2013. április 18., csütörtök

LACZKÓ A SZENT!!!!




A büdös vidéki dabasi paraszt a sunyi szemétláda kádárista egykori fakabát.
Szarházi a legközvetlenebb kollégáira tett úgy terhelő tanúvallomást miközben még évekig együtt dogozott velük és a szemükbe mosolyog.
2008.juliusában a rendőrségen Takácsra azt vallotta,hogy megingott benne a bizalma mert az ő tudta nélkül utólag variálta a munkabeosztásokat.
2008.októberében a Duka munkaügyi perében azt vallotta a munkaügyi bíróság előtt,hogy Takáccsal munkájával kapcsolatban semmi gond nem volt.
Ez egy nyilvánvaló hazugság Laczkó részéről ezek szerint Laczkó úgy hazudik mindig ahogy azt az ő érdeki megkívánják.
De az,hogy Laczkó bíztatta a parkoló maffiát a tevékenységük tovább folytatására részéről a legnagyobb szemétség volt…Nem mellesleg bűncselekmény!!!!!

Laczkó a rendőrségi kapcsolatain keresztül folyamatosan tájékoztatta a parkolómaffiát az ellenük folyó nyomozás részleteiről….Még egy korábbi parkolóőrt aki ellenük tett tanúvallomást ki is nevették a költéség térítési igényével kapcsolatban.

Aki ezt az ügyet átlátja mindenki tudja  talán itt a legnagyobb szarházi sunyi szemétláda az ügyben nem is Rusznák volt hanem Laczkó.

Na de persze Laczkó négyszemközt sunyi,megalkuvó ha valaki odamenne az utcán hozzá és kérdőre vonná fülét,farkát behúzva nyüszítene vonulna vissza,utána meg szaladna a volt rendőr kollégáihoz,hazug feljelentéseket tenni az adott illető ellen.


Még egy adta Laczkó János 50 évesen ment nyugdíjba alezredesi rendfokozatból a rendőrségről akkor 250 forint nyugdíjjal ami mára elérheti 300-320 ezer forintot is…
Másnak meg elég a 47 ezer is!!!!!

Nincsenek megjegyzések: