2010. október 27., szerda

Olyan ember ne menjen a Böp-höz dolgozni aki becsületesen akar dolgozni!!!!



Legyen minden új parkolóőrnek jelentkező személy tisztában az alábbiakkal a Böp Kft-nél.
Nos aki itt akar dolgozni annak tudnia kell melyek a zsebre fizető autók és mennyit kell minden héten leadnia a területi ellenőreinek ebből.
Ez egy nagy hálózat aminek valaki aki itt dolgozik a részévé kell,hogy váljon…..
Aki nem tud ebbe a közegbe,hálózatba beilleszkedni az hamar kikerül innen!!!!!
Ürügyet mindig találhatna a kirúgásra……..
Aki nem akar neki tejelni és kiüti a csókosokat az másnap azért rúgják ha van rajta sapka ha meg nincs rajta sapka akkor meg azért.

Fogja fel minden új ha itt nem hajlandó zsebre dolgozni akkor nem kell a Böp Kft-nél dolgoznia.
Itt ez a szokás az elvárás ezt támogatja minden vezető,területi ellenőr stb…..
A becsületet hagyja otthon mindenki abból nem lehet jól megélni!!!!!

Román oktatásának a menete képekben:










Az oktatás rövid,érthető és lényegre törő……..
Belép az új parkolóőr a Böp-höz Román betanítja őt melyik helyekre kell bemenni a pénzért.
Illetve hetente mennyit kell a területi ellenőröknek és Laczkónak zsebre leadni és ennyi.
A képlet egyszerű tejelsz és békén hagynak és jó pályákra írnak érte cserébe!!!!

Botcsinálta területi ellenőrök karriere a Böp Kft-nél...

Érdekes a Böp Kft-nél területi ellenőr bárki lehet akármilyen előképzettség illetve szaktudás nélkül!
Nézzük csak a személyeket:
András benzinkutas,értékesítő ügynök volt utána egyik napról a másikra Rusznák kapcsolatain keresztül a Böp Kft-hez került területi ellenőri pozícióba……
Minden féle szaktudás,oktatás,előképzettség nélkül.

Imre egy egyszerű biztonsági őr volt a XI.kerületi piacot őrizte így került a Böp Kft-hez természetesen ő is minden féle szaktudás,oktatás,előképzettség nélkül lett területi ellenőr.

Hajléktalan Laczkó dabasi ismerőse egyik napról a másikra került a Böp Kft-hez természetesen ő is minden féle szaktudás,oktatás,előképzettség nélkül….

Vicces egy parkolóőr belép a Böp Kft-hez azért ő kap valamiféle oktatást a munkavégzése megkezdése előtt.
Az őket ellenőrző területi ellenőrök viszont semmiféle oktatásban nem részesülnek fogalmuk sincs az egész munkáról.
Ők nem azért vannak a Böpnél mert jó szakemberek,hanem azért mert jó káderek Rusznák és Laczkó ismeretségi köreiből kerültek ki és szívességi alapon kerültek a céghez.
A régi hozzáértő képzett szakember gárdát Rusznák kirúgta és a saját pribékjeit tette a helyükre….Lásd meg is lett az eredménye Pl:Az opel szerviz előtt.
Amikor meg a magánnyomozó ország világ előtt kijelenti,hogy az összes területi ellenőr benne van a parkolási maffiában az ciki…..De utána nem történik semmi velük nagy csönd van és ennyi.

Hajléktalan területi ellenőr ridalma pár hete a Nyugatiban!!!!

Pár héttel ezelőtt hajléktalan meglátta a nyugatinál Prohászkát és Dukát.
Azonnal körbe telefonált mindenkinek,hogy vigyázzanak nehogy lekamerázzák őket.
Vicces a lényeg az,hogy nehogy lekamerázzanak valakit!!!!!!
Nem az a lényeg,hogy ne legyen korrupció és ne dolgozzon zsebre senki!!!!!
Az a lényeg,hogy ez ne derüljön ki!!!!!
Persze végül is Hajléktalan is csak egy korrupt területi ellenőr és ő is a parkolóőröktől kizsarolt korrupciós pénzekből él.
Rengeteg balhé ellenére a szemlélet nem változott semmit az üzletnek a hálózatnak tovább kell üzemelnie!!!!

Laczkó álmai!!!

Laczkó a videón látható eljárásról álmodozik,hogy tett volna annak idején rendőr korában a Böp kft ellen forduló egykori dolgozóival.
Laczkó több Böpös dolgozó előtt többször is kijelentette már,hogy amikor ő rendőr volt az ilyen embereket egyszerűen rendőri hatalmánál fogva eltüntette volna….Még a családjaik sem tudták volna mi történt volna velük.



Rusznáknak vajon mennyit kell visszaadni a megrendelésekből???

Ilyen riport a Böp Kft-nék is készülhetett volna…..A fényképező,a PDÁ-k,a parkoló automaták,iroda felújítások……És sok egyéb beszerzésről is…..

Rusznáknak vajon mennyi a tarifája 10-12 %?????


Hajléktalanszállóról a Böp-hez!!!!


Egyre magasabb színvonalú kezd lenni a Böp Kft parkolóellenőri állománya.
Embereket hajléktalan szállókról vesznek fel,konkrétan hajléktalan szállók címei vannak beírva a személyi igazolványukba….Madridi út,Fóti út stb…..De sebaj ennek ellenére Laczkóék felveszik őket…
Egyre nívósabb a színvonal gratulálunk Rusznáknak….
Ezeket majd Kurva Anyázhatja Imre…..

Beismerő vallomás....

Beismerő vallomás: mindenkit zsaroltak
A Célpont riporterei cégcsoportjának csepeli székhelyén találták meg az FKF egyik beszállító cégének vezetőjét, akit a rendőrség hétfőn hallgatott ki gyanúsítottként egy túlszámlázási ügyben.

M. Csaba úgy nyilatkozott, beismerő vallomást tett a rendőrségen. A cégvezető azt mondja, az anyagellátási osztályról folyamatosan zsarolták őt és az összes beszállító céget. Állítólag kijelentették, hogy csak akkor kötnek velük üzletet, ha visszaosztanak a pénzből.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_id=346142


Kitálal az üzlettárs volt, hogy tízszeres áron szállítottak.

A Célpont megtalálta a héten túlszámlázás miatt gyanúsítottként meghallgatott FKF-es beszállító után egyik üzlettársát is. Ő elmondta, hogy már rögtön a bekerüléskor közölték velük a vállalat anyagbeszerzési osztályán, hogy jattot kell adniuk.

A kenőpénz a kezdeti időkben 4-6, a vége felé viszont már a 12 százaléka volt a bruttó összegnek. Viszont a beszállítók ezzel együtt is nagyon jól jártak, ugyanis volt olyan áru, amelyet 5-10-szeres áron vettek tőlük, így jelentős része megmaradt a haszonnak - állítja. A férfi azt is elárulta riporterünknek, hogy a közbeszerzésekre maguknak hoztak ellenfeleket, hogy biztosan nyerjenek.


Orbán Senki sem veheti el a kivívott szabadságot.

Kordonok nélkül ünnepli az ország az 1956-os forradalom évfordulóját. Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédében azt mondta, 1956 munkáját 2010 áprilisában fejezték be a magyarok a kétharmados választási győzelemmel.
Orbán Viktor úgy fogalmazott: 1956-ban az utcán, 2010-ben pedig a választásokon adták meg a magyarok a kegyelemdöfést a hazugságok rendszerének.

A miniszterelnök hozzátette, 54 éve az új korszak építését a szovjet csapatok megakadályozták, most viszont senki sem veheti el az országtól a kivívott szabadságot. A kormányfő szólt arról is, 1956 munkáját be kell fejezni, mert ez az ára a szabad, igazságos, sikeres és boldog Magyarország megteremtésének.

Orbán Viktor szerint a kormánynak és az Országgyűlésnek egy éve van arra, hogy emelkedő pályára állítsa Magyarországot.

(hírTV)


Vitányi Marxot, Molnár Istent szólította Gyurcsány gyűlésén.

A '89-es demokraták pártját szervezné meg Gyurcsány Ferenc az MSZP-re építve, mivel szerinte egy új erő alapítása árulás lenne a mostanival szemben – hangzott el a Demokratikus Koalíció budapesti alakuló rendezvényén. A bukott miniszterelnök most már népi kezdeményezést szervezne az új alkotmány elfogadásáról és támogatja a szocialisták népszavazási kezdeményezését is. Molnár Csaba és Vitányi Iván egyaránt a demokratikus erők összefogásáról szónokolt.

Több százan gyűltek össze a Demokratikus Koalíció alakuló gyűlésére a fővárosi Szent István parkba, ahol a sátor környékét fémkerítéssel zárták el. A rendezvényen többek között megjelent Szabó Zoltán volt szocialista képviselő, Vágó István, Iványi Gábor metodista lelkész, Debreczeni József közíró és Terry Black, aki önkormányzati képviselőjelöltként 22 szavazott szerzett az MSZP színeiben. A rendezvényre érkező Gyurcsány Ferencet nagy taps fogadta a sátorban, míg Mesterházy Atillát csak korai távozása alatt tapsolta meg az idős átlagéletkorú közönség.

Vitányi fejedelmi abszolutizmust emlegetett

Nem véletlenül alakultunk meg 1956 előestéjén, hiszen a forradalmat mi is magunkénak érezzük – kezdte beszédét Vitányi Iván. Az egykori MDP-tag azt is elmondta: nehéz idők jönnek Magyarországra, mert fennáll a veszélye, hogy király nélküli királyság, vagy király nélküli abszolutizmus alakul ki. Ezért Vitányi szerint a Demokratikus Koalíciónak az a feladata, hogy szembenézzen a múltjával és hogy széleskörű összefogást alakítson ki. „Ezt úgy érhetjük el, hogy a legközelebb állók kapaszkodnak először össze” – mondta a politikus, utalva arra, hogy szocialisták friss platformja úgy jött létre, hogy a progresszív és a szociáldemokrata platform tagjai „most összetalálkoztak” és összefogtak a demokratikus Magyarországért.

Vitányi elmondása szerint „különböző lapokban elterjedt”, hogy ő kilépett a szociáldemokrata társulásból, ami a politikus elmondása szerint nem igaz. Meglátása szerint az a mi bajunk, hogy magunktól nem tudjuk kivívni szabadságunkat, ám most itt a magyarok nagy esélye, „hogy megszabaduljanak a fejedelmi abszolutizmustól”. Vitányi ezt követően Karl Marx nyomán azt közölte, hogy a szocializmus feltétele az, hogy polgári reformok beteljesüljenek.

Az Úr áldását kérte Molnár

„A Demokratikus Koalíciót erős kohézió tartja össze, hasonlóan a családhoz” – kezdte felszólalását Molnár Csaba, egykori kancelláriaminiszter. Szerinte az elmúlt években a baloldalra aggatott jelzőket le kell rázni. „Isten szent nevében kérdezem, hogy tényleg neoliberális politika volt az, hogy a 2001-es 65 ezres átlagfizetés mostanra 140 ezerre emelkedett?” – tette föl a kérdést az MSZP politikusa. Véleménye szerint soha nem kaptak annyi támogatást a határon túli magyarok az elmúlt nyolc évben, mint korábban. „Gyávák voltunk és ezért elnyertük a méltó büntetésünket” – vonta meg a szociálliberális kormányzás mérlegét Molnár.

Nem szabad hagynunk, hogy mások döntsenek az identitásunkról – tette hozzá. Molnár szerint rendszerváltásra van szükség az MSZP-ben, és emellett jelentős küzdelmet kell folytatni a „narancsszínű bolsevizmus” ellen. „Vagy egy Bethlen-Peyer paktumot kötünk a Fidesszel, vagy nem engedünk a '89-ből” – mutatott rá a volt kancelláriaminiszter. Bárki bármit mond, nekünk van igazunk – tette hozzá. „Nem adjuk föl a harcot és a végén mi fogunk győzedelmeskedni, az Úr áldása lesz ezen a munkán” – zárta felszólalását Molnár.

Népi kezdeményezést indít a bukott miniszterelnök

Országos népi kezdeményezést indít a Gyurcsány Ferenc vezette demokratikus koalíció azért, hogy népszavazás legyen az új alkotmányról – jelentette be a bukott miniszterelnök pénteken, az MSZP Demokratikus Koalíció megalakulásának rendezvényén. Az országgyűlési képviselő arra kérte az MSZP-t, hogy a párt bojkottálja az alkotmány előkészítésében való részvételt. Gyurcsány elmondta azt is, meggyőződése szerint nem is kell új alkotmány.

Úgy látja, nem rögzítheti az új alaptörvény azt, hogy választójogot kapjanak olyanok, akik nem viselik közvetlenül szavazatuk következményét és akik nem vesznek részt a közteherviselésben. Elmondta azt is: Isten az imáinkba és nem az alkotmányba való. Az új mozgalom elnöke azt ígérte: minden törvényt, amely korlátozza az emberek jogait, megtámadnak majd az Alkotmánybíróságon, és ahogy fogalmazott: „annyi pert akasztanak Orbán Viktor nyakába, hogy nem fogja tudni megszámolni őket”. A Fideszről pedig úgy vélekedett: Európa jobb klubjaiban összesúgnak a polgári párt háta mögött, hogy itt jönnek az új barbárok.

Gyurcsány: Többször vereséget mértek ránk

Gyurcsány szerint az alkotmányról a népnek kell döntenie és ennek a lehetőségét meg is teremtjük. A volt miniszterelnök úgy látja, hogy Orbán Viktor „elvett 4 évet az életünkből, mivel elpusztította a reformokat”. Gyurcsány elmondta, hogy Orbán nemcsak kordont bontott, hanem hitet is és így a demokratikus Magyarország ellenfele lett. Az MSZP politikusa szerint bár többször vereséget szenvedtek, de a demokraták elkötelezettségét nem tudták megtörni.

Gyurcsány a magán-nyugdíjpénztári befizetések kapcsán tervezett intézkedések miatt Orbánt sikkasztónak és hazugnak nevezte. A volt miniszterelnök emellett bejelentette, hogy támogatja az MSZP által pénteken kezdeményezett népszavazást és minden ezzel kapcsolatos törvényt az Alkotmánybíróságon fognak megtámadni.

Nem lesz új párt?

„Nyugatos, polgári Magyarországban hiszek és ezért küzdök” – hangsúlyozta Gyurcsány. Szerinte az ő reformjai arról szóltak, hogy mindenki felelős magáért. A politikus megismételte az MSZP korábbi véleményét, miszerint a kormány a módosabb rétegeknek kedvez az új adórendszerrel. Gyurcsány úgy véli, a mostani politika eredményeként 2012-13-ra költségvetési pokol alakul ki, aminek fő jellemzője az óriási hiány lesz.

„Félig egyetértek azokkal, akik az új pártot szeretnének alapítani, de ilyet nem fogunk tenni, mert ez árulás lenne” – jelentette be a bukott miniszterelnök. Gyurcsány szerint alapvetően az MSZP-ben vannak azok, akik egyetértenek velünk. Szerinte úgy kell átalakítani a bukott kormánypártot, hogy befogadja a „köztársaság eszméjét vallókat”. Gyurcsány a fő célt abban jelölte meg, hogy meg kell szervezni a '89-es demokraták pártját. „21 éves ez a párt, bonyolult múltja van, amire büszkének lehet lenni, és van, amire nem, de az MSZP a legnehezebb pillanatokban kiállt az országét” – vélte Gyurcsány.

Gyurcsány azt is elmondta, hogy ugyan sokáig lehet az MSZP a legerősebb ellenzéki párt, de véleménye szerint el kell jönnie annak az időnek, amikor megalakul egy olyan párt, amely nem fél, van programja megmérkőzik a jobboldallal. „Mi fogunk győzni” – jegyezte meg az országgyűlési képviselő. „Most van idő arra, hogy a pártot átalakítsuk és arról beszéljünk, miért nem mennek most jól a dolgok”. Gyurcsány beszédét a „Magyarországért és a köztársaságért” szlogennel zárta.

(Kovács András, Tompos Ádám – MNO)


„Az MSZP a spekuláns üzletemberek oldalára állt”

Népszavazással sem vehetik el az emberektől a szocialisták a szabad választás jogát - jelentette ki a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott. Selmeczi Gabriella szerint az MSZP a spekulánsok oldalára áll az emberekkel szemben, amikor népszavazást kezdeményezne a magán-nyugdíjpénztárak jövőjéről.

A politikus szerint az emberek a saját pénzük feletti rendelkezés jogát kapják vissza a nyugdíjpénztár-választás szabadságával.

Selmeczi Gabriella hangsúlyozta: a hétvégén benyújtott törvényjavaslata megnyitja az átlépés lehetőségét az állami nyugdíjrendszerbe, és eltörli a pályakezdők számára a kötelező magán-nyugdíjpénztári belépést.

A politikus hozzátette: ha valaki az átlépést választja, akkor a rá eső tulajdonrészt is magával viszi majd, aki pedig a vegyes rendszerből nyugdíjasként tér vissza az államiba, annak jóváírják a veszteségét.

- A szocilisták ezzel a döntésükkel a spekuláns üzletemberek oldalára álltak az emberekkel szemben. Ezért nem akarják, hogy szabadon választhassanak magánnyugdíjpénztárt. Egy demokráciában még népszavazással sem lehet elvenni a szabad választás jogát. Senkit nem lehet rákényszeríteni arra, hogy a tőzsdén kockáztassa a nyugdíjforintjait - jelentette ki vasárnap Selmeczi Gabriella miniszterelnöki megbízott.

(hírTV)

Elindul Gyurcsány új platformja

Ma alakul meg Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíció nevű új platformja. A budapesti Szent István Parkba meghirdetett rendezvényen a volt kormányfő mellett Molnár Csaba korábbi kancelláriaminiszter és Vitányi Iván mond beszédet, de részt vesz rajta Mesterházy Attila pártelnök is.


Sajtóinformációk szerint a Gyurcsány nevével fémjelzett csoportba eddig 2400-an jelentkeztek, közülük hétszázan az MSZP tagjai.

Gyurcsány miatt módosíthatják az alapszabályt

Az MSZP szóvivője abban bízik, hogy Gyurcsány Ferenc platformja párt és a baloldal sikerét szolgálja majd. Török Zsolt elképzelhetőnek tartja, hogy az új csoportosulás miatt módosítani kell a párt alapszabályát. A volt miniszterelnök által létrehozott platformhoz ugyanis - az MSZP alapszabályától eltérően - nemcsak párttagok csatlakozhatnak. Az alapszabály szerint a párttagok szabadon alakíthatnak olyan platformot, amely politikai nézetközösségen alapul, a párt programjának, irányvonalának elemeit érintően viszont önálló, másoktól eltérő véleménnyel rendelkezik.

(hírTV)



Természetesen az új kommunista platform hol is alakulhatna meg máshol mint a XIII.kerületben a legnagyobb kommunista fészekben……

Gyurcsányék milliói a holdudvarnak

Mintegy 24 millió forintnyi támogatást osztott szét balliberális szervezetek között a Gyurcsány Ferenc vezette Táncsics Mihály Alapítvány a legutóbbi kuratóriumi ülésén. Az MSZP pártalapítványának honlapjáról kiderül, hogy például a Mozgó Világ Alapítvány 4,3 millió forintot kapott. A szocialistákhoz közel álló folyóirat az utóbbi nyolc esztendőben több tíz millió forintnyi állami „infúzióhoz” jutott a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kormányoktól a működéséhez, de a Táncsics alapítványtól sem most először érkezik pénz a számlájukra. Jellemző, hogy még a kormányváltás előtti utolsó pillanatokban is 9,9 millió forintot ítélt oda a Mozgó Világnak a kancellária. Most, hogy az állami pénzcsapokat elzárták, a folyóirat csak a Táncsicshoz hasonló balliberális pénzosztó szervezetekben bízhat.

A Gyurcsány Ferenc vezette kuratórium nem hagyta pénz nélkül a Napvilág Kiadót sem, amelynek folyóiratát, az Egyenlítőt kétmillió forinttal segítették meg. A kiadó székhelye egyébként Budapesten ugyanabban az Alkotmány utcai épületben található, ahol az MSZP háttérintézményeként számon tartott Politikatörténeti Alapítvány és Intézet székel - olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában

Nem Gyurcsányban látják a megmentőt

Az érvényesen válaszolók mindösszesen 16 százaléka véli úgy, hogy Gyurcsány Ferenc lehet az MSZP megmentője. Ezzel szemben Botka Lászlóról 46 százalék gondolja, hogy vezetésével megerősödhetnek a szocialisták. A volt miniszterelnök három, „nélküle elért” választási vereség után platformalapításával egyértelműen újra bejelentkezett a párt irányvonalának meghatározására. Ebben azonban nemcsak az MSZP egyes meghatározó politikusai és a választópolgárok túlnyomó többsége, de a szocialista szimpatizánsok sem támogatják – írja legfrissebb elemzésében a Nézőpont Intézet.

Az MSZP a 2009-es és 2010-es választási vereségek után egyértelműen öndefiníciós válsággal küszködik, a pártnak sem a két nyári kongresszus, sem az amúgy régi arcokból álló új vezetőség nem tudott határozott karaktert adni. Mivel Gyurcsány Ferenc lemondását követően sem tudtak javítani népszerűségi mutatóikon, és a hitelességét vesztett korábbi kormányfő időleges háttérbe vonulása után is súlyos választási vereségeket voltak kénytelenek elkönyvelni, Gyurcsány joggal gondolhatja úgy, hogy elérkezett számára a fokozatos visszatéréshez szükséges „kegyelmi pillanat”. E „legitimációs alap” mellett az egykori pártelnök-miniszterelnök már idejekorán igyekezett támogatói bázist szervezni a baloldalon: ennek jele volt először a Magyar Demokratikus Charta, majd utóbb – az MSZP-n belül életre hívni szándékozott – Demokratikus Koalíció platform.

A jól körülhatárolható törzsközönségből álló és általuk támogatott kezdeményezések azonban – annak ellenére, hogy Gyurcsány folyamatosan a „nyitás politikáját” hirdeti – be is szűkítik mozgásterét – olvashatjuk az elemzésben. A számok ugyanis azt mutatják, hogy nemcsak az érvényesen válaszolók döntő többsége, de az MSZP mellett ez idáig kitartó szavazók sem hisznek Gyurcsány „messianisztikus” képességében. Azon szocialista szimpatizánsok közül ugyanis, akik mindkét politikust ismerik, mindösszesen 35 százaléknyian tartják alkalmasnak Gyurcsányt arra, hogy a párt megmentője legyen – míg Botka László szegedi polgármesterben több mint kétszer ennyien, 78 százaléknyian bíznak.

Mindezek alapján kijelenthető: bár az exkormányfő rendelkezik azon kommunikációs, szónoki képességekkel, amellyel a jelenlegi határozatlanság helyett képes lenne újra egyedi imázst kölcsönözni a pártnak, továbbra is képtelen megszabadulni külső és belső hitelességi deficitjétől. Előbbire bizonyíték, hogy a válaszadók 84 százaléka nem bízik egy Gyurcsány vezette MSZP megerősödésében. Utóbbira az, hogy platformalapítási tervét a szocialisták számos vezető politikusa minimum távolságtartással fogadta, arról egyértelmű döntés sem a választmányban, sem az elnökségben nem született. A párttal szimpatizálók 65 százaléka pedig kifejezetten bizalmatlan korábbi vezetőjével kapcsolatban – míg Botkánál ugyanez az arány csak 22 százalék.

Gyurcsány ambiciózusságát, szűk, de kitartó támogatói hátterét és az MSZP jelenlegi útkeresését összevetve azonban érzékelhető: előbb-utóbb kenyértörésre kerülhet sor.

Tarlósék leváltják a közműcégek vezetőit

2011 első negyedévéig biztosítja a BKV működőképességét az a 12 és fél milliárd forint, amelyet novemberben folyósít az állam a Budapesti Tömegközlekedési Vállalatnak. Ezt a főpolgármester mondta Kontraszt című műsorunkban.
Tarlós István hozzátette: a BKV-t jövő márciusig át kell alakítani, a főpolgármester jövő kedden egyeztet a közlekedésért is felelős Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszterrel. A céget várhatóan kötött pályás és buszos ágazatra osztják fel.

A főpolgármester arról is beszélt, hogy a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán - egy kivétellel - leváltja a közműcégek vezetőit. Tarlós István azt nem mondta meg, hogy melyik társaságnál hagyja helyén a vezérigazgatót.

„Elkészítettük az új szervezeti és működési szabályzatot, szerdán le fogjuk váltani - egy kivétellel - a fővárosi cégek vezetőit, a hivatalban is megkezdődtek az átszervezések, összeállt az a jogászcsapat, amely a közszolgáltató cégek privatizációs szerződéseit felülvizsgálja, megegyeztünk az ellenzéki pártokkal a pozíciók szétosztásáról, tehát egy hét alatt - megkockáztatom - több minden történt, mint 2006-ban három hónap alatt, de nagyon gyors változásokra van kilátás” – mondta a Kontrasztban a főpolgármester.

„Meg fogjuk nézni ezeknek a cégeknek az adózásait is, képtelen állapot, hogy olyan kedvező feltételeket kaptak a külföldi befektetők, amelyek a várost stratégiailag kiszolgáltatottá tehetik” – tette hozzá.

Üres kasszát hagyott a megyei MSZP-s vezetés

Gyakorlatilag üres kasszát hagyott az új vezetésre Heves megye volt szocialista vezetése - Horváth László közgyűlési elnök elmondása szerint tárgyalnak a megye számlavezető bankjával a pénzügyi helyzetről, hogy a bérek kifizetése ne kerüljön veszélybe.
A politikus közölte: az előző MSZP-s vezetés nyáron újabb 300 millió forint hitelt vett fel, ebből azonban alig 20 millió maradt.

A megyének illetékbevételekből és állami támogatástól még van pénze, de a kifizetésekhez még legalább 19-20 millió forint hiányzik, ráadásul a megyei önkormányzat 132 millió forint kifizetetlen számlatartozással is kénytelen szembenézni.

(hírTV)

2010. október 22., péntek

Crystal,Király.......


Crystal írta:

Te kis szarházi sötétben bujkáló paraszt. Az a baj, hogy okosnak, műveltnek érzed magad közben meg annyi eszed sincs mint egy putriban élő cigánynak. Vádaskodsz, dobálózol a törvénnyel fenyegetőzöl. Ha vannak bizonyítékaid add át az illetékeseknek. Persze tudom csak a pofádat jártatod. Azt hiszed ettől nagy ember vagy? Ha olyan fasza gyerek vagy mindenkinek a szemébe mondd a véleményed és ne így a neten sunyiba ugass! Előbb utóbb megtudom ki vagy és ígérem megosztom ezt a tudásom mindenkivel akiket itt vádolsz. Na majd meglátjuk akkor kinek lesz veszélybe a "pofája". Addig is csak írogass nyugodtan, kompenzáld hogy az élet egyéb területén egy utolsó senki vagy.

2010. október 17. 13:05

Kedves akárki!

Most Crystal vagy előbb meg király és még te vádolsz másokat névtelenséggel!
„Papa” nem véletlenül mondta,hogy minden területi ellenőr benne van erre neki bizonyítékai vannak. Vagy jelentsétek fel „Papát” rágalmazásért ha fáj az igazság Imre.

Ez vicces:
„élet egyéb területén egy utolsó senki vagy.”

Tényleg a Böp Kft korrupt területi ellenőrének lenni tényleg komoly dolog, az már karrier attól már valaki vagy „király”.
Tudod Imre az a helyzet,hogy egy kis hatalmat kapott proli gyerekek vagytok ti területi ellenőrök,rajtad kívül meg mindegyik egy vidéki paraszt is..
Alul iskolázott kis király bunkók,akik kaptak egy kicsi hatalmat és most istennek érzik magukat…..Aztán meg mentek a sittre.
Úgyhogy tényleg marha nagy karrier a Böp Kft-nél dolgozni……
Bár a dabasi és a nagykanizsai parasztoknak tényleg karrier Pestre kerülni és itt dolgozni,a falujukban ők a királyok emiatt de ők itt Pesten senki egy közutálatnak örvendő cég dolgozói.

A másik pedig Imi tilos a Blogot olvasnotok Laczkó és Rusznák megtiltotta azt,te mégis olvasod és még írogatsz is hozzászólásokat bele….

Ami a vicces Laczkó tiltja a legjobban a blog olvasását és közben ő a legnagyobb olvasónk.

Bizonyítékot akarsz a nyári opelszervizes balhénál két hét alatt állítólag egy területi ellenőrt sem láttak egésznap a területen a 30 autó körül…..
Vajon miért….?????
Vagy mennyiért???


Crystal te hülye gyerek mobilszámoddal beregisztrálsz a blog fórumába és még fenyegetőzöl!!!
Nyugi nem adjuk ki a számodat senkinek!!!!
Megvédjük a hülye kopasz fejedet nálunk szabad vélemény nyilvánítás van….

Küldj inkább legközelebb e-mailt közzétesszük itt a gondolataidat.
bopkft@c2.hu ide küld!!!

Nagyon mélyre süllyedt Rusznák.



Kíváncsiak lennénk ha egy újságíró vagy egy Tv-stáb megkérdezné Rusznákot mit mondana???
Mivel magyarázná,hogy a rendőrség által hivatalosan is korrupcióval gyanúsított három ember miért dolgozik még a cégénél…..
Másokat egy privát mobiltelefon munkaterületre való kiviteléért kirúg ezt meg eltűri….
Sőt vezető beosztásba nevezi ki az egyiküket oktatónak?????
Mi a faszt oktat majd Moldvai az újonnan jelentkező parkolóőröknek????
Hová kell bemenniük a pályákon a pénzekért és mennyi kell leadni a területi ellenőröknek péntekenként????
De nem baj tartsa csak meg Rusznák a Románt oktatónak annál nagyobb pofára esés nem lesz amikor Január közepén hivatalosan is vádat emelnek korrupció miatt a Böp Kft újonc parkolóőreit oktató ellen.

Imre a Blog rendszeres olvasója!!!

Milyen érdekes.

Ha Gülüszemű Imréről valaki mer küldeni egy olyan bejegyzést ami rá nézve sértő akkor hirtelen valaki mindig hozzászól a bejegyzéshez!!!!!

Ezek szerint Gülüszemű Imre olvasgatja a weblapunkat és nem tetszik neki amiket itt írnak róla ezért írogat!!!!

Az tény,hogy Gülüszemű Imre miatt kilépett egy új parkolóőr,mert Imre közölte vele,hogy a Kurva Anyád és mindegy mi volt előtte……
Gondoljon bele mindenki bemegy dolgozni a munkahelyére és a főnöke közölné vele a kurva anyád!!!!!!
Ki mit tenne????

A normálisabbja azonnal kilép,ahogy az adott őr is tette.
A keményebbje meg jól pofán vágta volna a kis király Gülüszemű Imrét!!!!

Érthetetlen Gülüszemű Imre is a parkolóőröktők kapott heti „zsebpénzből” él jó és ezek után még őket piszkálja!!!!!


Gülüszemű Imre jól jegyezd meg az aranytojást tojó tyúkot nem szabad levágni!!!!!!





Imre inkább a gülüszemeiddel így ijeszd meg az őröket ahelyett,hogy le kurva anyázod őket.

Hatásosabb lenne...


Ha magasabb pozicióba akarsz a Böp kft-nél kerülni akkor keveredj korrupció gyanúba.



Ha magasabb pozícióba akarsz kerülni a Böp Kft-nél mint amiben most dolgozol akkor nem kell más tenned korruptnak kell lenned és elkel érned,hogy ezzel a rendőrség hivatalosan is meggyanúsítson.
Román is így tett és mezei területi ellenőrből hirtelen oktatóvá nevezte ki őt Rusznák.
Ezek szerint a képlet a Böp Kft-nél ilyen egyszerű…
Légy bűnös és megjutalmaznak érte!!!!!

Meddig dőlnek még be az emberek Laczkó ígéreteinek a Böp-nél???


Laczkó egy dabasi büdös,jellemtelen kétszínű,hazug paraszt.
Mindenkinek megígéri nyugodjon meg nem lesz semmi baj,majd ő a volt rendőrségi kapcsolatain keresztül elintéz mindent…..
Aztán mi lett ennek a vége 14 gyanúsított a cégnél…..
Laczkó nekik is megígérte megvédi őket nem lesz baj…..!!!!!!
Ne dőljetek be Laczkónak a szemetekbe mindent megígér a hátatok mögött meg felad titeket!!!!!
Sancinak és Cuccosnak is megígérte nem lesz semmi baj aztán mi lett velük is,feláldozta őket….

Érdekes lesz majd ha Andrást vagy Gülüszemű Imit vagy a dabasi földijét fogja feláldozni akkor mit szóltok majd????

Persze mi majd akkor mondhatjuk mi megmondtuk!!!!!

Mitől vannak a nagy letartóztatások!!!!

Joggal merülhet fel ez a kérdés miért pont most vitték el Takácsot????

A válasz nagyon egyszerű.
Valaki azt gondolta,hogy egy parlamenti interpelláció egy maffia ügyben a belügyminiszterhez majd válasz és tettek nélkül marad….

Tudomásunk szerint rátettek az ügyre egy komoly kemény idősebb nyomozót.
Minden tiszteletünk az övé!!!!
Aki végre megakarja oldani ezt az ügye és nem az Mszp-s barátok a volt rendőr kollégák hatására nem tesz semmit,mint elődei ez ügyben 2.5 évig!!!!
Az új nyomozó másfél hónap alatt többet tett mint a többi kollégája 2.5 év alatt!!!!!
Takácsékat már 2008 vagy max 2009-ben is simán meg lehetett volna gyanúsítani…..
Csak akkor még erős volt az Mszp politikai és Laczkó ex-kolléga hatása a rendőrségre!!!!

2011.január közepére a „Takáca banda” vádemeléssel a bíróság előtt fog állni!!!
Ebbe biztos lehet mindenki!!!!



Mi megmondtuk nyáron!!!


Mi már Junius.25-én megírtuk,hogy Takácsot megfogják gyanúsítani.
Persze akkor mindenki egy jót mosolygott csak a bejegyzés olvastán.
Ugyan Takács egy fél éve nem volt akkor már a cégnél ugyan mi baja lehetne neki már akkor?????

http://bopkft.blogspot.com/2010/06/takacs-nagyon-teved-amikor-azt-hiszi-o.html


Nos ugye még is lett majd 10 hónappal,hogy otthagyta a Böp Kft-t gyanúsított lett,házkutatás,előállítás stb…….

Most írhatnánk ugye mi megmondtuk!!!!

De a Böp Kft-nél mit képzel egy kér ember évekig benne volt vagy a korrupciós hálózatban és ő majd csak úgy ezt simán megússza majd????
Hát nem így lesz…..

Laczkó,András,Imi,Hajléktalan és Rusznák is meglesz hamarosan gyanúsítva erre mérget vehet mindenki,és mosolyoghat úgy mint a Takácsról írt bejegyzésről júniusban tette azt!!!!!

Mi ért a 2008-as belső vizsgálat??


A történtek tükrében mit ért Rusznák Imre által a Magyar ügyvédi irodával 1 millióért lefojtatott korrupciós belső vizsgálat ezek után.
Mert arról senki sem beszél,hogy a Böp-től a rendőrség által összesen meggyanúsított 14 személy mind részt vett és átment a 2008-as korrupciós vizsgálaton.
Gyakorlatilag az idő igazolta az akkori vizsgálat kamu voltát…..
Vagy 14 alakalommal tévedett a korrupciót kivizsgáló bizottság?????

Hátán kellett vinnie a rendőrt.

Lopáson ért fatolvajokkal vitette át magát egy pocsolyán egy heves megyei rendőr. Társa mobiltelefonnal felvette ahogy a főtörzsőrmester az egyik tolvaj hátára mászik és ordítozva utasításokat ad neki. A rendőrt kirúgták.

Laczkó is ilyen volt……
Most őt a parkolóőrök viszik a hátukon.


Befellegzett a haveri alapokon nyugvó mutyiüzleteknek?

Csepelen is megnőtt a bizalom a Fidesz iránt, jelentősen erősödött a polgári oldal – értékelte a helyzetet Németh Szilárd, Csepel megválasztott polgármestere. Németh szerint a szocialista vezetés alatt az embereket kihasználták, hazudtak nekik, és ezzel megalázták őket.

Ígéretekkel tele volt a padlás Csepelen is: tizenhét évig minden választási kampányban elsütötték, hogy megépül a gerincút, lesz uszoda, bicikliút, wellness központ a Kis-Duna partja mellett, vagy éppen megújul a városközpont. Tervek ugyan készültek, de az is csak a felháborodást növelte, hogy százmilliók röpködtek el rájuk, eredmény meg nem volt sehol – mondta a fideszes polgármester a Fidesz hivatalos oldalának adott interjúban.

Mivel az önkormányzat az elmúlt öt évben hétmilliárd forintnál is nagyobb vagyonvesztést szenvedett el, a költségvetési hiány pedig eléri a négymilliárd forintot, több kényszerű intézkedést is meg kellett hozni ahhoz, hogy a kerület működőképességét fenn tudják tartani. Ugyanakkor Németh kijelentette: legfőbb céljának mindenkor a kötelező feladatok magas színvonalú ellátását tartja; az oktatás, az egészségügy, a szociális tevékenység mindenképp prioritást élvez majd Csepelen.

A 2003-ban bezárt csepeli kórház kapcsán elmondta: azon lesznek, hogy rehabilitálják a kórházat, ahol jelenleg csak a falak állnak, minden más használhatatlan. A közbiztonság javításához Németh szerint meg kell erősíteni a rendőrséget, „nem fekvő, hanem álló rendőrökre van szükség” az utakon. Az elsőrendű tervek között szerepel a korábban bezárt királyerdei rendőrőrs visszaállítása, a betöréses rablások, lopások visszaszorítása, térfigyelő kamerák és fix sebességmérők telepítése, és legfőképpen a politikai jellegű, elvi-haveri alapokon nyugvó mutyiüzletek megakadályozása – sorolta a fideszes polgármester.

Csontvázhegy a kerületekben

Egyre több csontváz hullik ki a fővárosi kerületekben a szocialisták által hátrahagyott városházi szekrényekből – derül ki a Magyar Nemzet összeállításából. A legsúlyosabb anyagi helyzetben az MSZP által több ciklus óta irányított városrészek vannak: Erzsébetváros, Terézváros, Csepel, a XV. és a XVIII. kerület.

Gyurcsány a politikai sokszínűség képviselője akar lenni

Új elnökhelyetteseket választott az MSZP választmánya, és új bizottsági struktúrák felállításáról is döntött a testület. A vitában felszólaló Gyurcsány Ferenc volt pártelnök bejelentette, hogy nem kíván új pártot alapítani, a politikai sokszínűséget az MSZP-n belül kívánja képviselni – mondta szombaton Simon Gábor választmányi elnök.


Az MSZP választmánya az eddigi három bizottság mellé egy újabb testület megalakításáról is döntött. A stratégiai bizottságot Haris Éva, a szervezeti, személyügyi és költségvetési bizottságot Szűcs Gábor, míg a társadalmi kapcsolatok bizottságát Schiffer János vezeti. Az új, közpolitikai bizottság vezetésével Harangozó Gábort bízta meg a választmány. A bizottságok elnökei egyben az országos választmány elnökhelyetteseivé is váltak.

A politikai vitában felszólaló pártelnök szerint az MSZP-nek baloldali néppártként nem csak a baloldal, hanem minden demokratikusan gondolkodó erő felé nyitottnak kell lennie. Mesterházy Attila úgy vélte, hogy ma az MSZP az egyetlen politikai tényező, amely valós alternatívát kínálhat a jelenlegi kormányzattal szemben. Az ellenzéki párt vezetője szerint ezért nem hagyható, hogy szétverjék a baloldalt.

A vitában felszólaló Gyurcsány Ferenc céljának egy erős, baloldali párt újraépítését nevezte. A volt kormányfő nem kíván új pártot alapítani, és a jelenlegi vezetés ellen sem fordulna. A Demokratikus Koalíció elnevezésű új platformmal a párton belül kívánja erősíteni a párt politikai sokszínűségét.

Simon Gábor választmányi elnök szerint nem csak helye, de szerepe is van a párton belül a különböző platformoknak. A politikus szerint az új választmány felállásával lezárult az MSZP nyáron kezdődött tisztújítása.

(FH)

„Gyurcsány támogatása kellett a rendőri jogsértésekhez”

Kellett a korábbi miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc tevékeny támogatása ahhoz, hogy megvalósuljanak a 2006 őszi rendőri jogsértések; ennek alátámasztására keresik a dokumentumokat – nyilatkozta Balsai István miniszterelnöki megbízott, volt igazságügy-miniszter a Duna TV-nek csütörtök reggel.


A politikus szerint „elképesztő”, hogy nem történt semmi azokkal a bírákkal, akik négy évvel ezelőtt hamis rendőri dokumentumok alapján vettek letartóztatásba csaknem másfél száz embert, akiknek túlnyomó többségét néhány nap után szabadon kellett engedni. A politikus kijelentette: megvannak a jogsértéseket elkövető parancsnokok nevei. „Szerintem az a tény, hogy Magyarország akkori miniszterelnöke nem tett semmit annak érdekében, hogy ez a helyzet felszámolódjon, megszűnjön, vagy hogy a felelősség megállapításra kerüljön… van a Btk.-ban egy tényállás, bűnpártolásnak hívják, nem kell messzire menni. De ha arra gondol a kérdésével, hogy az ő tevékeny magatartása és támogatása kellett-e ezeknek az eseményeknek a megvalósulásához, arra igennel válaszolok. Természetesen keressük a dokumentumokat. Arra azonban nem kell számítani, hogy önvallomást és különböző feljegyzéseket találunk, ahol önmagát vádolja” – reagált Balsai István a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök esetleges büntetőjogi érintettségét firtató műsorvezetői kérdésre. Hozzátette: az ő megbízotti tevékenysége olyan természetű, amely „kénytelen feltételezéseket és logikai sorrendet is figyelembe véve” megállapításokat tenni.

Bűnös közreműködés

A miniszterelnöki megbízott a 2006 őszén történt rendőri jogsértéseket értette olyan helyzet alatt, amellyel kapcsolatosan állította a korábbi miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc érintettségét – derült ki az interjúból. A négy évvel ezelőtt történtekről pedig azt nyilatkozta a miniszterelnöki megbízott, hogy az eddig átvizsgált sok ezer adat és dokumentum alapján megállapítható: „a magyar igazságszolgáltatás bűnös közreműködésével” négy éven keresztül nem került sor felelősségre vonásra.

Hatezer lövés

„Hatezer lövedéket lőttek ki a rendőrök, ezek között vadásztöltények is voltak, nem tudom, hogy kerülhetett erre sor” – jegyezte meg a politikus. A történtekért egyetlenegy embert sem vontak felelősségre, sem a rendőri felső vezetők, sem az ügyészség; ahol volt eljárás, ott pedig mosták kezeiket, hogy nem lehetett megállapítani az elkövető kilétét – érvelt Balsai István.

Felemlítette, hogy 147 főt „zsinóron, futószalagon”, nem egy esetben 15-20 személy egyidejű döntéshozatalával vett letartóztatásba a nyomozó bíró a Pesti és a Budai Központi Kerületi Bíróságon. „Néhány nappal később közülük 144-et szabadlábra kellett helyezni. Ezekkel a bírókkal szemben sem történt semmi, ez elképesztő” – szögezte le a volt igazságügyi miniszter, hozzátéve: sokat javítana a magyar igazságszolgáltatás és a bíróság tekintélyének helyreállításán, hogyha az arra illetékes bírói vezető legalább most, négy év múlva tenne valamit.

Hamisan valló, összejátszó rendőrök

A letartóztatások egyébként hamis közokiratok alapján történtek. Ezeket rendőrök állították ki, ezekben egyik rendőr a másiknak azt tanúsította, hogy az előállított személy üveget dobott, követ dobott – ezeknek nincs alapja – tette hozzá a Balsai, megjegyezve: mind a 147 esetben megegyező „tényállásokat” rögzítettek az okiratok, amelyek mind hamisak. „Emiatt egyetlenegy eljárás nem indult, holott a bíróság megállapította, hogy egymásnak falaznak a rendőrök, hamisan vallanak – egyetlenegy hamis vád vagy hamis tanúzás miatti eljárás nem indult” – sorolta Balsai István.

A Fidesz Elnöki Stábjának jogi igazgatója a Hattól nyolcig stúdiójában kérdésre válaszolva megerősítette: katonai bűncselekmény gyanúja is felvetődött több, 2006-ban szolgálatot teljesítő rendőri vezetővel szemben. „Ezek legalább öt évvel fenyegetett katonai bűncselekmények” – szögezte le a miniszterelnöki megbízott. Az egykori vezetők azonban csak a „jéghegy csúcsa” Balsai István szerint. Kijelentette: mindazok a helyszíni parancsnokok, akik az utcasarkokon látták el a parancsnoki feladatokat és megengedték, hogy az események így történjenek, például a földön fekvő, védekezésre képtelen embereket a rendőrök rugdossanak – mindazok a parancsnokok is büntetőjogi felelősséggel tartoznak. „Hosszú lenne mindenkit felsorolni, de megvannak a nevek” – nyilatkozta Balsai István.

(Duna TV)

Újabb öt embert hallgattak ki az FKF gyanús ügyeivel kapcsolatban

Újabb öt embert hallgattak ki a nyomozók a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban, miután pénteken házkutatást tartottak a cég egyik fővárosi telephelyén.

A gyanú szerint az egyik beszállító cég többször is túlszámlázott, amivel jelentős kárt okozott az FKF-nek. A társaság egyik anyagbeszerzőjét őrizetbe vette a rendőrség, három társa és a beszállító cég képviselője szabadlábon védekezhet.

A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya április óta nyomoz az FKF Zrt.-nél hűtlen kezelés miatt, a társaság vezérigazgatóját a nyomozók nyáron gyanúsítottként hallgatták ki a pusztazámori hulladéklerakó környezetvédelmi beruházásával kapcsolatban.

(hírTV)

Vádat emeltek a vezérigazgató ellen

Hűtlen kezelés miatt emelt vádat a Pécsi Közlekedési Zrt. vezérigazgatója ellen a buszeladási ügy miatt az ügyészség. Keczer László ellen még tavaly indult eljárás, miután kiderült, hogy a 150 buszból álló járműparkot a közlekedési cég a városi vagyonkezelő és az önkormányzat jóváhagyása nélkül 2,2 milliárd forintért eladta majd visszabérelte azt.

A Pécsi Közlekedési Zrt. havi 1,2 millió forintért bérli a járművek darabját és 10 évre 2 milliárd forint plusz áfa rendelkezésre állási díjat fizetett a vevőnek. A vádirat szerint a történtek 2,4 milliárd forint vagyoni hátrányt okozhattak az önkormányzati érdekeltségű cégnek, illetve Pécs városának.

hírTV

2010. október 16., szombat

KIRÚGÁS HELYETT KINEVEZÉS!!!!!














Csodálatos oktató lettem.


Papa most tévedett!!!!
Papa szerint Rusznák mit tesz azokkal akik korrupció gyanúba keverednek a böp kft-nél...

Hát Kedves Papa nem így lett Rusznák nem hogy "laza" vizsgálat után kirúgrta volna a korrupció keveredett személyt,még meg is jutalmazta őt egy kinevezéssel.


Megdöbbentő!!!!!

A két rendőrség által is hivatalosan meggyanúsított parkolóőr aki a cégnél dolgozott még a gyanúsítás idején még mindig a cégnél dolgozik parkolóőrként!!!!

Ami még megdöbbentőbb Moldvai József „Román” a rendőrség által meggyanúsított területi ellenőr esete.
Moldvai Józsefet a rendőrségi gyanúsítás után kinevezték a Böpnél oktatónak.
Az a feladata,hogy az újonnan felvett parkolóőröket oktassa……
Rusznák jutalma ez a gyanúsításért cserébe?????

Érdekes Rusznák és a Szabó Tamás mindenhol az mondja,hogy aki korrupció gyanúba keveredik a Böp Kft-nél azt azonnal elbocsátják a cégtől…..

Román jutalma a rendőrségi gyanúsításáért cserébe az lett,hogy kinevezték oktatónak!!!!
Román büntetésből kinevezést kapott a Böp kft-nél….

Rengeteg ellenőrt azért rúgtak ki a Böp-től,mert a korrupció gyanúja merült fel velük szemben,és Rusznák nem ismer kegyelmet azzal szemben aki korrupció gyanúba keveredik….
Legalábbis a külvilág felé ezt hazudják a gyakorlat pedig az,hogy pont leszarják ezt,a korrupcióba keveredett területi ellenőrüket nem,hogy kirúgják még ki is nevezik őt oktatónak…

Valószínűsíthetően Rusznák Imre nem normális vagy Román olyan dolgokat tud róla amikért őt is lecsukhatnák????
Normál ember rég azt gondolná,hogy a korrupcióba keveredett területi ellenőrt és parkolóőröket a Rusznák által hangoztatott szigor szerint már rég kirúgták a Böp Kft-től.
Ezzel szemben teljesen más az igazság,ebből is kiderül milyen hazug szemétláda az egész Böp Kft…
És Rusznák szava és ígéretei semmit sem érnek.

Tényleg nagyon szigorúan harcol Rusznák a Böp-nél a korrupció ellen ezek szerint.
Akit meggyanúsít hivatalosan a rendőrség még azt sem rúgja ki…..Sőt még ki is nevezi!!!

Ezen az alapon Sancit és a többi tavaly letartóztatott parkolóőrt milyen alapon rúgta ki Rusznák Imre azonnal a cégtől,ahogy lecsukták őket????
Miután a négy őr 5 hónap után kijött a sittről miért nem mehetett vissza parkolóőrként dolgozni????
Joggal merül fel ez a kérdés…


Milyen durva lesz amikor elkezdődik a tárgyalás majd Moldvai József negyed rendű vádlottként a bíróság felé munkahelynek megjelöli a Böp Kft.-t.

Mire oktat a Román vajon????



Mire oktatja vajon a Román az új parkolóőröket????
Melyik pályán melyik a csókos autó és hová kell bejárniuk a pénzekért.
Azt is elmondja,hogy minden pénteken le kell adni a „kolbászpénzt” a területi ellenőröknek és neki is a heti begyűjtött korrupciós pénzekből…

Az,hogy a Román oktatja az új parkolóőröket az olyan mintha a kecskére bíznák a káposztát!!!!!

Ezzel a lépésével nyíltan támogatja a korrupciót Rusznák Imre a cégében!!!

Immár sokadszor őnmagát köpi szemen Rusznák!!!



Rusznák Imre mindenhol azt hangoztatja ő milyen keményen harcol a korrupció ellen.
Amikor Sanciékat levitték tavaly azt mondta büszke rá,hogy mert harcolni a korrupció ellen.
Sancit,Cuccost,Gyursit és Gyíkot a letartóztatásuk napján azonnal rendkívüli felmondással a cég részéről a gyanúsításuk és letartóztatásuk miatt kirúgták a Böp-től.
Most Moldvai is gyanúsított ugyan abban az ügyben mint a négy korábbi ellenőr azzal a különbséggel,hogy őt nem vették őrizetbe.
Ennek ellenére őt nem rúgta ki Rusznák sőt még elő is léptette őt.
Rusznáknak Moldvai meggyanúsításának a napján Moldvai rendkívüli felmondással elkellett volna a cégtől bocsátania de nem tette.
Érdekes Rusznák simán osztogatja semmiségekért a Böpnél a rendkívüli felmondásokat a dolgozóknak,most meg hírtelen milyen elnéző lett Moldvaival….
Vajon miért,?????
Elképzelhető,hogy Rusznák heti pénzét nem is András viszi neki hanem Moldvai????
Hová lett Rusznák kemény fellépése a korrupció gyanúba keveredett személyekkel szemben hirtelen!!!!!!
Ezután mit fog majd Szabó Tamás a sajtónak mondani a rendőrség által meggyanúsított területi ellenőrt nem kirúgtuk,hanem kineveztük,ez a mi nagy korrupció ellenes harcunk.
Ilyen szigorúan lépünk fel a korrupció gyanúba keveredett dolgozókkal a cégnél.

De akkor tavaly egyáltalán Cuccosékat miért rúgták ki a Böptől rendkívüli felmondással a letartóztatásuk után?????

Közönséges bünözők....





Andrásék a letartóztatások hatására lapítanak mint szar a fűben.
A nyári opelos balhé már az ő saruk!!!!!
Kíváncsiak leszünk majd ha Andrást,Gülüszemű Imrét és a többi területi ellenőrt majd letartóztatják mit csinálnak majd??????

A Böp Kft jelenlegi területi ellenőrei nem mások csak közönséges bűnözök!!!!

Nálunk van már a teljes opelos anyag mind a tíz őr!!!!!
Egy felvételen két héten keresztül nem látható ott egy szemétláda területi ellenőr sem….
Ez mit jelent ők is benne vannak a buliban…..
Szarházi Imre Kurva Anyázza az őröket…..
Azokat az őröket akiktől kapott zsebre pénzből él ő is és a többi szemétláda területi ellenőr kollégái is.

Kedves Imre szerencséd van amúgy ha 3-4 évvel ezelőtt kellett volna a Böpnél dolgoznod ha akkor kurva anyáztál volna le egy őrt akkor kollektíven szétverték volna a pofádat…..
A mai birka őrökkel szerencséd van…..

Aki ismeri tudja,hogy voltak itt a dolgok gondoljatok bele mondjuk „Porcelán” anyját annak idején szidni merte volna egy területi ellenőr mi lett volna…..

Imre is meg András is király a szemétdombon amíg a rendőrök őt is le nem tartóztatják….
Bizonyítékok a „Papánál” már vannak ellenük…..

Gülüszemű Imre is így tenne a őrökkel:



Gülü szemű Imre legszívesebben így bánna az őrökkel,ahogy a videón látható német őr teszi azt a kényszermunkással.
Pontosan az történt,hogy egy őr állítólag levett pénzt a boltostól aki ezt később Imrének elmondta. Imre számon kérte az őrön ezt aki természetesen a pénz átvételét letagadta,ekkor Imre ordítva közölte veled a „kurva anyád”.
Az adott őr bement Laczkóhoz elmondta neki az esetet és azonnal felmondott.
Egy másik esetben Imre egy őrnek a baseball sapkáját csapta le a fejéről valamiért.
Sokan panaszkodtak Imrére az őrök közül,hogy bunkón báni velük ezért Imre nem olyan rég kényszer szabadságon is volt.
Értse meg azért mindenki Imrének is szar lehet két bunkó dabasi és egy tahó nagykanizsai között neki is szar lehet dolgozni.
Mondjuk akkor sem bánhat így a kollégáival,beosztottaival senki sem!!!!!

Pláne azokkal nem akiket minden héten zsebre leszednek a többi területi ellenőr kollégáival.

Szép Imre terrorizálja a parkolóőröket,de a pénz amit zsebre kap tőlük minden héten azért az jó az kell Imrének!!!!!

Az Opelos balhéért Andrást is eliszik majd...!!!

Azért az Opelos nyári balhét már ne Takács nyakába varrjuk!!!!!

Akkor már András volt a ellenőrzési csoport vezető helyettes és ő sem tett a balhéig semmit.
A mostani területi ellenőrök is Román és András vezetésével ugyan úgy mint annak idején Takács heti rendszerességgel zsebre leszedik a pénzt a parkoló ellenőrök által begyűjtött pénzekből és jól élnek belőle.
A Takács által felépített hálózatot szépen és ügyesen üzemeltetik továbbra is András és Moldvai felügyeletével.
András,Moldvai,Imre,Hajléktalan,Topi,és Laczkó igen jól élnek a péntekenként kapott „kis plusz pénzből” a mai napig.
Mindenki tudja,hogy ők is nyakig benne vannak,ez nem is vitás…..



Takács meddig lesz szűz odabent?????





Takács Sándor nagy kujon hírében áll…
A feleségeit csalja fűvel,fával minden útjába kerülő nőt megkefélne.
Kíváncsiak leszünk ha majd sittre kerül is ilyen nagy kandúr lesz-e???

Ott is ilyen nagy lesz-e a szexuális étvágya???
Majd amikor a cigányok köcsögöt csinálnak belőle a sitten…..
Hülye kis púpos majom azt hitte ott hagyja a Böp Kft-t és akkor ő már mindent megúszott…
Hát nem így lett mi ezt már Juliusban megjósoltuk és bejött…
Azt is könnyedén meg lehet jósolni,hogy Takács hosszú éveket fog a cselekedeteiért börtönben ülni….És ott köcsögöt csinálnak majd belőle….

Laczkó mindent megígért aztán mi lett belőle???



Laczkó János alias Dabasi mosdatlan büdös paraszt mindent megígér mindenkinek aztán sorba viszik el az embereket.
Tavaly megígérte Sancinak és Cuccosnak,hogy nem lesz baj aztán tessék mi lett 5 hónapra lesittelték őket.
Takács elment a cégtől neki megígérte már nem lesz semmi baj aztán tessék mi lett 10 hónappal Takács Böptől való távozása után ő is gyanúsított lett.
Laczkó mindenkinek megígér a szemébe mindent,hogy majd a rendőrségi kapcsolatain keresztül mindent elintéz aztán a végén még Laczkó ad fel mindenkit,hogy ő a saját bőrét menthesse.
Ahogy Sancit,Cuccost,Takácsot,Moldvait átverte és feladta ugyan úgy fel fogja adni és átfogja verni Andrást,Imrét és a többieket a Böpnél…

Laczkó alapjába véve egy sunyi,jellemtelen szemétláda aki átver mindenkit az ígéreteivel!!!!

XIII.ker az MSZP szponzora lett.



Mivel Tóth Jóska fényes győzelmet aratott a maga kis szemét dombján,nagy lett nyomás rajta.
Mivel az MSZP mindenét elvesztette már nem tud honnan kivenni a párt részére pénzt csak az egyetlen bástyájából a XIII.kerületből.
Tehát a XIII.kerület az MSZP fő kifizetőhelyévé vált.
A győzelme után Tóth ugye azért reálisan belátja azt,hogy ezek után a csapokat a kerület számára elzárja a Fidesz.
De miért is adna pénzt a Fidesz Tóthnak aki a Széchenyi tervet a Fidesz torz szüleményének nevezte. Ezután majd Tóth az általa torz szüleménynek nevezett tervből akar majd pályázni…..
Torz de azért adjatok belőle pénzt mottóval….
Az MSZP kifizetőhelyei töredékére olvadtak és amik megmaradtak azokat próbálják maximálisan megcsapolni amíg tudják kérdés meddig tart majd vajon ez???
És mit hoz ez majd a XIII.kerületnek,valószínűsíthetően teljes eladósodást,mert más lehetősége Tóthnak nem fog maradni ha a kormánytól nem kap pénzt….

Minden pénteken le kell adni!!!Ami azóta sem változott.



Ez nem változott semmit csak max a szereposztások.
Most Moldvai révén szedik be a pénzeket,és osztják szét Laczkó,András,Imi,hajléktalan stb…Között….
Akármilyen balhék nyomozások vizsgálatok legyenek ez megy tovább és a területi ellenőr urak és a többiek szépen kapnak zsebre a heti pénzekből.

Orbán Új korszaknak kell kezdődnie Budapesten

Az új kormánypárti többségű Fővárosi Közgyűlés megalakulásával új korszaknak kell kezdődnie Budapest történetében – jelentette ki Orbán Viktor pénteken a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén tartott beszédében. A miniszterelnök szerint az emberek azt várják az új városvezetéstől, hogy álljon a változás élére, tisztázza a múltat, a felelősöket keresse meg és folytassa le a számonkérést, valamint a közérdeken és együttműködésen alapuló új rendszer építésében is mutasson példát. A kormányfő hangsúlyozta: a kormány segíteni fogja a munkát, és azt kérte, hogy haladéktalanul kezdjenek munkához. Orbán leszögezte: „a züllésbe fordult hanyatlás korát le kell zárni, mert ha következmények nélkül marad az, ami az elmúlt időszakban történt, akkor az emberek azt hihetik, hogy minden megy tovább ugyanúgy. A hatalmas káoszban rendet kell tenni” – hangsúlyozta Orbán, majd hozzátette: ehhez határozott és minél gyorsabb lépésekre van szükség. A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése péntek délelőtt kezdődött meg. A testületnek a korábbi 66 helyett 33 képviselője lesz ebben a ciklusban. A Fidesz-KDNP 17, az MSZP 10, az LMP és a Jobbik pedig 3-3 mandátumot szerzett az önkormányzati választásokon. Emellett a közgyűlés tagja Tarlós István főpolgármester, akit közvetlenül választottak meg a budapestiek. Tarlós: Megvalósítjuk programunk Budapest programjának megvalósítását ígérte Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés pénteki alakuló ülésén. Megköszönte a bizalmat azoknak, akik rá szavaztak, azoknak a pártoknak, akik támogatták, és közölte azt is: azok főpolgármestere is lesz, akik nem rá szavaztak. Tarlós szerint Budapest pénzügyi helyzete rendkívül aggasztó, a jelenlegi adatok alapján nem biztos, hogy a város 2011-ben is finanszírozható. A BKV-tól kapott legutóbbi információk szerint a közlekedési társaság külső-belső adósságállománya eléri a 800 milliárd forintot. A jövő héten elkezdik a tárgyalásokat a miniszterelnökkel – közölte a főpolgármester. Letették esküjüket a fővárosi képviselők Az alakuló ülés elején letették az esküt az új képviselők, majd a főpolgármester. Az ülés korelnöke, a Lehet Más a Politika fővárosi frakcióvezetője, Kaltenbach Jenő bejelentette, hogy a jobbikos Staudt Gábor – aki a Jobbik főpolgármester-jelöltje volt – lemondott mandátumáról, képviselői helyének betöltése folyamatban van. Megvannak Tarlós helyettesei Titkos szavazással megválasztotta pénteki ülésén a Fővárosi Közgyűlés Tarlós István helyetteseit. A testület ellenszavazat és tartózkodás nélkül döntött.

Rusznáknak fogynak az állásai...Ez lehet a veszte is.



Rusznák Imrének úgy fogynak az állásai mint ahogy ősszel egy fa elhullajtja a leveleit.
Szinte már csak a Böp Kft ügyvezetői igazgatói állása maradt.
Havi 2 millióból lecsökkent a jövedelme 600 ezerre..??????
Na ne féltsük Rusznákot megoldja ő akkor egyre többet fog lopni majd a Böp-től mint eddig tette.
De mi lesz Rusznákkal ha a Böptől is kiteszik majd????

Elmegy újra pincérnek,hisz máshoz nem ért????

Demszkygrád.



„Demszky-kör és Hagyó-kör”.




„Demszky-kör és Hagyó-kör” – hangfelvétel a liberális politikus „közpénzből felújított” nyaralójáról.
Demszky Gábor „közpénzből” újította fel horvátországi nyaralójának tetőszerkezetét – ezt állítja a Célpont birtokába került hangfelvételen a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) egyik vezető beosztású munkatársa. A férfi kijelenti: a felújítást a fővárosi cég egyik alvállalkozója végezte, miután egyik munkájukat a közbeszerzési eljárást semmibe véve 30 millióval túlszámlázták. Állítólag a faanyagot is az FKF biztosította, Bielek Péter vezérigazgató szerint azonban nem történt ilyen.

A piaci ár másfélszereséért beszerzett kukásautók ügyében hűtlen kezelés gyanújával lassan egy éve folyik a nyomozás, a Fővárosi Közterület-fenntartónál azonban nem ez az egyetlen korrupciógyanús ügylet. Ezt a Célpont birtokába került hangfelvétel is alátámasztja. Ezen a vállalat egyik vezető beosztású munkatársa arról beszél, hogy az FKF 1992 óta ugyanattól a cégtől, az Octopus Kft.-től vásárolja a sót és szóróanyagot, amely a vezérigazgató-helyetteshez, illetve a feleségéhez, az FKF beszerzési igazgatójához köthető. A fővárosban a hóeltakarításnak is megvolt a „menetrendje”.

Demszky-kör

„Egyszer találkoztunk a VIP-lista problematikájával, amikor valaki, egy ügyes rádióamatőr a mi rádióforgalmazásunkat kitette az internetre, és akkor ott hirtelen mindenki nagyon megijedt. (…) És ráadásul itt nyílt kommunikáció folyt, tehát ez is hajmeresztő, nevekkel, címekkel mentek ezek a különböző feladatok, hogy te figyelj, most kanyarodjál már arra. Volt az ilyen kör, meg a Demszky-kör, Hagyó-kör” – hangzik el a felvételen.

A városvezetők egyéb „pluszjuttatásban” is részesültek. A férfi azt állítja, hogy az Ecseri úti főporta felújítását is túlszámlázta a PMG Kft. 30 millióval. Állítólag ennyibe került Demszky Gábor horvátországi nyaralójának teljes tetőszerkezetcseréje, ahol ugyancsak a fővárosi kft. emberei dolgoztak. A hangfelvételen az FKF munkatársa arról is beszél, Bielek Péter vezérigazgató utasítását hajtotta végre, amikor kiengedett 10 köbméternyi fát ellenőrzés nélkül a telepről. Ez is Demszky nyaralójához kellett.
Mégis mehet az utánfutó

„Valamikor tavaly májusban, vagy június elején volt egy olyan kérés az irányomba, különösebb indoklás nélkül, de a kérő személyre hivatkozva, a Demszkyre hivatkozva, hogy lenne két utánfutó bent a telephelyünkön, amit ki kellene engedni az őrségnek. (...) A vezérigazgató úr ezt utasításba adja nekem, hogy itt van két, és én nem firtathatom, hogy mi van azon, azok most kimehetnek, akkor nekem ezt az utasítást végre kell hajtani. (…) Nagy mennyiségű feldolgozott faanyagok meg egyéb dolgok voltak, és volt is belőle probléma, mert mire az első utánfutó már nekilendült addigra még az őrhöz nem jutott el a parancs. Ő megállította a szállítmányt és majdnem, hogy ellenőrizni akarta, mire aztán nagy nehezen kiderült, hogy ez mégiscsak tovább mehet” – hallható a Célpont birtokába került hangfelvételen.

– Az elmúlt három és fél év alatt egyetlen egy alkalommal nem adtam konkrét utasítást, hogy melyik teherautó mikor honnan hova jöjjön, hova menjen – mondta el a hírTV megkeresésére Bielek Péter. Hát az lett volna nagyon feltűnő, ha én ezt megteszem – tette hozzá az FKF vezérigazgatója.

A közterület-fenntartó vezérigazgatója tagadja, hogy tudott volna a munkatársa által elmondottakról. Az adriai nyaraló „közpénzes felújításának” körülményeiről szerettük volna megkérdezni Demszky Gábor távozó főpolgármestert is, adásunkig azonban nem értük el.

hírTV

Gyurcsány Támogatni kell a Fideszt, ha.....

Az MSZP jelenlegi és korábbi elnöke mellett Gyurcsány Ferenc is felszólal a szocialisták szombati választmányi ülésén. A bukott miniszterelnök az önkormányzati választás után megkezdett országjáró körútjának csütörtöki, kaposvári állomásán is rendszerváltást sürgetett. A nagyrészt nyugdíjasokból álló hallgatóságnak Gyurcsány Ferenc azt is elmondta, hogy az '56-os forradalom évfordulóján megalakuló platformjába már több mint 1800-an kérték felvételüket.
Gyurcsány Ferenc úgy véli, az önkormányzati választásokon bebizonyosodott, hogy az MSZP még mindig a második legnagyobb politikai erő Magyarországon. Elmondása szerint most azon fáradozik, hogy visszaszerezzék korábbi első helyüket. Ennek érdekében hozza létre október 23-ára a Demokratikus Koalíció nevű platformot is.

A volt miniszterelnök azt mondta: ráncfelvarrásokkal már nem lehet megmenteni a pártot, az MSZP-ben radikális változásokra van szükség. Gyurcsány szerint ehhez nemcsak politikai, hanem erkölcsi és szervezeti fordulatot is végre kellene hajtani. Hangsúlyozta, hogy az alkotmány módosításáról nem szabad tárgyalni a Fidesszel, de van olyan kérdés, amelynek megoldásában a kormánypártok mellé lehet állni.

Gyurcsány: Támogatni kell a Fideszt

„Nyugodtan kell támogatni a Fideszt, amikor valóságos, érdemi, szerkezetátalakító, versenyképességnövelő intézkedéseket kezdeményez. Nem kell mindenre nemet mondani, amit a Fidesz csinál. Ha a Fidesz nekiáll tisztességesen átalakítani a magyar egészségügyet, ha a Fidesz annak érdekében alakítja át a magyar oktatást, hogy abban csökkenjenek a különbségek, amelyet a gyerekek otthonról hoznak, akkor ebben támogatni kell a Fideszt” – mondta a szocialista politikus.

Gyurcsány szerint az általa meghirdetett Demokratikus Koalícióba eddig 1850-en jelentkeztek, egyharmaduk az MSZP-nek nem is tagja.

hírTV


Gyanús ügyek: öt embert állítottak elő az FKF telephelyén .

Házkutatást tartottak és öt embert előállítottak a rendőrök a Fővárosi Közterület-fenntartó egyik telephelyéről az újabb gyanús ügyek miatt.

Az anyagbeszerzési osztály vezetőjét és három alkalmazottat az FKF egyik telephelyéről vitték el kihallgatásra a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói, közülük egy embert őrizetbe vettek. Rajtuk kívül a fővárosi cég egyik beszállítójának képviselőjét is előállították.

Célpont című műsorunk múlt héten mutatott be egy hangfelvételt, amelyen az FKF egyik vezető beosztású munkatársa azt állítja: Demszky Gábor „közpénzből” újította fel horvátországi nyaralójának tetőszerkezetét. A felvétel szerint a felújítást a közterület-fenntartó egyik alvállalkozója végezte, miután egyik megbízásukat 30 millióval túlszámlázták. A vezérigazgató, Bielek Péter mindent tagad, őt korábban egy hűtlen kezelés miatt indult eljárásban már meggyanúsították, arról egyelőre nincs információ, hogy az újabb botrány miatt kihallgatták-e már a rendőrök.

(hírTV)

Magánbeszélgetések tömege kerülhetett illetéktelen kezekbe.

Az elmúlt négy évben tömegével fordulhatott elő, hogy titkosszolgálati közreműködéssel, az úgynevezett vonalkihajtás módszerével illetéktelenek olyan magánéleti telefonbeszélgetéseket rögzítettek, amelyekre nem volt törvényes felhatalmazásuk – tudta meg a Magyar Nemzet.
Az előző parlamenti ciklusban már-már gyakorlattá vált, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ) megkerülésével hallgattak le telefonokat a titkosszolgálatok. A megoldás alkalmat teremthetett arra, hogy magánbeszélgetések felvételeinek tömege kerüljön illetéktelen kezekbe.

– Vonalkihajtással rögzítették például a lehallgatási botrányba kevert UD Zrt. vezetőinek beszélgetéseit is – mondta a Magyar Nemzetnek egy egykori elhárítótiszt. Forrásuk szerint ebbe a körbe tartozik az a hangfelvétel is, amellyel az azóta már kényszerítéssel és személyes adattal visszaéléssel meggyanúsított Dávid Ibolya 2008 őszén visszalépésre bírta pártelnöki riválisát.

(MNO)

2010. október 9., szombat

Hamis Tanúzás!!!!!

Mit is vallott Takács és Moldvai a Duka munkaügyi perében tanúként.

Idézzük csak fel egy kicsit…..

Ezek után még hamis tanúzásért is előveszik majd őket és plusz két évet kapnak a fő büntetésük mellé….
Megérte hazudniuk…..

Érdekes Takács és Moldvai semmiről,semmit nem tud még is ők a maffia fejeként azonosított vezetők a rendőrségi gyanúsítás alapján!!!!!!



Részlet Takács tanúvallomásából Duka münkaügyi perében:



Részlet Moldvai tanúvallomásából Duka munkaügyi perében:

DYNAMÓ



Sziasztok!

Már régen írtam nektek.
Azóta rengeteg minden történet.
A cégnél megszüntették a heti egy szabadnapot….Jó nagy érvágás.
Gülüszemű Imre nagyon paraszt módon bánik az őrökkel.
Teljesen mindegy miért egy új őrrel közölte a kurva anyádat és ütögette a baseball sapkáját.
Erre az adott őr bement Laczkóhoz és felmondott….
Ilyen mélyen van a Böp a területi ellenőr a parkolóőr anyját szidja,meg üti a fejét!!!!!
Az öltözőben lopkodnak egy gyufás dobozt nem szabad kint hagyni mert eltűnik….
Bezzeg annak idején volt,úgy,hogy a mobilomat is kint felejtettem és nem vitte el senki…

Rátérve a lényegre senki nem hitte volna,hogy Takácsot már előveszik……
Ő már megúszta ebben a hitben élt mindenki.
Bár lehetett tudni,hogy a Fidesz rááll majd az ügyre.
Hát így is lett…Azért a Dr.Pintérnek tett interpelláció nem maradt eredménytelenül.
Csak azokat sajnálom akik majd egy éve elmentek a cégtől és most visszarántották őket.
Amit nem értek Lackót miért nem veszik még elő hát ő segítette Takácsékat minden téren és tudott mindenről. Illetve nem egy őrt megzsarolt azzal,hogy elviteti őt a volt kollégáival ha nem úgy táncol ahogy ő és Takácsék akarják….

Takács és Moldvai.




Gondolta volna ezt valaki,hogy Laczkó nem tudja megvédeni Takácsékat????

Takács már rég elment a cégtől 9 hónapja ő már nyeregben érezte magát,de hála istennek és az új nyomozónak……
Román is azt hitte,hogy megúszta de nem így lett…..
A két szarházi remélhetőleg a megérdemel helyére kerül a börtönbe.

Takács bűnlajstroma:

- Bűnszervezet létrehozása és annak működtetése,vezetése.
- Hivatali hatalommal való visszaélés.
- Zsarolás.
- Hamis tanúzás.

Moldvai bűnlajstroma:

- Bűnszervezetben való részvétel később annak vezetése.
- Hivatali hatalommal való visszaélés.
- Zsarolás.
- Hamis tanúzás.



Azért az ne felejtsük 2010-ben az Opelos balhénál már Moldvai volt a maffia feje!!!!

Gülüszemű és hajléktalan vitája.

Érdekes hozzászólás jött a témához!!!!!!

KIRÁLY írta...
Nah.. most már elmentek a jó kurva anyátokba.
Ez már személyi jogsértésnek számít, hogy ilyeneket irkáltok ok nélkül!!
Kiderítem ki irkál ilyeneket és megyek is rendőrségre, azt neked annyi.

FUCK

csáo

Kedves Király....

Kár a rendőrségre menned a dolgok jelenlegi állása szerint majd ők mennek értetek!!!

MIért nem előzetes.



Takácsot és Moldvait rég előzetes letartóztatásba kellet volna már venni.
Elkezdték az ellenül feltételezhetően tanúskodó személyeket megkeresni és fenyegetni.
Jobban teszik ha nem tanúskodnak ellenük különben bajuk ehet hangzottak el a négyszemközti fenyegetések.
Ezek után nem csodálkoznánk ha páran vissza vonnák az ellenük tett tanúvallomásaikat.
Simán megalapozott lenne a két szemétláda előzetes letartóztatása ezek után.

Jogi háttér:

Az előzetes letartóztatást a nyomozati szakban az ügyész indítványára a nyomozási bíró, a vádemelés után az eljáró bíróság rendeli el.
A terhelt előzetes letartóztatásának szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény miatt folytatott eljárásban (a nyomozás elrendelésétől) bírói döntés alapján, akkor van helye, ha:
A, megszökött, a bíróság, az ügyész, illetve a nyomozó hatóság elől elrejtőzött, vagy szökést kísérelt meg, illetőleg az eljárás során ellene újabb, szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmény miatt eljárás indult, vagy
B, szökésének vagy elrejtőzésének veszélyére tekintettel vagy más okból megalapozottan feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél a jelenléte másképp nem biztosítható, vagy
C, megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén, különösen a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével meghiúsítaná, megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást, vagy
D, megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a megkísérelt vagy előkészített bűncselekményt véghezvinné, vagy szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el

Román szökni akar Romániába,Takács meg fenyegeti a tanukat!!!!!!

Laczkó nyakán a kés hamarosan.


Laczkó hamarosan gyanúsított lehet….


Mivel a korrupció jelentették neki annak idején Dukáék és ő nem tett semmit ez is már simán bűnpártolás.
Illetve,hogy folyamatosan zsarolta a parkolóőröket azzal ha,nem írják alá a közös megegyezést a céggel akkor elviteti a volt kollégáival korrupcióért őket.

Amikor tavaly egy nagyobb csapat elment a cégtől Sanciék letartóztatása után akkor Laczkó csak annyit mondott ezt még megfogják bánni.
Laczkó konkrétan őket meg azzal fenyegette meg,hogy ha elmernek menni akkor lecsukatja őket kikerülnek az ő által nyújtott védőháló alól amit a volt rendőrként tud nekik nyújtani.
Illetve Laczkó mindent tudott amit Takácsék műveltek és volt rendőrként tisztában volt a jogi következményekkel….Ennek ellenére ő is aktívan segítette a Takács banda működését….
Vajon miért vagy mennyiért?????
Laczkó is nyakig benne volt a maffiában zsarolt,fenyegetett,tudomása volt mindenről……