2013. július 13., szombat

AKI MOSTMÁR NEM beszél az tuti megy a sittre.





Igen ez így van az ügy jelenlegi állása szerint aki nem fog beszélni az első fokú ítéletig azt keményen sittre vágják.
Mint mát sokszor megírtuk Sanci nagyon jól védekezik és mivel súlyos kényszerítő körülmény,zsarolás alatt követte el tetteit ezért ő korlátlan enyhítést kaphat,plusz együttműködik a hatóságokkal és megbánást tanúsít…
Sanci jó eséllyel pályázik egy felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására.

De a többiek akik makacsul tagadnak és nem veszik komolyan a bíróságot ilyen dologról álmodni sem merjenek.

Érdekes lesz ha Sancit első rendű vádlottként felfüggesztett börtönre ítélik a többieket meg letöltendőre.Pedig jelen állás szerint nagyon így áll a dolog.

Van olyan parklolóőr aki még mindig nem veszi komolyan ezt az egész ügyet majd akkor fog nagyot nézni amikor kiszabnak rá egy 6 éves letöltendő börtön büntetést!!!!!

Mint korábban is megírtuk akire az elsőfokú bíróság 4 év vagy annál hosszabb tartalmú börtönbüntetést szab ki nem jogerősen az már az elsőfokú ítélethirdetés után nem mehet haza egyből viszik a sittre.Ott kell lenni-e minimum a másodfokú jogerős ítéletig ami a maiu magyar joggyakorlat szerint kb:1.5 év múlva lesz.
Összefoglalva akit az első fok elítél az a következő 1.5 évét biztosan sitten tölti.

Még senkinek sem késő,hogy beszéljen tegyen beismerő vallomást,megbánást tanúsítson és együtt működjön a bírósággal. Illetve a parkolóőrök beismerjék,hogy Takácsék zsarolták őket és amennyibe ezt a bíró bizonyítottnak látja  akár ők is megúszhatják felfüggesztett vagy jóval enyhébb börtön büntetéssel mint tagadásuk esetén.


Innentől kezdve minden gyanúsított parkolóőr kezében van a saját sorsa!!!!!

Nincsenek megjegyzések: