2012. április 27., péntek

Sajtó helyreigazítás.

A Sima Út Kft sajtó helyreigazítási eljárást indított a TV2 2011.11.18-ai Tényekbe megjelent dolgok miatt.
Azt sérelmezték,hogy náluk nem dolgozik,dolgozott olyan személy(ek) akik belekeveredtek a maffia gyanúsítási ügybe.

Tehát a Sima Út Kft állítása szerint nem dolgozik és nem vettek át olyan személyt a Böp Kft kötelékéből aki belekeveredett a maffia ügybe.

Ez vicces mert pontosan 5 olyan személyt vettek át aki nyakig benne van név szerint is a rendőrségi gyanúsításokban és szerepeltek a TV-ben is az Opelos balhénál.

Eisenschreiber András természetesen rengeteg lehallgatási anyagban nyakig benne van,
Illetve 4 parkolóőr akik neveit most nem tesszük itt közé három azóta már nem dolgozik a Sima út Kft-nél de egyikük még igen ezért se neki sem a többieknek nem akarunk bajt.






Sima ÚT KFT mérlegbeszámolója.



















1 éve rúgták ki Rusznákot.



Egy éve épp Május 1-én a munka ünnepén rúgták ki a Böp Kft éléről Rusznák Imrét.
A Vén fasz kommunista disznó úgy gondolta,hogy ha már a Böp Kft nem parkolás üzemeltetésével foglalkozó cég akkor is ő maradhat az igazgatója.
Böp Kft követelés kezelő cég lesz akkor is Rusznák Imre marad az igazgatója hirtelen abban is szakértő lett és ért hozzá. Mint annak idején a turizmus után hirtelen parkoláshoz is szakértő lett amint kinevezték párt alapon a parkoló cég igazgatójának.
De 2011.május 1 előtt a már a Fideszes többségi tulajdonosú Böp Kft úgy döntött,hogy nem kell neki egy buta kommunista ex-pincér az adósság behajtó cégük vezetésére.

Hány meg hány embert kirúgott megalázott Rusznák Imre a Böp Kft igazgatójaként de végül őt is elérte a sorsa és kirúgták őt is….Pontosabban ahogy a Böp Kft jelenlegi vezetői mondják átszervezték a céget és az igazgatói feladatkör betöltésére az addigi igazgató szakmailag  alkalmatlan lett volna ezért leváltották.
Na az más kérdés,hogy Rusznák Imre szakmailag mire lenne alkalmas,pontosan semmire a buta kommunista pártkáder pincér.


Mint az 56-os ,megtorlások után mi is egy hosszú listát írhatnánk ide azoknak a nevével akik a Rusznák féle kommunista terror áldozatai lettek a Böp Kft-nél.

Rusznák Kapaszkodott amíg tudott.


Igen Rusznák Imre is „kitartott a végsőkig”.
A XIII.kerületi elvtársai még egyezkedtek is a többi tulajdonos önkormányzattal,hogy ő maradhasson a Böp Kft igazgatója.
Csak hát már a Böp Kft tulajdonosi bizottságában nem volt Szoci többség így nem az lett amit ők akartak és Rusznák repült.
Egy egyszerű többségi szavazáson úgy döntöttek 2 az 1 arányban mennie kell.
Persze a XIII.kerületben még akkor is azt akarták,hogy Rusznák maradjon.
A nagy tudású pincér,turisztikai szakértő aztán egyik percről a másikra parkolási szakértő,aztán majd követelés kezelési szakértő lett volna.
De ha Rusznák Imrét a cukorgyár élére nevezték volna ki akkor most cukorgyártási szakértő lenne.
A nagy tudású valójában semmihez sem értő pincér érettségivel rendelkező,párt főiskolát végzett,nyelveket nem beszélő buta kommunista bunkó….Röviden ennyi Rusznák jellemzése.
Kapaszkodott a zsíros igazgatói állásba amíg tudott.
Ami az egészben a legborzasztóbb ő azt hitte szoci káderként a Böp Kft igazgatója lett és majd ezt a pozícióját a Fidesz többségi tulajdonú cégben is megtudja tartani.

Dynamo.


.
















Vicces a helyzet itt a Sima útnál.
Mint tudjuk az ellenőrzési vezetőnk Majer úr elég lusta ember ezért amit nem muszáj azt nem csinál meg vagy mással csináltatja meg.
András az első számú fő csicskása őt küldi ide-oda amire neki nincs kedve.
Nagyon össze vannak ők gyógyulva.
Olvastam nálatok ezt a terület bővítést hát ennek megint mi értelme lesz????

Na röviden ennyi….