2013. október 25., péntek

Üdvözletünk és tiszteletünk a Biró úrnak









A legutóbbi tárgyalási napon teljes bizonyosságot kaptunk róla,hogy az ügy Bírója is olvassa weblapunkat!

Ezúton is üdvözletünket szeretnénk neki küldeni így anonimként is.
Információink szerint eddig nagyon korrektül vezeti a tárgyalást,minden részletre kiterjedően mindent kivizsgál.

Ugye milyen érdekes,hogy weblapunk azt ami a mostani vádemelésben van a parkoló maffia ellen már 5 éve megírta itt.



Sok sikert,és kitartás az ügyben továbbra is Bíró Úr!

CUCCOSNAK MIÉRT CUCCOS A NEVE



A bíróság előtt Duka a tanúvallomásában Kovács Csaba „Cuccos” nevére már nem emlékezett csak a becenevére ezért Duka a bíró úr előtt Kovács Csabát Cuccos néven említette a tanúvallomásában.

Kovács Csaba „Cuccos” felállt és közölte ő nem Cuccosnak,hanem Kovács Csabának hívják.
Illetve a Cuccos becenevét azzal a hazugsággal próbálta a bíróság felé megmagyarázni,üzletelgetett a cégnél különböző dolgokkal ezért lett ez a beceneve….

Ami részben igaz mert Kovács Csaba „Cuccos”-ról a BÖP KFT-nél mindenki tudta,hogy drog fogyasztó. Fű,Speed,koko… jellemezték a drog fogyasztási és árulási repertoárját.
Kovács Csaba „Cuccos” 4-5 fővel rajta kívül a Böp Kft-től rendszeresen együtt fogyasztottak füvet,speedet illetve ö látott el a Böp Kft-nél mindenkit droggal akinek ilyen igénye volt.
Nem egyszer volt olyan alkalom,hogy munka után az autójában egy vagy két parkolóör társával,az azóta bezárt Skonto bútoráruház parkolójába megállva fogyasztottak,füvet és speedet.Természetesen Kovács Csaba „Cuccos” utána így vezetett.Egy alkalommal az Újpest Rakparton bedrogozott állapotában az ott parkoló autók tükrét letörte olyan közel ment el tőlük saját autójával.Az ilyen dolgok után kapta a becenevét a Cuccos-t.

Külön említésre méltó,hogy a mostani vádlotak között van két személy akikkel Kovács Csaba „Cuccos” rendszeresen együtt fogyasztott különböző,drogokat illetve ő látta azzal el őket.
Akik ismerik a történetet azok tudják ki az a két gyanúsított parkolóőr,mi nem áruljuk el a nevüket most!

Összefoglalva a dolgot lehet,hogy Kovács Csaba „Cuccos” úgy gondolja ismét jól átverte a bíró urat a Cuccos becenevének az eredetével. Aki ismeri a tényeket az mindenki tudja a Kovács Csaba a Cuccos drog fogyasztása és annak árulása miatt kapta a Böp Kft-nél ezt a becenevet.




A magyarországi kábítószer-fogyasztók szlengszótára:

cucc = kábítószer;
cuccocska = kábítószer;
cuccos = kábítószert áruló személy:





cucc, cuccocska - kábítószer; anyag

http://mnytud.arts.klte.hu/szleng/egyeb/drog.htm









A CIPŐS DOBOZ REJTÉLYE










A cipős doboz,rejtélye.

Sokszor fordult elő,hogy egy zsebre fizető autós egy hétre előre odaadta a napi kenő pénzt az autója után. Ezzel a lebukás kockázatát akarták csökkenteni,hogy a parkolóőröknek nem naponta hanem csak hetente csak egyszer kellett tőle pénzt átvenni. Valahogy úgy nézett ki,hogy egy parkolóőr hétfőn felvett az zsebre fizető autóra egy heti pénzt és azt egész héten naponta ő osztotta a többi kollégája közt szét akik azon a héten arra a pályára mentek ahol az adott zsebre fizető autós állt.
Igen csak sokszor gond volt belőle,mi van ha közben lebetegszik,vagy szabadnapos az a parkolóőr aki az adott zsebre fizető autóra azon a héten a napi pénzt osztja.
Erre azt találták ki,hogy lámpaernyőbe,cipőbe teszik a pénzt de ez ne jött össze.
Ekkor kezdték el a cipős doboz alá,vagy bele tenni a heti pénzeket és az adott pályára menő parkolóőr azt onnan minden este kivette így meg volt oldva a tovább adás problémája is.

A szekrény tetején lévő cipős doboz gyakorlatilag arra szolgált,hogy ezen keresztül bonyolítsák le a parkolóőrök a pénzügyeiket. Mind egymás között mint Moldvai József területi ellenőrök főnökének is ide tették a neki,és Takács Sándornak járó heti pénzüket.
Ez többször is említik a telefonlehallgatásokban.

A BÖP KFT-nél a parkolóellenörök öltözőjében az öltöző szekrény tetején lévő cipős dobozon keresztül ment a fekete pénz forgalom.

A pontossághoz hozzá tartozik,hogy legtöbb alkalommal nem bele hanem a cipős doboz alá tették a pénzeket.