2008. december 30., kedd

KIEGYEZÉS....BÜNTESS SOKAT ÉS NEM ELLENŐRZÜNK.

SOKAT BÜNTETSZ AZT CSINÁLHATSZ A PÁLYÁDON AMIT AKARSZ.



BÜNTESS SOKAT ÉS CSERÉBE GONDTALANUL LESZEDHETED A PÁLYÁDAT.


Aki sok pótdíjjat állít ki azt nem ellenőrzik és elnézik neki a korrupciót is.

Miért van az a cégnél,hogy aki átlag feletti pótdíj számot állít ki azt nem ellenőrzik korrupció szempontjából és nem mennek hozzá.
A képlet egyszerű üss sokat és nyugodtan leszedheted érte cserébe a legjobb pályákat büntetlenül,ez a hallgatólagos
megegyezés a cégnél a vezetők és az ellenőrök között. Kiváncsi lennék pl:Cuccos és Sanci két nagy ütő náluk mikor volt ellenőrzés utoljára és mikor pótdíjaztattak meg vele olyan autót amit kihagyott és,korrupció gyanúja merült volna fel velük szemben. Érdekes,hogy nagy ütőt még sohasem értek Laczkóék korrupción!!!!!
Ezek szerint a nagy ütők nem korruptak????Érdekes a kerületekben mindig a nagy ütők vannak és ott van a legtöbb csókos kocsi is!!!!
Teljesen egyértelmű a dolog a nagy ütők kapják a legjobb pályákat Takácsnak zsebre tejelnek,Laczkónak pedig átlag feletti pótdíjszámot produkálnak mindenki jól jár!!!
Érdekes az adott nagy ütők miért nem mennek pl:a nyugatiba ott is sokat lehet pótdíjazni,Cuccosék miért csak 131,132,133,134,külső 13 és belső ferencvárosi pályákat járják????Miért csak egy-két szerencsétlen pályáját tudja Takács és Laczkó lepótdíjaztatni a nagypofájú Cuccos és Sanci pályáját mikor veretik le náluk nincs vagy nem érdekes a korrupció??????

Nincsenek megjegyzések: