2010. június 25., péntek

Rusznák figyelj!!!!!Ez vonatkozik rád is!!!!!



Rusznákot az Mszp,tette ide párt alapon,haveri alapon.
A munkáját meg jó indulattal is mondva rosszul,reálisan szarul végzi mert ő csak egy bunkó pincér honnan is értene a parkoláshoz.
Tehát ezek szerint Rusznák hamarosan repülni fog!!!!!!!
Ja és a pribékjei is!!!!!!

Takács nagyon téved amikor azt hiszi ő már megúszta.



Takács Sándor nagyot téved amikor nyugodtan hátradől és azt hiszi ő már mindent megúszott azzal,hogy év elején elhagyta a céget.
Az egész jelenleg is üzemelő parkolási maffia hálózatot ő építette fel,annak üzemeltetését András és a Román csak átvette. Az egész hálózat értelmi szerzője,és kivitelezője Takács Sándor volt.
Illetve Cuccosékat ő zsarolta a még több korrupciós pénz begyűjtéséért mielőtt letartóztatták volna őket.
A képlet egyszerű Takács felépít egy parkolási maffiát,szervezetten utána a tagokat zsarolni kezdi mérhetetlen pénzéhsége miatt. Miután két vezére megbukik ő egyszerűen szép csendben lelép és azt hiszi így minden el van intézve,mindent megúszott. De nem így lesz!!!!
Attól,hogy a cégtől elment ő elkövette a bűnszervezet létrehozása és annak irányítása,zsarolás stb… egyéb súlyos bűncselekményeket.
De ő most úgy gondolja mindent megúszott……..
Csak elfelejti a tanúkat,akik mindent pontosan ha kell bíróság előtt is tudnak tanúsítani ha oda kerül a sor!!!!!!
Púpos ezt nem fogod megúszni.!!!!!!

Egy óra amiben a teljes mai magyar igazság benne van.

Dynamó Rapid hozzászólása.



Miután a Prohászka megnyerte a munkaügyi perét a következő színjáték zajlódott le a cégnél.
Rusznák Imre közölte a cég dolgozói közül egy párral úgy,hogy persze azért mások is jól hallják: Őt nem érdekli semmiféle ítélet ő se Dukának se Prohászkának se A.Robinak nem fog semmiféle pénzt kifizetni,soha.
Tehát Rusznákot semmiféle ítélet nem érdekli amíg a ő a Böp Kft igazgatója addig egy petákot sem fog senkinek sem kifizetni.
Magyarán mondva Rusznák közölte leszar minden bírósági ítéletet ő egy forintot nem fog senkinek sem kifizetni a volt dolgozóknak,akik munkaügyi pert nyertek a cég ellen.
Nem tudom ezt,hogy gondolja majd egy jogerős bírósági ítélet az őt is köti,bár láttunk már csodákat ennél a cégnél korábban is.

Csak a pár epizód szereplő változott.



Nem változott semmi ami a cégnél a parkolóőri korrupciót illeti.
Takács Sándor annak idején szépen felépítette ezt a hálózatot ami az ő kiszállása után is szépen üzemel tovább.
Amikor Cuccosékat letartóztatták kapott egy pofont a parkolási maffia,de azóta már réges-régen talpra állt.
Takács kiszállt a helyére András lépett ennyi változott….Illetve a parkolóőrök cserélődtek ki nagy számban.
A csókosok nem maradtak illetve olyan csókosok akik kiszálltak,azok nagy része visszajött ilyen parkolási díjak és pótdíjak mellett nem volt más választásuk.
Szépen üzemel a hálózat,Román,András,Laczkó jól él belőle a mai napig is.
Egyszer minden véget ér……Csak az nem mindegy,hogyan csak egy egyszerű elbocsátással,vagy börtönnel….Ez már a közeli jövő zenéje lesz.

András Laczkó helyére készül.



Weblapunk értesülései szerint a Böp Kft-nél nyílt titokként kezelik,hogy Laczkó helyére hamarosan Eisenschreiber András kerül.
Mert ő Rusznák feltétel nélküli engedelmességű pribékje….
Szép lenne Laczkó intézi a rendőrségi ügyeket a cégnek,hogy ne legyen balhé a zsaruk ne foglakozzanak a korrupciós ügyekkel,és cserébe ez lenne Rusznák ajándéka Laczkónak,hogy kirúgja őt.
De tudod Laczkó a híres mondásodat idéznénk:”Ha menni kell,akkor menni kell.”
Hamarosan majd neked kell menni,ezt ne felejtsd el.

Takarodj a Virágok közé Laczkó.




Laczkó János azzal kérkedett a Böp Kft-nél a kollégái előtt,hogy ő mán utál a Böp Kft-nél dolgozni. Virág termesztést csinált az előtt is és nagyon jól ment neki….
Ezt a kijelentését tavaly tette….
De akkor még mi a faszt keres ez a bunkó paraszt Laczkó a Böp-nél????
Nagyon egyszerű csak felvágott a vidéki paraszt semmi több hazudott,mint ő azt tenni szokta bunkó paraszt egykori fakabát létére.
Laczkó menj inkább haza a trágyadombodra Dabasra és maradj is ott bunkó vidéki gumicsizmás,paraszt vagy….Semmi több.

Rusznák is pont ilyen:



Rusznák is egy kommunista zsarnokként lopja el a közvagyont,állami tulajdont.

Így fog elesni a Visegrádi utca is...Rusznák utolsó Bástyája.

A fanatikus kommunista Rusznákisták,életük árán is próbálják védelmezni az állásukat a Böp Kft-nél a Visegrádi utcában. Mint a videón is látható.

Újabb Szoci korrupció.

Félmillióért lehetett megvásárolni a szocialista polgármester vejét?
Megerősítette a Fővárosi Főügyészség, hogy előzetes letartóztatásba helyeztek egy XV. kerületi rendőrt. A férfit és társait korrupciós bűncselekménnyel, vesztegetéssel és hivatali hatalommal való visszaéléssel gyanúsítják. A rendőr egyébként Hajdu László szocialista polgármester veje.
Az ügyészség információi szerint S. Tibor és társai fejenként fél-fél millió forintot vettek át a XV. Kerületi Rendőrkapitányságon az egyik folyamatban lévő bűnügy gyanúsított élettársától. Azt ígérték, hogy cserébe elintézik a gyanúsított szabad lábra kerülését. Később a törzszászlós újabb félmillió forintért döntött a nyomozás megszűntéséről is.

A rendőr egyébként a kerületi szocialista polgármester veje. Hajdu László azt mondta: épp külföldön tartózkodott, amikor rokonát - múlt hét közepén - őrizetbe vették, az intézkedésen ő maga is meglepődött. A rendőrök előzetes letartóztatásáról múlt héten döntött a Budai Központi Kerületi Bíróság.

hírTV


Balajti Politikai célokra használták a titkosszolgálatokat.

A Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója szerint Laborc Sándor regnálása alatt a titkosszolgálatokat politikai célokra használták. Balajti László erről a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén beszélt.

Zárt ajtók mögött tárgyalt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a titkosszolgálatok 2009-es tevékenységéről, a testület a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és az Információs Hivatal vezetői mellett Laborc Sándor utódját, az Alkotmányvédelmi Hivatallá átnevezett intézmény főigazgatóját is meghallgatta. Balajti László, a moszkvai kereskedelmi kirendeltség áron aluli értékesítését feltáró altábornagy hiába irányította a hírTV-t kérdéseivel a testület szocialista elnökéhez. Vadai Ágnes államtitokra hivatkozva nem adott felvilágosítást a titkosszolgálatok működéséről. Az MSZP-s politikus emellett azt javasolta a többi képviselőnek, hogy tartsák be a minősített adat védelméről szóló törvényt.

Balajti elismerte

Laborc utódja az ülésen elismerte, hogy tavaly őszi kinevezéséig a Nemzetbiztonsági Hivatal közvetlen politikai befolyás alatt állt. Erről azonban már a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke számolt be.

Demeter Ervin példaként említette az MDF egyik tanácsadó cégének, a Political Capitalnek nyújtott 200 millió forintos NBH-s megbízását. Emellett kiemelte a szolgálatok cigánygyilkosságok során elkövetett mulasztásait is, de felhívta rá a figyelmet, hogy még számos ügyet tartalmazott a beszámoló.

Sorozatos botrányok

A sorozatos botrányok miatt az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója már - a fegyelmi eljárás után - eltávolította a felelős vezetőket, információink szerint azonban vannak még függőben lévő belső vizsgálatok. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a meghallgatás után közölte: bár a romagyilkosságok után sikerült javítani a rendőrség és a szolgálatok közötti kommunikáción, az átszervezés a hasonló problémák elkerülését szolgálja.

– Megállapításom szerint, helyes döntés volt, hogy a korábbi Nemzetbiztonsági Hivatalt és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot az új kormány a belügyminiszter irányítása alá vonta – mondta el Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára.

A nemzetbiztonsági bizottság tudomásul vette a főigazgató beszámolóját - a szocialista kormányok alatt történt hivatali mulasztásokat azonban egy külön albizottság fogja vizsgálni.

hírTV


Zsaroló rendőrök.

Letartóztattak 3 budapesti rendőrt, akik több részletben 2 és fél millió forintot csaltak ki egy családtól, egyikük a XV. kerületi szocialista polgármester veje. Azt ígérték, a pénzért cserébe elintézik, hogy kiengedjék az előzetes letartóztatásből egyik családtagjukat, aztán megszüntetik ellene az eljárást. Így is történt, de nem a rendőrök nyomására, hanem az ügyészek egyébként is kiengedték volna. Vagyis a rendőrök csak becsapták a családot.

Korrupt rendőröket lepleztek le.

Pénzért, mielőbbi szabadulást ígértek.

Kereken egymillió forintot kért egy bűnügy előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottjától két XV. kerületi rendőr. Az egymilliót ráadásul úgy kérték, hogy tudták: az ügyészség nem is kezdeményezi az érintett előzetesének meghosszabbítását. Később ugyanennyit kértek, hogy elintézzék a nyomozás megszüntetését.

A harmadik rendőr gyanúsított ugyanebben az ügyben egy másik érintettet keresett fel hasonló célokkal. Őt viszont azzal is gyanúsítják, hogy jogosulatlanul kért le és adott ki adatokat emberekről és kocsikról. Őrizetbe vették őket, és a bíróság már elrendelte előzetes letartóztatásukat is. Egyikük egyébként a kerületi polgármester veje.

A három rendőr ügyében "hivatalos személy által, fontosabb ügyben kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények" miatt nyomoz a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

A nyomozás adatai szerint 2009 szeptemberében a XV. kerületi Rendőrkapitányság egyik hadnagya és egy törzszászlós egy bűnügy gyanúsítottjának élettársát kereste fel azzal: egymillió forintért elintézik, hogy a férfi kikerüljön az előzetes letartóztatásból. Mindezt úgy tették, hogy biztosan tudták: az ügyészség nem fogja indítványozni az előzetes meghosszabbítását. A férfi ki is szabadult, a rendőrök pedig megkapták az egymillió forintot.

Egy hónap múlva, októberben felkeresték a korábban szabadult férfit, hogy fejenként 500-500 ezer forintért elintézik a nyomozás megszüntetését is. Ez is megtörtént és ezt a pénzt is megkapták.

A harmadik rendőr, egy őrnagy ugyanennek az ügynek egy másik érintettjét kereste meg és ő is felajánlotta, hogy elintézi az ügyet. Ugyanannak a férfinak a szabadítását ígérte meg, akiért már társai is közbenjártak.

Az őrnagyot ezen kívül azzal is gyanúsítják, hogy 2009 júniusától 2009 októberéig többször jogosulatlanul kért le adatokat a személyi és a járműnyilvántartásból. Az adatokat illetékteleneknek továbbította.

Forrás: Független Hírügynökség

http://www.rtlhirek.hu/cikk/324599

Megállapítható,hogy a mai rendőrségnél is dolgoznak olyan korrupt faszopók,mint annak idején Laczkó volt…….
Laczkó most a Böpnél korruptkodik de ennek ellenére csak egy bunkó,vidéki faszopó,paraszt.

A nyarat is rács mögött tölthetik Hagyó emberei

Kezdeményezte Horváth Éva és Lelovics Ottó előzetes letartóztatásának meghosszabbítását a Központi Nyomozó Főügyészség – értesült a HavariaPress.

A szintén rács mögött lévő Hagyó Miklós szóvivője és kommunikációs tanácsadója szeptember végéig rács mögött maradhat, ha a bíróság elfogadva a főügyészség indítványát, három-három hónappal meghosszabbítja a két gyanúsított letartóztatását.

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint mind Horváth Éva, mind Lelovics Ottó esetében fennáll a szökés vagy elrejtőzés, illetve az eljárás megnehezítésének veszélye. A bíróságnak június 26-ig kell döntenie az előzetes meghosszabbításáról.

A BKV-t felügyelő volt szocialista főpolgármester-helyettest, Hagyó Miklóst és két munkatársát, Horváth Évát és Lelovics Ottót bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják több BKV-szerződéssel összefüggésben.

Az őrizetbe vétel után a főügyészség Horváth Éva és Lelovics esetében is kezdeményezte az előzetes letartóztatást, de a bíróság csak Hagyó Miklóst hagyta előzetesben, Horváth Éva és Lelovics házi őrizetbe került. A főügyészség azonban fellebbezett. A bíróság a két gyanúsított esetében egy hónappal ezelőtt rendelte el újra az előzetes letartóztatást.

Újabb szocialista polgármestert hallgat ki a rendőrség.

Kommunizmus Magyarországon.











Mesterházy neje.

Szanyi megint.

Szanyi: Ugyanaz a „mutyibrigád” dönt az MSZP-ben, mint korábban.

Szanyi Tibor MSZP-s képviselő szerint erősen kérdéses, hogy képes-e új politikai irányba mozdulni a párt, amikor a fővárosban és a megyei pártszervezetekben is gyakorlatilag a régi vezetőket választották újra a tisztújításkor – írja a Magyar Nemzet.

A politikus a lapnak elmondta: azért nem indult a budapesti szervezetben tisztségért, mert ugyanaz a „mutyibrigád” dönt, mint korábban.

Feszített víztükör.

2010. június 18., péntek

Dynamó.



Hello!


Ki akarnak engem is és a többi régit is nyírni románék.
Potenciálisan veszélyesek vagyunk…
Román és András célja,hogy új emberekkel új paradicsomot kiépíteni a régiek ebbe nem férnek bele.
Az új területeken sorban jönnek be a csókosok. Ezek az újak mindenkit behoznak illetve korábban kiszállt csókosokat visszahoznak,az biztos,hogy nem félnek senkitől és semmitől sem..
Mondjuk a IX.kerület új része egy gusztustalan hely tele régi lepukkant házakkal rengeteg romával.
Rusznák hazajött Franciaországból neki van rá pénze üdülni de az üdülési csekkjeinket csak szabadság után osztotta ki.
Állítólag András fog Laczkó helyére kerülni mert ő Rusznák embere,ki tudja majd meglátjuk.
A helyzet rossz nagy a korrupció főleg az újak körében,érdekes ez már a zsarukat nem érdekli..
Ugyan az folyik mint Sanciék letartóztatása előtt csak most mások a szereplők a csókosok a régiek az ellenőrök újak.

Miért ilyen primitív Rusznák????



Nos teljesen egyszerű a képlet.
Rusznák Imre egyszerű proli családból származik a 50-es évekbe ez volt az idilli nem kellett tudni késsel villával enni csak megrögzött kommunistának lenni.
A kicsi Imre elvégzett egy pincér iskolát és ennyi.
Elkezdett besúgó lenni jelentgette a kollégáit jelentéseket írogatott a feletteseiről így kezdte a karrierjét. Közben az általános dolgokra persze senki nem tanította meg.
Párt alapon a csúcsra jutott jó barátok segítségével és ennyi.
Az egyszerű pincér gyereknek úgy elszállt az agya,hogy felsőbb rendű lénynek érzi magát a többi embernél. Valahol pszihésen is bosszú élhet benne annak idején az elvtársai őt csicskáztatták,most ő csicskáztat mindenkit.
Viszont tartja a lefele taposok felfelé nyalok szocialista íratlan törvényt.
Kíváncsiak lennénk Tóthal,Bórszékivel stb a többi Mszp góréjával is olyan erőszakos és bunkón viselkedik-e mint a beosztottaival. Aligha ott behúzza fülét farkát és csak nyal amikor visszatér a kicsi birodalmába a Böp Kft-hez ott meg oroszlán lesz belőle és mindenkit letapos,lebasz…..
Egy egyszerű kissebségi érzéses bunkó pincér nem több Rusznák Imre aki azt élvezi,hogy hatalma van mások felett és ezzel maximálisan vissza él perverzen. Alapvető intelligenciájában vannak nagy hiányosságok….
Ami a legfőbb hibája,hogy mélységesen lenéz mindenkit……
De nyugalom ez lesz veszte neki hamarosan.
Nincs már sok Rusznáknak hátra csak ő kis hal a Fidesz halál listáján,de előbb-utóbb rá is sor fog kerülne,persze a pribékjeivel együtt.

Az ember aki ismeri a jövőjét

Eisenschreiber András ellenőrzési csoportvezető helyettes valószínűleg előre láthatja a saját sorsát az Iwiwes képei alapján…..
Feje a kalodában,stb…
Bár a Böptől való repülése után is ilyen boldog lesz mint az Iwiwes repüléses képe alapján….
Feltételezhetőleg nem……
Tisztelt Eisenschreiber András már nem kell sokat várnod a Böptől való repülésedig…..
A munkád szart ér nagy korrupció van a cégnél továbbra is és ennek már ellenőrzési csoportvezetőként neked is nagy felelősséged van.
Bár Sanciék letartóztatásánál tavaly is területi ellenőr voltál!!!!!!
Már az is a te sarad volt részben….
Te csak egy kis Rusznák pribék vagy semmi több és Rusznákkal együtt a te fejed is porba fog hullani hamarosan.



A boldog Mszp börtön frakció.






Valószínűleg az alábbi dolgok miatt ilyen mosolygósak a fent látható börtön szocialisták.
Ahol a választásuk után növelte hatalmát,és képviselői számát sikeresen az Mszp az a börtön.
A börtönben abszolút Mszp-s többség uralom van és a börtön Mszp-sek száma csak nőni fog az biztos.
Reméljük Rusznák Imre is csatlakozik hamarosan a börtön szocialisták népes táborához.

Wieszt János előzetesbe kerülhet.





Vesztegetéssel gyanúsítják.

Bilincsben vitték az ügyészségre Wieszt Jánost. Ő az a XI. kerületi politikus, akiről egy hónapja videofelvétel jelent meg, amin állítólag kenőpénzt fogad el. A politikus egy kérdésre sem válaszolt, az ügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Rendőrautó hozta, megbilincselt kezét kabátjával takarta el. Wieszt János nem beszélt. Ő az a XI. kerületi politikus, aki egy rejtett kamerás felvételen állítólag csúszópénzt - 2,2 millió forintot - fogadott el egy vállalkozótól azért, hogy az megvehessen egy XI. kerületi önkormányzati ingatlant.

„Az a videó, amit sokan félre magyaráztak az bizonyított módon egy kölcsönnel kapcsolatos és ilyen értelemben nem bizonyít semmit” – mondta Wieszt János.

Két hete is arra hivatkozott a politikus, hogy azt a pénzt csak kölcsön kapta, mert építkezett. Az ügyészséget nem győzte meg. Ingatlanjaiban kedden házkutatást tartottak.

Kiderült, hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják. A politikust rabszállító vitte el a kihallgatásról. Az ügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását

„Ez a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyú. Ezért megalapozottan feltételezhető, ha szabadon maradna, akkor elszökne” - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Az RTL Híradó információi szerint az ügyészség nem egy, hanem két vesztegetési üggyel gyanúsítja a politikust. 72 órán belül döntenek előzetes letartóztatásáról.




http://www.rtlhirek.hu/cikk/323829

Lemondatnák Wieszt

Lemondatnák Wieszt-et.

A szocialista képviselő előzetes letartóztatásba került.

Rendkívüli közgyűlést kezdeményez a Fidesz, ha az előzetes letartóztatásba került volt szocialista képviselőt, Wieszt Jánost nem mondatják le önkormányzati tisztségeiről.

Kupper András, a Fidesz újbudai frakcióvezetője ezt azután közölte, hogy a vesztegetéssel gyanúsított szocialista politikust előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A Fidesz szerint nem szabad hagyni, hogy megismétlődjön Hunvald György hetedik kerületi szocialista polgármester ügye, aki hónapokig kapta a fizetését azután is, hogy előzetesbe került.

Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakcióvezetője is mandátumáról való lemondásra szólította fel Wieszt Jánost, aki már nem tagja a szocialista frakciónak.



http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=327140


Titkos hangfelvétel Gyurcsány szidalmazza az MSZP-t

Keményen leteremtette párttársait Gyurcsány Ferenc az MSZP vasárnapi kongresszusán a hírTV-hez eljuttatott titkos hangfelvétel szerint.

A volt miniszterelnök szerint a választási vereség után a pártnak nincs koncepciója, a felmerülő kérdésekre hiányoznak a válaszok, a frakció pedig nem mer konfrontálódni.

„Amit most csinálunk ebből nem a pártszakadás fog következni, ebből az erózió fog keletkezni” - fejtette ki a kongresszuson.

Gyurcsány Ferenc úgy véli: a Trianon-emléknap kapcsán a módosító indítványok benyújtása helyett el kellett volna utasítani a törvényjavaslatot a parlamentben. A kettős állampolgárság megszavazásáról is hasonlóan nyilatkozott, szerinte az nem fér bele a szocialisták értékrendjébe.

A volt pártelnök-miniszterelnök felszólította a kongresszusi küldötteket arra is, hogy még helyi szinten se álljanak szóba a Fidesz képviselőivel. „Aki a háttérben kokettál a Fidesszel, az nem tud szembe menni a Fidesszel” - fogalmazott.

Gyurcsánynak arra is van terve, hogyan fúrhatják meg a Fidesz új alkotmányát: úgy véli, az ügyet népszavazással ki kell vinni az utcára.

A volt pártvezér azt is elmondta: minden választási kampányban előkerülnek korrupciós ügyek, csak szerinte a szocialisták rendetlenebbek a többi pártnál, ezért ők ebbe bele is buktak.



Negyedére csökkenhet az állami cégek vezetőinek fizetése.

Harmadára, sőt a negyedére csökkenhet néhány állami cégvezető fizetése, ha bevezeti a kormány a 2 milliós bruttó fizetési plafont. A Nemzeti Bank elnökének, Simor Andrásnak az alapbére például jelenleg 8 millió 340 ezer forint, de a 4-es metró projektvezetője is 8 milliónál többet keres havonta. Fellegi Tamás miniszter szerint az intézkedésnek szimbolikus jelentősége is van.

A dandártábornok úr nem elérhető

Folytatódik a csillaghullás a Magyar Honvédségnél. A héten egy dandártábornokot már gyanúsítottként hallgatott meg a katonai ügyészség, ő valószínűleg a Honvédelmi Minisztérium (HM) személyzeti főosztályvezetőjeként dolgozott eddig. Leváltották a HM szentendrei kiképzőbázisának vezetőjét is. A nyomozóhatóság egyelőre nem árul el semmit arról, hogy ezek az ügyek milyen kapcsolatban vannak a HM háttércégeinél leleplezett eddigi vesztegetésekkel.

Tovább tart a Magyar Honvédségnél a szocialista kormányzás ideje alatt kialakult korrupciós hálózat felszámolása. Hende Csaba honvédelmi miniszter legutóbb kedden mentett fel egy tábornokot, aki vesztegetés gyanújába keveredett. A szaktárca nevet nem említett, de a közlemény szerint a katonai ügyészségre gyanúsítottként berendelt magas rangú katonai vezető a számonkérés során beismerő vallomást tett.

A Honvédelmi Minisztérium személyzeti főosztályán csütörtökön már hiába kereste a hírTV Katona Károlyt, a dandártábornokot azonnali hatállyal mentették fel. Munkatársait egyelőre nem tájékoztatták a döntés hátteréről. A Magyar Honvédség Szentendrei Kiképző Központjának dandártábornoka szintén nem elérhető, az ő fotóját már törölték a minisztérium honlapjáról is.

A központi kiképző bázis a vezérkari főnök közvetlen szolgálati alárendeltségébe tartozott. Csakhogy Tömböl László felmentését már június elején kezdeményezte a köztársasági elnöknél a honvédelmi miniszter.

Az elmúlt öt hónap alatt a katonai ügyészség szinte sorozatban gyanúsította meg a Honvédelmi Minisztérium háttércégeinek vezetőit, a többi közt például a HM Térképészeti Kht.-nál, a HM EI Zrt.-nél és a HM Rekreációs Kht.-nál is találtak bűncselekményre utaló nyomokat. A gyanú szerint az állami megrendelésekért cserébe az alvállalkozók milliós kenőpénzeket osztottak vissza a tábornokoknak. Azt, hogy a letartóztatáshullámnak látja-e már a végét, Hende Csabától nem tudtuk megkérdezni, mert az új kormány honvédelmi minisztere a hétvégéig Afganisztánban tartózkodik.


Szanyi Tibor levele a Pártvezetésnek.


Kedves Pártfőnökség és többiek, akik az elmúlt 4+4+4 évben vezettétek a szocialista pártot! Valószínűleg tudjátok, még ha nehéz is feldolgozni, hogy csúfosan megvert minket a nép. Kiebrudaltak minket nem csak a kormányzás közeléből, hanem még egyharmadnyi ellenzékiséget sem adtak nekünk. Ami eddig sem nagyon ment, annak most vége!
Nem szándékozom teljességgel kielemezni ennek a tragédiának minden elemét, csupán karcolatát adom annak, ami történt. Nem most szólok először, megannyi sajtólenyomata van annak, amikor jeleztem az általam bajnak vélt dolgokat (egészségügyi törvény, új tulajdonosi program, vagyonadó, magánnyugdíj pénztárak, stb.). A baloldali gondolkodás egyik legfontosabb nemzetközi műhelye, a Policy Network egyik vezetőjeként is próbálkoztam Nektek tükröt tartani, hogy máshol miként alakulnak a progresszív politikák, nem sok sikerrel. A szemetekben - más, hasonló gondolkodású baloldalival együtt - én voltam a pártegység megbontója, a bátor kormányzás akadálya, a nemkívánatos "kibeszélő". Kaptam is a fejemre eleget, a kreált "választópolgári" levelektől kezdve a fizetett zsurnaliszták és véleményformálók hadrendbe állításán át az örökös leszavazásokig mindent. No, de nem a személyes fájdalmaimról, hanem a fontosabb történésekről kívánok értekezni.
1998-ban Horn Gyula visszavonult, s jöttetek Ti. Házon belül nem adódott senki, aki képes lett volna nemzetben gondolkodni, így jöhetett Medgyessy Péter. Ő volt az, aki komolyan vette a feladatát. Mikor azonban már konszolidálódott a párton belüli helyzet, s beléptünk az EU-ba, akkor útilaput kapott a miniszterelnök, s behódoltatok Gyurcsány Ferencnek, aki írt, mondott, ígért és vizionált az égen-földön mindent, meg mindennek az ellenkezőjét. Eufória volt a köbön, s az istenadta nép pedig Nektek is elhitte mindazt, amit most Orbán Viktornak, hogy t.i. minden jobb lesz.
2006-ban viszont jött a kijózanodás. Elfogyott a pénz, s Őszödön megtapasztalhattuk, hogy a régi módon nincs tovább. Ám ott nem igazságbeszéd volt, hanem egy durva monológ arról, hogy el... . Spirálban zuhant a hitelességünk, így aztán minden nap ki kellett találni valamit, többnyire olyat, ami nagyon tetszett az azóta elpárolgott liberális barátoknak, csak hogy a kormányzóképesség megmaradjon.
Ezenközben az ellenzék mindent tagadott, ütött-vágott minket, meg főleg az országot. A Fidesz szinte a semmiből kiépített egy sajtó- és médiabirodalmat, amellyel olyan "népnevelésbe" kezdett, amit korábban talán csak a kommunista diktatúra idején láthattunk. Hogy miből? Ez elsikkadt, mert jószerivel csak arra koncentráltatok, hogy a pár ezer fős balliberális értelmiség Mellettetek legyen, illetve hogy bizonyos kommunikációs lakájok jókat mondjanak Rólatok. Ha másért nem, hát pénzért. Néha irkálgattatok csiklandós cikkeket egymásról is, és hogy a cirkusz kellő nyilvánosságot kapjon, tulajdonképpen on-line tudósításban szivárogtattatok ki mindent a különböző testületi ülésekről, amelyeken az intrikákon túl kevés lényegi döntés született.
Az őszödi beismerések még csak szivárogtak, amikor az EU felé viszont mondani kellett valamit az itthoni duhajkodások következményeiről. Elegánsan konvergencia-program néven jelent meg az a neoliberális terápia, amivel így-úgy orvosolni lehetett a bajaink egy részét. Ez legalább érthető volt a hasonszőrű nemzetközi pénzvilágnak, jóllehet idehaza felhorkant a nép. Mindegy, becsukott szemmel szétrobbantottátok a gazdasági kórságokat, amit aztán megtetézett az őszödi "mondanivaló" atombombája. Így 2006 októberében besárgult az önkormányzati térkép, egyedül a behemót Budapest állt meg a borotvaélen. Ekkor veszítettük el a legfontosabb közkapcsolati hálózatunkat, tehát megbuktunk a hatalom és az emberek legközvetlenebb csatlakozási pontjain, azaz a helyi politikák szintjén. Annyi muníciónk maradt a végeken, hogy hirdethettük a fejlesztések igéit, amely láthatóan nem sok vigasz ahhoz képest, hogy elzáródtak a választópolgárok konkrét gondjaihoz való csatornáink. Innen nézvést már csak ki kellett várni, amíg a homokóránk lepereg, s botladozásainknak a 2010-es választások vetettek véget.
A végünket jól jelezték az egzaktnak mondható "közvélemény-kutatások", úgy, mint a reformnak mondott politikai pilléreinknek egy, az ellenzék által sunyi módon kierőszakolt népszavazással történő szétzúzása, és az Európai Parlamenti választások. 15, illetve 17%. Ennyi jutott nekünk. Időszaki mutatóként párosult ezekhez néhány helyi választás, hasonló eredményekkel. Habtengerként csapódott erre a tortára a világgazdasági válság cunamija, ami elsöpörte a forintot, a költségvetést és a miniszterelnököt. A belső tehetetlenségben ismét kívülről hoztatok hadvezért Bajnai Gordon személyében. Ő tette a dolgát. A most áprilisban kapott 19 százalékunkat látva akár emelkedést is megállapíthatunk - a szakértői kormánynak köszönhetően.
Tanulságként álljon itt az a megfigyelés, hogy a szegfűs zászló alatt szinte csak azok értek el sikereket, akik nem, vagy csak mérsékelten voltak megfertőzve a betegségeinkkel. A válságkezelő kormány nem éppen szépségdíjas, sőt, néha kifejezetten fájdalmas, de legalább koherens intézkedések sorával hajtotta a mentőcsónakot. Mutatóba azért néhányan beültetek a kormányba, igaz, a lényegi lapok osztásakor kihagytak Benneteket. Ám azt is mondtátok, hogy majd a választási kampány kezdetekor kiszálltok a székeitekből és luxusautóitokból, de valamiért ezt sem tettétek. (Ellenpéldaként említem, hogy európai biztosunk szinte még le sem szerelt brüsszeli hivatalában, már idehaza járta az országot.)
Úgy viselkedtetek, mint a tipikusnak mondható álkapitalista magyar káefté-tulajdonosok, akik valamilyen, közelebbről meg nem nevezett tőke bázisán csupán be vannak jegyezve, de fogalmuk sincs a vállalat működtetéséről, ezért aztán profi menedzsereket szerződtetnek, s a csurranó-cseppenő, vagy szerencsésebb esetben ömlő bevételeket rendre eltapsolják a legkülönbözőbb áfás számlák, avagy feketepénztárak leple alatt. Most sem az új politikai kereteink kidolgozásán, az alternatívaállításon, hanem főként a parlamenti tisztségek felosztásán fáradoztatok.
Ennek az országnak hatalmas szerencséje, hogy Bajnai Gordon Medgyessy Péterhez hasonlóan komolyan vette a dolgát. Ám ne alakoskodjatok, az ő felelősségtudata nem a Tiétek (lásd: távfűtés)! Azért sem, mert ezenközben jól tűrtétek, hogy a budapesti "leányvállalat" az összes lehetséges svihákságot elkövesse. Sőt, ma sincs másként. Budapesten gyakorlatilag változatlanul folyik a hatalmi osztozkodás, nárcisztikus önreklámozással megtetézve. Azt is eltűritek, hogy a profik által kidolgozott alapokon a populizmus virágozzék, mert momentán a pozícióitok átmentésén fáradoztok. Ti, akiket szinte semmilyen elvi körülmény, hanem jobbára csak a közös mutyi élményanyaga tart össze. Ez az a rés, amelyen keresztül betolakodhatott a sorainkba a korrupció is.
Hányszor, de hányszor elmondták nekünk a legkülönbözőbb lakossági összejöveteleken, hogy ezt nem tehetitek az emberekkel, nem büntethetitek a leginkább baloldali elkötelezetteket a demagóg Fidesz kétharmados hatalmával. Nézzétek mit csináltatok: a szavazópolgárok kétharmada megjelent az urnáknál, felük a Fideszre szavazott, s ezzel előállította azt az eredményt, hogy a felnőtt magyar állampolgárok egyharmada képes lett odaadni az eddigi ellenzéknek a teljhatalmat jelentő parlamenti bő kétharmadot. Ne legyen kétségetek! Élni fog vele.
Ne tekintsük gyenge kezdésnek, ahogy az új kormánytöbbség kicselezett minket, és bekövetkezhetett az eddigi legnagyobb szégyen: az MSZP vezetése bizottsági elnöki pozíciókon alkudozott a Jobbikkal, amely utóbbi most kis híján zsebre vágta a nemzetbiztonságot és az ifjúságot is felölelő szociális, családügyi parlamenti kompetenciákat. MSZP-Jobbik "megállapodás", szívélyes kézfogásokkal, cinikusan mosolygó Fidesszel a háttérben! Iszonyatos szégyen. Számomra ez az eddigi politikáink végét jelenti, azon túl, hogy az ilyesmi Európában vállalhatatlan. Legyen is az!
Ha lesz a Fideszben elég méltányosság, akkor nem fogja sóval behinteni a baloldal mezejét. Ha... . Hiszen előbb-utóbb neki is szüksége lesz ellenzékre. Már csak az európai követelmények okán is. Ám messze nem biztos, hogy meg tudjuk ragadni ezt a szerepet. Itt lebeg a szemem előtt az is, hogy volt minisztereink majd miként interpellálnak a parlamentben? Felállnak, s tán még a mondókájuk végére sem érnek, amikor majd jön a parlamenti bekiabálás, hogy volt 8 évetek, ülj le, maradj csendben, húzzál innen, stb. Hát egyebek között ezért zúgja a szél, hogy szép lassan és egyenként, vagy csoportosan vissza kellene vonulnotok. Bőven van utánpótlás, ezen nem kell aggódni.
Az őrségváltás azonban a szocialista párt szintjén is közeledik. Ti most a mielőbbi tisztújító kongresszust sürgetitek, hátha az eddigi összetételű küldött-seregek még néhányatokat megtartják az immár nem sokat érő "hatalmi" magaslatokon. Talán... . Hány és hány kongresszuson vagyunk túl, ahol nem volt érdemi, tartalmi vita, ahol csak Ti, illetve az Általatok felkért szónokok nyilvánulhattak meg, majd ezen dallamok nyomán minduntalan elmondhattátok, hogy bizony Titeket, a Ti politikátokat akarja a párttagság. Mert ? mondtátok - nincs más út. Mert egység kell. Mert most nincs itt az ideje a megosztó vitáknak. Nos, a Fidesz be tudta bizonyítani immár nekünk is, hogy "itt az idő".
Innentől kezdve azonban már nem csak Hozzátok, hanem pártunk jelenlegi és jövőbeni tagságához fordulok.
Igen, a kudarc elhozta nekünk az esélyt is. A Magyar Szocialista Párt esélye most az, hogy (1) demokratikussá, (2) baloldalivá és (3) hitelessé váljon. Olyan tulajdonságokra tegyen szert, amelyeknek Ti híján vagytok.
Akkor leszünk demokratikusak, ha a pártközösségeink közvetlen döntési jogokat kapnak a különböző szintű pártszavazások révén. Csak példaként mondom, hogy sokatok már most simán megbukna, ha területi (pl. budapesti), vagy országos pártszavazáson akarnátok tisztázni a status quot. Ezért aztán úgy irtóztok a megújuláshoz szükséges tagrevíziótól, mint ördög a tömjénfüsttől. Pedig egyszerű lenne minden tagunkat megnyilatkoztatni, vajon fenntartja-e tagsági viszonyát?
De ugyanígy alkalmas eszköz lehet a demokratikus megújulásra a belső pályázati rendszer megteremtése. Ezen sorok írásakor is ötpercenként cseng a telefonom, s a hívók azon fáradoznak, hogy jelölném-e őket a különböző posztokra? Meg, hogy mit kérek cserébe? Na, ebből van elegem, elegünk. Az lenne a tisztességes, ha senki nem jelölne senkit, hanem mindenki szépen pályázna, s egy felkent bizottság pedig értékelne, sorolna, s az illetékes testületek meg döntenének, majd a tagság szentesítene.
A baloldaliság esetében még könnyebb a helyzetünk. Mindössze annyi kell ehhez, hogy kimondjuk: a Magyar Szocialista Párt a saját munkájukból élni akaró, a saját munkájukból élő és a saját munkájukból nyugdíjat szerzett emberek pártja. A munkásoké, a földműveseké, az alkalmazott értelmiségieké, a bérből és fizetésből élőké, a saját vállalkozásaikat önfoglalkoztatóan vezetőké, továbbá mindazoké, akik valamilyen sérülékeny társadalmi csoporthoz tartoznak, tehát a fiataloké, a nőké, a kirekesztéssel küszködőké, a fogyatékosoké, a felemelkedni akaróké. Tehát nem a tőketulajdonosoké, nem a milliárdosoké és legkevésbé sem a szerencselovagoké. A mondáson túl pedig az a dolgunk, hogy öntudatos közösségeket szervezzünk, működtessük ezek hálózatát (pl. Szövetség a jövőért és hasonlók), továbbá teremtsük meg a képzés és önképzés fórumait, valamint legyünk becsületesek.
A hitelességünk ügye pedig a lehető legegyszerűbb. Köszönjünk el azoktól, akik hosszú éveken át jobbára csak a párton belül győztek, de szinte soha semmilyen lakossági megmérettetésen nem vettek részt, vagy ha igen, ott csúfosan megbuktak. Legyen egyféle választóvonal az, hogy jelöltjeink a párt átlaga alatt, vagy felett teljesítenek, az országos listások az országos számokhoz képest, a területi listások pedig a területi eredményekhez képest. Nem boszorkányüldözésről beszélek, csupán arra utalok, hogy kellenek bizonyos teljesítménymutatók. Annak érdekében, hogy soha többé ne kerülhessenek elő olyan mondatok, mint ami 2010. április 26-án, pártunk katasztrofális vereségének másnapján született a budapesti pártközpontban: "A Magyar Szocialista Párt egészének eredménye nem jó, nincs okunk elégedettnek lenni, de itt, Budapesten szégyenkezni sem."
Az önáltatás és a mutyik ideje lejárt.
Dr. Szanyi Tibor,
országgyűlési képviselő

http://mszp.hu/belfold/bovebben/szanyi-tibor-levele-a-partvezetesnek

Szanyi Tibor kifakadt....

Szanyi Tibor kifakadt.

Budapesten gyakorlatilag változatlanul folyik a hatalmi osztozkodás, miközben a pozícióik átmentésén fáradoznak a szocialisták – fakadt ki Szanyi Tibor MSZP-s képviselő a pártja internetes honlapján megjelent nyílt levelében. Szanyi lényegében útnak eresztené az MSZP teljes vezérkarát, és totális támadást intéz Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő ellen.

Az alábbiakban szó szerinti idézeteket közlünk Szanyi Tibornak az MSZP vezetése ellen éles kirohanásokat tartalmazó leveléből. „Valószínűleg tudjátok, még ha nehéz is feldolgozni, hogy csúfosan megvert minket a nép. Kiebrudaltak minket nemcsak a kormányzás közeléből, hanem még egyharmadnyi ellenzékiséget sem adtak nekünk. Ami eddig sem nagyon ment, annak most vége! (…) 1998-ban Horn Gyula visszavonult, s jöttetek ti. Házon belül nem adódott senki, aki képes lett volna nemzetben gondolkodni, így jöhetett Medgyessy Péter. Ő volt az, aki komolyan vette a feladatát.

Mikor azonban már konszolidálódott a párton belüli helyzet, s beléptünk az EU-ba, akkor útilaput kapott a miniszterelnök, s behódoltatok Gyurcsány Ferencnek, aki írt, mondott, ígért és vizionált az égen-földön mindent, meg mindennek az ellenkezőjét. (…) 2006-ban viszont jött a kijózanodás. Elfogyott a pénz, s Őszödön megtapasztalhattuk, hogy a régi módon nincs tovább.”

„Ám ott nem igazságbeszéd volt, hanem egy durva monológ arról, hogy elk…k (…) 2006 októberében besárgult az önkormányzati térkép, egyedül a behemót Budapest állt meg a borotvaélen. Ekkor veszítettük el a legfontosabb közkapcsolati hálózatunkat, tehát megbuktunk a helyi politikák szintjén” – írja az MSZP-s politikus, akinek gondolatairól a keddi Magyar Nemzetben bővebben is olvashat.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=325890

Pintér nem ajánlja a kenőpénz elfogadását.

Politikai hovatartozástól és kapcsolatoktól függetlenül mindenkivel szemben azonos mérce szerint járnak majd el korrupciós ügyekben - nyilatkozta a Népszabadságnak Pintér Sándor. A belügyminiszter úgy fogalmazott: a rendőrség teszi a dolgát, és ő személyesen egyetlen kormányközeli személynek sem ajánlja, hogy kenőpénzt fogadjon el.


A politikus azt mondta: ebben a kérdésben szorosan együtt fog működni a nyomozóhatóságokkal és az Alkotmányvédelmi Hivatallal.

Pintér Sándor az interjúban arra is kitért: elfogadhatatlannak tartja az úgynevezett megélhetési bűnözést, a kisebb súlyú vagyon elleni bűncselekmények elkövetőinél ezért tervezik bevezetni az elzárást. Azt tervezi, hogy a közelmúltban bezártak közül megnyitnak néhány viszonylag olcsón felújítható börtönt, ahol a tolvajok esetleg dolgozni is megtanulnak majd.



http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=327279

Újabb fővárosi politikus érintett a Főkert ÜGYBEN.

Újabb fővárosi politikus érintett a Főkert-ügyben?

Új politikusszereplő a Főkert-ügyben – a Vasárnapi Hírek több forrásból is megerősített információira hivatkozva azt írja: a fővárosi kertészeti vállalatnál indult nyomozásban egy újabb fővárosi politikus érintett. Az illetőt a lap csak C. G.-nek nevezi.

Úgy tudják: ő lehetett az, akiről Kocsis László, a fővárosi cég vezérigazgatója a hírTV Célpont című műsorának azt állította, hogy havi 5 millió forintos védelmi pénzt kért tőle. A lap informátora szerint a városházán az ügy nyílt titok volt, botrányt váltott ki – és az feltehetően a C. G.-nek nevezett politikus magánakciója lehetett. Ugyanis nem sokkal az ötmilliós követelés elhangzása után távoznia kellett Hagyó Miklós titkárságáról.

A BRFK egyébként egyelőre ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Főkertnél. A gazdaságvédelmi nyomozók az önkormányzati cég és a hozzá tartozó gazdasági társaságok szerződéseit, illetve a Fővárosi Önkormányzattól kapott támogatások felhasználását vizsgálják. A nyomozás kiterjed arra is, hogy a Főkert kezelésében lévő ingatlanok eladása okozott-e vagyoni hátrányt a tulajdonos fővárosnak.

Czeglédy tagad és perel

Czeglédy Gergő tagad és beperli a Vasárnapi Híreket. A III. kerületi szocialista elnök szerint az MSZP most folyó tisztújítása miatt párton belül leszámolás indult ellene. Úgy gondolja, meg akarják akadályozni újraválasztását, mert valakiknek nem tetszik a munkája, amelyet a budapesti jelölőbizottságban végez. Czeglédy elmondta: a hírből annyi igaz, hogy 2008 elején valóban otthagyta Hagyó titkárságát, de azért, mert ekkor választották kerületi MSZP elnöknek és a két pozíció összeférhetetlen volt.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=326527

Helyközi lenyúlás

Braun Róbert angyalföldi számlája

Braun Róbert angyalföldi számlája.

A baloldali brandépítő, kommunikációs szakember Braun Róbert cége tavaly jelentős összegű pénzt kapott a XIII. kerületi önkormányzattól. Városházi forrásunk szerint a B&P Social Branding Kft-nek "márkastratégiai tanácsadás" néven kifizetett összesen 5.190.000 Ft nem a kerület érdekeit szolgálta, hanem valójában Tóth József 2010-es tavaszi kampányának megtervezését fizették ki ezen keresztül.

Braun Róbert meghatározó személyisége a baloldali politikai kommunikációnak. Először Pető Iván kabinetfőnökeként tűnt fel, majd Medgyessy Péter kampánycsapatát erősítette, aki 2003-ban helyettes államtitkárnak nevezte ki. Erről később lemondott, majd a Gyurcsány kormányban tűnt fel. Innen az üzleti életbe távozott, de ez csak a látszat. Braun Róbert neve többnyire ott tűnik fel, ahol látszólag üzleti megállapodásról van szó, de valójában a háttérben politikai ügy van. Jelenleg éppen a szociálisták egyik utolsó bástyájának az MNB elnökének kommunikációját tervezi. Itt azonban nem céges megbízást nyert el, hanem "további munkaviszony keretében" alkalmazza a Magyar Nemzeti Bank.

Braun egyik cégének a B&P Social Branding Kft-nek "márkastratégiai tanácsadás" címen két részletben fizetett a XIII. kerületi önkormányzat. 2009.03.31-én 1.060.000 Ft-ot és 2009.07.03-án 4.130.000 Ft-ot.

Városházi forrásunk szerint készült ugyan egy összedobott tanulmány, hogy "le legyen papirozva" a szerződés, valójában azonban közpénzen fizették ki Tóth József "personal branding" stratégiájának kidolgozását.

Informátorunk szerint a választások idején Tóth József fia, Tóth Péter tartotta a kapocsolatot Braun Róbert tanácsadóval.
El kell ismerni Braun Róbert kiváló szakember, hiszen nagyban hozzájárult Tóthték sikeréhez.
A probléma az, hogy a Braun munkadíját közpénzből fizették ki.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=327140
http://angyalfold.blog.hu/2010/06/17/braun_robert_angyalfoldi_szamlaja

2010. június 10., csütörtök

Miért engedi el Rusznák az ismerősei pótdíjait



Rusznák Imre Mszp-s párttársainak a pótdíjait sorban elengedteti.
Csak egy telefon Imrének és ő utasítást ad a barátja,párttársa pótdíjának az elengedésére.
Konkrétan a Turisztikai hivatalból több személy így úszta meg a büntetéseinek a végrehajtását.
Emellett olyan XII.kerületi és más Mszp-s politikusok is XIII.kerületi ingyenes lakossági parkolási engedélyt kapnak akik nem is laknak fizető övezetben,ez által az engedélyre nem is lennének jogosultak.
Tehát egy család a XIII.kerületben csak egy autóra kap ingyenes lakossági várakozási engedélyt,addig Rusznák a kerület és a fizető övezeten kívül élő barátainak,Mszp párttársainak osztogatja az ingyenes engedélyeket.
Illetve a XIII.kerületben két féle övezet matrica van forgalomban attól függően ki hol lakik kapja ezt meg. Ez azért van,hogy egy Újpest rakparton lakó ne parkoljon ingyen a Röppentyű utcában.
Ennek ellenére sűrűn látható olyan,hogy egy autón rajta van mindkét XIII.kerületi övezetre érvényes ingyenes lakossági várakozási engedély.
Ez úgy fordulhat elő,hogy Mszp-s komálós és elintézik neki azt,hogy mindkét ingyenes várakozási matricát megkapja,holott csak az egyikre lenne jogosult.
Csak legyél Mszp-s komálós és ingyen parkolhatsz ha még is pótdíjat kapsz akkor szólj Rusznáknak és ő elengedi azt neked.

Rusznák nyaral:



Értesüléseink szerint Rusznák Imre két hétre Franciaországba ment nyaralni.
Megérdemli hisz tető alá hozta a 400 milliós automata vásárlási üzletel megkapta a XIII.kerülti Mszp a bevett 10%-át a 40 millió forintját ezután Rusznákot nyaralni küldték.
Pihenj Imo szereztél Tóthéknak zsebre 40 milliót zsebre most jutalomból nyaralhatsz.

Nyomozás 5 hónappal megyhosszabítva




A Böp Kft-nél történő vesztegetési ügy nyomozását 5 hónappal meghosszabbította az ügyészség.
A rendőrség maximum 2 évig nyomozhatott volna az ügyben ami 2010.juniusában lejárt volna ezt toldottam meg 5 hónappal az ügyészség.
Tehát van rá még remény,hogy az igazi bűnösök is lebukjanak.
Bár a rendőrségen Takács,Moldvai szerepköréről pontosan tud mindent még sem tett eddig ellenük semmit.
Na most viszont itt a Fidesz és nincs már Mszp-s haveroknak ügyek eltusolása.

Köszönjük az infót Laczkó úr....

A hajónak vajon mennyi a pótdíj



Vajon a képen látható hajónak mennyit kell óránként fizetnie a parkolásért.
Ha Rusznák Imrén múlna még a Duna XIII.kerületi szakaszára is kiterjesztené a fizető parkolás rendszerét. Csak,hogy a Duna közepére jó drágán vehessen úszó parkoló automatákat. Ismét jól járhassanak zsebre a XIII.kerületi Mszp pártársaival együtt…
Az a vicc az egészben,hogy ez nem vicc.
A XIII.kerületi Mszp-nek tök minden és milyen módon csak lopni tudja a kerület pénzét ez a lényeg.
Rusznák Imre meg ehhez maximálisan jó káder.

MSZP-S módszer:



Rusznák is pont ugyan így tett a neki nem behódolóknak.

A kormány 29 pontja

Bebetonozták a Centrumot a VII. kerületbe

Hiába tiltja kedd óta törvény, hogy magáncégek szedjenek pénzt a parkolásért,a hetedik kerületben akár még 2019-ig is maradhat a Centrum.

Kocsis László Nem két tehetségtelen pasasról van szó, hanem két nagyon mohóról.

Demszky Gábor már vállalta a politikai felelősséget, az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint ezért az újabb fővárosi botrány miatt nem kell lemondania a liberális politikusnak. Demszky egykori főtanácsadójára és Hagyó Miklósra a Fővárosi Kertészeti Vállalat egykori vezérigazgatója tett terhelő nyilatkozatot.

Kocsis László a Célpont című műsorunknak azt mondta: a volt szocialista főpolgármester-helyettes havi ötmilliót kért tőle a vállalat pénzéből. Hagyó és Mesterházy többször javaslatot tett arra is, hogy kivel szerződjön kommunikációs és ügyvédi munkákra a fővárosi cég.

„Két kövér ember leült egymással a Rudasba, és személyzeti politikát folytatott. Tudják, honnan lehet ezt megtudni, a masszőröktől. Azok mindent tudnak” – mondta Kocsis László, a Főkert Zrt. volt vezérigazgatója. Az újabb fővárosi botrányról egyelőre csak a masszőrök és az érintettek tudnak mindent. Információink szerint a rendőrség még nem vizsgálta a Főkert ügyét, pedig a BKV és a Fővárosi közterület-fenntartó vezérigazgatói után a budapesti kertészet egykori első embere is megerősítette: Hagyó Miklós és Mesterházy Ernő milliókat szivattyúzhattak ki a budapesti közszolgáltató cégekből. A Főkert volt vezetője a Célpontnak nyilatkozva azt mondta: milliókat kellett volna visszaosztania Hagyóéknak. „Bemutatkozáskor nekem azt mondták, havonta egy ötös vezérigazgató úr. Az a klientúra, amit kiépített a Hagyó, - ami lemészárolta a fővárosi MSZP-t, és ahogy Mesterházy zsákolta az SZDSZ-t - , az azt is mutatja, hogy nem két tehetségtelen pasasról van szó, hanem két nagyon mohó emberről” – közölte Kocsis László.

A volt vezérigazgató szerint a saját zsebre dolgozó Hagyó és Demszky egykori főtanácsadója nem csak pénzt, hanem szívességet is kért. Legtöbbször közvetítők útján keresték meg. Kocsis szerint a Főkertnél hiába próbálkoztak: irányítása alatt nem jutott pénzhez a ma már előzetesben ülő Hagyó és Mesterházy. A volt szocialista főpolgármester-helyettes ügyvédje csupán annyit mondott: védencét letartóztatása óta nem hallgatta ki a rendőrség, így a Főkert ügyében nem is kérdezhették a nyomozók.

Horváth: Nem kell lemondania Demszkynek

Az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint Demszky már elismerte politikai felelősségét, lemondania nem kell azért, mert vezetése alatt kifizetőhelyek voltak a fővárosi cégek. „Nevetséges lenne, hiszen négy hónap van ennek a mandátumnak a kitöltéséből. Már nem lehet új főpolgármestert választani. Tehát a lemondásnak a szimbolikán túl már semmilyen jelentősége nincs közjogi értelemben” – fogalmazott Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelölt. A hírTV azon kérdésére, miszerint a szimbolikus jelentősége nem fontos?, a következőt válaszolta: „Természetesen fontos, de ez Demszky Gábor döntése, erre őt senki nem kényszerítheti” – tette hozzá Horváth Csaba.

Mi a különbség Hunvald, Hagyó és Wieszt között

Wieszt bizonyítéka a Mokkában

Függetlenként folytatja önkormányzati munkáját Wieszt János, aki a Mokkában magyarázta, hogy miért csak két héttel a videó nyilvánosságra kerülése után állt elő magyarázatával. Elhozta azt a váltót is, amellyel bizonyítani akarja, hogy valóban kölcsön kapta a szóban forgó 2,2 millió forintot. “Gálfi úr adta vissza ezt a papírt, mikor visszafizettem a pénzt” – szögezte le Wieszt János a Mokkában. A váltót az ügy kirobbanás előtt elvitte egy közjegyzőhöz, hogy hitelesítette. Mint mondta: “érezte, hogy botrány lesz az ügyből”. Kiderült, hogy már korábban is kért kölcsön 2 millió forintot ettől a vállalkozótól, de arról nem készült papír. Szerinte Kupper András azért jött elő egy három évvel ezelőtti üggyel, mert polgármester akar lenni. Arra a kérdésre, hogy miért veszi fel valaki egy pénz kölcsönadását videóra – csak kérdésekkel válaszolt Wieszt.

Az ügyészség nyomoz a Wieszt-ügyben.

Hivatalos személyek által elkövetett bűncselekményről van szó.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomoz tovább a Wieszt-ügyben - tudta meg a Magyar Nemzet rendőrségi forrásból. A lap értesüléseit Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője egyelőre nem tudta megerősíteni, mint mondta: a BRFK-tól még nem érkeztek meg hivatalos papírok.

Az ügyben ismeretlen tettes ellen, vesztegetés megalapozott gyanújával indult eljárás. A lap úgy tudja, azért történt ez a lépés, mert az eddigi adatok alapján több mint valószínű, hogy hivatalos személyek által elkövetett bűncselekményről van szó. Ez akár azt is jelentheti, hogy hamarosan meggyanúsíthatják a Wieszt Jánost, aki képviselő a XI. kerületben és a Fővárosi Közgyűlésben is.

Az MSZP-s Wieszt Jánosról még hetekkel ezelőtt azt állította a kerületi Fidesz egy videó alapján, hogy kétmillió kétszázezer forint csúszópénzt fogadott el. A képviselő később azt mondta politikai támadás érte. A felvétel szerinte technikailag és tartalmilag is manipulatív, a Fidesz pedig félremagyarázza a történeteket. Politikus egyébként nem mondott le mandátumáról, független képviselőként dolgozik tovább a közgyűlésben. Forrás: Független Hírügynökség

http://www.rtlhirek.hu/cikk/323067

Visszaszerzik a választók bizalmát

„A szocialisták állítsanak saját ellenzéki alternatívát” – ezt kérték az MSZP hozzászólói, a hétvégén rendezett kongresszusokon. Gyurcsány Ferenc korábbi pártelnök-miniszterelnök is bírálta a szocialista pártot, azt mondta, amit az MSZP most csinál, az nem pártszakadáshoz, hanem párterózióhoz vezet.
Az MSZP képes lesz felvenni az ellenzéki ritmust és egy egységes, jól következő ellenzéki politikát megfogalmazni – mondta Botka László a Mokkában az MSZP eddigi parlamenti szavazásait feszegető kritikára reagálva. Az MSZP Csongrád megyei elnök a kongresszusukról is beszélt, azt mondta: céljuk, hogy a 2014-es választásokra visszaszerezzék a választók bizalmát.


Wieszt függetlenként folytatja




Részt vett a Fővárosi Közgyűlés ülésén.

Nem mond le képviselői helyéről Wieszt János. Ő az, aki csúszópénz botrányba keveredett, egy videó is készült arról, amikor állítólag több mint 2 millió forint kenőpénzt tesz el. A politikus MSZP-s tagságát viszont felfüggesztették, így csütörtökön függetlenként szólalt fel a fővárosi közgyűlésben.


„A videó, ami megjelent, és amivel engem vádolnak szeretném elmondani, hogy manipulatív tartalmilag és technikailag”

Wieszt János szavaival kezdődött a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülése. Ő az a politikus, aki ezen a rejtett kamerás felvételen állítólag csúszópénzt fogad el. A videó készítője szerint 2,2 millió forintot kellett fizetnie azért, hogy megvehessen egy XI. kerületi önkormányzati ingatlant.

„Az a videó, amit sokan félre magyaráztak az bizonyított módon egy kölcsönnel kapcsolatos és ilyen értelemben nem bizonyít semmit” – mondta Wieszt János.

Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke pár napja kérte Wieszt János, hogy a botrány miatt függessze fel párttagságát, amit a képviselő meg is tett. Képviselői helyét viszont megtartotta.

A politikus függetlenként politizál tovább, azt ígérte, pénteken válaszol az újságírók kérdéseire.

Moldova Györgyöt a hányinger kerülgette, mikor az MSZP-re szavazott

Moldova György író kemény kritikát fogalmazott meg a Mokkában az MSZP-ről, választási eredményük kapcsán: “halálra ítélt párt, idő kérdése, hogy felszámolódjék, teljes joggal, mert megtagadta azt, amiért létre jött, a Kádári örökséget” – szögezte le az író, kimondva azt is, hogy az MSZP jogelődjének tartott MSZMP-nek még 800 ezer tagja volt! Hol vannak ezek az emberek most – tette fel a kérdést és azt is megjegyezte, hogy az Orbán kormány néhány minisztere szintén tagja volt az MSZMP-nek. Vélemény szerint az MSZP “tehetetlen, semmirevaló alakulat, amit utol fog érni az SZDSZ és a MIÉP sorsa”. Bevallotta, hogy a hányinger kerülgette mikor az MSZP-re szavazott, ezt is csak azért tette, mert a Fidesz ellen akart voksolni. Markáns véleménye volt Gyurcsányról is: nem volt annak a képességnek a birtokában, ami egy ország vezetéséhez szükséges, “egy rendkívül jól fogalmazó figura, ki ahhoz képest, hogy mennyi esze van, túl sokat használja”. Szerinte nem képes megújulni az MSZP…

Kötelező!!!!!!



Gyurcsány 2010.

Célpont.

Befutó MSZP-sek.

Fejek hullottak a honvédségnél.

Kommunisták!!!!

Korrupt MSZP.

Utcaseprőnek öltözött demonstrálók várták Mesterházyt.

2010. június 2., szerda

Félelem nélkül.



Nos Dynamo előző heti hozzászólására reagálva.
Azért dolgoznak félelem nélkül az újak mert védi őket a Moldvai a román.
Új hálózat épült ki amibe már csak újakat vesznek be mert őket a régi volt kollégák nem ismerik és nekik ezáltal már nem fecsegnek,pletykálnak ki semmit.
Gondolj bele teljesen ésszerű döntés.
András meg egy volt simlis benzin kutas azt hiszen a benzin kutasokat nem kell bemutatni senkinek milyenek.
Benne van a buliban újra mindenki. Ezért nincsenek korrupció gyanú miatt nagy kirúgások
Mert a saját zsebre fizető embereiket senki nem fogja kirúgni.
A Böp Kft-nek nem érdeke,hogy a cégben történő parkolóőri korrupció megszűnjön.
A Böp Kft-nél nem csak parkolóőri korrupció van minden beszerzése a cégnek korrupción megy keresztül. Konkrétan akiktől a cég vesz valamit azoknak készpénzt kell vissza juttatniuk Rusznák Imre zsebébe,hogy tőlük rendeljen.
Munkaruhák,Samsung fényképező gépek,Automatákba papír tekercs,Automatákra matrica….Stb mind és mind Rusznák által lezsebezett beszerzések a ami napig.
Ez egy Mszp-s gyakorlat nem csak Wieszt csinálta ezt. Minden MSZP-s így csinálja náluk ez a gyakorlat és ez alól Rusznák Imre sem kivétel.
Számára azért éri meg parkolóőri korrupció fenntartása mert arra tud fogni minden elcsalt,elsikkasztott pénzt ami a cégből hiányzik.

1 millió vissza zsebbe Rusznáknak



Leírunk itt egy konkrét esetet ami a Böp Kft-nél megtörtént!!!!!

Történt ugyanis,hogy 2007.telén Rusznák Imre megbízta az akkori cég rendszergazdájának a cégét T…. és társa Bt-t,hogy írjon a cégnek egy új szoftvert 5 millió forintért……
De azzal a feltétellel amint aláírja a nevezet T… és társa Bt-vel az 5 milliós szerződést ő azonnal kér vissza 1 millió forint kp-t a zsebébe amit meg is kapott.
Ez az eset is jól példázza az Mszp gyakorlata a Böp Kft-nél is tökéletesen úgy működött mint más szocialisták által szétlopott cégnél is.
Csak amíg itt milliók repkedtek addig máshol 10,100 milliók repkedtek.
Kis hal Rusznák de majd rá is rá fog kerülni a sor és akkor neki sem lesz irgalom!!!!!!!!

Mekkora a hasonlóság....







Ugye mindenki észre veszi mekkora még kinézetben is a hasonlóság Wieszt János és Rusznák Imre között.
Úgy látszik a büdös Kádár rendszerből átmenekült kommunista disznók még kinézetre is hasonlóképpen degenerálodnak el.
Rusznák,Wieszt dagadt,bajszos,szemüveges,hájfejű disznóként aberrálódtak el az elmúlt 8 év alatt,az agyuk elkorcsosult attól,hogy nekik mindent szabadott,ők bármilyen bűncselekményt elkövethettek a párt megvédte őket a felellőségre vonás alól.
Mindkét büdös szemét kommunista mindent tagad kár,hogy a samsungos,fordos,stb…cégek képviselői akiket megzsarolt Rusznák a Böp beszerzéseinél,hogy fizessenek neki zsebre nem készítettek ilyen videó felvételt a kenőpénz átadásáról Rusznáknak.
Most már csak az a kérdés mikor bukik Rusznák is….
Vele csak az a baj,hogy kis hal de ami késik nem múlik…..
Most kinyírja a Fidesz a legnagyobb tolvaj Mszpseket aztán jönnek sorba a kishalak is Rusznákkal együtt.

Ezt tudjátok....





Az új területek beindulás után 4 nappal a XIII.kerületből kaptuk ezeket a fotókat.
Büntetés az megy még szakadó esőben is.
Szerencsétlen Ladás illetve egy Francia rendszámú autós.
Vajon a Francia mit szól az egészhez évek óta idejár aztán az egyik nap mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül megbüntetetik.
Tiszta centrumos módszer feltesszük a parkolóórát utána kitesszük a táblát és hajrá büntetni mindenkit.
Ezt tudjátok Rusznák és a kerületi Mszp-sek.

MSZP-s Rusznáki zsarolós módszer

Mert nem akart hallgatni az Mszp disznóságairól,ezért minden hatóság az Mszp utasítására rászállt a képen látható úrra.
Mekkora a hasonlóság Prohászka szüleihez is „tévedésből” ment ki a XIII.kerületi rendőrkapitányság nyomozói házkutatásra…….
Vagy inkább Mszp-s Tóth József XIII.kerületi polgármester utasítására akarták őt megfélemlíteni,hogy hallgasson a korrupcióról vagy baja lehet?????
Azt ugye mindenki tudja,hogy a XIII.kerületi és minden kerületi rendőrkapitányt a helyi polgármester nevez ki kapitánynak. Tehát gyakorlatilag a rendőrkapitányok a helyi polgármesterek kezében vannak.
Prohászka ellen is beindult az Mszp-s gépezet csak nem úgy jött össze,ahogy ők tervezték.

De egyszerűen nem gondolkoznak ezek és mi van ha egy olyan embernek teszik tőnkre az életék aki ezért mondjuk Pl:leszúrja őket?????


A teljes vágatlan Wieszt videó.



Döntse el mindenki kölcsön volt-e? Vagy nem? Aligha....

Bevett 10 százalék a gyakorlat


Ha a beszerzési összeg 10 %-át kell zsebre adni ez az Mszp-s gyakorlat akkor a nemrég beszerzett parkoló automatákra kifizetett 400 millióból 40 millió folyt vissza Rusznák és Tóthék zsebébe.
A XIII.kerületi ügyfélszolgálati iroda 50 milliós felújításából pedig 5 millió Rusznák zsebébe és onnan tovább osztva.
Gyakorlatilag a Böp Kft minden beszerzésének 10 %-a magán zsebekbe és az Mszp pártkasszájába vándorol.
De ha belegondolunk,hogy kórházak szűnnek meg és az iskoláknak nincs pénzűk akkor megdöbbentő a helyzet!!!!!!

Elmarad a parkolási káosz???

Legfeljebb két liter 95-ös benzin átlagárát kérhetik majd el egy óra parkolásért júliustól, a pótdíj pedig kisebb lesz. Így döntött az Országgyűlés, amikor elfogadta az új parkolási szabályokat. A korábbit az Alkotmánybíróság semmisítette meg. Ha nem hoztak volna új szabályokat, júliustól nem lehetett volna pénzt kérni a parkolásért.


Felfüggesztve

Felfüggesztve

Nem kenőpénzről, hanem kölcsönpénzről volt szó, ezt Wieszt János mondta a Tényeknek. Róla került elő egy felvétel, amelyen 2 millió forintot vesz át egy vállalkozótól. Arra a kérdésre, hogy akkor a vállalkozó miért beszél arról, hogy Wieszt megzsarolta őt, úgy válaszolt: a vállalkozó biztos rosszul emlékezett.


Kósa A fővárosban is le kell zárni a 20 éves szociálliberalizmust.

Magyarország ma a fővárosnak szorít, hogy itt is le lehessen zárni a 20 éves szociálliberalizmust – mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szombaton a Kossuth téren, a kormányalakítást követő nagygyűlésen.

A politikus a gyurcsányizmus torzszülött gyermekének a demszkyizmust, unokatestvérének pedig a hagyóizmust titulálta. Kósa szerint Budapest az utolsó fészke annak a mentalizmusnak, amelyet a Fidesz meg akar változtatni.

Kósa Lajos úgy vélte, hogy a főváros nagy bajban van. Mint mondta: Budapest mindennapjai ma a Kékfényben játszódnak, több budapesti szocialista politikus van ma börtönben, mint a városházán. Szerinte a szociálliberalizmus az elmúlt 20 évben többet ártott Budapestnek, mint a Vörös Hadsereg, vagy annak idején a törökök. Sőt, a törökök többet építettek a fővárosban, mint akik most hatalmon vannak Budapesten – tette hozzá


Bemutatkozik a BRFK Gazdaságvédelmi osztálya:

Felfüggesztését kezdeményezi az MSZP




Kezdeményezi Wieszt János párttagságának felfüggesztését az MSZP. Lendvai Ildikó a párt elnöke és Burány Sándor a szocialisták budapesti szervezetének elnöke közös közleményükben azt írják, hogy a politikusnak meggyőzően tisztáznia kell magát a közvélemény előtt és a hatósági eljárásban is. Egyben felszólítják a politikust, hogy mondjon le önkormányzati mandátumairól.

A közlemény szerint felkérik a kerületi szervezet etikai és egyeztető bizottságát és a fővárosi közgyűlés MSZP frakciójának etikai és egyeztető bizottságát, hogy tegye meg a szükséges lépeseket.

Wieszt Jánosról a Fidesz XI. kerülete hozott nyilvánosságra korábban egy videofelvételt, amely alapján azt állítják, hogy a kerületi szocialista politikus kétmillió kétszázezer forint csúszópénzt fogadott el.

Később megszólalt a vállalkozó is, aki a pénzt adta a politikusnak . Elismerte, hogy ő adta át a 2,2 millió forintot tartalmazó borítékot. Azt mondta: akkor került kapcsolatba a politikussal, amikor megpróbálta megvenni a XI. kerületi önkormányzattól a cégének otthont adó üzlethelyiséget. Ezek után egy üzenetet kapott Wieszt Jánostól, hogy keresse meg őt a nem hivatalos fogadó óráján, amit egy sörözőben szokott tartani. Itt elmondta, hogy a vételár nettó 15 millió lesz és 10 százalékot, azaz 1,5 millió forintot kell fizetnie, különben az illetékes bizottság „nem dönt kedvezően.” A vállalkozó egy hónap múlva telefonhívást kapott Wieszt Jánostól, aki közölte, hogy változott a vételár, tehát nem 15, hanem 18,3 millió, és ennek nem a nettó, hanem a bruttó 10 százalékát kéri.

Wieszt János korábban a felvételről elismerte, hogy ő van a képen, de azt állította, hogy borítékban nem kenőpénz volt. Később azt mondta, hogy aljas és egyoldalúan beállított, manipulatív támadás érte. Szombaton az ECHO TV-ben azt mondta, ez nem megvesztegetés, hanem egy kölcsönügylet rendezése volt, amiről állítása szerint okirat is készült.

Forrás: Független Hírügynökség

Kezdeményezi az MSZP, hogy függesszék fel Wieszt János párttagságát.

Közben az önkormányzati képviselő újabb magyarázattal állt elő.

Honnan tudtam volna, hogy lopnak?

A szocialista bizottsági elnök kérdése: Honnan tudtam volna, hogy lopnak?

Nem ismeri el felelősségét a budapesti önkormányzati cégeknél történt visszaélésgyanús ügyekben a fővárosi gazdasági bizottság szocialista elnöke. Bár a vállalatok a testület felügyelete alá tartoznak, Somlyódy Csaba az ellenőrzés hiányával magyarázta, hogy hogyan szivattyúzhattak ki milliókat a cégektől.
A politikus azt állítja: senkinek nem volt rálátása a fővárosi koalíció ügyeire. Arról sem tudtak, hogy a Főtávtól – az egykori munka- és tűzbiztonsági igazgató állítása szerint – Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes havonta 50 millió forintot kért vissza. Joó Tibor a Célpont című műsorunkban bemutatott beszélgetésben azt is mondta: a Főtáv vezérigazgatójának havi 2 millió járt volna.

„Honnan tudtam volna? Mit gondol maga, úgy lopnak, hogy ország-világ nyilvánossága előtt? ” – fogalmazott a Főtáv ügyével kapcsolatban Somlyódy Csaba. Arra a kérdésre pedig, hogy nem kellene-e lemondania, úgy válaszolt riporterünknek: „Ön tudott róla? (...) Önnek le kell mondania azért, mert Magyarországon történik egy bűneset?”

Tájékoztatást várnak az NBH-tól

A Főtáv-ügyben tájékoztatást vár az NBH-tól az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága. A testület szocialista elnöke szerint a vizsgálat után döntenek a további lépésekről. A távhőszolgáltató egykori munkavédelmi igazgatója a Célpont című műsorunkban bemutatott beszélgetésben azt állította, a Nemzetbiztonsági Hivatal küldte a Főtávhoz. Az NBH már szombaton vizsgálatot indított az ügyben.

(hírTV)

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=323954


Szabó a főügyészség előtt felel.

Gyanúsítottként hallgatja ki csütörtök délelőtt a Központi Nyomozó Főügyészség Szabó Zoltán volt szocialista országgyűlési képviselőt a Hunvald-ügyben.

A politikus ellen tettestársként elkövetett csalás miatt indult eljárás, az ügyészség két nappal mentelmi jogának megszűnése után küldte ki neki a gyanúsítotti idézést.

Szabó Zoltán védőjével együtt jelent meg az ügyészségen, ahol az újságíróknak kihallgatása előtt ártatlanságát hangoztatta. A szocialista képviselő nevetségesnek és mondvacsináltnak tartja ügyészségi gyanúsítását. Azt mondta: semmilyen hivatali visszaélést nem követett el azzal, hogy mobilszámláját az önkormányzat fizette.

A Népszabadság korábbi írása szerint Szabó Zoltán ingyen mobiltelefont kapott a Hunvald vezette önkormányzattól és annak számláit is a kerület fizette.


Semjén A gyurcsányizmus a történelem szemétdombjára kerül

MSZP Nincs valódi kormányprogram

A szocialisták frakcióvezetője szerint az új kormányzati struktúra működésképtelen.


Mert az MSZP-nek az elmúlt 8 évben volt kormány programja???
De mire volt kormány programja az Mszp-nek????
Arra,hogy tönkretegye az országot????
És az MSZP kormányprogramját ők hajtották végre: Hagyó,Wieszt,Zuschlagh,Hunvald és Rusznák……



Milliók végkielégítése.

Közel 150 millió forint végkielégítést kapnak a Bajnai-kormány távozó miniszterei. Öten (Kiss Péter, Gráf József, Szekeres Imre, Hiller István, Herczog László) a lehető legtöbbet, hathavi fizetésüket, több mint hat és félmillió forintot. A többiek ennek felét, 3,3 milliót. 20 államtitkár is kap pénzt – Bajnai Gordon miniszterelnök pedig 4,5 milliót.



Ezeknek a rohadt,állat hazaáruló kommunistáknak nem végkielégítést kellene adni,hanem felakasztani őket amiért tönkretették az elmúlt 8 évben az országot.


Hagyó újabb milliói.

Hagyó újabb milliói – Célpont

Újabb fővárosi cégnél lett forró a talaj - körözött bűnöző a menedzsmentben, 50 millió havonta Hagyónak. 180 millió egy 500 ezres törzstőkéjű cégért. Elképesztő esetek és lenyúlások a Főtávnál. Célpontban egy újabb közműcég izzadó vezetője és a kiengedett gőz.

A második Orbán-kormány

Letette a miniszterelnöki esküt Orbán Viktor. Megválasztása előtti beszédében azt mondta, hogy nem felejtik, “sok millió ember vállán állnak” és értük fognak dolgozni. Megválasztása után pedig a kormány tagjai is letették az esküt.








Wieszt újabb magyarázattal rukkolt elő.

Nem mond le tisztségeiről a korrupciógyanúba keveredett Wieszt János. A szocialista politikusnak egy hét után eszébe jutott, hogy az őt lebuktató rejtett kamerás felvételen valójában kölcsönt kapott a vállalkozótól. Wieszt János újabb magyarázatával az egyik kereskedelmi televízió esti műsorában állt elő.

Wieszt a videót manipulatívnak tartja, szerinte a bemutatott felvétel vágott anyag. A szocialista újbudai képviselő állítja: a kölcsönről egy okirat is készült, a stúdióban ennek bizonyítékaként egy kézzel írt dokumentumot tett az asztalra.

Emlékezetes: egy hete került nyilvánosságra az a felvétel, amelyen Wieszt János egy 2,2 millió forintot tartalmazó borítékot vesz át. A pénzt átadó vállalkozó állítja: az összeg kenőpénz volt a politikusnak, mert enélkül nem vehette volna meg az önkormányzat tulajdonában álló üzlethelyiséget.

A fideszes Kupper András életszerűtlennek tartja, hogy a szocialista politikusnak egy hét után jut eszébe a kölcsönügylet. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanújával egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

(hírTV)

Magyarázkodni a kommunisták azt tudnak….
Rusznák is mindent megmagyarázott,végig hazudott…..

Az MSZP szabadulna a borítékos Wieszttől

Kezdeményezi Wieszt János párttagságának felfüggesztését az MSZP. Lendvai Ildikó, a párt elnöke és Burány Sándor, a szocialisták budapesti szervezetének elnöke közös közleményükben azt írják, hogy a politikusnak meggyőzően tisztáznia kell magát a közvélemény előtt és a hatósági eljárásban is.

A párt egyben felszólítja a politikust, hogy mondjon le önkormányzati mandátumairól. Wieszt Jánosról a Fidesz XI. kerülete hozott nyilvánosságra korábban egy videofelvételt, amely alapján azt állítják, hogy a kerületi szocialista politikus 2,2 millió forint csúszópénzt fogadott el.

(FH)