2012. április 27., péntek

1 éve rúgták ki Rusznákot.



Egy éve épp Május 1-én a munka ünnepén rúgták ki a Böp Kft éléről Rusznák Imrét.
A Vén fasz kommunista disznó úgy gondolta,hogy ha már a Böp Kft nem parkolás üzemeltetésével foglalkozó cég akkor is ő maradhat az igazgatója.
Böp Kft követelés kezelő cég lesz akkor is Rusznák Imre marad az igazgatója hirtelen abban is szakértő lett és ért hozzá. Mint annak idején a turizmus után hirtelen parkoláshoz is szakértő lett amint kinevezték párt alapon a parkoló cég igazgatójának.
De 2011.május 1 előtt a már a Fideszes többségi tulajdonosú Böp Kft úgy döntött,hogy nem kell neki egy buta kommunista ex-pincér az adósság behajtó cégük vezetésére.

Hány meg hány embert kirúgott megalázott Rusznák Imre a Böp Kft igazgatójaként de végül őt is elérte a sorsa és kirúgták őt is….Pontosabban ahogy a Böp Kft jelenlegi vezetői mondják átszervezték a céget és az igazgatói feladatkör betöltésére az addigi igazgató szakmailag  alkalmatlan lett volna ezért leváltották.
Na az más kérdés,hogy Rusznák Imre szakmailag mire lenne alkalmas,pontosan semmire a buta kommunista pártkáder pincér.


Mint az 56-os ,megtorlások után mi is egy hosszú listát írhatnánk ide azoknak a nevével akik a Rusznák féle kommunista terror áldozatai lettek a Böp Kft-nél.

Nincsenek megjegyzések: