2008. október 5., vasárnap

SIKKASZTÁS A BÖP KFT-NÉL.

FIZESS ÉS MAJD ELLOPJÁK.
VAN EGYÁLTALÁN OLYAN BÜNCSLEKMÉNY AMIT A BÖP KFT-NÉL MÉG NEM KÖVETTEK EL!!!











Milliókat sikkasztottak a parkolócégek büntetéspénzeiből is?

BUDAPEST – Újabb bűncselekmény gyanúja merült fel a fővárosi parkolási Kft.-nél.

Újabb botrány a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) cégnél! Még javában folyik a nyomozás a Blikk által korábban kirobbantott korrupciós ügyben, ahol a gyanú szerint zsebre bírságoló parkolóőrök még a főnökeiknek is adtak a milliós bevételből, máris itt a következő ügy.Az eddigi információk szerint a BÖP egyik vezető alkalmazottja hónapokon át sikkasztotta a cég, jobban mondva az adófizetők pénzét. Azt, hogy pontosan mennyi pénz tűnt el, még nem lehet tudni, mint ahogy azt sem, hogy az alkalmazott egyedül vagy többedmagával követhette el a bűncselekményt. A BRFK illetékesei szerint ezekre a kérdésekre a nyomozás előrehaladtával tudnak majd válaszolni.
Egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottuk szeptember 16-án a nyomozást a parkolási cég feljelentése alapján – nyilatkozta Sas Oszkár, a BRFK sajtóreferense, aki hozzátette: egyelőre azt sem mondhatják ki, hogy nincs összefüggés a korábban kirobbant korrupciós ügy és a jelenlegi bűncselekmény között.A Blikk értesülése szerint a az ügybe keveredett alkalmazottnak volt hozzáférése az önkormányzati tulajdonban lévő cég számlájához is, amelyről állítólag több ízben átutalt magának különböző összegeket, mintegy prémiumként. Az is felmerült gyanúként, hogy az ügyfélszolgálatokon büntetésekből összegyűlt pénzből vett el kötegeket, több százezer forint értékben. Természetesen megkerestük a BÖP Kft. vezetőjét is, ám Rusznák Imre lapzártánkig nem reagált kérdéseinkre az üggyel kapcsolatban.



A pontos története az ügynek az,hogy a pénzügyi vezetőt betegállománya alatt egy újonnan felvett pénzügyi vezető helyettes helyettesítette!Ő egy hónapja RUSZNÁK vette fel nagy szakmai hozzáértéssel. Hát az adott hölgy F.Valéria meg is hálálta az ügyfélszolgálatnak kimenő pénzeket folyamatosan gyűjtötte amikor egy nagyobb összeg összejött (kb:1450000 ft) azt egyszerűen zsebre tette. Amikor meg a kimenő pénztári bizonylatról érdeklődtek nála akkor ő azt állította,hogy a pénz kivétel Rusznák Imre szóbeli utasítása volt. A beosztottjai a pénzügyi osztályról az ellenőrzési csoport vezetőhöz fordultak segítségért Laczkó Jánoshoz aki egyszerűen kitessékelte kidobta a sikkasztó hölgyet a cégtől és szólt az ügyről Rusznáknak…
Állítólag a sikkasztó-lopó hölgyet Rusznák személyesen alkalmazta,ő vette fel személyes meghallgatás után. Tehát kimondhatjuk Rusznák Imre jól választott a jó az ember ismerete a nagy vezetői gyakorlata alatt jó ember ismeretet szerzett…Azt már feltételezni sem merem mi van ha a hölgy igazat mond és tényleg Rusznák szóbeli utasítására vette ki a pénzt,csak a beosztottjai véletlenül észrevették.

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=119081&next=


KIVÁNCSI VAGYOK RUSZNÁK EZT,HOGY MAGYRÁZZA KI!!!!!!!

MERT KIFOGJA ATTÓL NEM FÉLÜNK!!!

Nincsenek megjegyzések: