2012. január 18., szerda

Érdekes ez nem WC-re menet és vízivás volt.



A RENDŐRSÉG SZERINT EZ VÍZÉRT BEMENET VAGY WCRE MENET.


MÉG A RIPORTERNEK IS FELTŰNT CSAK A RENDŐRÖKNEK NEM.


Na nézzük csak ezt a két videót.
A rendőrségi lezáró határozatban az áll opel szervízbe vízért és wc-re mentek be a parkolóőrök.
Vicces egyik videón sem iszik vizet vagy wc-zik a parkolóőr.
Sőt az ősz hajú őr (Akela) még be sem ment az Opel szervizbe az utcára hozatta ki az aznapi pénzét.
A másik videók Kuloványi nevű parkolóőr bemegy az opel szervizbe az üvegen keresztül a videón jól látszik a pult előtt ál nem iszik nem wc-zik,a kezébe kapja a pénzt és azt kifelé jövet a zsebébe teszi. Ezt akkor már a TV-sek is észre vették.
Érdekes a BRFK Gazdaságvédelmi nyomozói nem????
Na ugye meg egyszer már ez az opel szerviz egy látókörbe került náluk még tanú kihallgatás is volt. Amúgy vicces,hogy a BRFK-ra beidézik a feltételezett elkövetőt utána ő azt tanúsítja ő nem csinált semmit és akkor az úgy van elhiszik neki és lezárják az ügyet bűncselekmény vagy bizonyítottság hiányában.
De ezen az elven a Csillag börtön összes lakóját szabadon engedhetnék a rendőrök ott is mindenki azt tanúsítaná,hogy ő ártatlan és nem csinált semmit.
Érdekes volt az egész nyomozásban a BRFK hozzá állása végig a másik ügyben is.
Ugye Rusznákkal nagyon elnézőek voltak annak ellenére,hogy nyilvánosan elismerte tudomása van egy bűnszervezetről az általa igazgatott cégben de ő ennek ellenére nem tett semmit ellenük. Más „normál” ember már rég gyanúsított lett volna ezért őt még tanúként sem hallgatták ki…Na ugye meg Laczkó a volt kollégájuk olyan kedvesen bántak vele is.

Nincsenek megjegyzések: