2014. február 28., péntek

A KÉT FŐ BŰNÖS.













A vádlott ex-böpösök közöl kétséget kizáróan a két legfőbb bűnös Takács Sándor ellenőrzési vezető később ellenőrzési vezető helyettes,és Moldvai József egykori területi ellenőrök vezetője.

Ők befolyásukkal hivatali hatalmukkal,vezetői beosztásukkal maximálisan visszaélve,zsarolással szervezték be a hálózatukba a parkolóőröket.
Aki ellenállt vélt indokkal kirúgták,valami hazug ürüggyel még a rendőrséggel is meghurcoltatták őket elrettentő példaként a többi parkolóőr számára. 

Nagyon kemény világ volt ekkor egy parkolóőr számára a Böp Kft-nél dolgozni,egy külsős normál ember ezt el sem tudná képzelni.Voltak olyan emberek is akik nem is akartak zsebre dolgozni de Takácsék zsarolásának engedve akaratuk ellenére,félelemből és gyengeségből vettek rész a parkolómaffiában.

Remélhetőleg Takács és Moldvai megkapja bűneikért a megfelelő büntetést a törvényszéken!

 A valóság 1:

 
 A valóság 2:


 

Vicces a videó de Takács és Moldvai módszere is hasonló volt.

 

Áron Almássy írta...


BP.XIII.KER. KÖZSZOLGÁLTATÓ ZRT.
MAI VALÓSÁG A PARKOLÁSNÁL

Fontos ez a per is a becsületes parkoltatás miatt.De nem a cigányokkal van a baj. Ők legalább dolgoznak.Mocsok ember van mindenhol. A főnökeikkel van a baj 2012 óta. Fordult a helyzet mára, az ellenőrzés nyúlja a céget!Májer emberei köztörvényes kategóriába esnének ha feldobnák őket. Eisenschreiber vette a papírjait. Szakács gyerek volt.Azt se fejezte be.Szabó Nándort munkahelyi erőszak miatt távolították el a VI-ból.A motyójáért is kisérettel mehetett be a kapun.Beosztottját fogdosta meg magukra zárta az ajtót.Cadar Gábor még érettségit sem vett.Pedig a románoknál olcsó. Soroljam még? Ezeket fedezi Májer. Ők ellenőrzik ma a parkolást a XIII-ban!!! Szellemi foglalkozás a munkakörük. A ZRT meg fedezi óket. Na ez a csalás! Bűnszövetségben húzzák a céget. Erre megy el a parkolási bevétel. Meg a Májer másfél milliós jutalmára.Na így áll a helyzet 2014-ben. A cégvezér kiszámolhatná mennyi jogtalan jutalmat meg bért fizetett ki évek alatt ezeknek.Tóth Jóska agyvérzést kapna ettől.A Dani gyereket sajnálja mindenki. Miért nem teregeti ki a szennyest?Neki már nem árthat senki.Minden melós tudja ezeket,csak a kenyerüket féltik.A választások előtt durranni fog az ügy!
A FIDESZNEK KELL A KERÜLET.

A telefonlehallgatások amúgy teljesen rális képet adnak a banda működéséről.





Információink szerint a banda ellen a fő bizonyíték a telefon lehallgatási anyag.
Azt senki nem vitathatja cáfolhatatlanul benne van az igazság.
A rendőrök 1.5 hónapon keresztül hallgatták le a banda telefon beszélgetéseiket a privát flottájukon.
Ezen telefon lehallgatási anyag teljesen valós,reális képet ad a szervezet működéséről.
Moldvai az összekötő Takács és banda között intézi a beosztásokat a heti pénzek begyűjtéseit a parkolóőröktől,néha még be is segít az autósoktól is begyűjteni a pénzeket.
A parkolóőrök egymás közötti beszélgetéseiről nagyon nincs mit hozzáfűzni bene a teljes igazság,és ez csak 1.5 hónapi anyag gondolja el mindenki mi folyhatott itt éveken át.
Mi csak egy pár érdekes kis részletet tettünk ide fel a telefon lehallgatási anyagból ami egyszerűen megdöbbentő.

Ilyen lehallgatási anyag után a nagy fecsegők…
Milyen ítéletre számítanak,egyáltalán miben reménykednek????