2015. március 5., csütörtök

Akin minden eldőlt és aki ezt megállíthatta volna.



Sok levelek kapunk és sok érdekes dogot írnak emberek az üggyel kapcsolatban.
Sokszor elhangzik az,hogy ezt a Böpös korrupciót nem lehetett volna megállítani,ami nem igaz.
100 %-ban persze nem lehet a parkolóőri korrupciót megállítani amíg ilyen béreik vannak a parkolóőröknek,de jelentős mértében lehet csökkenteni.
Egy személye volt ennek a kulcsa az nem más mint Takács Sándor ő ellenőrzési vezetőként 80 %-ban vissza tudta volna szorítani a korrupciót ha akarta volna.
De nem akarta sőt hatalmával visszaélve ő szervezte azt meg,hogy ő baromi jól keressen belőle.
Egyik levélírónk veti fel mi lett volna ha annak idején Takács rendesen ellátja a feladatkörét és nem kezd zsebre pénzt szedni az őröktől….
Ez az ügy most biztos nem lenne az igaz.
Csak,hogy az igazsághoz tartozik Takács Sándor azt felmérte,hogy ellenőrzési csoportvezetőként tudná a legtöbb pénzt zsebre keresni ezért is fúrta ki NALÁ-t.
Kedves levélírónk felvetésére válaszolva az,hogy Takács rendesen végezze a munkáját nála az fel sem merült ő azért szerte meg mindenáron magának ezt a pozíciót,hogy tömje a zsebét a korrupciós pénzekkel.

Persze az tény é igaz hogy egy ember az pedig nem más mint Takács Sándor aki ennek az egész hálózatnak a kiépülését megtudta volna akadályozni,neki volt hozzá hatalma másnak nem.A többiek csak porszemek voltak a gépezetben.
 


Nincsenek megjegyzések: