2014. január 17., péntek

Egy levél a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt belső helyzetéről.












csávó király írta...
Olvasgatom a bloggot.Én usa cégnél dolgoztam a hajdúban. A régiektől hallottam a zsés ügyekről de engem nem érdekelt Mindig maximálisan a szabályok szerint dolgoztam.Mindig a törvényeket betartva,mégis kirúgott a Májer. Inkább a zsére kellett volna mennem nekem is ezek szerint. hallottam Dani esetét. Egy éhező cigány gyereknek adott kölcsön. A gyerek ott dolgozik most is.Mindenkitől kéregetett, de senki nem adott neki.Dani beszopta.A gyerek a románhoz szaladt beköpni.A területis Gáborhoz.Nem is magyar az ember hanem román. Ő meg Májerhoz ment aki kirúgta Danit. Ki volt tervelve az egész előre.
A 6-keres csóka meg már hónapok óta bejárt Májerhez. Valami Nándi.
őt a 6-kerből rúgták ki szexuális zaklatás miatt. a 6-keresek nagyon örültek neki. jót röhögnek a 13-masokon. A románnak is jó hely lett így. Tök hülye a többihez képest. mindig csak a balhét csinálja, utána otthagyta őket a bajban. Aztán persze letagadott mindent. Sunyi ember, vette az érettségijét is. ez a kettő nyírja a népet azóta . Mint egy koncentrácios táborban a kápók. Ezt a fiúk mondják azóta is. Én járók a területre jön a hír. Nagyot fog durranni a sajtóban. Mert milyen kerület ez? Minden vádlottat hamisítót meg aberráltat főnőknek fogad be a srácok meg csak szívnak. Tiszta rabszolgaság!




Kedves Csávó Király!

Vannak információink a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt parkolásában folyó dolgokról.
Kb úgy jellemezhetnénk a céget mint a régi Centrum KFt-t kb olyan szinten folynak náluk a dolgok. András személyében egy korábbi Takács parkoló maffiájának vezető alakja mai napig területi ellenőr Majer bizalmasa.Ezek után mit várunk ettől a cégtől?
Megy az emberek basztatása,sunyi besúgóhálózat üzemel. Tele cigányokkal a parkolóőri állomány.

Illetve ebben a cégben az a jó ember aki minél nagyobb suttyó vidéki,izzadtság szagú,igénytelen féreg paraszt. Lehetőleg a származási helye minél messzebb legyen Budapesttől ez előny.Ha ezek a feltételek teljesülnek egyből főnök lehet itt.

Zsebre dolgozás természetesen itt is van egy két csókos autó is eldugott helyeken.
Illetve alkalmi pénz elvételek zajlanak gyakrabban és ami a sűrű parkolóőri kirúgások miatt van a legősibb Centrumos módszer a pótdíj visszavétele jó pénzért.


Ha vannak egyéb infóid is küld el.Üdv,

1 megjegyzés:

Unknown írta...

BP.XIII.KER. KÖZSZOLGÁLTATÓ ZRT.
MAI VALÓSÁG A PARKOLÁSNÁL

Fontos ez a per is a becsületes parkoltatás miatt.De nem a cigányokkal van a baj. Ők legalább dolgoznak.Mocsok ember van mindenhol. A főnökeikkel van a baj 2012 óta. Fordult a helyzet mára, az ellenőrzés nyúlja a céget!Májer emberei köztörvényes kategóriába esnének ha feldobnák őket. Eisenschreiber vette a papírjait. Szakács gyerek volt.Azt se fejezte be.Szabó Nándort munkahelyi erőszak miatt távolították el a VI-ból.A motyójáért is kisérettel mehetett be a kapun.Beosztottját fogdosta meg magukra zárta az ajtót.Cadar Gábor még érettségit sem vett.Pedig a románoknál olcsó. Soroljam még? Ezeket fedezi Májer. Ők ellenőrzik ma a parkolást a XIII-ban!!! Szellemi foglalkozás a munkakörük. A ZRT meg fedezi óket. Na ez a csalás! Bűnszövetségben húzzák a céget. Erre megy el a parkolási bevétel. Meg a Májer másfél milliós jutalmára.Na így áll a helyzet 2014-ben. A cégvezér kiszámolhatná mennyi jogtalan jutalmat meg bért fizetett ki évek alatt ezeknek.Tóth Jóska agyvérzést kapna ettől.A Dani gyereket sajnálja mindenki. Miért nem teregeti ki a szennyest?Neki már nem árthat senki.Minden melós tudja ezeket,csak a kenyerüket féltik.A választások előtt durranni fog az ügy!
A FIDESZNEK KELL A KERÜLET.