2008. szeptember 25., csütörtök

AL CAPONE TAKÁCS SÁNDOR EGYKORI ELLENÖRZÉSI CSOPORTVEZETŐ.JELENLEG CSOPORTVEZETŐ HELYETTES.

SZERÉNY VERDÁJA EGY MERCI.
A Bandája felépitése. (In memorian Borisz)

Nahát ő a kis púpós keresztapa jelöltünk.(Akit a felső kép csak T.S-ként emleget).
Mekkora a hasonlóság???



Még film is készült rólad!!!




Utcátok is van na nem a 13.kerületben???






A példaképed.




A csapatod pédaképe.









Itt még szerény parkolóőr voltál.








Itt tengeted életed és tartod autód a teremgarázsban.








Pédaképed újra.










A szervezeted neve kicsiben.








A BÖP Kft. Arcai EGYKORI WEBLAP TÜKRÖZÉSE:
May 31, 2008



TAKÁCS SÁNDOR ÉLETRAJZA.
1971.07.03-án született,elvált szülök gyereke. Feleségével és akkor 2.5 éves gyermekével kispesten élnek (1195 Budapest, Jókai u..) és a szomszédjától Juhler Tibortól hallja,hogy itt a BÖP-nél jó lehet keresni ezért ö is jelentkezik.2002.08.15-én orvosilag is alkalmasnak minősítik és felvételt nyer a céghez…
Elkezdi áldásos parkoló őri tevékenységét,korrupt a messzemenőkig minden lehetséges autótulajdonost leszed zsebre…Közben a felesége többször is megjelenik a cégnél botrányt csinálva,hogy hol van a férje mert az egy tróger és álladóan megcsalja őt!!!!
2003-éveben változik a helyzete besírja magát NALÁ-nál irodai munkára,maximálisan kihasználva NALA szociális érzékenységét a beteg emberekkel szemben (később meg is hálálta neki).Látszólag jó barátságot köt NALÁ-val és Zendarral,de azért még néha kijár parkoló őrködni mert kell neki a pénz…
Egyszer megesett,hogy az Apjától kölcsönkapott Suzukiját összetörte,ezután sokáig csak parkoló őrként dolgozott mert kellett neki javításra a pénzt,persze kisírta,hogy a legjobban jövedelmező munkaterületeken dolgozhasson …A elválik a első feleségétől de nem sokáig agglegény,megismerkedik a cég bérszámfejtőjével akit 2004.-ben feleségül is vesz!!!
Az esküvői bulira meghívja a céges „barátait” Zendarékat,és NALÁ-ékat is látszólag nagy a barátság.
Ezt követően operátor-területi ellenőr lesz. Egy alkalommal kimegy a IX.kerületbe ellenőrizni és megkérdezi ,hogy itt vannak még csókos autók????A válasz amit kapott egyszerű és frappáns volt persze,hát egy hónapja még te is leszedted zsebre őket vagy rossz a memóriád.
Egy neki korábban zsebre fizető autós meg is jegyezte,hú de felvitte az isten a dolgát két hónapja még ő is zsebre szedte a pénzt most meg ő „harcol” a korrupció ellen……
Zendar lesz a terület ellenőrzésért felelős csoport vezető,Takács persze nyalizik neki tetteti,hogy a legjobb barátja a cégnél együtt járnak ellenőrizni a területeket!!!!!Novák egyre többet ad neki technika fejlesztési feladatokat,és kiakarja nevezni technikai fejlesztésekért felelős csoportvezetőnek. De előbb érettségizzen le az a feltétele. Akar vásárolni hamis érettségit. Nala lebeszéli róla,hogy ilyen súlyos bűncselekményt kövessen el,érettségizzen le rendesen mindenben támogatják a cégnél,ígéri neki. Nekilát 33 évesen estin érettségire készülni végül is jobb később mint soha. Maximálisan igénybe veszi NALA segítségét munkaidőben ellóg tanulni,olyan is előfordult,hogy a cég vegyészmérnöki diplomás díszpécsere munkaidőben félrevonult vele korrepetálni kémiából és fizikából,hogy meg ne bukjon a szamár,közben a diszpécseri feladatokat NALA látta el stb…Nagy nehezen leérettségizik 2006.juniusában Pénteken a kezébe kapja az érettségit. Hétfőn bemegy Novákhoz,hogy nagy baj van NALA szerinte és a területi ellenőrei korruptak rúgja ki őket majd ő átveszi NALA helyét szívesen…Novák bedőlt neki NALÁ-ékat Takács kérésére kirúgja és Takács lesz az ellenőrzési csoportvezető…. Utána rábeszéli még Novákot arra is,hogy kellene egy külső cég aki statisztikázza a munkaterületeket korrupció szempontjából ..Novák ismét bedől és alkalmaz egy külső céget statisztikázni. Arról nem szólt a fáma,hogy a külső cég Takács egy jó barátjáé aki a BÖP-töl kapott havi 1.5 millió forintos díjból szépen csurgat zsebre Takácsnak. Megkezdődik a Takács terror az ellenőrök megfélemlítése melynek nem a korrupció megszüntetése volt a célja mindenki félre vezetett Takács hanem az ,hogy neki tejeljenek zsebre az ellenőrök.(Hitted volna ezt Jani bácsi???? Amikor kint 40 fokba harcoltál a csókosokkal ez már dörzsölte bent a tenyerét a korrupciós forintokért).
Meghal Novák ISTEN NYUGASZTALJA.
Ideiglenes ügyvető,utána egy hónapig E.J. az ügyvezető őt váltja Rusznák
Takácsnak ez idő alatt virágzik a „vállalkozása” tejelnek az ellenőrök félelmükben,tejel a külső statisztikus cég (bár a munkájuk egy fabatkát sem ér havi 1.5 millióért)……..
Maga a Kánaán Takács számára luxus Mercedes vásárlásán gondolkodik amit később meg is tesz.
De ekkor kapja az első csapást Rusznák megszünteti a külső statisztikát végző cég munkáját a cégnél,mert rengeteg gond van velük szakmai hozzá nem értés stb…De Takács foggal-körömmel a végsőkig védi őket és eltitkolja a hibáikat vajon miért….????
Közben mániákusan rettegni kezd Rusznáktól amit a többi kollégája is észe vesz ,és nevetség tárgyát képezi a dolog vezetői értekezleten is. Vajon miért retteg a mi az amit mindenáron elkell titkolnia és ami miatt álmatlan éjszakái vannak.???
Jön számára a második csapás Schmidkát alkalmazza Rusznák a cégnél ellenőrzési csoportvezető helyettesként??….Vajon miért?? Rusznák megtudott valamit miért kellett Schmindtka aki fenekestül felforgatta az ellenőrzést…Retteg Takács külön utasításokat osztogat a területi ellenőreinek,azzal a reménnyel,hogy eltávolítassa Schmidtkát…De nem sikerül. Persze a háttérből mindezt ha baj van másra kenhesse ezt a egészet. Lecsökkenti a zsebre fizető ellenőrei számát csak a legmegbízhatobbakra 7 főre. Mindenkinek azt állítja,hogy ő mennyire harcol Schmidka ellen és közben Ruzsznáknál ő védi a legjobban,rá jellemző sunyi magatartás kifele hazudik,befelé nyalizik.
Módszeresen kirúgatja a számára nem kellő embereket Zendar,Pizsi stb. sokan mások és közben örömmel segít Rusznáknak Szilvi kirúgatásában,önként ajánlja fel,hogy őrizteti Szilvi íróasztalát amíg a komédia lejátszódik!!!!!!Kijelenti Szilvi azt kapta amit megérdemelt.
Januárban jön számára el,hogy leváltják ellenőrzési csoport vezető helyettesnek. Látszólag örül,hogy nincs teher a vállán közben bosszúkat forral, és az új vezetőn keresztül sorba kirúgatja a régi kollégáit koholt ürügyekkel szemrebbenés nélkül. Közben viszonyt folytat a terhes felesége mellett a cégnél a PR managerrel amit álladóan tagad. Munkaidőben járnak össze szerelmi légyottokra a hölgy lakására a 13.kerületben aminek az a vége,hogy a PR-managernek mennie kell a cégtől.A feleségén nyíltan röhögnek a cégnél a többi beosztott,hogy miért tűri ezt el Takácsnak,hogy így megalázza őt mindenki előtt….Közben azért a kis korrupciós vállalkozása tovább zötyögött fizet neki zsebre a hét embere cserébe ő védi őket és a legjobban hozó munkaterületre teszi őket,balhéikat elsimítja nekik mindent lehet amit másnak nem és Rusznák új prémiumozási rendszerében természetesen ők kapják a legmagasabb prémiumot is akár,hogy is dolgoznak. Nem egyszer fordult elő,hogy egy ellenőr panaszkodott neki ő segítséget ígért neki és közben utána ő rúgatta ki. Arról nem is beszélve,hogy vezetői beosztásával visszaélve kisebb-nagyobb kölcsönöket kért másoktól amiket aztán elfelejtett vagy letagadott és nem adta vissza őket. Néha egy 590 ft-os cigivel is eljátszotta ezt. Egy akkor új területi ellenőrrel hozatott magának cigarettát aki várta,hogy majd megadja pénzt érte de csak nem kapta meg,akkor a többi kollégája felvilágosította őt,hogy ez így megy itt Takács a kölcsönöket nem szereti visszaadni úgyhogy ezt most bukta vegye tudomásul ilyen a vezetőnk. Ha valaki nem tetszik számára vagy veszélyt jelent a korrupciós üzleti vállalkozására a forgatókönyve egyszerű, bemegy a Rusznákhoz behazudozik az adott emberre kígyó-békát Rusznák ezt „megkajázza” neki és kész szabad az út valamilyen ürüggyel az adott embert kirúgatja, ha nem talál ürügyet akkor kreál ellene valamit…..Rusznákot nem értem dörzsölt öreg politikus,hogy tud bedőlni ennek a kis szélhámosnak,ilyen megnyerő a modora….Ha tudná Rusznák,hogy beszél róla a háta mögött
egyszer a többi kollégája előtt nyíltan közöltre:”Van egy fasz,szakmailag nulla,pártalapon idekerült,tök hülye igazgatónk”… Mitől tartja olyan nagy parkolási szakembernek,1.5 évi pakolóellenőrség után,benyalta magát az irodába,kigolyóztad Nalá-t,Zendart és főnök lett
,hú de nagy karrier ettől még esze és hozzáértése nem lett. A felesége magatartása érthetelen
nyíltam megcsalja őt Takács egy alkalommal rajtakapja a férjét elég intim pozicióban a PR-managerrel mindenki tudja,hogy mit művel Takács vele. De ő csak védi Takácsot tudomást sem vesz róla,hogy rajta röhög az egész cég a,felszarvazott megalázott nőn!!!!!
Takács közben a mai napig szedi a pénzt a parkoló ellenőröktől kizsarolva!!!!!
A heti tarifája a legutóbbi információk szerint emberenként heti 10000 forint.
Ami azt jelenti havi 70000 x 4 = 280000 forint + bruttó havi 310000 forintos fizetése. Nettó megmarad neki havi:430000-440000 forintja tisztán zsebben. Ha belegondolok,hogy Rusznák bére bruttó:600000 forint ami nettó 340-360 ezer forint lehet nem is rossz kereset egy csoportvezető helyettesnek a cégnél. Nonszensz ,hogy az igazgatónál is többet keres és ha gáz lenne a dologból Rusznákot váltanák le azonnal,ő meg lapítana és folytatná a kis dolgait ahogy szokta.
Röviden összefoglalva egy rosszindulatú,jellemtelen,irigy,buta,testi fogytékos (púpos),
igénytelen lásd (20 éves ócska vasa állapotát),szamárpadban 33 évesen érettségizett,autószerelő szakmunkás,és a BÖP KFT.-nél ilyenekből lesznek a vezetők!!!!!
Egy dolgot viszont nagyon elrontott nem tudja kibe köthet bele és kibe nem.
De egy valamiben úttörőnek nevezhető a Böp Kft. történetében , ő az első olyan csoportvezető aki a parkoló ellenőrök utcán begyűjtött pénzéből részesült saját zsebére.
Ilyet azelőtt senki nem mert volna meg tenni ,mind erkölcsileg,mind morálisan elfogadhatatlan,hogy az ellenőrzési csoportvezető korrupt legyen….Nagy tévedés ,hogy ő NALÁ-t a helyéért rúgatta ki. Amikor Takács bekerült az irodába felmérte, hogy főnöki székből tudna a legtöbbet keresni mind fizetésben mind zsebre…
Jelenleg ott tartunk,hogy az egyik embere a hétből a saját autójával hordja-viszi őt reggel munkába,este haza sofőrje van mint egy Keresztapának a maffiában.
Reggelenként a hét emberének az Árpád hídi aluljáróban külön eligazítást tart!!!!!!
Cosa-Nostra parkolási maffia magyar módra….Púpos keresztapával.”
7 Comments »


1. Radnóti Miklós.
TÖREDÉK
Oly korban éltem én e földön,mikor az ember úgy elaljasult,hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,befonták életét vad kényszerképzetek.
Oly korban éltem én e földön,mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,az áruló, a rabló volt a hős, -s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
Oly korban éltem én e földön,mikor ki szót emelt, az bujhatott,s rághatta szégyenében ökleit, -az ország megvadult s egy rémes végzetenvigyorgott vértől és mocsoktól részegen.
Oly korban éltem én e földön,mikor gyermeknek átok volt az anyja,s az asszony boldog volt, ha elvetélt,az élő írigylé a férges síri holtat,míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Oly korban éltem én e földön,mikor a költő is csak hallgatott,és várta, hogy talán megszólal ujra -mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1944. május 19.
Milyen időszerű vers nem????
Comment by juszticia — June 4, 2008 @ 4:39 pm


2. Maffia.
A szicíliai maffia pénzt és hatalmat akar, e célból büntetlenül öl embert, s eközben úgy szervezi meg magát, mint ami egyesíti az árnyékhatalom, a törvénytelen üzleti vállalkozás és a szabadkőmüvességhez hasonló, hallgatási, titoktartási fogadalommal védett, titkos társaságok jellemzőit. A Cosa Nostra olyan, mint egy állam, mert igyekszik megszerezni egy terület uralmát. A maffia, mint szervezet, engedélyével minden család árnyékhatalomként parancsol a területén élő embereknek. A védelmi pénz ugyanaz a maffiának, mint az adó a törvényes kormánynak. A különbség abban áll, hogy a maffia igyekszik megadóztatni minden gazdasági tevékenységet, legyez az törvényes, vagy törvénytelen: a kiskereskedő és a betörő egyaránt fizeti a pizzo néven ismert sápot. Előfordul, hogy a maffiózó egyszerre védi az autószalon tulajdonosát, meg a bandát is, aki kirabolja. Így a maffia az egyetlen csoport, amely nyertes lehet. Az államhoz hasonlóan fenntartja magának a jogot, hogy döntsön alattvalói életéről, haláláról. A Cosa Nostra üzlet, mert haszonra törekszik-megfélemlítés által. Ám “kormányzati” tevékenységéből ritkán tesz szert nagy haszonra. A védelmi pénzekből származó profitot rögtön visszaforgatja, hogy fönntarthassa gyilkolási képességét,:ügyvédeket, bírókat, újságírókat, politikusokat, egyszerű munkásokat vásárol meg, és támogatja azokat a maffiózókat, akik olyan balszerencsések, hogy börtönbe kerültek. Maffia cégjelzése ott van minden üzletben, az építkezési csalástól a dohánycsempészetig. Általános szabály, hogy minél alattomosabb, erőszakosabb egy piac, és minél nagyobb hasznot hajt -legnyilvánvalóbb példája a kábítószer csempészete és terjesztése-annál jobban jön az üzletben részt vevő maffiózóknak, hogy világszerte vérfagyasztó hírnek örvendenek.A Cosa Nostra zártkörü, titkos szervezet, mert nagyon körültekintően kell kiválogatnia tagjait, és a tagság előnyeiért cserébe szigorúan korlátoznia kell viselkedésüket. Titoktartás, engedelmesség, irgalmatlanság: ezek a fő követelmények.
Mint Takács és bandája!!!!!.
Comment by juszticia — June 4, 2008 @ 4:40 pm



3. Friss hír!
A Parkoló ellenörökkel titoktartási nyilatkozatot készülnek aliratni a cégnél.Mi az a nagy titok amiről egy közönséges utcai parkoló őr nem beszélhet?????Mit kell eltitkolni,egy “közfeledatot” ellátó cégnél????Mi ez a nagy titkolodzás most hirtelen????
És mi lesz azzal aki megszegi a maffia halgatási fogadalmát?????
Kinek jó ez Takács Sándoron kívúl,hogy ne kerüljenek napvilágra az ügyei.
Vannak a BÖP KFT-nél titkok,amik kellemetlenek lennének,hogy kiderüljenek?????
Comment by juszticia — June 4, 2008 @ 4:44 pm



4. Mondjuk a Szilvi féle komédia végéről készült egy titkos hangfelvétel, amin többek között T.S is kifejti a véleményét az igazgató “úrról”, és nagyon szánja-bánja hogy mi történt a Szilvivel. Ez idáig fiókban volt, de úgy érzem ez a gerinctelen emberke megérdemli a nyilvánosságot, úgyhogy rövidesen felkerül.
Comment by admin — June 4, 2008 @ 8:21 pm



5. Sziasztok!
Sokáig gondolkoztam,hogy merjek-e ide irni,dé végülis úgy döntöttem,hogy merek.Történt nemrég velem,hogy az öltözőben ezen weblap egy mondatával viccelődni mertem.Utána büntetésből a kőrútra mentem hetekig és megvádoltak vele,hogy én írom az oldalt!!!!!Valamelyik Takács legény a hétből felnyomott!!!Érdekes a nagygóré,a román és a maffiozó Takács Sándor miért csak a körutakra jár ellenőrizni.??A XIII. és a IX. kerületben nincs korrupció vagy csak az a baj,hogy ott a hét mesterlővész egyike esetleg lebukhatna????Csúnya dolog,hogy csak a körutasokat piszkálják,a kerületeseket ahol a nagy pénz van békén hagyják!!!!Amugy kedves Juszticia az,hogy a hét ember Takácsnak lead pénzt nyílt titok ezt mindenki tudja,hisz mlért lennének ők a legjobb helyeken.Ahová a 523-as üt 30 at egy másik nem bandatag üt 45-öt és mégis a 523-as kapja a 65000 ft jutalmat a másik ember pedig a 350000 ft jutalmat.stb.
Nagy az eleseredés az öltözőben minek dolgozz jól ha a legjobb pályákat és a 65000 ft prémiumot ugysem kaphatja meg más csak a bandatagok….És ez az igazság mindenki tudja,csak nem beszélünk róla…
Ja és a bandatagok heti pénze amit leszednek tisztán zsebre:80000 és 140000 ft között mozog amiből bőven jut Takácsnak is.Itt az elveszett 200 milliója Rusznák úr!!!!
Comment by valaki — June 9, 2008 @ 1:07 pm



6. Ő bármit megtehet a cégnél fogjátok már fel!!!!!Neki mindent szabad!!!!
Comment by juszticia — June 9, 2008 @ 1:21 pm




7. Szia Admin!
Amúgy Szilvi elbocsátásánál őnként ajánlotta fel szolgálatait,ezzel is benyalni akart Rusznáknak!!!
Comment by juszticia — June 9, 2008 @ 1:22 pm









Takács:
Az egész esemény sorozatban az a legfelháborítóbb ahogy rusznák viselkedik.
Parkoló őr korrupció mindig volt és mindig lesz amíg szaros 75000 forint a fizetésük.
De az már disznóság,hogy az a személy,vezető aki hivatott lenne a korrupciót megállítani és tűzzel vassal harcolni ellene
(Takács Sándor ellenőrzési csoport vezető)
Ő maga szervezi a korrupciót!!!!!!!!!És Rusznák imre ahelyett,hogy kirúgná azért amit tett még védi és jutalmazza őt.



Takács felállított egy csapatot aki neki gyűjtötte szervezetten a pénzt.
Közben ő meg a körutakon bolhacirkuszt rendezett a korrupció elleni harc nevében
Amíg a kerületekben a bandája neki gyűjtötte be neki a pénzt.
Takács minden embernek van lelki tartása és tudja meddig mehet el egy másik emberrel szemben ha 10 év múlva találkozunk
Veled az utcán akkor is pofán fogunk köpni téged holott a parkoló cég lehet,hogy már 7 éve nincs is.
Te emberileg vagy egy nulla jellemtelen szar parkoló cég ide parkoló cég oda egy lelketlen,becstelen szar alak vagy.
Tudod mi a különbség közted és nala között:
Te korrupt vagy ő sohasem volt az
Neki volt emberi tartása jelleme ami neked sohasem volt
Ha ő megígért valamit azt be is tartotta veled ellentétben
Sohasem hazudozott úgy mint te pedig folyamatosan hazudozol (bár az igazgatónál ez be jőn)
Neki vakon engedelmeskedtek az emberek mert megbíztak benne,a te fejedet meg lesem szarják mert hülyének néznek
Egy lapon sem lehet téged nalával egyáltalán említeni mert te egy jellemtelen féreg pupos kis seggdugó vagy.
Pohárkát azzal gyanúsítgattad,hogy a helyedre akart űlni!!!
Miért attól féltél,hogy amit te megtettél nalával azt veled is
Megteheti valaki és az milyen szemétség lenne.
Tehát ha te megteszel valakivel valamit az természetes,de ha veled is megteszi ugyanezt valaki amit te megtettél mással az szemétség.



Ez a mai magyar igazságszolgáltatás egy parkoló társaságnál
Egy csoportvezető hivatali hatalmával visszaélve korrupciót szervez és támogatja azt aktívan
Folytatólagosan anyagi ellenszolgáltatásért cserébe ami kiderül és nem történik semmi ezután,és A mai napig a helyén ül és szervezi a következő csapatát!!!!!!









MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET MINDEN SZÁL TAKÁCSHOZ VEZET!!!



TAKÁCS ÉS BANDÁJA A MAJÁLISON KB IGY FESTENÉNEK.






Takács és Rusznák is simán közélyük férne.



Nincsenek megjegyzések: