2008. október 5., vasárnap

ÁTVERT PARKOLÓŐRŐK.

Tisztelt Parkoló őrök!


Tudomásunkra jutott Rusznák ismét ,hogy kitolt veletek be ígérte aki sokat pótdíjazz 35000-65000 forint havi prémiumot kap. Minden ellenőr ütötte vágta az autósokat és amikor jött volna,hogy Rusznák teljesítse az ígéretét a hó végi prémium kifizetését ő nem tette azt becsapott titeket. Olyan prózai indokkal,hogy a napi kvótátok 1100 db büntetés/nap de ez neki nem elég neki napi 1300 a minimum ami kell erre hivatkozva utólagosan nem adott prémiumot!!!!

JÓL ÁTVERT TITEKEK ISMÉT,A HAZUG KOMMUNISTA BUKOTT POLITIKUS!!!!


De sebaj itt felteszünk egy pár videót ezeknek a módszereknek a segítségével a napi akár 2000 db pótdíjat is elérhetitek!!!!!!!



MINT A PÓKEMBER.

Ezzel az módszerrel esélyűk sincs az autósóknak a jegyváltásra.





A parkoló őrnek csak a büntetés a feladata mérlegelés nélkül,ha egy autó fizető övezetben díjfizetés nélkül áll meg kell büntetnie!!!!!! (nem fogathat el semmiféle kifogást)


Ha Mohamed nem megy a hegyhez akkor a hegy megy Mohamedhez.
Ha az autós nem hajlandó fizető ővezetbe állni akkor minden eszközzel el kell érni,hogy oda álljon.

Ha az autós övezeten kivül áll akkor nyujtsd meg az övezetet!!!


Ha már semmiféle módszerrel nem akar valakit fizésre birni a civil parkoló őrők bevetése és fegyver használala is engedélyezett lesz majd Rusznák elintézi.Ha majd lesz egy két halott autós akkor a RENŐRSÉG ugyis jogos önvédelmet állapít meg a parkolóőr javára,mert aki nem vesz jegyet az törvényesen lelőhető a helyszinen.Rusznák megoldatja az ilyen tövényt hamarosan.A videón az autósnak épp hogy sikerült megszöknie!!!!


Nincsenek megjegyzések: