2012. november 23., péntek

EGYENLŐRE KIMARADTAK,MÉG NEM ÚSZTÁK MEG!!!!








Durva hangvételű levelet kaptunk,hogy ugyan már V.Zoli és K.Laci „Juli” ellem miért nem emeltek vádat hisz a telefonlehallgatások és autósok vallomása alapján sokkal komolyabb terhelő bizonyítékok vannak ellenük mint PL:L.S és R.Cs-re.

Nos olvassa el mindenki mit is írnak a vádiratban ellenük!!!!
A nyomozást szüntették meg ellenük nem mást,van amelyikük ellen azt is csak részben!!!

„190. § (1) Az ügyész a nyomozást határozattal megszünteti,

b) ha a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásáról sem várható eredmény,”



Tehát ha a tárgyaláson több ember terhelő tanúvallomást tesz rájuk ami eddig nem volt akkor őket is bevádolják erről senkinek nem lehet kétsége!!!!!Lehet,hogy ellenük további nyomozásnak nincs értelme mert az eredményt nem hozhat,viszont a tárgyalás hozhat ellenük új bizonyítékot egy két addig nem létező terhelő tanúvallomás kapcsán.

Tehát ha a tárgyaláson olyan tanúk akik eddig hallgattak és nem tettek ellenük terhelő tanúvallomást bármilyen okból kifolyólag,most elkezdenek a bírónak beszélni ellenük is vádat fognak emelni.

Számukra a legjobb magatartás ha a tárgyalás végéig lapítnak mint szar a fűben….
Információink szerint az egyikük nem így szándékozik tenni,fenyegetőzik feljelentésekkel,meg kártérítési perek indításával….
Nyugodtan megteheti de viszonzásra is számítania kell majd az addig hallgató őt sajnáló emberek elmondják róla az igazat a bíróságon amit tudnak a viselt dolgairól…..
Akkor ő ellene is gyorsan vádat emelnek majd…

A lefojtatott tárgyalások után a bíróságon,az újonnan felmerülő terhelő bizonyítékok (tanúvallomások) alapján köteles lesz elrendelni a vádirat utólagos kiegészítését…..

Tehát V.Zoli és K.Laci „Juli” nem úszott meg semmit egyenlőre kimaradtak az vádemelésből.!!!




1 megjegyzés:

valaki írta...

Ami késik nem múlik.....
Remélem Andráskát is bevádolják már!
Bunkó paraszt András leszophat,a buta szőke feleségével együtt.