2016. december 29., csütörtök

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet..






2017


Mi várhaló a 2017-es évtől?


Jó magaviselet esetén.

Jó magaviselet esetén a most még börtönben lévő parkolóőrök is kiszabadulhatnak (Takács,Moldvai nem)
Persze amennyiben megkapják a jó magaviseletért járó kedvezményt.

Reméljük összejön nekik és van annyi eszük,hogy jó viselkedtek a sitten.

Moldvainak és Takácsnak biztos rossz lehet,hogy ők ebben majd Takács esetében legkorábban 2019 Februárjában moldvai estében 2018 Július környékén várható.

Azért a sors igazságához tartozik,hogy Takács marad a leghosszabb ideig sitten a többiek már rég kint lesznek amikor ő még javában tölti a büntetésének a hátralevő részét.

FELTÉTELES SZABADLÁBRA HELYZÉS.



Nagy tévedés azt képezelni,hogy a kedvezményes szabadulást mindenki automatikusan megkapja.
Jó magaviselet esetén adható az egy bizottság dönti el kit helyez feltételesen szabadlábra a
Fegyőrök,nevelők javaslata alapján.
Aki balhézik odabent is az kitölti a teljes rá kiszabott büntetést.

Gondoljuk azokra is akik már nem lehetnek köztünk.






Csak egy pár kép azokról akik egykori Böpösök közül már nincsenek köztünk.
Gondoljon csak bele mindenki 10 éve halt meg Novák Péter róla és a többiekről is megemlékezünk most.
Ági néni,Vígh Laci,Jani bácsi és a többiek emléketek őrökké a szívünkben fog élni és nem felejtünk el titeket soha akár hol is vagytok most.

Egyszer a börtön után




Egyszer minden bandatag szabadulni fog ki hosszabb ki rövidebb idő múlva 1-2-3 éven belül kb.

Mi lesz velük kint jó kérdés?
Akinek esze lesz külföldre megy dolgozni.

Aki itthon marad csak olyan munkahelyet választhat ahol nem kérnek erkölcsit mert abban bizony benne lesz,hogy börtönben voltak még jó pár évik.
Meg kérdés akik hosszabb ideig bent lesznek Takács és Moldvai őket mennyire viseli meg a letöltött 3 év börtön testileg lelkileg…
Moldvai majd 57-58 évesen Takács 48-49 éves korában szabadul majd.
Majd kiderül egy biztos büntetett előélettel csak alja munkák várnak rájuk még jó pár évig.
De hát 100X elmondtuk már ezt mind maguknak köszönhetik…..

Hozzátartozók.

Jön a karácsony ilyenkor még biztos nagyobb a családtagoknak a börtönben lévő szerettük hiánya.
Azért az mindegyik börtönben levő ex-böpösről elmondható,hogy erős kötelék fűzte őket a családjukhoz.
A gyerekeknek milyen borzalmas lehet amikor a látogatóra mennek és apa nincs otthon karácsonykor.
Pláne Moldvai és Takács esetében főleg Takácsnál mert neki még kis gyermekei is vannak.
Mekkora törés ez egy gyereknek gondoljon csak bele mindenki mert az apja hülye volt és sittre került ezért ő bűnhődik. Még egy kamasz korúban is mély nyomot hagyhat ez lelkileg
Apa börtönben van megyek hozzá a beszélőre mert csak akkor láthatom havonta egyszer telefonálhat ennyi a kapcsolatuk az apjukkal Takáccsal minimum 3 évig Moldvaival minimum 2.5 évig.
Mint korábban is megírtuk a bandatagoknak gondolniuk kellett volna erre is amikor a bűncselekményeiket elkövették mekkora fájdalmat és szégyent okoznak a családjuknak azzal amit tettek.

Börtön karácsony





Biztos borzalmas lehet a bandának a börtönben karácsonyoznia.
Bár akik 2 év 4 hónapot kaptak kaptak és jó magaviseletűek nem lesz több börtönkarácsonyuk csak ez az egy.
Moldvai és Takáccsal más a helyzet nekik minimum 2-3 börtön karácsonyuk lesz ha Takács nem kapja meg a jó magaviseletes kedvezményt neki négy börtön karácsonya is lehet.
Borzalmas lehet főleg akiknek gyerekeik vannak,hogy a szeretet ünnepén nem lehetnek velük.
De hát mindenki magának köszönheti a sorsát nem volt kötelező részt venni a bűnszervezetben.



http://bv.gov.hu/karacsonyi-musor-a-bortonben

SZABADULÓK.


Egyesek számára hamarabb eljött a szabadulás mint azt bárki gondolhatta volna.

Információink szerint Október és November hónapban Cuccsot,Sancit,Gyíkot,elengedték szabadlábon vannak pontos dátumot nem tudunk de október 10 után lehetett.
Valószínűsíthetően jó magaviseletük miatt hamarabb kedvezményesen szabadlábra helyezték . Ők ültek már 4 hónapot korábban most Február óra még 7 hónapot összesen 11 hónapot voltak börtönben. A rájuk jogerősen kiszabott 2 év 4 hónap,2 év 6 hónap és 3 év 2 hónapok tudatában ez elég érdekesnek tűnik mindössze 11 hónapi börtön letöltése után elengedték őket.Elég vicces a magyar jogrend és büntetés 2 év 4 hónap jogerős börtönbüntetésből, amire 2/3 letöltése utáni feltételes szabadlábra helyezési kedvezményt adnak meg már 11 hónap letöltése után kiengednek embereket.

Például:
Kovács Csaba Cuccos 2 év 6 hónapot kapott például 20 hónapot kellett volna jó magaviselettel is börtönben töltenie ebből levonva a 4 hónapot amit előzetesben töltött,akkor is lett volna 16 hónap letöltendője ha 2016.februárjában vonult börtönbe akkor 2017.júniusában szabadulhatott volna a legkorábban ha megkapja a 2/3-os kebvezményt...(8-9 hónappal előbb engedték ki mint a ítéletben rá kiszabott minimális letöltendő börtön.)
Kovács Csaba információink szerint jó magaviselete miatt szabadulhatott előbb.

Mondjuk az biztos,hogy ha most sem viselkednének jól egyből vissza kerülnének a börtönbe csak nem ilyen hülyék!!!!

Ezúton is sok sikert kívánunk nekik a szabad világban és hosszú békés életet.
Reméljük tanulság volt számukra ez az egész ügy és a börtön hónapok.




Takács és moldvai börtöne.



Takács Sátoraljaújhelyen van.

http://bv.gov.hu/satoraljaujhely


Moldvai Sopronkőhidán.

Milyen vicces ha igaz oldalunk 2011-ben már Sopronkőhidát jósolta a banda tagjainak és Moldvai oda is került.



Ha az infó igaz akkor Takács és Moldvai Magyarország két legkeményebb börtönébe van.
Takács esetén Sátoraljaújhely mert az állandó lakcíme Szerencs így a ott történő elhelyezése földrajzi távolság miatt érthető.

Takács és Moldvai kemény helyen vannak az biztos,kemény az életük lehet a többi bűnözővel összezárva..Főleg Takácsnak egy borsodi börtönbe ahol a 92 % a cigányok száma a rabok között.

Takácsnak és Moldvainak kemény börtönélete lehet….Amit meg is érdemelnek.





Rendőrkézen a dömösi parkolóőr



Rendőrkézen a dömösi parkolóőr

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Hamis napijegyeket értékesített a turistáknak.
Az Esztergomi Rendőrkapitányság sikkasztás és hamis magánokirat felhasználásának vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást 39 éves dömösi lakos ellen.
A gyanúsított 2016. április és június hónap közötti időszakban egy dömösi parkolóban több alkalommal olyan napijegyeket értékesített, melyeket maga szerkesztett és nyomtatott otthoni számítógépéről. A napijegyeket az önkormányzat által üzemeltetett parkolási automata kiadott nyomtatványa alapján készítette.
A tettes a beszedett összeggel nem számolt el a parkolási automatát üzemeltető önkormányzat felé, hanem azzal sajátjaként rendelkezett.
Az esztergomi rendőrök a férfit 2016. június 4-én 11 óra 15 perckor „munkavégzés” közben tetten érték. Lakásának kutatásakor számítógépét és az előre készített „hamis” jegyeket lefoglalták.
A férfi részletes beismerő vallomást tett.

http://police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/rendorkezen-a-domosi-parkoloor

Egy autós egy korábbi szombati munkanap után perre ment a büntetése miatt és nyert – elmondjuk, elvileg mikor nem büntethetik meg ma.



Egy autós egy korábbi szombati munkanap után perre ment a büntetése miatt és nyert – elmondjuk, elvileg mikor nem büntethetik meg ma.

Bár mindenhol beharangozták, hogy a szombati munkanapokon fizetni kell a parkolásért, egy korábbi szombati munkanap után az egyik megbüntetett autós perre ment a bírságot kiszabó II. kerületi önkormányzattal, és meg is nyerte a pert – írja az Index.
A lap azt írja, az illető autóst 2015 januárjában a II. kerületben egy olyan helyen büntették meg, ahol a parkolási övezetet jelző táblán egyébként az állt, hogy hétfőtől péntekig 8.30 és 18.00 között kell fizetni a parkolásért.
Az autós a márciusban érkező 15 ezer forintos felszólításra közölte, hogy megalapozatlannak tartja a követelést, a II. kerületi önkormányzat perre vitte a dolgot, a tárgyalás pedig idén májusban volt. Az autós a fővárosi közgyűlési rendeletre hivatkozott, amely szerint parkolási övezetet jelző tábla alatti kiegészítő táblán kell jelezni, hogy mettől meddig kell fizetni. 
A bíróság úgy ítélte meg, hogy a díjfizetés szempontjából ebben az esetben nem a kormányrendeletben szabályozott hivatalos munkarend, hanem a fizető övezet határán lévő jelzés számít, így az önkormányzat elveszítette a pert. Bár a kerület fellebbezett, de csak a perköltséget szeretnék csökkenteni, így az ítélet érdemi része jogerőre emelkedett.
A II. kerület nagy részén egyébként már lecserélték vagy átragasztották a táblákat, így azokon már az szerepel, hogy "munkanap"-okon kell fizetni a parkolásért, vagyis szombaton is. A KRESZ szerint pedig az is jó tábla, amelyen kiegészítésként csak egy parkolóóra ikon van és a fizetős parkolás időintervalluma, ezeknél is kell fizetni szombatonként. A bíróság döntése szerint viszont ott, ahol "hétfőtől péntekig" jelzés van, ott elvileg nem.


http://hvg.hu/cegauto/20161015_Tanulsagos_tortenet_megsem_kellene_ma_mindenhol_fizetni_a_parkolasert