2008. december 30., kedd

VIZSGÁLAT A XIII.KERŰLETI ÖNKORMÁNYZATNÁL.!!!

MINDEN IGY KEZDŐDIK MINT A MESÉBEN CSAK AZZAL A KÜLÖNBSÉGGEL,HOGY ITT A GONOSZ GYŐZ!!!




EZ LENNE A HIVATALOS ÚT DE EZ SAJNOS DRÁGA.




MEG VAN A KISKAPU IS.A NAPI TARIFA ZSEBRE JÓVAL OLCSÓBB MINT A HIVATALOS DÍJ.MINDENKI JÓL JÁR CSAK AZ ÖNKORMÁNYZATOK NEM.



ÍGY VÉGZŐDIK.


Hova lettek a parkolási díjak?
Csak a felelősség elkenését szolgáltó vizsgálat?????

Ügyészséghez fordult a XIII. kerületi önkormányzat Fidesz-KDNP frakciója a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft. nyári, belső vizsgálata ügyében. Azt szeretnék megtudni, hogy a több tízmilliós feltételezett visszaéléssel kapcsolatban lefolytatott belső vizsgálat mennyire volt alapos, az csak a felelősség elkenését szolgálta, vagy valóban mindent megtettek a cég vezetői a felelősök megtalálása érdekében.

A BÖP Kft.-től idén nyár elején távozó egyik parkoló őr azzal vádolta meg a céget, hogy a parkolási díjak egy részét szabálytalanul szedik be, így az a cég helyett magán zsebekbe vándorol. Egy internetes portál arról számolt be, hogy maga a cég vezetője is elismerte, tudják mi és hogyan történik a cégnél.
A vádakat követően a rendőrség vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban. A rendőrségi eljárással párhuzamosan a cég belső vizsgálatot rendelt el. Míg a rendőrségi nyomozás mai napig is folyik, a belső vizsgálat egy hónapig sem tartott. A legfőbb megállapítása az volt, hogy nem sikerült semmilyen szabálytalanságot megállapítani, sőt, többen jelezték, hogy a vádaskodó volt kolléga munkavégzése, hozzáállása nem volt megfelelő.
"A XIII. kerületi önkormányzat a BÖP Kft. egyik tulajdonosa, így a kerületi lakosok joggal várják el tőlünk, hogy tegyünk meg mindent az ügy tisztázása érdekében. Mivel a XIII. kerületi Fidesz-KDNP frakció nem volt megelégedve a vizsgálat semmitmondó eredményeivel, kértük, hogy hadd tekinthessük meg annak összes dokumentumát. Ezt a lehetőséget megtagadták tőlünk. Most az ügyészséget kérjük, ne engedje, hogy közpénzek eltűntetésének vádja esetén megtagadják a jogot, hogy egy vizsgálati anyagba betekintsünk. A mindenkori ellenzék legfőbb feladata a hatalmon lévők ellenőrzése. Ha a cég vezetőinek nincs mitől félniük, nincs okuk megtagadni tőlünk e jogot" - áll Spaller Endre (XIII. kerület Fidesz-KDNP frakció) közleményében.


http://www.gondola.hu/hirek/83617
http://www.spaller.hu/


Az alábbi cikket találtuk.Érdekes végre valaki foglalkozni mer a parkolási maffiával XIII.kerületi önkormányzati szinten is!!!!!
Tisztelt Spaller úr azért nem kapta meg a jegyzőkönyveket mert a cikk szavaival élve csak a felelősség elkenését szolgáják semmi mást.
Mint már korábban is megírtuk az egész vizsgálat nevetséges volt,a cég egy csoportvezetője a cég egy ügyvédje illetve az önkormányzattól akreditált
Rusznák barát MSZP-s egyének voltak rajta. Megkérdezték a parkoló őröket:

-Mit tudnak a korrupcióról?
-Korruptak-e?
-Ismerik-e Dukát?
-Barátjai-e Dukának?

Ennyiből álltak a kérdések természetesen mindenki azt válaszolta:
-Nem vagyok korrupt,nem tudok semmit a korrupcióról,Dukával csak munka kapcsolatom volt,nem vagyok Duka barátja és ennyi....
Ezt mindenki aláírta és ennyi volt a vizsgálat. Mivel senki nem ismerte el,hogy korrupt és tudna valamit a korrupcióról így nincs korrupció a vizsgálat
szerint!!!!!!!!!Ezt rögzítették egy jegyzőkönyveben amit mindenki aláírt és ennyi.

Tehát ezek szerint ha Magda Marinkot megkérdezték volna annak idején,hogy ön gyilkos és azt válaszolta volna rá,hogy nem,akkor szabadon kellett volna engedni.
Hisz ő azt mondta és papíron aláírta,hogy nem gyilkos. Tehát ha valamelyik parkoló őr azt mondja magáról,hogy nem korrupt és ezt kész írásba is adni akkor
az illető nem korrupt!!!!!

Cirkusz volt az egész vizsgálat,nevetséges egy látszat intézkedés volt nem több "csak a felelősség elkenését szolgálta".....régi párt állami etikett szerint.
Spaller úr Rusznák foggal-körömmel védeni a jegyzőkönyvet is mindent el fog követni,hogy ön ne kaphassa meg!!Mert akkor kiderülne mind az amit ide leírtunk...
És az is,hogy megint mekkorát hazudott,a nagy vizsgálatáról kiderül,hogy egy előre megrendezett színjáték volt az egész nem több.



SZURKOLUNK MAGÁNAK SPALLER ÚR VÉGRE VALAKI XIII.KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATI SZINTEN IS KIÁLL A PARKOLÁSI MAFFIA ELLEN!!!!!

RUSZNÁK IMRE nem egyszer kérkedett azzal a beosztottai előtt: neki olyan kapcsolatai vannak,hogy szinte bármit és bárkit eltud intézni főleg a XIII.kerületi szinte hát most reméljük,hogy beletörik ebbe a bicskája!!!!!

Egyszerű számítás szerint korrupció miatt a XIII.kerület napi szinten 400-500 db zsebre fizető autóval számolva:
Napi:(Átlagban napi parkolás 1000 ft-al számolva):400-500 ezer forintot,Havi szinten (20 nappal számolva):8-10 millió,
Éves szinten:96-120 millió forintot veszít.
Lehet,hogy a XIII.kerrület tehetősebb kerületek közé tartozik de évi 100 millió körüli összeget ők is megéreznének!!!!!

Nincsenek megjegyzések: