2016. december 29., csütörtök

SZABADULÓK.


Egyesek számára hamarabb eljött a szabadulás mint azt bárki gondolhatta volna.

Információink szerint Október és November hónapban Cuccsot,Sancit,Gyíkot,elengedték szabadlábon vannak pontos dátumot nem tudunk de október 10 után lehetett.
Valószínűsíthetően jó magaviseletük miatt hamarabb kedvezményesen szabadlábra helyezték . Ők ültek már 4 hónapot korábban most Február óra még 7 hónapot összesen 11 hónapot voltak börtönben. A rájuk jogerősen kiszabott 2 év 4 hónap,2 év 6 hónap és 3 év 2 hónapok tudatában ez elég érdekesnek tűnik mindössze 11 hónapi börtön letöltése után elengedték őket.Elég vicces a magyar jogrend és büntetés 2 év 4 hónap jogerős börtönbüntetésből, amire 2/3 letöltése utáni feltételes szabadlábra helyezési kedvezményt adnak meg már 11 hónap letöltése után kiengednek embereket.

Például:
Kovács Csaba Cuccos 2 év 6 hónapot kapott például 20 hónapot kellett volna jó magaviselettel is börtönben töltenie ebből levonva a 4 hónapot amit előzetesben töltött,akkor is lett volna 16 hónap letöltendője ha 2016.februárjában vonult börtönbe akkor 2017.júniusában szabadulhatott volna a legkorábban ha megkapja a 2/3-os kebvezményt...(8-9 hónappal előbb engedték ki mint a ítéletben rá kiszabott minimális letöltendő börtön.)
Kovács Csaba információink szerint jó magaviselete miatt szabadulhatott előbb.

Mondjuk az biztos,hogy ha most sem viselkednének jól egyből vissza kerülnének a börtönbe csak nem ilyen hülyék!!!!

Ezúton is sok sikert kívánunk nekik a szabad világban és hosszú békés életet.
Reméljük tanulság volt számukra ez az egész ügy és a börtön hónapok.




Nincsenek megjegyzések: