2008. szeptember 26., péntek

DUKA A HŐS.

DUKA NE FÉLT HARCOLNI MERT JÉZUS A PÉDAKÉPE AKI HARCOLT ÉS MÁRTÍR LETT.
DUKÁHOZ EGY ANGYAL SZÓLT NE HAGYD MAGAD.

ÉS AKKOR DUKA MEGVILÁGOSOTT,HOGY MIT KELL TENNIE.

Szembeszállt a kommunista tankokkal.
Nem hagyta magát és kitálalt.


Ő A MÁRTÍR ÉS A HŐS!!!!



Duka elbocsátásának hiteles története:




Az ő vesszőfutása valamikor 2007.augusztusában kezdődött,amikor a céghez jött dolgozni Schmidtka László akivel a másik parkoló társaságnál ellentétben voltak. Konkrétan Schmidtka ott is szemétkedett vele itt is folytatni akarta azt.
Utasításokat adott ellene ,hogy bármi áron fogják meg kitalált vélt korrupcióval vagy bármivel csak kirúgják Dukát ez a lényeg. Duka feljegyzést adott be Rusznáknak,hogy Schmidtka szándékosan rászállt és szívatni akarja őt az előző cégnél a vele szemben ért sérelmei miatt. Rusznák természetesen fütyült Duka papírjára. A dolog ott csúcsosodott ki amikor Schmidka feltörte Duka öltöző szekrényét és iratokat vitt el onnan. Duka ezt azonnal jelentette Takácsnak. Takács közölte vele őt nem érdekli ő nem foglalkozik az üggyel.(Mint később kiderült Takács adta az utasítást a szekrény feltörésére.) Ezt követően Duka Rusznákhoz fordult szóban,Rusznák elutasította azzal őt,hogy írásban adja be neki az ügyet. Duka beadta írásban,eltelt egy hónap de nem történt semmi.
Felhívta Rusznákot telefonon ,hogy mi van az ügyben Rusznák bunkón közölte vele
Ha nem tetszik a dolog akkor nem kell a cégnél dolgozni!!!!Két hétre rá nagy nehezen küldött egy papírt Dukának,hogy szóban figyelmeztette Schmidkát az ügyért.TEHÁT HA A BŐP KFT.-NÉL FELTÖRSZ EGY SZEKRÉNY ONNAN LOPSZ AKKOR RENDŐRSÉGI FELJELENTÉS HELYETT EGY SZÓBELI FIGYELMEZTETÉST KAPSZ AZ IGAZGATOTÓL EJNYE-BEJNE NE LOPJ ÉS ENNYI.
Ezután Takács utasítást adott mindenkinek operátornak,területi ellenőröknek,hogy Duka munkáját fokozottan figyelni kell amint elkövet valamit azonnal le kell rá csapni.
Sajnos Dukára nem tudtak lecsapni amit Takács Sándor megunta a dolgot és bandája egy eligazításon kézfeltartással megszavazták,hogy Dukának menni-e kell mert veszélyezteti az ő üzleti vállalkozásukat.
És az ő jól bevált módszerei szerint sunyin utasítást adott Schmidtkának ,hogy kapja el Dukát akármilyen vélt ürüggyel,vagy csináljon ellene ürügyet,hogy kirúghassák.
A JESZÓ ENNYI VOLT DUKÁT KIRÚGNI BÁRMI ÁRON…De Schmidtka besokatl ahelyett,hogy kirúgta Dukát elmondta neki,hogy mi történt és mire készülnek ellene és,hogy neki elege van és ő ebben már nem vesz részt ezért szólt most.Persze ennek az volt az előzménye,hogy Duka az akkori ellenőrzési csoportvezetőnek LACZKÓ JÁNOSNAK jelentett,hogy Takács Sándor és bandája zsebbe szedi a pénzt az utcán és Takácsnak adják a pénz java részét!!!!!Ekkor Duka nagy megdöbbenésére Laczkó közölte vele menjen a rendőrségre őt nem érdekli az ügy. LACZKÓ EGY VOLT KORRUPCIÓ ELLENES RENDŐR TISZT AMIKOR NEKI KORRUPCIÓT JELENTENEK AKKOR NEM JÁR EL ELTUSOLJA AZT EZT TANULTA A RENDŐRSÉGEN!!!!!!Duka felhívta Rusznákot ő elutasította őt majd fogadja…És ezzel aláírta a halálos ítéletét. Nem sokkal utána Dukát kirúgták mert bement italt venni egy közértbe (35 fok volt aznap védő ital a munkatörvénykönyve alapján járt volna neki de nem kapott), megpróbált szarni a vodafone üzletben ahonnan elküldték,utána a tetoválós boltnál próbált szarni onnan is elküldték végül is a Blaha aluljárójában sikerült szarnia.(A boltosokat megértem menjen a picsába a parkoló őr egész nap szívatja őket,megbünteti az autójukat utána ők tegyenek jót vele,hogy beengedik a WC-jükre.)
Este bement leadta a felszerelését senki egy szót nem szólt hozzá. Másnap reggel
Bement dolgozni közölték vele levan kamerázva amint bement három boltba és kivan rúgva. Aznap felhívta Rusznákot,Rusznák megígérte neki,hogy visszahívja telefonon nos azóta is hívja.
Az még hozzá tartozik az ügyhöz ez időben jutalmat osztottak a parkoló öröknek aszerint,hogy ki mennyit büntet 35000 és 65000 forintot mindenki kapott egyedül Duka nem. Még az is kapott aki Dukánál sokkal kevesebbe büntetést állított ki átlagosan. EZ mi ha nem kivételezés?????Negatív diszkrimináció!!!!
Az utána történteket már ismerjük.







HAJRÁ DUKA NE HAGYD MAGAD.

















DUKA SZEMBESZÁLL A TÚLERŐVEL IS.




Duka olyan mint Dzsohar Dudajev csecsen tábornok forradalmár ha kell az élete árán is szembeszáll a kommunista túlerővel.

Nincsenek megjegyzések: