2013. április 18., csütörtök

Voltak ennek az ügynek háttér szereplői is akik kimaradtak.



Aki ismeri az egész ügyet és tudja ténylegesen mi a teljes igazság az tudja,hogy az itt bíróság elé állított személyek a hálózatban részt vett személyek töredéke volt.
Természetesen Takács,Moldvai,Cuccos voltak a fő kolomposok.
De azért az emberek igazság érzete egy kicsit bántja,hogy vannak olyan személyek akik konkrétan a telefon lehallgatásokban részt vettek és nincsenek a vádlottak között,holott a bizonyítékok alapján simán ott kellene lenniük.
Persze senkinek nem kívánunk rosszat.
De ebben a történetben rengeteg szereplő volt még aki többé,kevésbé részt vett a szervezetben.
Ugye a legdurvábban kimaradt személyek Laczkó,Rusznák,Eisenschreiber aki nyakig benne voltak a dogokban még is kimaradtak egyenlőre a gyanúsítottak listájából.

De ilyenkor felmerül a kérdés egy mezei Takácsék által megzsarolt,most bíróság elé állított parkolóőr mennyivel bűnösebb Rusznáknál,Laczkónál és Eisenschreibernél akik vezetőként vettek részt a parkoló maffiában?????


Illetve az egész igazság szolgáltatást kérdőjelezi meg az,hogy pl két parkolóőr aki részt vett a parkoló maffiában ugyanott,dolgoztak zsebre,és ugyanúgy van rájuk terhelő telefon lehallgatási jegyzőkönyv közül az egyiket bíróság elé állítják a másikat az ellene szóló bizonyítékok ellenére nem!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: