2014. január 17., péntek

Ezért áldozták be a Takács féle parkolómaffiát,hogy Rusznák milliárdos sikkasztását a behajtáskon elfedje.












Sokszor felmerült,hogy ha Rusznáknak és Laczkónak komoly kapcsolatai vannak rendőrségi és politikai körökben miért nem tusoltatták el az egész parkolómaffia ügyet???
Pedig megtehették volna. Nos a válasz teljesen egyszerű a sok balhé miatt kellett koncot dobnia Rusznáknak és társainak,hogy az ő igazi nagy disznóságukat elfedjék.
Na meg persze utána mindent a Takács bandára lehetett fogni….

Most,hogy a Német ügyvédi irodát a Böp Kft új vezetése feljelentette,megdöntötte rajzolódik ki a pontos kép a Böp Kft-nél.
Rusznáknak mi is volt a pontos feladata???

Teljesen egyértelműen rájöttek odafent a parkolási büntetések kintlevőségeinek a behajtásában van a nagy pénz és mivel azok behajtása bizonytalan ezért könnyel ellophatók és később ráfoghatók,hogy nem lehetett behajtani.
Nosza Rusznák kidobta a Novák féle általa nem megbízható Kézdy ügyvédi irodát és alkalmazta 500 millióért a számára megbízható Német ügyvédi irodát.
Persze a Német ügyvédi irodával a megbízás aláírása előtt már a szerepeket és dolgokat leegyeztették,és a 500 milliós megbízási díjnak egy tetemes összege Rusznák zsebébe vándorolt vissza a megbízási szerződés aláírása után.
Ez követően jött el a Német ügyvédi iroda számára a paradicsom a szabad rablás.
Természetesen minden elsikkasztott forint után Rusznák Imre megkapta a maga kis pénzét zsebre.

Amikor mert jött a parkolóőri maffia botrány akkor valamit eredményt produkáltatva a hatóságokkal elvitették a balhét a Takács bandával akik természetesen nem ártatlanok.
Csak ők lette a alibi fedő ügy az igazi nagy sikkasztás elfedésére.

Ami érdekes tény amikor elkezdődtek a munkaügyi perek a Böp Kft ellen a Takács féle parkolómaffia kirúgottai által akkor információink szerint a Német ügyvédi iroda foggal körömmel tiltakozott ezen ügyek képviselete ellen a Böp Kft színeiben.
Vajon miért????Mert félt ha a Német ügyvédi iroda kezdi el ütni a Dukáékat akkor azok befűthetnek nekik és kiderülhet az igazi nagy disznóságok a behajtásaik körül.

Az egész Rusznák féle Böpös ügyben egyre jobban kirajzolódik a kép,hogyan is voltak a dolgok,ahogy telnek az évek.

Itt mint korábban megírtuk nem is egy parkoló maffia működött a Böp Kft-ben hanem kettő.
Az egyik az utcai parkolóőri volt szerény 400 milliójával a másik a fehér galléros Rusznák féle volt 1.5-3 milliárdjával.

Milyen érdekes a sors és mégis a kisebbik csapat megy sittre!!!!
Remélhetőleg a másik csapat is követni fogja őket.

Nincsenek megjegyzések: