2013. szeptember 26., csütörtök

A bírónak lesznek Laczkóhóz kellemetlen kédései.



Bírónak biztos lesznek érdekes kérdései Laczkóhoz.
A beiktatási beszédében arról beszélt mekkora korrupció ellenes rendőr volt,milyen nagy pszihológia ismeretei vannak ő majd kiszűri a nem ide való embereket.
Érdekes akkor miért pont azokat szűrte ki a kik a maffia ellen voltak.
Illetve amikor Duka jelentette Takács mit művel miért nem járt el.
Egy hónap múlva 2008.juliusi rendőrségi tanúvallomásában Takácsot terhelte,hogy megingott benne a bizalma,mert a háta mögött variálja a munkabeosztást egyes embereket túl sokszor rak ugyanarra a munkaterületre…
Vicces.

Szarházi Laczkó majd úgyis magát fogja mosni a bíró előtt ő semmiről nem tudott,nem volt rá bizonyítéka,”nem tapasztalta” a korrupciót….
Pedig pont az ő ellenőrzési vezetősége alatt élte fénykorát a parkolómaffia.

Illetve külön érdekes,hogy Laczkónak a 30 beosztottjából 12 zsebre dolgozott egy bűnszervezetben amiből ő semmit nem vett észre,nagy ex-rendőrként.Még azt sem,hogy ennek a szervezetnek a vezetője az ő helyettese.

Külön gusztustalan az egész ügyben,hogy Laczkó azokra a volt beosztottaira tesz terhelő tanúvallomást akikkel évekig dolgozott együtt.
Ő biztatta őket nyugodtan dolgozzanak zsebre majd ő megvédi őket a rendőrségi kapcsolatain keresztül. Pluszban a mindenről tájékoztatja őket ami a rendőrségen folyik a nyomozással kapcsolatban…

Az egész ügy talán leggusztustalanabb alakja Laczkó János.

Ihász ellen tett feljelentéseiről már ne is beszéljünk.
Érdekes Takácsot,Moldvait miért nem jelentette fel akkor a velük szemben felmerülő gyanúk alapján..

Laczkó egy utolsó szarházi büdös szemétláda…

Nincsenek megjegyzések: