2012. augusztus 24., péntek

Doszpot: „Mindenki tudta, hogy Vizoviczki mindent vitt az éjszakában”.


 

A PestiSrácok.hu megkérdezte Doszpot Pétert, hogy igazak-e azok a hírek, hogy a vállalkozása Vizoviczki érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyeknek is biztosított portaszolgálatot. A volt főnyomozó azt állítja, az elmúlt 10 évben nem beszélt Vizoviczkivel sem személyesen, sem telefonon, az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozó saját emberekkel dolgozott.

A PestiSrácok.hu oknyomozó blog több forrása szerint felvetődött, hogy Doszpot Pétert, volt életvédelmis főnyomozót, az MSZP ex-képviselőjét is meghallgathatja a rendőrség az előzetes letartóztatásban lévő Vizoviczki László ügyében. A blog informátorai közül egyesek azt állították, hogy Doszpot és Vizoviczki dolgoztak együtt korábban, míg mások szerint egymás mellett éltek, tiszteletben tartva a másik területét.

A PestiSrácok.hu kérdésére Doszpot azt válaszolta, hogy az elmúlt 10 évben sem személyesen, sem telefonon nem beszélt Vizoviczkivel. Mint mondta, meglepné, ha meghallgatnák a rendőrségen, mert vállalkozása vállalt ugyan portaszolgálatot szórakozóhelyeken, köztük a Moulin Rouge-ban is, a mulató azonban akkor még nem tartozott Vizoviczki érdekeltségei közé.

A Molin Rouge-t is addig védtük, amíg Vizoviczki meg nem vette. Tudtuk, hogy van egy éles határ. Soha nem kellett vele még egyezkednem sem. Vizoviczki nem bízott meg külsős céget, mindig saját emberekkel dolgozott, ráadásul még azokkal a rendőrökkel sem volt kapcsolatom, akik Vizoviczkivel kapcsolatban lehettek. Azt azért mindenki tudta, hogy Vizoviczki mindent vitt az éjszakában.” – nyilatkozta Doszpot.

Egy korábbi blogbejegyzésre reagálva a volt nyomozó azt mondta, hogy esze ágába sincs háborúzni Pintér Sándorral.

 

http://mandiner.hu/cikk/20120626_doszpot_mindenki_tudta_hogy_vizoviczki_mindent_vitt_az_ejszakaban

 

Nincsenek megjegyzések: