2012. május 18., péntek

Simon kirúgásának Igaz története.


Az előzmények:

Simon sorsa itt kísértetiesen megegyezik A.Robiéval.

Simont a felvételin tökös gyereknek ítélik meg és felveszik a Böp Kft-hez parkolóőrnek.
Megyfigyelik őt és eldöntik lépnek irányában a hálózatba való beépítésében.
Eisenschreiber András,Moldvai József,Laczkó Jánossal egyetértésben úgy döntenek alkalmazzák nála is a szokásos forgatókönyvet lehetőséget adnak,neki ha fizet nekik zsebre akkor jó beosztást kap és nem piszkálják.
Amikor ez megtörtént Simon kategorikusan elzavarta őket ő nem fizet nekik.
Na ekkor jött a figyelmeztetés mellény nem viselése miatt fegyelmit kapott….
Térjen észhez és fizessen nekik de ő továbbra sem fizetett sőt kérte a neki 40 fokban járó munka törvénykönyve által előírt védőitalt. Ami Laczkóéknak megint nagyon nem tetszett.
Innentől kezdve az addig hibátlanul dolgozó Simon Zsolt közellenség,renitens személy lett a Böp Kft-nél.Ekkor pecsételődött meg a sorsa,kirúgása eldőlt.
A három szemétláda Eisenschreiber András,Moldvai József,Laczkó János összeültek,hogyan rúgják ki Simont megbeszélték,hogy mivel ekkor a cég ellen három munkaügyi per van folyamatban ezért ők egy újabb per esetén abból szeretnének kimaradni.
Mivel Simon korábban kilátásba helyzete,ha őt jogtalanul kirúgják munkaügyi pert indít  a Böp Kft ellen.
Ekkor eset a kirúgó személy szerepébe Topi ő nincs benne a korrupt területi ellenőri csapatban ezért ő vele lesz ideális kirúgatni Simont.
Topit jól feltüzelték Simon ellen amit ő meg is evett és 4 órán keresztül követte Simont amíg végre valami hibát talált nála. Két autót nem pótdíjazott meg volt a vád ellene.
Topi felhívta a központot most mi legyen Simonnal onnan azt a választ kapta kísérje őt be.
Igen ám csak közben kiderült az egyik autót azért hagyta ki Simon mert az tilosban állt így meg sem pótdíjazhatta volna,illetve a másik autó nem is az ő munkaterületén volt.
Simon ebédelni indult ezért ment át más munkaterületére….Mivel az akkor használatos PDA rossz volt nem tudott rajta még telefonálni sem a központba.
Na ezután Topi bekísérte őt és Simont egy órán át ültették az irodában most mi legyen vele a két kihagyott autó miatt nem tudják kirúgni. Így úgy döntöttek megmotozzák találtak nála 53 ezer forintot és egy mobiltelefont és megvolt az ürügy és azonnal kirúgták ezért.
Az 53 ezer forintot természetesen mindenki gondolja nem a két autóért kapta amit állítólag kihagyott egy tízezres két húszezres és kétezres és egy ezres címletekben volt a pénz nála.
Ugyan a parkolóőr pénzt privát mobilt nem vihetett a munkaköri leírás szerint magával munkaterületére,de ennek ellenére értékmegőrzőt a Böp nem biztosított.
Csak a saját öltöző szekrényükbe tehették értékeiket amiket rendszeresen felnyitottak mások és lopkodtak belőlük. Tehát ha Simon a pénzét és a telefonját nem viszi magával azt nagy valószínűség szerint az öltözőszekrényéből ellopták volna.

Na meg azt külön érdekes dolog olyan dolgok amik más ellenőrnél nem érdekesek azok másoknál miért érdekesek?????

Simont egyértelműen azért rúgták ki mert nem akart zsebre fizetni Eisenschreiber András,Moldvai József  pénzbegyűjtő kettősnek. Meg egy kicsit nagy volt a szája és nem hagyta magát. Topival elvégezették a piszkos munkát Simon kirúgását valami kamu ürüggyel Topi felé…..


Nincsenek megjegyzések: