2012. december 13., csütörtök

TAKÁCS SÁNDOR IS PONT ÍGY SZERVEZTE A HÁLÓZATÁT!






A videón hallható maffia leírás pont ráillik Takács hálózatára is.
Ő is hátulról közvetítőkön keresztül intézte a maffia ügyeit.
A pénz begyűjtését ellenőrök telefonon riasztását Moldvai József közvetítő intézte ezért sincs Takács Sándorra terhelő telefon lehallgatás. Előre szóban megbeszélt helyen találkozott Moldvaival aki ekkor adta át neki a parkolóellenőröktől begyűjtött heti pénzeket.
Ő a háttérben adminisztratív eszközökkel igazgatta a maffiát beosztások készítésével és a maffia tagok balhés ügyeinek elsikálásával,illetve a maffiára bármilyen formában veszélyt jelentő emberek eltávolításával a Böp Kft-től.

Kezdetben amikor még nem volt rendőrségi nyomozás még Takács Sándor is gyűjtögette a parkolóőröktől a heti pénzeket,de miután Duka féle botrány után elindult a rendőrségi nyomozás takács óvatosabb lett. A heti pénzeket a parkolóőröktől ezután már kizárólag Moldvai Józseffel gyűjtette be innentől kezdve ő parkolóőr kezéből közvetlenül pénzt már nem vett át,csak Moldvai közvetítő útján.

Igasághoz hozzátartozik Takács bűnösségének bizonyításában egy Moldvai Józseftől származó beismerő feltáró tanúvallomás sokat segítene!

De ennek ellenére is már most is van ellene rengeteg terhelő tanú Takács ezt az ügyet nem fogja megúszni….
53 rendbeli vesztegetés és 510 ezer forint bizonyított kár már van a számláján!!!!


A fent látható dokumentumon jól kivehetők a szerepkörök Sanci felhívja Moldvai-t,milyen beosztást szeretne a következő hétre kapni. (Természetesen a legjobban jövedelmező pályákat kéri Sanci)….Moldvai meglátja mit tud intézni..!!!!!!
Aztán Moldvai bemegy a cég központjába és Takáccsal közli a kérést aki a következő héten odaírja a munkabeosztásban Sancit ahová ő kérte magát.
Ez így működött…Sanci felhívja a közvetítőt Moldvai Józsefet aki közvetít Takács felé.

Nincsenek megjegyzések: