2010. augusztus 24., kedd

KOSSÚTH RÁDIÓ.

A IX. kerület maga ellenőrzi a fizetőparkolást.

A IX. kerületi polgármester szerződést bont a kerületi parkolási céggel, és feljelentést tett a visszaélések miatt. December elsejétől önálló kerületi cég ellenőrzi a fizetőparkolást.

A IX. kerület polgármestere júliusban kapott írásos bejelentést arról, hogy a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. parkolóőrei Ferencvárosban korrupciógyanús ügyleteket folytatnak. Gegesy Ferenc ezért döntött úgy, hogy feljelentést tesz a rendőrségen. A polgármester az MR1-Kossuth Rádiónak elmondta, a parkolási cég egyik volt munkatársa tette a bejelentést.
A parkolási cég volt alkalmazottja a Blikkhez is eljuttatott dokumentumokat és fotókat. Az egyik fényképen egy autó látható, szélvédőjén egy névjeggyel. A kft. volt őre azt állítja: az autósok cédulákon és névjegyeken üzengetnek a parkolóőröknek, hogy megbeszéljék, hogyan fizetik ki a korrupciós pénzeket. Másfél hónapja hasonló, XIII. kerületi ügyek miatt szintén korábbi parkolóőrök felvételei alapján már indult eljárás. Öt őrt gyanúsítottak meg azzal, hogy saját zsebre dolgoztak. Negyven üzlettulajdonos ellen szintén nyomozás indult, mert a gyanú szerint ők fizették le a parkolóőröket.
A IX. kerületben egyébként Gegesy Ferenc tájékoztatása szerint a mostani ügy veti fel először a visszaélés gyanúját, az önkormányzat ennek ellenére úgy döntött: decemberben szerződést bont a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-vel, és önálló kerületi cég ellenőrzi majd a fizetőparkolást. Azzal, hogy ők végzik majd ezt a munkát, körülbelül évi százmilliós bevételre számítanak.
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél egyelőre nem nyilatkoznak. Szabó Tamás kommunikációs vezető azt mondta, azért, mert még nem kapták meg a IX. kerülettől a hivatalos tájékoztatást. A sajtófőnök azt is hozzátette: ők minden gyanús esetnél, így a mostaninál is automatikusan belső vizsgálatot indítanak, és rendőrségi feljelentést is tesznek.




http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/ferencvaros-maga-ellenorzi-a-fizetoparkolast.html

http://www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?d=004db23e_4087658.mp3


Feljelentés a Blikk cikke nyomán.



Feljelentés a Blikk cikke nyomán
2010-08-24 07:36:00
Budapest — Újabb nyomozás indult a parkolási maffia ellen!

A Blikk információi szerint a IX. kerület polgármestere, miután lapunkból értesült az általa irányított kerületben folyó parkolási visszaélésekről, azonnal feljelentést tett. A Fővárosi Főügyészség úgy határozott, hogy nem vonja össze a jelenlegi bizonyítékok alapján leleplezett bűncselekményeket a már több mint egy éve folyamatban lévő nyomozással, hanem új eljárást indítanak.
– Miután a lapjukból értesültem a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. alkalmazottainak visszaéléseiről, a testületi ülésen meghallgattuk a BÖP vezetését, amely elmondta, milyen intézkedéseket tettek idáig.
Mivel láthatóan nem szűnt meg a probléma, feljelentést tettem, és decemberi hatállyal felbontottam a parkolási céggel a szerződést – nyilatkozta a Blikknek Gegesy Ferenc polgármester, és hozzátette: a jövőben saját parkolási társulást fognak létrehozni.
Mint arról beszámoltunk, a lavinát néhány, a BÖP Kft.-től eltávolított parkolóellenőr indította el, amikor lapunknak elmondták, szinte mindenki érintett a korrupciós botrányban. A parkolóőrök üzletről üzletre, irodáról irodára járva szedik a sápot, amiből minden héten főnökeiknek adnak 15 százalékot. Volt olyan őr, aki 70-80 ezer forintra becsülte heti „mellékes" keresetét. Ezután a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya nyomozásba kezdett, amelynek eredményeképpen jó néhány ellenőrt letartóztattak, és több üzlettulajdonost gyanúsítottként hallgattak ki. Ám ez hatástalannak tűnik, mert szerkesztőségünkbe hetente érkeznek fotók és videofelvételek, amelyek a korrupt parkoló őrök pénzgyűjtő portyáit örökítik meg.
– A IX. kerületben több olyan képet készítettünk, amelyben autósok sajtcetliken és névjegykártyákon üzengetnek az őröknek, hol és milyen telefonszámon érhetik el őket a fizetés miatt – magyarázta Prohászka Attila, aki korábban kirúgtak a BÖP Kft.-től. A munkaügyi bíróság elsőfokú ítéletéből azonban kiderült, jogtalanul tették. A volt dolgozó szerint egyetlen bűne az volt, hogy megpróbált fellépni a visszaélések ellen.



http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/feljelentes-a-blikk-cikke-nyoman-20265

RTL FÓKUSZ



Így dolgozik a parkolási maffia!

http://rtlklub.hu/hirek/fokusz/video/98369

Gegesy szerződést bont a kerületi parkolási céggel.

Gegesy Ferenc IX. kerületi polgármester feljelentést tett a kerületben zajló parkolási visszaélések miatt és szerződést bont a parkolási céggel - írja keddi számában a Blikk.

Feljelentést tettem és decemberi hatállyal felbontottam a parkolási céggel a szerződést - nyilatkozta Gegesy Ferenc a Blikknek. A ferencvárosi polármester a döntést azzal indokolta, hogy a kerületi parkolási cég, a BÖP Kft. által végzett munka kapcsán jelzett visszaélések továbbra sem szűntek meg. A Blikk információi szerint a Fővárosi Főügyészség új eljárást indít az ügyben, vagyis azt nem vonja össze a több mint egy éve zajló nyomozással.
A napilap emlékeztet rá, hogy korábban a BÖP-től elbocsátott parkolóőrök mondták el, milyen visszaéléseket tapasztaltak munkájuk során. Az elbeszélések szerint a parkolóőrök üzletről üzletre járva szedik be a kenőpénzt, amelyből 15 százalékot főnökeiknek is leadnak. A BRFK ezt követően kezdett nyomozásba, de a lap szerint továbbra is fotókkal illusztrált bejelentéseket kapnak, ami azt jelzi, hogy a parkolóőrök továbbra is zsebre dolgoznak. Egy korábban kirúgott parkolóőr az újságnak azt mondta, fotók bizonyítják, hogy az autósok - ahelyett, hogy a parkolójegyet megvásárolnák - cetliken hagyják meg telefonszámukat a parkolóőröknek, hogy személyesen elérhessék őket a fizetés miatt.




http://hvg.hu/itthon/20100824_gegesy_ferenc_ferencvaros_parkolas

A IX.kerület megelégelte.






A fenti képek láttán nem csoda,hogy a IX.kerület feljelentést tett a Böp Kft ellen vesztegetés ügyben.
Évről évre tart a balhé és a IX.kerület folyamatosan szív a makacs konok,tolvaj XIII.kerületi kommunisták miatt,de most valószínűleg elegük lett ebből ezért szánták rá magukat erre a lépésre.
Na meg gondoljuk abból is elegük lett,hogy a Böp Kft évi 1.5 milliárdos bevételéből éves szinte összesen 70 milliót kapnak….
Az Az 1500 millióból összesen 70 milliót kapna évente.
Tóthék,Rusznák segédletével jó alaposan meglopják a Böp Kft,többi tulajdonosát is.
De ennek vége a főváros jelezte 2011-ben kiszáll ezek után nem kell hozzá nagy jós tehetség ha a IX.kerület is kiszállna a Böp Kft-ből….
Minden esetre Dr.Gegesy Ferenc nem magyarázkodott,hazudozott feljelentette a Böp Kft-t és a többi majd a rendőrség dolga lesz.

Nem úgy mint odaát a XIII.kerületben a vén,fasz,kommunista Dr.Tóth József aki nem tesz semmit. Csak védi Rusznák párttársát.

A parkolómaffia pontos felépítése








A parkolási maffia pontos felépítése a képen látható.
A maffiát Takács Sándor építette így fel.
Miután Takács 2010.január.1-én a VIII.kerületi parkoló céhez ment Borisszal új maffiát építeni az ő helyét András vette át. Persze azért még Takács kapta innen továbbra is a pénzt.
A zsarolást a háttérből Takács irányította régen most ezt Moldvai és András végzi el illetve az ő pribék ellenőreik.
Moldvai szokott főleg zsarolni,ha nem fizetsz leüttetjük a pályád stb.
De állítólag már hallottunk olyanról is,hogy András is nyitogatja a szárnyait,konkrétan András is zsarolt már meg parkoló őrt a zsebre pénzért.

Információnk van arra is,hogy Moldvai egyre erőszakosabban zsarolja a parkolóőröket és egyre többet akar tőlük a megnövekedett veszélyre hivatkozva.




De ezeket a sorokat leírjuk ide és a mai napig így működik a parkoló maffia nem változik semmi.
Hétről-hétre,napról-napra így megy tovább és tovább.

A.ROBI VESZÉLYBEN VAN VAJON A PARKOLÁSI MAFFIÁTÓL

A.Robi ezt szegte meg a Román és a többi parkoló maffiózó szerint azzal,hogy kitálalt a médiának a módszereikről:


Omerta

A hallgatás törvénye. Régebbi, mint a maffia: Szicíliában a szokások már legalább négyszáz éve tiltják, hogy a helyiek bármilyen információval segítsenek az idegen uraknak, vagyis a hivatalos hatóságoknak. Megszegését halállal büntetik.



Takács,Román és az András vajon bosszúra készül.





„Chi parla, muore. Chi tace, campa.” Aki beszél, meghal. Aki hallgat, túléli. (Szicíliai közmondás)


Miért gyűjtet Laczkóék ellen bizonyítékokat Rusznák




Papa Rusznáknak azért kellett,hogy magát próbálja valahogy menteni ez érthető.
Ami nem érthető Papának miért engedték meg,hogy ország világ előtt elmondja azt,hogy a cégben a parkolóőrökön kívül az ellenőrzési vezetők és a területi ellenőrök is benne vannak a korrupcióban.
Miért kellet a magánnyomozás anyagát így kitárni ország,világ elé.
Papa gyakorlatilag elmondaj a médiákban,hogy Laczkó,Moldvai,András,Gülöszemű,Imi,Csöves is benne van a korrupciós hálózatban ez tuti és erre neki még bizonyítékai is vannak.
Ezek alapján gondolja el valaki a rendőrségnek nincs más dolga odasétál Papához elkéri a bizonyítékait és letartóztatja Lackót,Andrást,Moldvait és a többi területi ellenőrt…..


Területi ellenőrök gondolkodjatok el egy kicsit Papánál olyan bizonyítékok vannak amivel titeket azonnal le lehetne csukatni!!!!!
Rusznákban nem bízhattok,ha úgy fordul a helyzet akkor simán felfog titeket is áldozni!!!!!


András nem félsz?????
A nevelő apádnak amikor megígérte Rusznák,hogy felvesz a céghez azt is megígérte,hogy nem fog lecsukatni téged.
A területi ellenőrök részére már csak egy megoldás maradt,hogy mentsék magukat….
Feltáró beismerő tanúvallomás úgy nagy enyhítést kaphatnak és talán még börtönbe sem kell menniük.
Elsőre ez kicsit meredeknek tűnhet de gondolja csak át mindenki ha a rendőrség megy értetek úgy sokkal többet fogtok kapni mintha ti mennétek feltáró tanúként az rendőrségre.!!!

Rusznák és Laczkó hazudik nektek és nem bízhattok bennük.
Papa felfogadásából is egyértelmű csak magukat akarják menteni főleg Rusznák.

Tavaly Laczkó megígérte Sancinak és Cuccosnak nem lesz baj ennek ellenére 5 hónapra lecsukatta őket!!!!!

Papánál ott vannak a rátok nézve terhelő bizonyítékok amit,bármikor felhasználhatnak ellenetek……Csak idő kérdése!!!!

Laczkó dilemmája.




Dabason ez kéne közhirré téteni!!!!




Laczkó Jánosnak most az a dilemmája,hogy vajon melyik volt rendőr kollégája dolgozik a IX.kerületi rendőrkapitányságon,aki a IX.kerület feljelentését el tudná simítani neki.
Laczkónak az a feladata a Böp Kft-nél,hogy a rendőri múltjából maradt kapcsolatai révén a cég ellen folyó rendőrségi nyomozásokat akadályozza,lassítsa,parkoló pályára tetesse vagy egyszerűen megszüntettese azokat,amit eddig nagy sikerrel hajtott is végre.
Most aztán vakarhatja a fejét a XIII,kerületi rendőrkapitányság a XIII.keületi önkormányzat zsebében van a BRFK is az évi 30 milliós „adományból” a XIII.kerülettől.
De mi lesz a IX.kerületi rendőrkapitánysággal.

Vagy a XIII.kerületi önkormányzat végső esetben a IX.kerületi rendőrkapitányságot is megadományozza évi 30 millióval….Cserébe a nyomozás eltusolásáért?

Vicces lenne a XIII.kerületi önkormányzat támogatná a IX.kerületi rendőrkapitányságot…..
Bár manapság minden megtörténhet a mai világban!

Laczkónak most nagy feladata lesz a IX.kerületben eltusoltatni ezt az ügyet!!!!!

András éppen nyaralni volt a korrupciós pénzekbő amikor a bukások történtek

2010.06.22 10.17


Érdekes ha megnézzük a fényképek és a lebukós videó dátumát!!!!
Egyeznek András éppen a Tátrában nyaralt a korrupciós pénzekből amikor a Böp Kft ellenőrei sorban buktak le.
András javában költötte a korrupciós hálózaton belül kapott pénzének részét amikor az embereit korrupción érték.
A lényeg András legalább jól érezte magát a Tátrában!!!!!!
Majd a Venyigében is jól érzi magát reméljük!!!!!

Spaller Endre az Echo TV Napi aktuális című műsorában

Magyar Anna a Böp Kft kurvája

Dr.Magyar György lányát Rusznák Imre 2008-ban cserébe az apja által 1.5 millióért lefojtatott kamu korrupciós vizsgálatért cserébe felvette a Böp Kft-hez irodavezetőnek havi nettó:400 ezer forintért.
„Annácska” nem sokat csinált a Böpnél tanulgatott az egyetemi vizsgáira munkát a Böpnél nem nagyon végzett.
Viszont „Annácska” rossz lány volt a Böp Kft-nél konkrétan információink szerint minimálisan 5-6 férfi dolgozóval létesített szexuális kapcsolatot a Böp Kft-nél…
Konkrétan Magyar Anna 5-6 pasival baszott a Böp Kft-től…..
Akik biztosak H.zs,T.J. stb……
Illetve ami a legviccesebb Takács Sándorral is kefélt Magyar Anna!!!!!!
Takács még viccesen meg is jegyezte a kollégái előtt,hogy béna az ágyban Anna de jó a Franciája….az az Magyar Anna jó szopik Takács Szerint!!!!!
Ami még „Annácskáról” említésre méltó,hogy a cég egyik férfi dolgozóját munkaidőben a női Wc-ban elégített ki egyszer orálisan….
Gyakorlatilag Magyar Anna a Böp Kft férfi Wc-jében szopta le a Böp Kft egy másik férfi dolgozóját….Munkaidőben…..
Bár a Böp-nél munkaidőben szexelni már bevett szokás Takács is munkaidőben kefélt a cég akkori PR-managerével F.Szilviával a szeretői kapcsolat azóta is tart!!!!!
Összefoglalva Magyar Anna a Böp Kft lotyója,kurvája…..
Apuci valószínűleg nem ezért protezsálta be őt a céghez.




A BRFK-t hivatalosan lefizetni!!!!!



Vicces,hogy a Brfk-t hivatalosan is le lehet fizetni évi 30 millió forinttal.
De ennek tudatában egyáltalán jogosultak voltak a XIII.kerületi önkormányzat tulajdonában lévő cég ellen nyomozni.
Ez nem összeférhetetlenség?????
Nem kizáró ok az elfogulatlansás ügyében.
Olyan cég ellen egyáltalán,hogy tud elfogulatlanul nyomozni a Brfk akinek a tulajdonosától évi 30 millió „adományt” kap….
De ha az adományt a BRFK nem a XIII.kerületnek megfelelő módon használ fel akkor azt vissza kell adnia……

A szerződésbe jó,hogy azt nem vették bele az önkormányzat alkalmazottai ellen nem lehet nyomozniuk vagy ha nyomoznak akkor semmiféle eredményt nem lehet ellenük elérni.
Vagy különben visszakérik a 30 milliót a BRFK-tól.

Tréfás egy önkormányzat hivatalosan lefizeti a Budapest Rendőr Főkapitányságot….

Magyarisztán 2010

Politikai alapon nyúltak bele ebbe az egész parkolási űgyben ez tuti!.

A sajtót még Magyar György is fenyegeti ne merjenek az üggyel foglalkozni mert bajuk lesz!!!
Tréfás 2010-ben Magyarországon a sajtót és egyéb az ügyel foglalkozó személyek folyton,nyomás és fenyegetés alatt állnak.
Mint a kommunista érában,mennek utánuk a telefonok a keresztbe tételek.
Mi lenne ha Pl:Duka a XIII.kerületben lakna mindennap házkutatást csináltatna nála a XIII.kerületi rendőrökkel Tóth és Rusznák???
Vagy elvennék a lakásának a lakhatási engedélyét????
20 évvel a rendszerváltás után még mindig működik Magyarországon a kommunista ellehetetlenítési intézmény a rendszer ellen szegülőkkel!!!!!
Aki a kommunisták ellen mer szólni vagy tenni valamit a mai napig azzal kíméletlenül elbánnak leszámolnak,családját felforgatják stb….Mint az 50-es években az Ávh tette azt.
Csak most a rendőrség teszi azt évi 30 millióért cserébe!!!!




DYNAMO


A Tv-sek cél elé állása a múltkor gázos volt mert fosott mindenki miért vannak itt.
Valószínűleg el akartak kapni egy videón bukott őrt,meg azt figyelték kin van mellény.
Laczkó egyben tartotta bent a műszakokat és egyszerre küldött ki mindenkit,hogy lássák a TV-sek milyen sokan vagyunk és egységesek.
Végül is 22 őr 45 munkaterületre nem sok de a látszat fontos.
A papa ügyet nem értem…..Rusznák a saját maga kimentésére alkalmazta a paát ez egyértelmű.
El is mondja papa Rusznák nincs benne a parkolási maffiában.
De a ellenőrzési vezetők és a területi ellenőrök viszont benne vannak erre bizonyítékai vannak a papának a beépített emberei révén.
Akkor most mi lesz Rusznák a papa bizonyítékai alapján lefogja csukatni Laczkót,Moldvait,Andrást és a többi területi ellenőrt????
Bizonyítékokat gyűjtet ellenük de miért????
Azzal akarja későbbi felelőségre vonás alól majd magát mentetni Rusznák,hogy nem én voltam korrupt hanem Laczkó????
Bízom Rusznákban,hogy most sem tesz többet ennél
Remélem Laczkóékat nem fogja lecsukatni…..

Rusznák Imre egyre elkeseredettebb lépései.

Rusznák kapkod mert fosik!!!!
Papát alkalmazni vajon miért kellet????
Önmagát akarja tisztázni Rusznák….
De ez hülyeség mert igazgatóként ha tudomása van a cégénél folyó dologról,és nem tesz ezekért feljelentést akkor ő is kimeríti alaphangon a bűnpártolás bűncselekményét.
Konkrétan Papa azt mondta amire neki bizonyítékai is vannak,hogy a ellenőrzési vezetők és a területi ellenőrök is benne vannak a dologban ez tuti.
Akkor most Rusznk Imre miután ezek az információk a tudtára jutnak felfogja jelenteni Papa bizonyítékait mellékelve Laczkót,Moldvait,Andrást,Imit,Gülüszeműt,és a csövest területi ellenőröket a rendőrségen?????
Vagy nem tesz ellenük semmit és akkor most már ő is ténylegesen bűncselekményt követ el????
Az a hülye duma meg csak kamu,hogy nélkülük működés képtelen a cég.
Emlékezzünk csak 2008-ban hónapokig úgy működött a Böp Kft,hogy csak egy darab területi ellenőr Moldvai volt…..Akkor nem volt működésképtelen a cég?????
Vagy csak Rusznák pribékjei és káderei nélkül működésképtelen a cég……
Vagy András Észak-Koreai nevelő apja többet nem fogja maszírozni Rusznák plöttyedt faszát tovább ha a nevelt fiát Andriskát ki meri rúgni….


Egyszerűsítve a dolgot maga Rusznák Imre is bűncselekményt követ el ha most a PAPA által elé tárt bizonyítékok alapján nem jelenti fel az ellenőrzési csoport vezetőt és a területi ellenőreit a rendőrségen vesztegetés alapos gyanúja miatt.

RUSZNÁKNAK IS ÍGY LEHETNE MÁR VÉGE:

Rusznák Imre is így magyarázkodhatna már az MSZP főhadiszállásán a Jókai Utcában.
A helyzetre a megoldás a videó végén hallható.
Rusznáknak is ezt kellene tennie.


DR.Tóth József XIII.kerületi polgármester arspoeticája képekben











Rusznák Imre is ezt érdemelné

Rusznák Imre és a többi kommunista XIII.kerületi disznó ne felejtse egyszer már felkelt az elnyomásuk ellen 1956-ban.
Így járhatnak ők is mint a képen látható Ávós….
Bár ezt is érdemelnék…..


XIII.kerületi KOMMUNISTA FÉSZEK


A zászlólyuk:




Testülerti ülés a XIII.ban

A XIII.kerületben még ragyog a vörös csillag itt gyülekeznek a megmaradt összes kommunista.

A Hazaáruló kommunisták vezetője itt Dr.Tóth József…
A XIII.kerületben aki vörös akármilyen rém tettet elkövethet…
Rusznák kommunista testvér parkolási maffiát üzemeltethet….
Nem az a lényeg mit hanem az,hogy ki csinálja.
Ha valaki hithű kommunista annak mindent szabad a XIII.kerületben.

A PÁRTAL A NÉPPEL A PÉNZT NEKÜNK KOMMUNISTÁKNAK SIKKASZD.

Botrány egy áthelyezett parkolási tábla miatt

Parkolási büntetést kapott egy férfi úgy, hogy a fizetős zónán kívül parkolt. Erről videófelvételt is készített.

MSZP KAMPÁNY......Ez is lehetne...



Ezekkel a kis videókkal az MSZP nyugodtan kampányolhatna a választások előtt.
Ez az ő igazi politikájuk ez volt 40 évig most mitől változott volna.
Azért,mert a kampány főnökük a Hazaáruló,kommunista Szanyi fűt-fát megígér attól semmi nem változik!



NAKAM


DR.TÓTHÉK KÉRTÉK!!!!




IX.KERÜLETI HELYI TÉMA.

Az új cég várhatóan január 1-jétől veszi át a feladatokat a BÖP Kft.- től
Írta: HT
2010. július 18.
A képviselő-testület a legutóbbi ülésen úgy döntött, a parkoláshoz kapcsolódó közfeladat-ellátásra 100 százalékos önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságot alapít, amely január 1-jétől átveszi a kerületi parkoltatást a BÖP Kft.től. Az új társaság ügyvezetője Hardi Róbert alpolgármester lesz.

Mint ismert, a Fővárosi Közgyűlés április 1-jei hatállyal szállt ki a BÖP Kft.ből, a IX. és XIII. kerületi és a fővárosi önkormányzatok közös cégéből. A döntést azzal indokolták, hogy egységes, közszolgálati és átlátható parkolási rendszer jöjjön létre Budapesten, a bevételek közvetlenül az önkormányzatokhoz folyjanak be. Ezt követően a Ferencvárosi Önkormányzat is úgy döntött, hogy felbontja a szerződést. A társulásból leghamarabb év végén léphet ki a kerület.

Az Alkotmánybíróság július 1-jével megszüntette a parkolási rendeletet, mert jogellenesnek találta. Az indoklásban az áll, hogy a törvényi rendelkezések nem határozták meg a díjmegállapítás kereteit, szempontjait, és korlátait, ezáltal a Fővárosi Közgyűlés és az önkormányzati képviselő-testületek akár önkényesen is változtathatják. A fogyasztók érdekei is súlyosan sérültek ebben a rendszerben. A kerületi önkormányzatoknak önálló parkolási társaságot kell tehát létrehozniuk. – A képviselő-testület nemrég úgy döntött, kiválik a BÖP Kft.ből – mondja Bácskai János parkolásért felelős alpolgármester. – Ennek az előkészületei folyamatban vannak, ahogyan az üzletrészünk felértékelése is. Jelenleg az egyeztetések zajlanak. A szavazás sürgősségét az indokolja, hogy ezek az intézkedések legalább fél évet vesznek igénybe, a BÖP Kft.vel pedig december 31-én jár le a szerződésünk. Az ülésen felmerült, feltétlenül szükségese egy önkormányzati tulajdonú parkolási társaságot létrehozni, amikor a szintén önkormányzati tulajdonú SEM IX. Zrt. város- és közútfejlesztéssel foglalkozik. Az alpolgármester szerint azonban a parkoltatást irányító önkormányzati társaságnak olyan feltételeknek kell megfelelnie, amelyeket a SEM IX. nem tud teljesíteni.

– Feltétel, hogy olyan társaság végezheti a parkoltatást, amelynek éves bevétele 90 százaléka ebből a tevékenységből származik, márpedig ez a SEM IX. esetében nem így van, és nem is lesz így. Feltétel az is, hogy a társaság 100 százalékban önkormányzati tulajdonú legyen, a SEM IX.
nél azonban ez sincs így – tájékoztatott Bácskai János. Az új önkormányzati tulajdonú cég várhatóan január 1-jével veszi át a parkolási feladatok ellátását a BÖP Kft.től. Cselényi


http://www.helyitema.hu/2010071831757/IX._Kerulet/Az_uj_ceg_varhatoan_januar_1-jetol_veszi_at_a_feladatokat_a_BOP_Kft.-_tol.html

Hamisan tanúskodott Gyurcsány és Bajnai

Hamisan tanúskodtak az ügyészség előtt Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök a sukorói kaszinóberuházás kapcsán – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Budai Gyula miniszterelnöki megbízott. Mint mondta, több levél és egy hangfelvétel is bizonyítja, hogy a két korábbi kormányfő tudott a beruházás részleteiről és részt vett az ezzel kapcsolatos egyeztetéseken. A politikus jövő héten adja át a bizonyítékokat az ügyészségnek.

Budai Gyula elmondta: több angol nyelvű levelet találtak, amit Bajnai Gordon írt a King's City beruházás vezetőinek, amelyekből kiderül, hogy a volt kormányfő olyan konkrét tényekről is tudott, amit későbbi tanúvallomásában nem mondott el, pedig döntő lehetett volna. Az egyik 2008. májusi kormányülésen pedig készült egy olyan feljegyzés is, miszerint Bajnai Gordonnak hetente kellett jelentést tennie Gyurcsány Ferencnek arról, hogy áll a beruházás – tette hozzá a miniszteri biztos. Mint mondta, az is kiderül a levelezésből, kinek milyen feladata volt és mennyi ideje volt azt elvégezni.

A miniszteri biztos szerint több olyan pont van, amelyben a volt miniszterelnökök nem mondtak igazat. Az egyik, hogy a 2008. májusi kormányülés előtt nem volt információjuk, miközben az iratok szerint ekkor már 7 hónapja kemény tárgyalásokat folytatott a beruházó a kormánnyal. Budai Gyula azt mondta: a tanúvallomás szerint a kormány 2009 áprilisában döntött a 2,6 milliárd forintos állami támogatásról, ám levélben erről már 2008. decemberében tájékoztatták a beruházót. Hozzátette: az is kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc jelen volt több ezzel kapcsolatos vagyonkezelői egyeztetésen és a csereszerződés megszabásában is részt vett.

A kormánypárti politikus arról is beszámolt: találtak egy hangfelvételt is, amelyen Tátrai Miklós, az MNV Zrt. korábbi vezérigazgatója és Markó Andrea volt pénzügyminiszteri államtitkár beszél arról, hogy Gyurcsány Ferenc utasítást adott arra: kétféle értékbecslést készítsenek az állami támogatás mértéke miatt. A miniszteri biztos a felvételt jövő héten adja át az ügyészségnek, ahol az ügy tisztázását várja.

(FH)


Inkább a polgármester kenőpénzére fordította az ötmilliót.

Ötmillió forint kenőpénzt kért egy megbízásért a vesztegetéssel vádolt dögei polgármester – állította a hírTV-nek egy vállalkozó.

A Célpontnak a helyi tanuszoda egyik kivitelezője arról beszélt, ő is tudta, hogy a munkáért cserébe a település vezetői pénzt kértek. Stuhán Gábor azt mondta, hogy az egyik alkalommal a fővállalkozó azért nem fizette ki cégének a munkadíjat, mert a polgármestert kellett megkennie ötmillióval.

Az uszodatechnikai munkát végző miskolci cég egyébként a mai napig nem jutott pénzéhez, 26 millióval tartoznak neki.

Vincze Ferenc Tibor polgármester vesztegetési ügyében szeptemberben hoz ítéletet a bíróság.

(hírTV)

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=334681


2010. augusztus 17., kedd

Miért vagy inkább mennyiért nem piszkálja a XIII.kerületi önkormányzat tulajdonában álló cégeket a BRFK.















A FENT LÁTHATÓ SZERZŐDÉSEKBŐL kiderül,hogy a XIII.kerületi önkormányzat 30 millió forinttal támogatja a BRFK-t…..
Ami az ügyben vicces,hogy a XIII.kerületnek van saját rendőrkapitánysága ahol minden forintnak lenne helye.
De a XIII.kerületi önkormányzat nem a XIII.kerületi rendőrkapitányságot támogatja,hanem a BRFK-t….
Vajon mit kap cserébe érte a XIII.kerületi önkormányzat????????

Nem piszkálja az ügyeit illetve a XIII.kerületi önkormányzat tulajdonában levő cégek ügyeit sem a BRFK…..
Vajon Laczkó ebben is közre működött a régi kapcsolatain keresztül.?????

Mi a 30 millió ára?????
Ez legális megvesztegetés az önkormányzat részéről!!!!!!

Most már mindenki érti miért nem tartóztattak le vezetőt a BÖP kft-től a rengeteg terhelő bizonyíték és tanú vallomás ellenére a Böp Kft-től.
És,hogy Rusznák Imre miért nem lett még gyanúsított bűnpártolásért alaphangon!!!!!



A BRFK-T A XIII.KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT EGYSZERŰEN 30 MILLIÓ FORINTAL LEFIZETTE………………


HA A BRFK MEGGYANÚSÍTANÁ VALAMIVEL RUSZNÁK IMRÉT AKKOR IS MEGKAPNÁ A 30 MILLIÓT JÖVÖRE IS?????
VALÓSZÍNÜLEG NEM……

Ez nyílt zsarolás ha Dr.Tóth József és a XIII.kerületi szocialista kifizetőhely Böp Kft. Valamelyik vezetőjét a Brfk meg meri gyanúsítani valamivel akkor jövőre ugrott a 30 millió a XIII.kerülettől.

Gyakorlatilag a XIII.kerületi önkormányzaton keresztül a Brfk zsarolva van és anyagi függőségben van a Böp Kft-től.


Hogy tud egyáltalán elfogulatlanul a BRFK nyomozni egy olyan ügyben ami az egyik XIII.kerületi önkormányzati tulajdonában levő céget érint…..
Amikor a XIII.kerületi önkormányzattól anyagi függőségben van a BRFK!!!!!!!!!