2008. december 2., kedd

RUSZNÁK IMRE MIÉRT HAZUDOZIK MÉG MINDIG??????

RUSZNÁK IMRE MIÉRT HAZUDOZIK MÉG MINDIG??????

http://atv.hu/hircentrum/2008_nov_bosszu_es_zaklatas__savval_ontottek_le_ay_parkoloor_autojat___video.html




http://atv.hu/videotar/2008_nov_bosszu_es_zaklatas__savval_ontottek_le_egy_parkoloor_autojat.html





Természetesen mindenért más a felelős!!!!

Elismer,hogy ő beszél 100-200 milliót is ő mondja mindenki jól hallhatja...Vagy talán Rusznák hangján a Tihanyi visszhang beszélt?????Vagy talán hazudik Rusznák úr már megint?????

NINCS KORRUPCIÓ RUSZNÁK ILYET SOHASEM MONDOTT.

A PÁLYÁK IS LE VOLTAK OSZTVA ERRŐL IS TUDTÁL????


Az ATV-s videót végignézve aki ismeri a történetet mosolyog. Rusznák elismeri a hangfelvételen az ő hangja hallható,de összegről nem beszélt???? Elevenítsük fel egy kicsit a történteket egy két videóval a híradókból. Azon az estén többször is elmondta,hogy a cégből a parkoló őri korrupció 100 és 200 millió forintot visz el ezt ő kiszámoltatta…Tehát egy évvel a történtek után is hazudik mint a vízfolyás!!!!
A korrupciós balhé egy elbocsátott parkoló őr bosszúja????
Duka József az ellenőrzési csoportvezetőjének jelenti egy másik társával,hogy Takács Sándor ellenőrzési csoportvezető helyettes zsebre szedi a pénzt az ellenőröktől!!!!
Az ellenőrzési csoportvezető Lackó János közli Dukával ha gondja van menjen a rendőrségre.
Duka ezt követően időpontot kért Rusznákhoz,hogy neki is jelenthesse ezt Rusznák elutasítja őt Laczkotól tudván mivel akar Duka hozzá fordulni…Dukát két hét múlva kirúgják.
Tehát a riportban elhangzott,hogy Rusznák azt mondja hozzá nem fordult ilyen panasszal senki,hát persze mert amikor ő tudomást szerzett róla,hogy valaki ilyen panasszal akar hozzá fordulni azonnal kirúgatta azt!!!!!!!
Ami még a riportban érdekes,hogy senki nem mondja el hogy akinek az autóját le kromofágozták az nem más,mint TAKÁCS SÁNDOR egykori ellenőrzési csoport vezető!!!!
Nem egy parkoló ellenőr autóját tették tönkre,hanem a korrupt ellenőrzési csoportvezető helyettesét. Illetve az a kolléganő akinek kiszúrták a kerekeit történetesen a cégnél éppen Takács Sándor szeretője. Az illető hölgyet azóta Rusznák kirúgta elégedetlen volt a munkájával. Persze Takács Sándor a mai napig jár őt kúrogatni munkaidőben a hölgy XIII.kerületi lakására.
Nem 26 parkoló ellenőrt rúgtak ki hanem 26 dogozót. Érdekes Rusznák miért nem említi meg az egykori gazdasági vezető helyettest F.Valériát akit épp ő vett fel személyes meghallgatása során,és aki ellopott a cég kasszájából 1450000 forintot. Rendőrségi feljelenés tettek ellene és szó szerint kidobták a cégtől!!!!
Rusznák úr rend van a cégnél az 1000 zsebre fizető autó ugyan úgy meg van mint a Duka balhé előtt!!!!Takács Sándornak és az egyetlen megmaradt területi ellenőrnek tejelnek zsebre az ellenőrök ugyanúgy mint azelőtt semmi nem változott.
A cég nagy belső vizsgálat a korrupció miatt annyi volt a betegállományban lévő parkoló ellenőröket is behívták rá. A cég üzemeltetési csoportvezetője Braun József vezette a 13.kerületi önkormányzattól volt kint egy MSZP-s pribék,illetve a cég tök hülye,hisztis,klimaxos ügyvédje DR.ŐR MÁRIA….


A kérdések a következők voltak:
--Ön korrupt??
--Ön mit tud a korrupcióról??
--Milyen a kapcsolata Duka Józseffel??
--Barátságban áll-e Duka Józseffel??


A válaszok:

Nem vagyok korrupt,

Nem tudok semmit a korrupcióról,

Nem ismerem Dukát csak futólag,

Nem vagyok a barátja Dukának.

Ezt a sztori a Bors meírta annak idején:

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=11761


Ezt mindenki aláírta és ennyi nincs korrupció a cégben Duka hazudott nincs korrupció a vizsgálatnak vége.Rusznák féle látszat intézkedés megtörtént.Ki az a hűlye aki azt mondta volna,hogy korrupt vagyok és ismerem Dukát ő a haverom.Ha egy bizottság a korrupciót vizsgálja mit számit ,hogy egy ellenőr a balhét kirobbantó Duka Józseffel milyen kapcsolatban van,volt???
A korrupciót vizsgáló bizottság miért nem ment inkább végig a XIII.kerület Pozsonyi úton,Visegrádi utcába,Tátra utcába vagy ment a IX.kerületbe a Ferenc térre vagy a Nagy Csarnokhoz,Lechner Ödön sétányra?????
Mert félnének,hogy találnak több száz zsebre fizető autót?????
Rusznák elmondja a hangfelvételen a saját szemével végig nézi,hogy az ellenőr reggel végig járja a boltokat még sem tett semmi!!!!
Rusznáknak az egész ügyben az a legfontosabb,hogy eltitkolja az egész ügyet Dukát el hallgattassa és ennyi az nem számít,hogy a mai napig meg van a kb:ezer fizető autó a lényeg,hogy csönd legyen.2007.decemberében Rusznák elégedetlen volt a hat darab területi ellenőr munkájával!!!!!Most összesen egy darab területi ellenőr dolgozik a cégnél és ő is zsebre!!!Tehát hat területi ellenőr tavaly kevés volt ezért most már csak egy dolgozik.
Tehát ha hat területi ellenőr kevés és nem tudta megakadályozni a korrupciót,akkor ésszerű,hogy ötöt elküldünk belőlük. Ha a területi ellenőri csoport hat fője nem elég a feladat megoldására nem ésszerűen megerősítjük őket még 4-5-6 fővel,hogy elegen legyenek hanem a „gyengének” vélt csapatot tovább gyengítjük. Mi értelme kinek az érdeke ez????Természetesen a korrupciónak szándékosan elősegíti a korrupciót Rusznák Imre ezzel a döntésével,mint ha nem is lenne érdeke,hogy megszűnjön az!!!!!
Végezetül mint hozott Rusznák Imre két éve a Böp Kft-nek:
--Mérhetetlen korrupció elburjánzását az utcákon.
--Két munkaügyi pert.(eddig)
--Sikkasztást (gazdasági csoportvezető helyettese személyében)
--Ennyire a Böp Kft-t az autósok még sohasem utálták úgy mint most,már a Centrum is jobb náluk.
--A családi kapcsolatain keresztül folyik ki a pénz a cégből.(Parkoló automata matricákat miért az öccse cégétől veszik????)
--A saját személyi tanácsadója,a saját maga által hozott gazdasági vezetője felmondott otthagyta őt nem bírták a bunkó stílusát vezetési elveit.(Ők is benne vannak a 26-ban)
--Fotó hamisítások.
Érdekes a riportban nem említi,hogy a gazdasági vezetője,a személyi tanácsadója rengeteg általa hozott ügyfélszolgálatos illetve az a sikkasztó gazdasági vezető helyettes hölgy is a 26 „elbocsátott között van”
Rusznák Imre büszke rá,hogy ő kemény vezető!!!
Zsarolni a teljesítményért a beosztottait baromi kemény!!!!
Ő egy buta pártiskolát,Marxista egyetemet végzett bunkó pincér a mai napig is.
A MSZMP később MSZP vonalon idekerült politikai ejtőernyős ezt mindenki tudja róla.
Ja és a Parkoláshoz fingja sincs mitől is lenne a pincérek mitől értenének ehez
Groteszk Rusznák Imre az ATV EGYENES BESZÉD című műsorában beszél!!!
Beszél hazudozik mint a vízfolyás!!!Milyen érdekesen kitért az elől,hogy ő mondta-e a 100-200 milliós összeget mellé beszél persze,hogy mondta mint a fenti videón hallható is.
Közben az ellenőrzési csoportvezető helyettese,a területi ellenőre a parkoló őrei
Napi közel ezer zsebre fizető autós pénzén osztozik.

RUSZNÁK ÉS AZ EGYENES BESZÉD OLYAN MESSZE VANNAK EGYMÁSTÓL MINT MAKÓ JERUZSÁLEMTŐL!!!!!


HAZUG BUKOTT EX-POLITIKUS SÜKET DUMÁJÁT HALLHATTUK A TV-BEN.

Hajrá DUKA ne hagyd magad!!!!!!!!


A rendőrségi nyomozás is groteszk a nyomozó Úraknak nem kellene mást tenniük csak a TEVE utcai zsarupalotától három utca sarkot sétálniuk és találhatnának több tucat zsebre fizető autót.

Nincsenek megjegyzések: