2013. március 21., csütörtök

BUNKÓ VIDÉKI PARASZTOK

Érdekes hozzászólást írt valaki az oldalunkra:

„Nem csak ők vidéki parasztok ennél a cégnél...
XIII.kerületi Parkolócégeknél ez a trend vidékről felkerült,büdös parasztok a királyok....Hozván magukkal a paraszt szokásaikat.Proli papucs,izzadtság szag,vidéki igénytelenség,jellemtelenség.
ŐK sohasem fognak ide beilleszkedni,akárhogy is akarnak...Mindig is csak egyszerű vidéki parasztok maradnak.”


Igen kedves ismeretlen valaki hiába végez főiskolát egyetemet ha tanyán,falun,vidéki városban nőtt fel…Ahol az ha valakinek izzadság szaga van teljesen normális,illetve a legolcsóbb tescós papucsban,polóban járkál.

Ők így nevelkedtek és számukra ez teljesen természetes ez az igénytelenség.
A izzadtság szag nem pénz hanem igényesség kérdése és ha fiatal korában a PL:a szülei erre nem tanították nevelték meg örök életében ilyen lesz valaki.
Azt is értse meg mindenki mint PL: Eisenschreiberék egy kis retkes vidéki városból kerültek fel a fővárosba nekik olyan dolgok mint egy Pesten született itt élő embernek természetes,az nekik nagy dolog. Mutatniuk kell az otthon maradott vidéki pereputtyuknak,hogy ők vitték valamire pösten!!!
A vidékiekben élő kissebségi bizonyítási vágy dolgozik bennük.
Csak egy dolgot ne felejtsenek el soha akár mire is viszik pestek ők akkor is idegenek itt és mindig is azok a büdös vidéki parasztok maradnak aki voltak. És ahonnan származnak.

Nincsenek megjegyzések: