2012. május 24., csütörtök

Topi össze-vissza hazudozott Simon mukaügyi perének mai tárgyalásán.




Kedves Topi!

Megkértünk,hogy ne hazudj a tárgyaláson de te mégis hazudtál.
Mint közben megtudtuk rólad te Laczkó embere vagy egykori Ex-rendőr.
Az anyukád arra biztos nem büszke,hogy rendőr voltál…
Végül is mindenki rendőrnek születik csak van aki tovább tanul.

Gusztustalan,hogy azt hazudtad a bíróságnak,hogy te nem is Simont figyelted meg hanem csak egy boltot figyeltél és egész véletlenül ott kaptad el Simont.
Miért nem mondtad el,hogy Laczkó mentorodtól kaptál arra utasítást,hogy rúgd ki Simont.
Te is csak egy buta tökfejű ex-fakabát vagy és eszed annyi van mint egy hangyának.
Hazudozz csak nyugodtan azért a cégért ahonnan azért basztak ki mert nem vagy korrupt és Laczkó embere voltál. Annak idején Majer azt mondta azért nem vettek téged át mert tök hülye vagy és teljesen igaza volt.
Topi hálás a Böp Kft hazudozz csak az érdekükben nyugodtan a bíróság előtt megéri…
Bár tőled mit vár az ember csak egy jellemtelen,szarházi vagy te is mint a mentorod Laczkó.

Tényleg utálni kellett Simont mert a 40 fokban szólni mert,hogy védőital kellene,mert melege van. Na meg,hogy jó lenne munkaruhát kapni mert a saját ruhájában mégsem akar dolgozni.

A Böp Kft egy buta rosszindulatú,jellemtelen emberek gyűjtőhelye volt Rusznák idejében és ebbe a sorba te is jól belefértél Topi….
Szívből kívánjuk neked,hogy dögölj meg Laczkó mentoroddal együtt.
Büdös vidéki jellemtelen parasztok vagytok mindketten.

Téged valószínűleg Moldvaiék és András azért nem vettek be a zsebre fizető hálózatba mert ahhoz is tök hülye lettél volna,hogy zsebre dolgozz.

2012. május 18., péntek

Megkezdődik Simon mukaügyi pere hamarosan Május.24.






Simon munkaügyi pere megkezdődik a Böp Kft ellen.
Május 24-én lesz az első tárgyalás.

Vicces,hogy kiket fognak vajon megidézni tanúnak a Böp részéről Simon ellen?
Moldvait,Laczkót, Eisenschreibert????
Mindannyian benne vannak a parkoló maffia nyomozati anyagában nyakig.

Na meg nézzük csak az indokot miért is rúgták ki Simont mert a Hírlapost a Tátra utcában Moldvai földijét és barátját meg akarta büntetni.
Valószínűsíthetően a bíróság előtt a Böp Kft nem azzal fog védekezni,hogy meg akart
Simon büntetni egy csókos autót ezért muszáj volt kirúgni.

Gusztustalan az egész XIII.kerületi parkolás tök mindegy ki vitte és ki viszi mocskos szemétládák gyülekezete volt és lesz is.

Simon kirúgásának Igaz története.


Az előzmények:

Simon sorsa itt kísértetiesen megegyezik A.Robiéval.

Simont a felvételin tökös gyereknek ítélik meg és felveszik a Böp Kft-hez parkolóőrnek.
Megyfigyelik őt és eldöntik lépnek irányában a hálózatba való beépítésében.
Eisenschreiber András,Moldvai József,Laczkó Jánossal egyetértésben úgy döntenek alkalmazzák nála is a szokásos forgatókönyvet lehetőséget adnak,neki ha fizet nekik zsebre akkor jó beosztást kap és nem piszkálják.
Amikor ez megtörtént Simon kategorikusan elzavarta őket ő nem fizet nekik.
Na ekkor jött a figyelmeztetés mellény nem viselése miatt fegyelmit kapott….
Térjen észhez és fizessen nekik de ő továbbra sem fizetett sőt kérte a neki 40 fokban járó munka törvénykönyve által előírt védőitalt. Ami Laczkóéknak megint nagyon nem tetszett.
Innentől kezdve az addig hibátlanul dolgozó Simon Zsolt közellenség,renitens személy lett a Böp Kft-nél.Ekkor pecsételődött meg a sorsa,kirúgása eldőlt.
A három szemétláda Eisenschreiber András,Moldvai József,Laczkó János összeültek,hogyan rúgják ki Simont megbeszélték,hogy mivel ekkor a cég ellen három munkaügyi per van folyamatban ezért ők egy újabb per esetén abból szeretnének kimaradni.
Mivel Simon korábban kilátásba helyzete,ha őt jogtalanul kirúgják munkaügyi pert indít  a Böp Kft ellen.
Ekkor eset a kirúgó személy szerepébe Topi ő nincs benne a korrupt területi ellenőri csapatban ezért ő vele lesz ideális kirúgatni Simont.
Topit jól feltüzelték Simon ellen amit ő meg is evett és 4 órán keresztül követte Simont amíg végre valami hibát talált nála. Két autót nem pótdíjazott meg volt a vád ellene.
Topi felhívta a központot most mi legyen Simonnal onnan azt a választ kapta kísérje őt be.
Igen ám csak közben kiderült az egyik autót azért hagyta ki Simon mert az tilosban állt így meg sem pótdíjazhatta volna,illetve a másik autó nem is az ő munkaterületén volt.
Simon ebédelni indult ezért ment át más munkaterületére….Mivel az akkor használatos PDA rossz volt nem tudott rajta még telefonálni sem a központba.
Na ezután Topi bekísérte őt és Simont egy órán át ültették az irodában most mi legyen vele a két kihagyott autó miatt nem tudják kirúgni. Így úgy döntöttek megmotozzák találtak nála 53 ezer forintot és egy mobiltelefont és megvolt az ürügy és azonnal kirúgták ezért.
Az 53 ezer forintot természetesen mindenki gondolja nem a két autóért kapta amit állítólag kihagyott egy tízezres két húszezres és kétezres és egy ezres címletekben volt a pénz nála.
Ugyan a parkolóőr pénzt privát mobilt nem vihetett a munkaköri leírás szerint magával munkaterületére,de ennek ellenére értékmegőrzőt a Böp nem biztosított.
Csak a saját öltöző szekrényükbe tehették értékeiket amiket rendszeresen felnyitottak mások és lopkodtak belőlük. Tehát ha Simon a pénzét és a telefonját nem viszi magával azt nagy valószínűség szerint az öltözőszekrényéből ellopták volna.

Na meg azt külön érdekes dolog olyan dolgok amik más ellenőrnél nem érdekesek azok másoknál miért érdekesek?????

Simont egyértelműen azért rúgták ki mert nem akart zsebre fizetni Eisenschreiber András,Moldvai József  pénzbegyűjtő kettősnek. Meg egy kicsit nagy volt a szája és nem hagyta magát. Topival elvégezették a piszkos munkát Simon kirúgását valami kamu ürüggyel Topi felé…..


Simont 2 autóért az opel szeviznél 30-ért sem....


Simont állítólag két autó kihagyásáért rúgták ki 2010.szeptemberében a Böp Kft-től.
Szabó Gézát a videón jól látható 20-30 autó kihagyásáért sem érte semmilyen szankció.
Sőt őt 2011.április.1-én a Sima Út Kft is átvette parkolóőrnek.

Vicces nem Opel szerviz előtt 30 autó kihagyása nem ér kirúgást Simonnál 2 autó kihagyása i főben járó bűn.
Tényleg egyenlő volt a mérce a parkolóőrök között.

AKi biztos tanú Simon ellen!


Topi érdekes levelezése a blogunk egy másik olvasójával.

Tisztelt Blogger!

Bár már egy ideje nem dolgozom a cégnél mivel átszervezés miatt elbocsájtottak, írása kicsit bántó számomra az általánosítás miatt. Én, mint területi ellenőr dolgoztam a BOP-nél egy ideig. Higgye el nem politikai kapcsolataim lévén kerültem a BOP-höz. Persze én sem tudtam mindent speciális dolgot a parkolással kapcsolatban, de igyekeztem megtanulni. Nem tartom, tartottam magam szakmailag nullának a témát illetően. Az általános szabályokkal maximálisan tisztában voltam, sőt azt hiszem a parkoló őri munka gyakorlati mozzanatai kivételével mindent tudtam a témáról. Hogy gyakorlatban hogyan zajlik az autók ellenőrzése én, is mint területi ellenőr társaim megtanultuk. Nem szégyellem bevallani, hogy öreg parkoló ellenőrök segítségével tanultam meg a gyakorlati részt. A területi ellenőri munkának csak egy része a parkoló őr munkájának pontos ismerete, mint tudjuk. Sok más ismeret is szükség ahhoz, hogy a területi ellenőr hatékonyan tudjon dolgozni. Ezen plusz ismeretekkel viszont a parkoló ellenőrnek nem kell rendelkeznie és nem is kell tudnia arról, hogy miként ellenőrzik a munkáját. A "lesápolásról" is csak annyit, hogy én soha egy fillért sem vettem el senkitől. Munkámat becsülettel végeztem mindenféle "ajándék" elfogadása nélkül. A mai napig figyelemmel kísérem, mi zajlik "régi" munkahelyemen (lásd, olvasom a blogot is) mert úgy érzem valamit sikerült elindítani jó irányába és kíváncsi vagyok lesz e folytatás. A fentiekre való tekintettel kérem a cikk íróját, hogy ne általánosítson, ha területi ellenőrökről beszél. Köszönöm.
Tisztelettel:

Topi
2012. február 24. 14:45

 Bloggervalaki írta...
Hello!

Akkor te a Topi lehetsz vagy a másik srác akit Böp Sima Út Kft felé átvételekor nem vettek át...

Te tiszta vagy ezt mindenki tudja...
Ezért is nem vettek át.

Ha te is zsebre dolgoztál volna még mindig a parkolócégnél dolgoznál.
2012. február 29. 4:15
Bloggerparkolni.tilos írta...
Tisztelt Valaki!

Igen én Topi vagyok de alá is írtam a nevem. Nem szégyellem, hogy területi ellenőr voltam sőt szerettem is csinálni. Hogy jól vagy rosszul dolgoztam annak eldöntése nem az én posztom. Nem haragszom senkire, hogy kirúgtak és összeesküvés elméleteket sem gyártok. Csak mindenkinek megköszönni tudom azt az időt amit ott töltöttem. Köszönöm, hogy nem sorol a "sápolók " közé.
Tisztelettel:

Topi
2012. február 29. 10:46
Bloggervalaki írta...
Hello!

Igen az lett a veszted,hogy nem sápoltál.
A Böp Kft és a Sima Út Kft-nél a sápot nem gyűjtő területi ellenőrök nem kívánatos személyek.
Így lettél az "átszervezéskor" nem kívánatos személy,jó ha tudod.
Olyan hitvány emberek mint a parkoló maffia fénykorában sápot gyüjtő András meg vígan átkerült és dolgozik a mai napig a Sima út Kft-nél.
Őszintén nem felháborító mert te becsületesen dolgoztál ezért nem kellettél....
2012. február 29. 16:32
Bloggervalaki írta...
Amúgy őszintén te amikor ott dolgoztál nem tapasztaltál fura dolgokat????

PL:Hogy a parkolóőrök előbb tudják aznap hová fogsz menni ellenőrzést folytatni mint te.

Meg,hogy fura mód bizonyos területeket soha sem ellenőriztettek le veled.

Meg,hogy a zsebre fizető gyanús autókban ép van egy 200 ft-os jegy amikor te arra mész ellenőrizni??

STB....
2012. február 29. 16:40
Bloggerparkolni.tilos írta...
Tisztelt Valaki!

Én nem közöltem senkivel, hogy mikor melyik területet ellenőrzöm. Pont azért, hogy ne tudjanak"rám készülni"
Talán éppen ezért tudtam jó néhány parkolóőr számára kirúgással végződő intézkedést foganatosítani. A vége felé amikor volt kijelölt ellenőrizendő terület sem ragaszkodtam az előírtakhoz szorosan. A problémásabb helyeken voltam inkább illetve a problémásabb személyeket ellenőriztem. Nem arra törekedtem, hogy mindenkit ki kelljen rúgni de a szervezett, parkolóőrök által végzett "begyűjtést" kicsit sem preferáltam. Hogy éppen hol mozgok csak a területen tudhatták meg a parkolóőrök akik láttak. Az más kérdés, hogy ők egymásnak jelezhettek hollétemet illetően. Ha már kérdezted én 1 területi ellenőr kivételével nem tapasztaltam korrupcióra utaló jeleket. Szidjátok Andrást, hogy milyen korrupt. Én nála sem észleltem soha ilyet. Van olyan parkolóőr aki itt névtelenségbe burkolózva leírja, hogy ő pénzt adott az Andrásnak. Ha ez igaz miért nem vállalja a nevét ha ennyire felháborítónak tartja. Arra ne hivatkozzon, hogy mert fél a rendőrségtől. Ha ő borít akkor nem büntetik meg. Könnyű névtelenül vádaskodni. Félreértés ne essék én sem tudhatok mindent de szerintem nem korrekt így vádaskodni. Arról az 1 területi ellenőrről aki szerintem benne volt pedig nem beszélnék mivel semmit nem tudok bizonyítani. Én mindenesetre jeleztem mindent a vezetőség felé.

Tisztelettel:

Topi
2012. március 1. 4:38
Bloggervalaki írta...
Hello!

Tudod Topi az ilyen jelentéseket a vezetőség nem tolerálta a jelentőtől rövid úton megváltak.
Visszatérve Andrásra 2009.januárjában került a céghez,akkor mindenki benne volt a hálózatban...Persze csak ő egyedül nem.
A neki pénzt átadó parkolóőr nevét én is tudom de mivel hála istennek nincs a gyanúsítottak között nem árulnám el.
Viszont vicces,hogy téged leépítettek ő meg maradt.
Amúgy nézd vissza Cuccos telefon lehallgatási anyagát ott van benne András megvesztegetése..."Ha András meglát kijönni egy boltból más lesz a tárgyalási alapunk.."

HHHHHMMMMMM mi tárgyalni valója lett volna egy korrupció gyanun lebukott parkolóőrnek a őt lebuktató területi ellenőrével.

Illetve Topi áruld már el,hogy is volt egy a 2010 nyári Opel szervízea ügy 20-30 autó mindennap ellenőrzés nélkül ezt ott bent,hogy nem vette észre senki???
2012. március 2. 15:49
Bloggerparkolni.tilos írta...
Tisztelt Valaki

Egy szövegkörnyezetből kiragadott részlet alapján nem lehet vádolni valakit.Gondolom a hatóságok a teljes anyagok végighallgatták és úgy gondolták, hogy nincs értelme eljárást indítani az elhangzottak alapján. Én nem akarok senkinek a fogadatlan prókátora lenni nem tudom és nem is akarom tudni, hogy A. benne volt e vagy nem az ügyben. Mindenki maga számoljon el a lelkiismeretével. Az opeles dologgal kapcsolatban annyit mondhatok, hogy hidd el én is ellenőriztem a területet. Pótdíjaztatni csak akkor tudtam, ha partizán módszerrel magammal vittem egy parkoló ellenőrt más területről. Ha egyedül ellenőriztem és hibát találtam mire a parkolóellenőr a helyszínre ért ( telefon hívásomra) volt jegy a kocsikban. Természetesen telefonon értesítette az őr dolgozókat.Később már az opelosok felismertek s amint megláttak vettek jegyet. Mivel kevés területi ellenőr volt azt nem lehetett megtenni, hogy folyamatosan ott legyen egy. Ha meg ennek ellenére ott maradt volna valaki a belső területeken ment volna a szabad "rablás" a boltosok szíves közreműködésével. Egyébként a 20-30 autó azért túlzás. Legalábbis amikor én a céghez kerültem nem álltak ott az autók tömött sorokban. Mikor bejött a IX.kerület új területekkel akkor meg oda voltam "vezényelve" mint az új területért felelős ellenőr. Ebből adódóan a XIII.ker-ben nem is mozogtam.

Tisztelettel:

Topi
2012. március 3. 7:15
Bloggervalaki írta...
Hello!

Oda "vezényelve" vajon miért???
Mert ott nem tudsz sok kárt okozni a csókos autók között.
A XIII.kerület közeléből is eltávolítottak gyorsan.
A vezetésnek ez volt a gazdasági érdeke.

Figyelj dolgozott itt előtted egy területi ellenőr aki oda ment pár hónapot ott volt aztán közölte nem akar sittre kerülni ezért inkább önként felmondott.

Na meg dolgozott ott a Centrum egykori hóhér területi ellenőre az kirúgott mindenkit a Centrumnál aki neki tetszett neki.
Ő is önként ment el Böp-től látta mi folyik ott és inkább vette a kalapját,nehogy még ő is bajba keveredjen.

A Böp Kft-nél és most a Sima Út Kft-nél is mindig az volt a tendencia őket nem érdekli a korrupció és ez felső szintről jön.
Dolgozzanak zsebre az emberek nyugodtan ez nem érdekli őket.
2012. március 4. 2:40


Aztán Topi már nem válaszolt valószínűleg átlátta,hogy ő is áldozat lett.
Topit becsületes munkája ellenére 2011.április.1-én nem vették át a Böp Kft-ből átalakuló Sima út kft-be.Pedig mindenki tudta ő tiszta nem korrupt ennek ellenére ő mégsem kellett.
Topi érdekessége,hogy vele rúgatták ki Simont,konkrétan ő végezte el a általa nem tudott de bent megegyezett piszkos munkát.
A Böp Kft-nél ez gyakorlat volt Laczkó,Moldvai és Eisenschreiber András üzletét veszélyeztette valaki attól meg kellett szabadulni. De a piszkos munkát mással végeztették el annak tudtán kívül.
Hát kedves Topi így több mint 1 évvel a Böp-től való „átszervezés” elbocsátás miatt kikerültél, most mehetsz bíróság elé miattuk.
Bár te tiszta voltál de Simont ki kellett csinálnod és tudod az az alibi ügy,hogy kihagyott két autót kamu volt.
Tedd fel a kérdést magadban Topi hány parkolóőrt ki rúghattál volna mert kihagyott két autót???? 10-et 20-at mégis csak Simonnál volt ez fontos????Nem Topi tudtodon kívül segítetted a parkolómaffia működését ezzel,hogy Simont kirúgattad.Ő veszélyt jelentett rájuk….Gondolj csak bele elkezdi pótdíjazgatni Moldvainak fizető privát csókosokat ezért kellett neki mennie????
Nem a kihagyott 2 autóért meg mellény nem viseléséért.
Topi így 1 évvel a Böptöl való távozásod után te is nyakig merülsz a parkolómaffia ügybe,tv szereplő lehetsz stb…..
2012.05.24. 10-órakor I.Emelet 101-ben a Munkaügyi bíróságon lesz a tárgyalás.
TV társaságok figyelmébe ajánlva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most Topi járkálhat a biróságra...


Kedves Topi!


Felháborodva írogattál a fórumunkba,hogy nem minden területi ellenőr volt korrupt és buta.
Bocs Topi több mint egy éve „szerveztek ki” téged a Böp Kft-ből,és most mehetsz miattuk bíróságra.
Ilyen hálás munkahelyed volt vidékről járkálhatsz miattuk tárgyalásra.
Érdekes amikor Laczkó vagy Moldvai utasításba adta neked,hogy rúgd ki Simont akkor ezt még nem gondoltad volna.
Téged is jól bepaliztak veled rúgatták ki azt az ember aki nem akart behódolni nekik.

Most te járkálhatsz bíróság elé és nem ők….
Tudtodon kívül segítetted a parkoló maffia működését.

Gyakorlatilag ez által te is részt vettél a parkolómaffiában…..

Szegény Topi jól átvetrék Andrásék.



Eisenschreiber András,Moldvai József És Laczkó jól átbaszták Topit amikor  vele rúgatták ki a nekik nem tejelő Simont.
Utána amikor meg átszervezésre került a sor akkor Topi munkájára nem tartottak igény.
Ezek ám a kedves rendes jó indulatú kollégák.
2011.áprils.1-én Topitól elköszöntek ő nem kellett a Sima Út Kft-nek amellett,hogy becsületes korrupció mentes munkát végezett.
Szegény Topi csak egy báb volt tudtán kívül,nem több dróton mozgatták őt a bűnöző kollégái.
Most 13 hónappal az elbocsátása után járkálhat a bíróságra,azért a tettéért amit vezetői utasításra tett.
A munkahelyéről elkéri magát felül a vontara és felmegy Pestre és magyarázhatja,a tettét amit 13 hónapja csinált.
Kellemes lehet neki.
Tudod Topi ezek szemetek jól átvertek téged ők ezt tudták előre,hogy ez lesz azért te rúgtad ki Simont.

Topi azzal,hogy kirúgtad Simont a Parkoló maffiát segítetted akaratlanul és tudtodon kívül is!!!!!

Sablon kirúgás volt Duka,Simon,Németh stb...


Mint korábban megírtuk Simont és Dukát és még sokan másokat ugyanazzal a forgató könyvel rúgtak ki a Böp kft-től annak idején ha meg akartak szabadulni tőle.
Dukához kiment,Moldvai,Laczkó,Takács egyszerre nála volt a három hülye.
A bíróság érdekesnek találta miért fordítottak ekkor figyelmet Dukára,hogy három vezető egyszerre ment a pályáját ellenőrizni,amire se előtte se utána soha nem volt példa.
Feltételezésük szerint Duka 3 autót hagyott ki ezért rúgták ki.

Simon esete is kísértetiesen hasonló őt Topi 4 órán keresztül hesszölte,hogy kirúghassák a nyári forróságban aztán állítólag kihagyott két autót és kirúgták volt az indok.

Teljesen egyértelmű mindkét ember esetében,hogy a munkáltatójuk mindenáron meg akart szabadulni tőlük.
A többi már csak komédia volt.

Topi mond el az igazat!!!!


Kedves Topi!


4 órán át követted Simont,hogy hibát találj a munkájában és kirúghasd…
Kitől kaptál erre utasítást tedd a szívedre a kezed egy területi ellenőrnek sohasem volt a feladata az,hogy  4 órán át koslasson egy parkolóőr után azért,hogy bármilyen ürüggyel kirúghassa őt.
Amíg a Böp Kft-nél dolgoztál se előtte se utána nem koslattál egy ellenőr után 4 órát azért,hogy kirúgd.
Felbíztattak Laczkó,Moldvai és András,valami kamu ürüggyel hogy Simon egy szemét és rúgd ki és te kirúgattad őt.
Feltételezhetően a nyári melegben nem önszántadból követted őt 4 órán keresztül.
Hanem egy vezetői utasítást akartál végrehajtani maradéktalanul.
Azt nem mondhatták neked,hogy valójában azért kell Simont kirúgni mert nem hajlandó Moldvainak,Andrásnak és Laczkónak zsebre fizetni.
De érdekes az átszervezésnél nem te kellettél nekik,pedig mindenki tudta,hogy te korrupció mentesen dolgoztál.
Vicces de igaz.

Most te mehetsz a bíróságra én nem András,Moldvai vagy Laczkó ők otthon ülnek és röhögnek rajtad.
Gondold át Topi hát téged is visszarántott a parkolómaffia.
Ha te bajba kerülnél ki segítene ott rajtad????
A nagy ex-kollégáid barátaid Laczkó,András,Moldvai?????
Szarnának a fejedre és hagynának elbukni sőt ha az érdekük úgy kívánná még olyan dolgot is rád hazudnának ami nem is igaz.

Bár Topi mi úgy tudjuk te Laczkó embereként jöttél a Böphöz….
Milyen morbid,hogy pont Laczkóék hozták rád bajt.

Egy kollégái által csőbe húzott balek lettél,és most mehetsz a bíróság élé vidékről…..
Megaláz,megcibál majd a bíró a cég és a Simon ügyvédje órákon át.
Te leszel a Böp Kft részéről a gonosz aki kirúgott onnan valakit.
Nem lesz kellemes dolog abban biztos lehetsz.
Költség térítést kaphatsz de csak másodosztályú vonatjegyet max!!!
Autóval nem menj mert a Munkaügyi bíróság előtt 400 ft egy óra parkolás és te minimum 2-3 órát bent leszel amit nem fizetnek ki.

Érdekes ahogy a fórum hozzászólásoknál véded Andrást.
Andrásnak akkor hátszele volt a XIII.kerületnél Rusznák által ha akarta volna átvetethetett volna téged is,de nem tette azt.
A szemedbe mosolyog előadja  a nagy havert a hátad mögött meg szarik rád na ez a Böp módi. És Topi  neked nem gyanús itt a túl sok egybeesés????
András 2009-óta benne van a parkoló maffiában két marékkal szedte a pénzt Takácsékkal ne dugd homokba a fejed.
Ezt a hülye is tudja.

Most persze puffoghatsz magadban,hogy Simon egy szemét és megérdemli a kirúgását.
De gondolj bele miért pont veled végeztették el a piszkos munkát???
Miért nem  Laczkó,András,vagy Moldvai rúgták ki???
Mert ők ekkor már tudták,hogy ha Simon megy pert fog a cég nyakába akasztani és akkor majd az megy tanúskodni aki kirúgatta őt az az te.

Gondolj bele Andrásnak milyen ciki lenne most odamenni Böpös dolog miatt tanúskodnia a bíróságra Sima Út területi ellenőreként. Egy hónappal előtte meg a Sima Út Kft sajtó helyreigazítási pert indított a TV2 ellen,hogy András nem dolgozik náluk.

Tudod Topi azzal,hogy veled rúgatták ki Simont jó nagy balekot csináltak belőled a saját kollégáid…..

Aztán hálásak is voltak az átszervezésnél!!!!!!!!

Te mennyivel érzed magad rosszabbnak Andrásnál és az Ádámnál akiket átvettek.
Bocs te tiszta és korrupció mentes voltál,hát ezért nem is kellették a Sima Út Kft-nél.



A lehetséges tanuk még Simon ellen a Böp részéről???




Kik lehetnek még tanúk Simon munkaügyi perében ellene az egykori Böp Kft részéről?


Moldvai József 2010.december.5-én rúgták ki a Böp Kft-től 1.5 éve.

Azóta házkutatás is volt nála és a parkoló maffia egyik fejeként gyanúsította meg a BRFK.
Közvetlenül ő miatta rúgták ki Simont hisz az ő csókos haverja volt a Tátra utcai újságos akit Simon meg akart büntetni.


Laczkó János 2011.január.31-én rúgták ki a Böp Kft-től.

A parkoló maffia ügyben ő is nyakig benne van többször kihallgatták a BRFK-n.
Ugyan árulja már el mit tud a beosztottai között működő parkoló maffiáról.
Az egész ügyben ő az egyik legjellemtelenebb szar ember.


Eisenschreiber András

Ö ám egy fura forma a jelenlegi munkaadója szerint (Sima Út Kft) nem is dolgozik náluk.
Ő is vastagon benne van a parkoló maffia ügyben,főként a telefonlehallgatásokban,ahogy a két fő gyanúsított azon viccelődik,hogyan vesztegették meg őt.




Komoly erős tanúkra számíthat a Böp Kft személyükben………
Majd próbálják Simon ellen bizonygatni,hogy megszegte ő is a munkaköri leírását.
Bocsánat hol van az a munkaköri leírásban leírva,hogy Moldvai privát zsebre fizető autósát nem szabad meg büntetni.
Aztán bosszúból valami ürügyre hivatkozva kirúgták Simont. 
Ez a rövid története Simonnak és még megannyi parkolóőrnek a Böp Kft-nél akik nem álltak be a parkolómaffiába.

DYNAMO!

Kaptunk egy pár jó forró napot 30 fok és felette.
A nyár megharapott minket.
Persze hűsítő és védő ital a munka törvénykönyve szerint ami járna az sehol.
Mi dolgozzunk rendesen korrupció mentesen ahogy a munkaköri leírásunkban az le van írva.
Ami meg a munka törvénykönyvében le van írva a cégre nézve kötelezően azt ők nem tartják be.
A dolgozó tartsa be az előírásokat a cég meg nem tartja be vele szemben azokat…
Részükről ezt így érzik normálisnak.

Ami vicces Majer által hozott parkolóőrt rúgtak ki mert a srác tetű link volt és hamis orvosi igazolást adott be amit észrevettek.

Tök gáz Majer a saját maga által idehozott emberét kell,hogy kirúgja.
Ezen röhögött most az egész ellenőrzési csoport.

A védőital!!!

Nagy hőség - védőital és több pihenő idő

A munkavédelmi törvény (33. paragrafus 1. bekezdése) úgy rendelkezik, hogy a munkavégzéshez megfelelő környezet szükséges. Ez azt jelenti, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű levegőt kell biztosítani a dolgozók számára.
E törvény egyik végrehajtási rendelete (3/2002. (II.8.) SZCSM-EÜM rendelet) szól arról, melyek a konkrét munkavédelmi követelmények.
Az idézett rendelet írja elő azt, hogy a különböző típusú, (pl. szellemi, fizikai) munka esetében milyen kell, hogy legyen a levegő hőmérséklete. Van előírás a hideg és a meleg évszakra is. Az utóbbi évszakra vonatkozó előírások a következők:

Szellemi munka
21-24 fok
Könnyű fizikai munka
19-21 fok
Közepesen nehéz fizikai munka
17-19 fok
Nehéz fizikai munka
15-17 fok
(A jogszabályban leírt hőmérséklet nem az egyszerű hőmérővel mért értéket jelenti, hanem figyelembe veszi a hősugárzás és a légmozgás hatását is, amellyel korrigálják a mért hőmérsékleti értéket.)

Amennyiben akár zárt, akár szabad térben végzett munka esetében a munkahely hőmérséklete meghaladja a 24 fokot, védőitalt kell biztosítani a dolgozóknak, legalább fél óránként 14-16 fokos ivóvizet. (Vagyis nem kötelező az ásványvíz.) E célra alkalmas az ízesített, alkoholmentes ital is, ennek cukortartalma nem haladhatja meg a 4 súlyszázalékot.

A 26/1996. (VIII.28.) NM rendelet nyomán bizonyos munkatípusnál, bizonyos hőmérséklet esetén 1 órán belül pihenő időt kell adni a dolgozóknak, a hőmérséklet növekedése esetén egyre nő az egy órán belüli pihenő idő aránya. Például közepesen nehéz fizikai munka esetében 30,5 foknál, nehéz fizikai munka esetében 28,5 foknál egy órán belül 25 százalék (vagyis negyedóra) a pihenő idő. Közepesen nehéz fizikai munka esetében 31,5 foknál, nehéz fizikai munka esetében 30 foknál már ötven százalék (félóra) egy órán belül a pihenő idő. Közepesen nehéz fizikai munka esetében 32,5 foknál, nehéz fizikai munka esetében 31 foknál már 75 százalék a pihenő idő. Ezeket nem lehet úgy értelmezi, hogy napi 4 vagy 2 órát kell dolgozni és utána haza lehet menni, a pihenő időt minden órában ki kell adni. Ha az előbb említettnél magasabb a hőmérséklet, akkor hővédő (vagyis fényvisszaverő) öltözetben lehet dolgozni. Kritikus hőmérsékleti határnak számít, amikor a munkavállaló testhőmérséklete meghaladja a 38 Celsius fokot, ebben az esetben a továbbiakban munka nem végezhető, illetőleg a hatóságnak a munkavégzést meg kell tiltania.

E rendeletek betartását az ÁNTSZ jogosult ellenőrizni, azért, mert a leírtak elsősorban a munkaegészségügy részét képezik.
Az OMMF többnyire akkor tart ellenőrzést ebben az ügyben, ha bejelentés érkezik a felügyelőségre, illetve a nagy meleg baleset kialakulásának közvetlen veszélyét hordja magában.

Bárki (munkáltató, dolgozó) felvilágosítást kaphat a fenti témakörben az OMMF, illetve az ÁNTSZ által működtetett zöld számon, munkaidőben.

OMMF
06-80-204-292
ÁNTSZ
06-80-204-264



Ez a törvényi rész…

A gyakorlati rész az,hogy a Sima Út Kft-nél vagy ritkán vagy soha nem kapnak a parkolóőrök a törvény által neki előirt védő italt meg nagy melegekben sem.
Ha valaki ezért szólni mer az büntetésben részesül….

Persze a Sima Út Kft védelmében mondjuk azt el,hogy ők úgy vannak vele a parkolóőrök úgyis zsebre dolgoznak férjen már bele az a napi 500 forint amit hűsítőre költenek….
Ne terheljék ezt is a cégre.
Mindenestre a Böp Kft-nél is ez volt az álláspont a Sima Út Kft is átveszi ezt az érdekes gyakotlatot.

Dukáékat hülyének tartották aztán mi lett belőle.



Kedves mindenki!



A Böp Kft-nél és a Sima Út Kft-nél Dukáékra a mai napig úgy gondolnak,hogy ő szemetek összevissza hazudoznak csak rosszindulattal mindenkire mindent a két cégnél.
Nos a gyűlölet fő alapja az,hogy a Takács maffia pénzét ők a botrányaikkal ellőtték.
A minap kaptunk infót egy olvasók találkozott egy volt most gyanúsítás alatt álló egykori maffia taggal aki szidta a Dukáékat mert ő most azért él rosszul mert ők balhét csináltak.
Konkrétan az volt a baja,hogy 2 éven át ő hozzászokott a napi 50-100 forintos bevételhez és ez most baromira hiányzik neki mert ehhez alakította az életvitelét.
Illetve van olyan hónapja,hogy egész hónapban keres meg annyit mint a Takács banda fénykorában egy nap alatt.

Feltesszük ide az opel szervizes balhé alatt kiadott Böpös közleményt ami szintén Dukáékat szapulja. Semmi nem igaza amit ők állítanak és csak a rosszindulat és a bosszúvágy miatt csinálják a balhékat.
Illetve Eisenschreiber Andrásné emlékezetes blog bejegyzése a „két nagyokos miatt van minden”.

Azóta mekkorát változott a világ.
Az ominózus 2010-es sajtóközlemény után a Böp Kft.-től újabb 14 ember gyanúsítottak meg.
2011.végén pedig a Fővárosi Főügyészségnek rendőrség által átadott vádemelési javaslatában meg vagy 80 gyanúsított szerepel.
Ezt „két nagyokos” Eisenschreiber Andrásné szavaival élve bemondására csak úgy habókra történt minden?

Na persze a Böp Kft-nél amúgy valójában nem történt semmi a Dukáék bementek a rendőrségre össze-vissza mindent beszéltek és ennek hatására a rendőrök meg csak úgy 3.5 év alatt 80 embert meggyanúsítottak.
Mert ez így működik ám…….

A weblapunk 2008-ban már mindent megírt akkor még ezen mindenki mosolygott.
Aztán 2011-végén szinte teljesen ugyanezt a hálózatot adta át a rendőrség vádemelési javaslatra.

Nos akkor kinek volt igaza.

VALAMILYEN ANDRÁS.....

A média a helyreigazítási ügyben felháborodva akart a Sima Út Kft helyreigazítatni azt,hogy náluk nem dolgozik olyan személy aki a gyanúsításban szerepel.
A fenti irat láttán mi inkább csöndben maradtam volna a helyükben.
Valamilyen András a korrupt területi ellenőrök csoportjában a lakat alatt lévő tetten ért parkolóőr  tanúvallomásában.
Mindenki tudja ki az a valamilyen András 2009-szeptemberében.
A Sima út kft jelenlegi területi ellenőre Eisenschreiber András Majer jobb keze.

András akkor szőrös marad???


András akkor most szőrös marad ha egyszer használta és már el is adja a szőrtelenítőjét???

Vagy egyszerűen rájött,hogy hiába próbálja levágni ő mindig is szőrös talpú marad.

Tájékoztató a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. 2011. évi gazdálkodásáról.





Javaslat eszközök térítésmentes átvételére a „Sima Út” Út- és Közműépítő Kft-től.



Tisztítsa meg a pénzt





“Tisztítsa meg a pénzt, vagy törölgesse át az érméket” – ezt a választ kapta egy panaszos a parkolási társaságtól, mikor azt írta nekik, hogy nem fogadta el a 200 forintos érmét az automata. A sofőrt megbüntették, mert csak 200-as volt nála, így végül nem volt parkolócetlije. Azt mondja: szerinte nem az ő dolga lenne, hogy tisztítsa a pénzt, hanem a parkolótársaságé, hogy karban tartsa az automatákat.
A nyilatkozó hölgy régi jó ismerősünk a Böp Kft-től.


100 forintos az nem pénz.








Mitől védett a védett tanú?



Hogyan fordulhat elő, hogy - például - a kecskeméti maffiaper védett tanúinak neve, arcképe nyilvánosságra került? Az egyik védett tanút megpróbálták elrabolni, tehát tudhattak tartózkodási helyéről is, egy másikat pedig rágóval köpték le a bíróság folyosóján. Mitől védett a védett tanú?
Az elmúlt hetekben a meglehetősen szövevényes kecskeméti maffiaper eseményei hívták fel a figyelmet a tanúvédelem kérdéseire, többek között a "védett tanú [1]ként" emlegetett szerbek (akik korábban gyanúsítottként szerepeltek az ügyben, de vallomásaikkal a fő vádlottakra bizonyítható a vád) helyzetére.
A naponta befutó hírek egyszer arról szóltak, hogy egyiküket ismeretlenek el akarták rabolni [2], más alkalommal még az érintett nevét is közreadják a hírügynökségek, miközben kommandósok vigyáznak rájuk. A tárgyalóteremben arccal, névvel tesznek vallomást a vádlottak ellen, miközben azok bent ülnek a teremben, és más érdekeltek is szabadon látogathatják a nyilvános tárgyalásokat. Legutóbb a tárgyalási szünetben dulakodás [3] is történt, ami feltehetőleg annak is köszönhető, hogy nem titkolják a tanúk személyazonosságák.
Törvény írja elő
A büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény a tanú védelméről több módszert említ annak érdekében, hogyha szükséges, a tanú életét, testi épségét vagy személyes szabadságát megvédjék, valamint hogy vallomástételi kötelezettségének eleget tegyen, illetve vallomását megfélemlítés nélkül tehesse meg.
Csics Péter, az ORFK Tanúvédelmi Szolgálat vezetője az Indexnek elmondta, az egyik ilyen módszer a tanú személyi adatainak zárt kezelése , amikor személyi adatait - ha kell, a nevét is - elkülönítve, zártan kezelik. Ez a legrégebbi és legelterjedtebb, de egyben a legkevésbé hatékony tanúvédelmi eszköz, ugyanis ilyenkor a tanúnak meg kell jelennie a bíróság előtt, vallomást kell tennie, vállalva arcát és azt, hogy a vádlott, akire terhelő vallomást tesz, fel- vagy megismeri. A kecskeméti maffiaperben védettként emlegetett tanúk egyrészt ilyen védelemben részesülnek, esetükben a nevükön kívül más adatokat nem hoznak nyilvánosságra, némelyikük emellé személyi védelmet is kap. Az adatok zárt kezelését a bíróságon minden tanúnak felajánlják, így azzal bárki élhet, aki nem szeretné, hogy személyes adatai elhangozzanak a tárgyaláson.
Különösen védett tanúvá nyilvánítható valaki, ha az ő, vagy a hozzátartozójának élete, testi épsége vagy személyes szabadsága súlyos fenyegetésnek van kitéve. A legfontosabb azonban, hogy az ügy kiemelkedő súlyú legyen, a vallomás pedig lényeges körülményre vonatkozzon, amit más bizonyítékkal nem lehetne alátámasztani. A különösen védett tanúnak nem kell személyesen megjelennie a bíróságon, csak a vallomásáról készült, név és személyes adatok nélküli jegyzőkönyvet ismertetik a tárgyaláson.
Ezekben az esetekben meglehetősen sérül a védelemhez való jog, hiszen csak a nyomozó bírón keresztül lehet kérdéseket feltenni az ilyen tanúnak. Ráadásul, ha az ügyészség csak ilyen tanú bevetésével tudja bizonyítani a vádat, akkor az Európai Bíróság állásfoglalása szerint nem ítélhető el a vádlott. Mindazonáltal ez is gyakori tanúvédelmi eszköz, annak ellenére, hogy nem mindig hatékony. Sok a hibalehetőség, a jegyzőkönyvekben például figyelmetlenségből bennmaradhatnak olyan vallomásrészletek, amik alapján könnyű azonosítani a tanút, de gyakran maguk a tanúk sem viselkednek a saját érdeküknek megfelelően.

Egy tanú különösen indokolt esetben személyi védelmet kaphat. Ez a leglátványosabb, és egyben a legköltségesebb módszer. Enyhébb esetben a védett fél lakhelyének őrzésével, a bíróságra kísérésével jár, de ha szükség van rá, akkor költöztetést is jelenthet. Ez a védelem a hatóság munkatársainak is elrendelhető, mint ahogy a kecskeméti fegyvercsempészügyet felgöngyölítő ügyészek [4] esetében is történt. A kecskeméti maffiaperben a látványos rendőri jelenlét is jórészt ennek köszönhető, nemcsak a vádlottakat kísérgetik fegyveres rendőrök, de a védett tanúkra is kiemelten vigyáznak.
Tanúvédelmi program
A 2001-ben elfogadott, 2002 áprilisában hatályba lépett tanúvédelmi törvény [5] értelmében a fentieken túl külön tanúvédelmi programba is be lehet vonni valakit, de ehhez külnleges körülményeknek kell fennállniuk.
Új személyazonosság
A program lényege, hogy az érintettet gyakorlatilag kiemelik korábbi életéből, hogy ne találjanak rá az esetleges rosszakarók. Személyre szabott "legendát" (azaz fiktív élettörténetet) kreálnak neki, új személyazonosságot kap, új helyen új életet kell élnie határozatlan ideig. Új munkahelyet, új ismerősöket, barátokat kell szereznie, hazudnia kell mindenkinek korábbi életéről, és mindeközben még a saját anyját sem hívhatja fel, csak a rendőri kapcsolattartókon keresztül érintkezhet szeretteivel, ezt is csak a legszükségesebb esetben. Az érintettek rászorultsági alapon szociális és pénzbeli támogatásban részesülhetnek, az ilyen "létfenntartási támogatások" mikéntjét kormányrendelet szabályozza, havonta legfeljebb a mindenkori minimálbér adható.
Adatzárlattól a plasztikai műtétig
Nemzetközi együttműködésben akár külföldre is költöztethetik az érintettet, és onnantól már az ottani hatóságok dolga a védendő személy elrejtése (ugyanígy Magyarországon is élhetnek külföldi védett tanúk, akiket a hazai szolgálat "karol fel"). Extrém esetben plasztikai műtétre is lehet mód, bár hazánkban csak a külső e nélküli elváltoztatására volt eddig példa.
Jelenleg 15-20 fő között van azoknak a száma, akik tanúvédelmi programban vesznek részt, ez körülbelül 10-12 ügyet jelent. "A tanúvédelmi program sokszor hatékonyabb, mint más nyílt vagy titkos adatszerző operatív tevékenység a nyomozás során. Nagyon sok ügyben lehetett volna eredmény, ha korábban bevezetik Magyarországon ezt a rendszert" - vélekedett Csics Péter.

http://index.hu/bulvar/tanuvedelem/