúszósak” el kell mennie a Böp-től a balhéja miatt…Laczkónak pont van egy volt rendőr ismerőse aki benyoja őt egy újonnan alakuló parkolási céghez…..Baromi nagy mákos ez a TAKÁCS de a szerencse forgandó és egyszer véget ér.

Még egyszer visszatérve igen is a Böp dolgozóknak akinek van vaj a fején kell tartania Takácstól mert ő bebiztosította magát és ő bárki képes beáldozni ha arra kerül a sor,hogy ő bukna. Rusznák,Laczkó,Moldvai és azok az őrök akik a mai napig tejelnek nekik komoly veszélyben lehetnek Takácstól ha ő kinyitja a száját….

Viszont Takács is hibázhat mi a túrónak kellett a VIII.kerületi parkolási céghez odavinnie Borisz az egykori bandájának a kemény emberét???
Ez óriási hiba volt részéről és bizonyító erejű,hogy egyértelműen az új hálózat kiépítésére készül egy még a Böp-től is kibukott emberrel…Boriszból még Rusznák sem kért mert annyira gázos volt a múltja miatt a média állandóan Borisszal piszkálta Rusznákot.
Az más kérdés,hogy azóta Borisz egy „rendes” ember lett.

NAGY FELADAT VÁR A VIII.KERÜLETI VEZETŐKRE.KÉPESEK-E MEGÁLLÍTANI A PARKOLÁSI MAFFIÁT AMI A KERÜLETÜKET FENYEGETI

Majd most elválik mennyire kemények a VIII.ban a vezetők….
Illetve mennyire céljuk a korrupció megelőzése és annak a gyanújának még a csírájában való elfojtása.
A kihívás adott számukra.
Takács Sándor és a Böp-nél bukott parkolóőre vajon miért van itt….
Nagyon egyszerű a Böp Kft-nél a parkolási maffia nem szűnt meg erősebb talán mint valaha és Takács Sándor által most már a VIII.kerületre is kiterjedt.

ÖSSZEFOG-E KAPCSOLÓDNI AZ KÉT PARKOLÓ CÉG PÉNZGYÜJTŐ MAFFIÁJA



Nagy valószínűség szerint igen….
Majd jönnek mennek a két parkolócég között a parkolóőrök ide-oda.
Aki itt bukik az megy oda,bár a Böp Kft-nél nincsenek lebukások….
Na mindegy majd ha a VIII.kerületben megbukik valaki az mehet tovább a Böphöz a két maffia vezér Takács és Moldvai az megoldják azt….
Egy a lényeg az őr szedje zsebre a pénzt és tejeljen rendesen vagy Moldvainak a Böpnél vagy Takácsnak a VIII.kerületi parkolási cégnél……
Úgy fogják adni-venni egymás között a parkolóőröket mint farmerok a jószágokat vásár idején.
Buksz a VIII.ban holnap már a Böp-nél vagy,buksz a Böp-nél holnap már a VIII.ban vagy ez lesz a parkolóőrök jelmondata ezután a két parkolási keresztapa elintézi azt majd!!!!!!
Takács a VIII.ból és Moldvai a Böp-töl a két jó egykori bűntárs mindent megold majd…
A lényeg döljön neki a lé zsebre…..

LACZKÓ IS ILYEN RENDŐR LEHETETT

LACZKÓ EGYKORON ÉS MA JÓL KIFEJEZŐ A KÉP:



Csodálkoznak,hogy átveri őket Laczkó János a VIII.kerületben????


Végül is Laczkó mit csinál a Böp Kft-nél????
Tud mindenről az egész korrupciós hálózatról a pénz begyűjtésekről, a csókos autókról stb…
De nem tesz ellene semmit nem is akar….
Ő csak egy dolog érdekli megfelelni Rusznák Imrének!!!!!
Tehát ha balhé van a korrupció miatt akkor ő nem megszünteti azt hanem módszeresen tagadja és a felszólamlókat elfojtja. Illetve a volt rendőrségi kapcsolatain keresztül már már bűncselekménybe viszi bele a volt kollégáit a cég érdekében.
Lackó pontosan tudja Takácsék mennyire sárosak az ügyben de őt nem érdekli az egész neki más az utasítása Rusznáktól,mint a korrupció megszüntetése.
Azért az gusztustalan,hogy egy volt magas rangú rendőr ezt ilyen szemrebbenés nélkül tűrje és elnézze passzívan támogassa a cégnél folyó korrupciós hálózatot….
De egyszer minden véget ér és Laczkót is eléri a végzete……..
Lehet,hogy előbb is mint gondolná…….
És akkor egyedül marad….


Laczkó is pont ilyen rendőr volt annak idején mint a videón látható „kollégái”:

TERJESZE KI A NYOMOZÁST A BRFK A VIII.KERÜLETI PARKOLÓCÉGRE IS!!!!



Miért nem terjesztik ki a nyomozást a BRFK-nál.


Figyelem Brfk gazdaság védelmi nyomozói….
Bűnszervezet létrehozásának előkészülete van folyamatban a VIII.kerületi parkolási cégben.
A BÖP kft-nél folyó parkolási korrupciós ügyben látókörbe,gyanúba keveredett két vezető személy most egy másik parkoló társaságnál újraszervezi és átmenti a Bűnszervezetét amit a Böp Kft-nél létrehozott……
Takács Sándor ismét ellenőrzési vezetői szerepkörbe,Borisz ismét parkolóőri munkakörben….
A szereposztás ugyan az mint a Böp-nél csak a helyszín változott…..
Amúgy elképzelhető,hogy újabb volt Böpös bandatagok érkeznek a VIII.kerületi parkolási cégbe parkoló őr szerepkörbe…
Gyűlni kezdett újra a nagy csapat egy nagyobb balhéra….

A kérdés csak az,hogy megakarják őket-e állítani????

TAKÁCS ÍGY TESZ AZOKKAL A PARKOLÓŐRÖKKEL AKIK NEM SZÁLLNAK BE A MAFFIÁJÁBA A VIII.KERÜLETBEN

Jól nézzék meg ez a minta videót azok a parkoló őrök aki nem szállnak be Takács új VIII.kerületi parkolási maffia csapatába azokkal Takács a szíve mélyén így tenne.
Akik nem szállnak be azok ki lesznek rúgva Takácsa által valamilyen ürüggyel a cégtől…
Takács ehhez mesterien ért likvidálni az olyan személyeket akik veszélyesek rá vagy nem fizetnek neki zsebre és nem „éri” meg őket ott tartani….A Böp Kft-nél már ezt szinte mesteri fokra fejlesztve megtette nem is egyszer majd most megteszi a VIII.kerületben is ha addig nem lépnek ellene valamit.



ALAPVETŐEN A BÖP KFTNÉL A NÉZŐPONT ROSSZ!!!

Miért zuhant ilyen mélyre a Böp Kft.?????
Mert azokat rúgták ki akik szólni mertek a korrupció ellen.
Miért is????
Mert Rusznák Imre igazgatót az Mszp azzal a párt feladattal tette ide,hogy sikkassza és lopja el a cég bevételét a párt kasszájába és a saját zsebébe.
Tehát Rusznák Imrének érdeke,hogy korrupció legyen a cégében mert arra tud fogni minden hiányt ami a cégében van..És amit amúgy ő sikkasztott el tök mindegy milyen céllal.
Képzelje el csak valaki ha nem lenne korrupció a Böp Kft-nél Rusznák mit mondana hová lettek a hiányzó 100 milliók?????
Így viszont ha valaki számon kéri azt tudja mondani a parkolási korrupció megy el….
Bár ő szigorította a parkolási cégben a belső ellenőrzést….Nos a szinte minden havi aktuális balhé pont az ellenkezőjét bizonyítja….

Mélységében a VIII.kerületnek nem érdeke a parkolási korrupció mert ők nem egy nagy Mszp párt pénz mosodája mint a Böp Kft.
Ha a korrupciót Rusznák szerette volna a Böp Kft-nél megakadályozni akkor nem 26 embert hanem elég lett volna 7-8 embert kirúgnia aki kiszervezi azt vezetői szintről azt…..
Takács,Moldvai,Laczkó,Cuccos,Sanci,Kisparti…..Őket kellett volna Rusznáknak kirúgnia és megszűnt volna a parkolási korrupció a Böp-nél…….

TAKÁCS SÁNDORNAK A VIII.KERÜLETI PARKOLÁSI CÉGHEZ VALO KERÜLÉSÉNK KÉPES TÖRTÉNETE:














2010. január 15., péntek

TAKÁCS ÜZENT!!!!!ÉS FENYEGET........





Mit képzel magáról Takács Sándor!!!!!


Azt üzeni egy-két egykori Böp Dolgozón keresztül,hogy Cuccosék mellé lecsukat még sok Böp dolgozót ha piszkálni meri valaki a VIII.kerületi parkolócégnél!!!!!!
Annyi bizonyítéka van,hogy a fél jelenlegi és a kilépett Böp állományt sittre tudná juttatni és Laczkónak és Rusznáknak is tudna meleg pillanatokat szerezni. Illetve nem csak Dukáék tudtak az négyszemközti megbeszélésekről hangfelvételt csinálni!!!!!
Konkrétan valószínű az is megvan neki amikor ő és a Román bevallják Laczkónak,hogy és miként kivitelezték az ellenőrök korrupciós szervezését……..

Úgyhogy Böp jelenlegi és egykori dolgozói Laczkó és Rusznák úgy merjétek Takácsot baszogatni a VIII.kerületi parkolócégnél,hogy kitálalhat nagyon sok ember ellen és akkor sokan mennek a sittre legalábbis az üzenetéből ez jön le………

Korrekt ember vagy TAKI!!!!!!

A VIII.KERÜLETI PARKOLÁSI MAFFIA PONTOSAN ÍGY FOG FELÉPÜLNI!!!ÉVES SZINTEN 36 MILLIÓS PARKOLÁSI KORRUPCIÓ VÁRHATÓ.




Számszerűleg a VIII.kerület erre az évre 53 millió forint bevételre számít.
De mi lesz ebből?????
A 12 ellenőr beszervezés után átlagosan napi 10-15 ezer forintot fog zsebre keresni,ebből napi 3-4 ezer lesz a leadó Takácséknak úgy mint a Böpnél is volt…
Tehát 12X12000 forint az az napi kb:150000 ezer forint fog a Cégből korrupción elmenni.
Az heti 750000 ezer az havi 3 millió az évi 36 millió forint….
Tehát a az eltervezett 53 millióból 36 millió korrupción fog elmenni!!!!!
Végül is a Böpnél évi 200 millió volt ez a VIII.kerületben csak évi 36 millió lesz mivel kisebb a cég…….De ez a szám dinamikus és gyorsan fog fejlődni….!!!!!
Mint a maffia is…..

Még nem késő lépni!!!!
Megelőzni a dolgot!!!!
Mi szóltunk!!!!!
Ne dugják homokba a fejüket!!!!
Ezek tények!!!!!!


Nincs mit tenni 100 és 200 milliós a korrupció odaát a Böp Kft-nél az igazgató ezt őszintén beismerte.

Tisztel Mező János úr ne érezze magát hibásnak felelősnek semmiért....

Tisztelt Mező János úr..!!!!

Maga és a Biál úr korrekt megbízható emberek hírében állnak…Ez tény….
Az is tény,hogy maga ismeri Laczkó Jánost a rendőri múltjából és megbízott benne amikor az ajánlására felvették Takács Sándort a céghez!!!!!
Jól át lettek verve,de ezért nem maguk a hibásak mert bíztak egy régi ismerősükben…
Laczkó János elmondta magának,hogy amikor a négy parkolőőrt a Böp Kft-nél lecsukták ő segédkezett benne….
Aznap reggel amikor Sanci nevű őrt tetten érték ő már tudta,hogy elkapják sőt ő osztotta egy előre leszervezett elfogós területre…Laczkó János egy olyan kollégáját akivel 2 éven át dolgozott simán gond nélkül feláldozott amellett,hogy tudta az adott őrnek két pici gyereke van!!!!!
Laczkó aznap reggel szemrebbenés nélkül kiküldte az adott ellenőrt,hogy eltudják kapni annyi becsület nem volt benne,hogy szóljon neki tünés stb…..
Ilyen a maga volt rendőr barátja!!!!!!!!!!
Vagy hívja fel NALÁT vagy DODÓT szintén volt magas rangú egykori rendőrök Takács Sándor mit művelt velük…
Mező úr nézessen utána az alábbi számú folyamatban lévő bűnügynek milyen szerepkörben szerepel benne Takács Sándor :

BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályán van a nyomozás 01341/218/2008 bü.

Nincs bizonyíték Takács ellen ez a baja az nem elég bizonyíték magának két hete alakult a parkoló cégük és már mekkora balhé van….És még a média pórázon van!!!!!
Kell maguknak az,hogy az egykori Böpös maffia vezér miatt az újságírók és a TV stábok 10 percenként adják a kilincset a parkolócégnél és a VIII.kerületi polgármesternél????
Illetve kell az maguknak,hogy hamarosan a VIII.kerületben készült korrupciós parkolóőri videók menjenek a TV híradókban?????
És az sem gyanús,hogy miért nem egyből a média lett magukra zúdítva egyből……????
Mező úr magukat a volt régi kollégájuk Laczkó János verte át őrültek mert végre megszabadultak Takácstól mert ez az ember vonzza a korrupciót és a bajt……
Laczkónak mindenáron szabadulnia kellett Takácstól mert annyi balhét csinált már nekik!!!!!!!
A Böp Kft-néL magukon röhög mindenki,hogy átvették Takácsot és végre megszabadult tőle a Böp Kft végre nyugalmuk lehet mert a fő szarkeverőt elpaterolták onnan…..Most már legyen a maguk baja…… SZAMÁR A VÉGÁLLOMÁS……
A VIII.kerületi parkolási cégnél nem felelős senki sem Takács Sándor rovott múltú ex-parkolási maffia vezér alaklmazásáért!!!!!!”Egyenlőre”
De tök gáz két hete indult a VIII.kerületi parkoló cég és már balhé van náluk…..
AKKOR ENNEK AZ OKÁT TALÁN MEG KELLNE SZÜNTETNI…….

NEM ZÖRÖG A HARASZT HA NEM FÚJJA A SZÉL….
A LEGNAGYOBB VIHAROKAT IS GYENGE FUVALLAT ELŐZI MEG!!!!!







Tudja Mező és Biál úr,hogy ezeket nyugodtan megtegye egy parkoló őr kellett nekik egy biztos nyugodt háttér aki ezt biztosítsa nekik…Hogy büntetlenül zsebezhessenek….
Négy parkoló őr napi 70-80 autót zsebre leszed egy 400-500 parkolóhely darabszámú pályán mindennap,és ezt senki nem vette észre vagy talán nem akarta észre venni,hogy minden negyedik autó zsebre fizet!!!!
Mit szólnának hozzá ha egy-két hónapon belül a VIII.kerületben is ilyen videók készülnének???
Mi akkor majd mondjuk önöknek mi szóltunk előre!!!!!!!

Takács szerint minden az ellene folyó bosszú hadjárat miatt van amit az elbocsátott Böpös dolgozók folytatnak ellene....
Bocsánat bosszúból indított a BRFK hivatalból nyomozást és tart az lassan két éve????
Az APEH bosszúból indított vagyonosodási vizsgálatot a Böp dolgozói ellen????
A VPOP bosszúból nyomoz a Böp ellen????
És a Böpnél dolgozó pár volt két letartóztatott ellenőr bosszúból lakott keretes családi házban járt milliós robogóval és autóval mindennap dolgozni a munkahelyére a 80 ezer forintos fizetésükből????

Takács Sándornak bosszúból van újépítésü 25 milliós teremgarázsos lakása,Mercedesze,3 gyereke gyesen lévő felesége, szeretője..... mind ezt netto:150 ezerből tartotta fent!!!!!!
Nagyon kilóg a lóláb!!!!!!!
Vagy talán Takácsnak a Merciét vagy az új építésű lakásását bosszúból vették a volt Böp dolgozók,hogy azt utólag ráolvassák!!!!!!!!!

FRISS HÍREK A BÖP KFT-től...

Azért a Böp Kft-ról sem feledkeztünk meg.....

Ezen a héten volt utoljára ott a közutálatnak örvendő ügyfélszolgálati vezetőjük...
Az ügyfélszolgálatosok valószínűleg ne fognak könnyeket hullajtani érte!!!!

Moldvai veszi át Takács helyét az ottani pakolási maffia élén....

2010-től Józsefváros átveszi a parkolás üzemeltetését....

2010. január 5. 18:10

A jövő év elejétől a Józsefvárosi Közterület-felügyelet szedi a Centrum Kft. helyett a parkolási díjakat a kerületben.


2010. január 1-jétől a Józsefvárosi Közterület-felügyelet végzi a VIII. kerületben a parkolás üzemeltetését – Kocsis Máté javaslatára a képviselő-testület december 2-i ülésén döntött így. A kerület a Centrum Parkoló Kft-vel kötött szerződését 2009. december 31-i hatállyal megszünteti. Józsefváros hosszútávon az eddigi bevétel többszörösével számol a parkolás saját kézbevételével.


Az önkormányzat a Józsefvárosi Közterület-felügyelet számára a parkolási feladatok ellátására 33 fő létszámot engedélyezett, a feladat ellátásához szükséges személyi és dologi feltételeket teljes mértékben biztosítja. Az önkormányzat ügyfélszolgálati iroda kialakításához új telephelyet is átad a felügyelet számára. A feladat ellátásához szükséges egyszeri beszerzések összege nettó 88 millió forint.

„Józsefváros parkolásból származó bevétele hosszútávon megtöbbszöröződik, amelyet a kerületi utak állapotának javítására, takarításra, közlekedésbiztonsági beruházásokra fogunk fordítani” – kommentálta az előterjesztést Kocsis Máté, a kerület november 22-én megválasztott polgármestere.

Józsefvárost 2008-ban 53 millió forint bevétel illette a parkolás üzemeltetéséből. A képviselő-testület által szerdán tárgyalt koncepció számításai szerint, az önálló üzemeltetés második évében, 2011-ben már 175 millió forint bevétellel számolnak.

A Centrum Parkoló Szolgáltató Kft. által üzemeltetett 2126 db parkolóhely üzemeltetésére kötött szerződés 2009. december 31-ével hatályát veszti. További 574 db parkolóhely vonatkozásában csak 2015-ben jár le az önkormányzat és a Centrum Kft. közötti szerződés, azon parkolóhelyek üzemeltetését a szerződés lejárta után tudja átvenni az önkormányzat.

A Józsefvárosi Önkormányzat már egy hónappal ezelőtt döntött arról is, hogy 2010-től a kerékbilincselési feladatokat is maga látja el, abból évi 30 millió forint többletbevétele lesz a kerületnek.

http://www.jozsefvaros.hu/hir/23/2010tol_jozsefvaros_atveszi_a_parkolas_uzemelteteset/


TELJESEN KORREKT!!!!!!

2010. január 9., szombat

FELHÍVÁS A VIII.KERÜLETHEZ....

Felhívás a VIII.Kerülethez!!!!!


Ezúton kívánunk felhívást intézni és figyelmeztetni a VIII.kerületet a rájuk leselkedő oriási veszélyre.
Polgármester úr,polgármester helyettesek,önkormányzati képviselők,önkormányzati dolgozók és a VIII.kerület polgáraihoz szólunk.
A médiák által is példa értékűnek nevezett önálló parkoló társaságuk most nagy veszélyben van egy másik „hírhedt” parkoló társaságtól érkező egykori kétes múltú az ottani belső ellenőrzésért felelős dolgozóktól. Konkrétan a Böp KFT.(Budapest Önkormányzati Parkolási Kft) egykori ellenőrzési csoportjának a dolgozói érkezéséről van szó. A Böp Kft az a parkoló társaság ahol az évek óta ott működő parkolási korrupció és parkoló maffia miatt hangos a sajtó. Még a cég ügyvezető igazgatója Rusznák Imre is őszintén elismerte a Budapesti közgyűlés előtt tavaly tavasszal,hogy ő és a rendőrség is tehetetlen a parkolási korrupcióval szemben ami az általa igazgatott cégnél van.

Íme:


Fogjanak össze ne hagyják,hogy a maguk kerületében is kialakuljon a hírhedt Böp Kft ellenőrzési csoportjának dolgozói által kiépített parkolási korrupciós hálózat.
Sajnos már az önök parkolási cégénel dolgozik vezető beosztásban az egyik hírhedt Böp kft-s egykori ellenőrzési csoport vezető és szintén ellenőrzési vezetői feladatokat lát el önöknél is a neve:Takács Sándor………

DYNAMÓ MERÉSZ LEVELE.


Hello!

„Úgy éreztem reagálnunk kell az itt leírtakra és a elmúlt hét történéseire.
Nem csak a saját nevemben hanem a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft jelenlegi és egykori dolgozói nevében is.
Itt a Böp-nél mindenki a VIII.kerületi parkolási cégen röhög amiért alkalmazták Takácsot de ez legyen az ő bajuk.
Amúgy a Blogotok is baromira le van információkban maradva mert a Böpnél mindenki tudja már,hogy kit vitt magával a VIII.kerületbe Takács magával az egykori Böpös bandájából.
Nos ő nem más mint Borisz……Gondoljuk kellett neki egy olyan ember aki el rettent mindenkit ésTakács testőrének szerepét vállalta fel.
Arra nagyon kíváncsiak lennénk,hogy Borisz miként vették fel egy közterületi céghez.
Hisz Borisz Rusznák a Böp Kft-től a börtön viselt múltja miatt küldte el,nem tudott erkölcsi bizonyítványt leadni. Vagyis hát tudott volna csak abba benne lett volna,hogy 4 évet volt börtönben emberrablás,zsarolás miatt. Bár Borisszal semmi baj ő egy rendes ember a kinézete brutális csak de azon kívül ő a Böp–nél annak idején soha nem bántott senkit,csak hát a börtönviselt múltja a baj vele. Borisz amúgy nem gondolkodott amikor Takács hívására vele ment az új parkoló céghez a VIII.kerületbe örüljön,hogy a Böpös balhét börtön nélkül megúszta most meg újra kezdi Takács oldalán máshol!!!!! Borisz a nyomozás a BRFK-n még nem ért véget te is látókörben voltál ott csak bizonyítékuk nem volt ellened,hogy letartóztassanak…..Tudod az a 6 hónap fix Csarnok téri munkabeosztásodra ők is felfigyeltek!!!!!Ha oda kerül a sor Takács téged is gond nélkül feláldoz mint Cuccossal és Sancival tette azt itt a Böpnél!!!!!!
Ahogy olvastam itt Takács főnökét Biál Csabának hívják vajon a Biál úr ilyen kezdést gondolt az új VIII.kerületi parkolási cégének…
Nem is értjük a BRFK miért nem lép ez ügyben hiszen bűnszervezet létrehozásának előkészülete van folyamatban a VIII.kerületi parkolási cégnél…..
Amúgy megkaptuk Takács Sándor üzentét amit a Böp Kft dolgozóinak küldött konkrétan „ha valaki piszkálni meri a VIII.kerületi parkoló cégnél akkor kinyitja a száját mert annyi bizonyítékot gyűjtött össze a Böp Kft-ről,hogy a fél céget a Böp-től Cuccos,Sanci,Gyík és Gyursi után a börtönbe küldi a Venyige utcába és Rusznák és Laczkó se merjen utána nyúlni mert ők is bajba keveredhetnek…”
Takács csak egy valami felejtesz el egyszer Cuccos és Sanci kijön a sittről és akkor majd elszámolhatsz velük is. Azért kemény a VIII.kerületben alakul egy parkoló cég a legjobb szándékkal három napja,és már balhé van náluk két volt Böpös dolgozó miatt.”
De mindegy legalább Takács már nincs nálunk több balhét itt már nem csinál. Balhézzon most már a VIII.kerületi parkoló cégnél legalább a Böp-ről leszáll a média és lesz egy kis nyugtunk végre.”


Kedves Dynamó
Azért kemény,ahogy a Borisznak neki mész mi a helyedben ezt nem tettük volna,mert esetleg a kis piros pozsgás képed beverheti de te tudod mit küldesz nekünk mi közzé tesszük azt itt.

A Dynamó által leírt tények alapján nem értjük,hogy a BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYA miért nem rendel el nyomozást a VIII.kerületi parkolási cégnél:
BÜNSZERVEZET LÉTREHOZÁSÁNAK ELŐKÉSZÜLETÉNEK ALAPOS GYANÚJA miatt. A szereplők a Böp-től egy ezt megelőző súlyos teljesen hasonló ügyben már a Brfk látókörében vannak,most hagyják a rendőrök egy másik parkoló cégnél is létrehozzanak egy bűnszervezetet??????

2010. január 8., péntek

NAGY VESZÉLYBEN A VIII.KERÜLET!!!!!!POLGÁRMESTERÉHEZ SZÓLUNK!!!

Tisztelt polgármeset úr őnt egy igaz bátor embernek tartjuk.
Ahogy a választásokon helytállt,és ahogy a kerületét vezeti.



Tisztelt Dr.Kocsis Máté polgármester úr.


Korábban Weblapunk is beszámolt a kerületben a polgármesterré választásának győzelméről.

http://bopkft.blogspot.com/2009/12/botranyok-valasztas-elott.html
http://bopkft.blogspot.com/2009/12/valasztas-utan.html


Még egyszer gratulálnánk önnek ezúton is és szeretnénk felhívni a figyelmét egy nagy veszélyre ami a kerületét fenyegeti.
Bátor tett volt az önök részéről,hogy kiváltak a Centrum parkolási társaságból és saját önkormányzati tulajdonba vették a fizető parkolás üzemeltetését.
A fizető parkolásukat és a kerület jó hírére nagy veszély leselkedik.
Nézze végig a fent található videó gyűjteményt ami a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. történetét öleli fel nagyvonalakban az elmúlt másfél évben.
Hasonló sors várhat a VIII.kerületi parkolási társaságra és a VIII.kerületre is mert a videó felvételeken emlegetett T.úr aki a korrupciós pénzeket gyűjti össze és a korrupciós parkolóőri csapatot irányította 2010.Január.1-étől nem dolgozik a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél hanem felvették az önök kerülete által üzemeletetett parkolási céghez területi ellenőrök vezetőjének.
Ő nem más mint Takács Sándor….
Vagyonosodási vizsgálatot folytat ellen az APEH és a BRFK gazdaságvédelmi osztály által indított vesztegetési ügy miatti nyomozásban is kulcsszerepet tölt be.
Ezért figyelmeztetnénk önt ez az ember nagy veszélyt jelent a kerületére nézve polgármester úr.

Akkora balhé és botrány várható amihez képest a Csécsei ügy csak egy kis miska volt.
Ha el akarja kerülni a Tv társaságok és az újságírók hadát a rendőrségi vizsgálatokat a Tv kamerák előtti letartóztatásokat a házkutatásokat,és nem elsősorban a kerületének a lejáratását egy parkolási korrupciós balhéval akkor mihamarabb járjon el ez ügyben…..

Ne hagyja polgármester úr,hogy csendben a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél működő parkolási maffia áttelepüljön az önök kerületébe,hogy ott tiszta lappal újra rendezze sorait és a kerület tisztességes polgárait megkárosítsa az általuk folytatott parkolási korrupcióval.