2009. január 18., vasárnap

DUKA JÓZSEF VIDEÓ ÜZENETE A CÉG DOLGOZÓINAK.

Nem akart ő már semmit tenni,csak a munkaügyi perére koncentrálni,de sajnos a cégből Takács pribékjei nem hagyták békén ezért ő is lépett.


A videó tanulsága:

Duka József fütyült már az egész cégre,és nem vitte volna be a rendőrségre a fotókat ha nem fenyegetik meg őt és a családját. Tehát a mostani egész balhét köszönhetitek az alábbi ellenőröknek:

536 számú parkoló őr Kovács Csaba (Cuccos)
525 számú parkoló őr Sándor Gergely (Sanci)
501 számú parkoló őr Varga Zoltán (Zolika)


Őket nevezi meg Duka a videofelvételen……
A többi becsületes parkoló ellenőr nekik lehet hálás!!!!!!!!
Na és a púposnak aki mozgatja őket hazug alamuszi módon,ahogy a dolgait intézi.
Kedves ellenőrük miért vagytok birkák???Szomorúan írjuk ezt rólatok de birkák vagytok.Meddig türitek,hogy Takács és a fent említett triumbirátus terrorizáljon titket...Ő kapják a legjobb pályákat és a dupla pályákat is mindig stb.És miért,hát azért mert a mai napig tejelnek Takácsnak!!!!!Ennek a hülye szövegnek amit Laczkó és Takács állít,hogy ők a legjobb ütök ne dőljetek be...Ha ők a legjobb ütők akkor miért nem megy állandóan valamelyik a háromból a nyugatiba??Szakmai alapon indokolt lenne egy sok pótdíj kiállitható ezen a területen magyas óradíjakkal a legjobb bevételi forrása a cégnek.A állitólagos nagy ütők miért nem itt vannak felváltva hisz ez lenne a cég gazdasági érdeke nem????
Megmondjuk miért,nincs a nyugatiba zsebre pénz és veszélyes is,ezért nem megy oda soha Sanci,vagy Cuccos,Takács egyszerűen nem írja oda őket nem éri meg neki.

Nincsenek megjegyzések: