2012. december 13., csütörtök

TÉVHIT A NAPI 6000 FORINT SANCI CSÚSZTATOTT EGY KICSIT!!!


Érdekes Sanci azt akarta beadni az ügyészségnek,hogy csak napi 6000 forintot szedett be néha egy két ezerrel többet ha volt öt megkereső alkalmi autós.
Na persze hiszi a piszi Sanci csak annyit szedett be amennyit Takácsnak és Moldavinak kellett leadnia neki nem sok jutott zsebre.
Csak hát van egy ritka hangfelvétel leírat Cuccos és Gyík között ami ennek ellent mond!!!
Gyík szomorúan közli a Csarnok téren csak 30.000 forintot szedett és most milyen gyenge volt a pálya…Ennél a XIII.kerületben az 1,3,5,6-os pályák sokkal jobbak hangzik még el a telefonlehallgatásban.

Ugye azt eddig sem hitte el senki,hogy a vádemelésben szereplő parkolóőrök csak a Takácséknak járó napi 6000 forintot szedték le és ennyi.
Mindenki pontosan tudja ennek a bandának az utcán begyűjtött pénze pályánként valahol 30-50 ezer forint között volt….Pályánként,de volt olyan,hogy egy parkolóőr négy pályát is vitt egyszerre képzeljük csak el ott mennyit szedett zsebre ha egy pályán 30-50 ezer forint volt a pénz.
Sanci azt sem pontosan mondta el,hogy a napi 6000 forint leadó pályánként volt érthető.
Tehát ha egy parkolóőr dupla pályát vitt dupla pénzt kellett leadnia!!!
A parkolóőr leszedte a napi kis pénzét és annak egy részét pályánként 6000 forintot leadta Takácséknak ez így működött.
Ja és azt is tudja mindenki a most a vádemelésben meggyanúsított autósok csak a töredéke a valós zsebre fizető autósok számának csak ennyi autósra tudták rábizonyítani a dolgot!

Nincsenek megjegyzések: