2009. január 12., hétfő

RUSZNÁK GYANUS ÜGYEI A BÖP KFT-NÉL. 1

RUSZNÁK IMRE MIÉRT A TESTVÉRE CÉGÉVEL CSINÁLTATJA A PARKOLÓ AUTOMATÁKRA AZ ÜGYFÉLBARÁT TÁJÉKOZTATÓ MATRICÁKAT?????


2006-ban nagy dirrel-dúrral Rusznák kijelenti ügyfélbarát parkolási céget akar. Első lépésként
Gesztusként,a parkoló automatákra gyártatott több száz matricát a ünnepi parkolási rendről. Amit reklámozott az önkormányzatoknál mindenhol,ő milyen fasza csávó tájékoztató matricákat is tetet ki!!!!!2007-2008-ban már a Centrum is tetet ki a Böp-től beszerzett matricákból!!!Milyen korrekt tájékoztatás az autós a parkoló automatán lévő matricából tudja az ünnepi parkolási rendet….Ez egy ügyfélbarát lépés lenne Rusznák részéről hinné azt mindenki……Az is lenne ha nem a testvére nyomdájától rendelte volna meg az ominózus matricákat emelt áron,az önkormányzatok pénzén!!!!!

Amíg ügyfélbarát gesztusról papolt Rusznák addig valójában egy jó zsírós megrendeléshez jutatta a testvére cégét közpénzből!!!!!

Sőt 2006-ban legyártatott több 100 darabot kiment próbából kiragasztani az utcára egy automatára egyet ami valamiért nem lett jó,sebaj gyártatott újabb több száz darabot és azokat rakatta ki. Tehát 2006-ban kétszer is jó pénzhez jutatta a testvére cégét önkormányzati pénzekből…..De ő ügyfélbarát……Csak van aki átlát a szitán nem más az egész mint a pénzek lenyúlása vezetői szinten!!!!!!

Nem hatalmas összegről lehet szó csak pár százezres tételről,de ebből is kiderül,milyen kicsinyes és egyszerű Rusznák a 2 milliós havi bevallott jövedelme mellé minden morzsa kell neki az utolsó fillérig lenyúl mindent amit tud.

Nincsenek megjegyzések: