2009. január 12., hétfő

Rusznák Imre hülyének akarja nézni Empamót is!!!!


Rusznák Imre hülyének átakarja nézni Empamót is!!!!


Történt ugyan is,hogy az Empamo nem hagyta magát és a Böp Kft által ki nem fizetett adósság miatt felszámolási eljárást kezdeményezett a cég ellen.

Rusznák nagy csinnadrattával meghívta őket és nagy kegyet gyakorolva több hazugságot is előadva kifizette neki a tartozást.
Együtt működési lehetőségről beszélt nekik Rusznák hangsúlyozta számára a civil szervezetekkel való együttműködés milyen fontosak. Érdekes a felszámolási eljárás előtt miért nem volt fontos számára a kapcsolat az EMPAMÓ-val.
Közös sajtó nyilatkozat tételére akarta őket rábírni az együttműködésükről,amit persze az EMPAMO elutasított Rusznák ne velük reklámozza magát a médiában eddig szart rájuk,ahogy bajba kerül a Böp Kft. Egyből mindenki akivel médiázni,és jó színben lehet feltüntetni a korrupt cégét fontos lesz számára..

A médiában megjelent egy reklám cikk szinte a nagy együttműködésről :

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=242191

„A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak. A BÖP számít az EMPAMO javaslataira és észrevételeire. Az együttműködés első lépéseként, a transzparencia jegyében az igazgató úr meghívására az EMPAMO képviselői egy látogatáson vesznek részt a vállalatnál, ahol részletesen megismerkedhetnek az ott folyó munkával, az ott dolgozó munkatársakkal, a parkoltatás során használt technikai eszközökkel és azok működésével.
2008.10.01.A cikk megjelenésének dátuma.!!!!”

Azóta nem történt semmi nem lett meghívó nagy ívben szarik Rusznák az Empamóra csak a sajtóban akarta velük reklámoztatni magát semmi több….

Rusznák Imre ismét nem először nagyot hazudott!!!!!

Nem lett meghívás,technikai bemutató semmisem lett azokból amiket Rusznák a médiában megigért az Empamónak.!!!!!!!Szarik ő nagy ívben a civil szervezetekre ha nem áll érdekében velük médiázni!!!!



Végül is ezen az esetből is okulva egy ilyentől mint Rusznák nem várhatunk semmi jót.

Nincsenek megjegyzések: