2009. március 29., vasárnap

Dynamó újabb levele.


Dynamó újabb levele….

„Hello!

Hát jó nagy felfordulást okozott előző levelem a cégnél.
Ami vicces hogy kicsoda Dynamo az itt a legfontosabb,Takácsnak,Laczkónak,Cuccosnak,Sancinak.
Ami vicces még ki tetetek ide egy térképet köszi jól megszívattatok minket.
Tudjátok mi lett a hatása:Annyi,hogy a három pályát négyre vágták,oda tettek négy másik ártatlan embert és őket szívatták egész nap az területi ellenőrök. Sancit,Cuccost Laczkó fogta és félre tette külső pályára,nehogy bajuk essen. Kezdem azt hinni Laczkó azért védi ilyen komolyan Cuccost és Sancit mert ő is pénz kap tőlük. Mennyi szart fog még ez a két szemétláda csinálni nekünk .Ha olyan nagy legények lettek volna már rég lecsapták volna Dukát és Pohárkát. De nem ők csak a fenyegetésig jutottak el,mert be voltak szarva,nehogy a karácsonyi pénzüket ellője nekik valaki egy média balhéval. Amit viszont nem hiszek el szerintem,hogy Zolika is fenyegette Dukát és Pohárkát ő nem olyan,egy kicsit nagy a szája de jó gyerek. Ezen ment itt a balhé,hogy lehet az,hogy Zolika lekerült a blogról. A válasz egyszerű szerintem nem viselkedik faszszopó módón mint Cuccos és Sanci. Ilyen egyszerű de szerintem Zolika neve a képeknél meg Duka üzeneténél fent van tehát nem is került le.
Laczkó úr nem az a fontos kicsoda Dynamo!!!
Mindennap ott vagyok maga mellett,és ott vagyok az öltözőben az utcán látom mi folyik itt. Nevetséges ennél a cégnél nem az a fontos hogy disznóságok vannak,hanem az,hogy ne derüljenek ki az a lényeg. Ha probléma van akkor azt meg kell oldani nem a szőnyeg alá söpörni az nem megoldás. Adósságot másik hitel felvételével kifizetni.Attól még adósok maradunk!!!
Nincs reménytelen helyzet a megoldás az lenne ha Sancit,Cuccost,Takácsot elküldenék a cégtől akkor nyugalom lenne és öröm lenne magával dolgozni. Amíg itt vannak addig szítják a feszültséget a szemétségeikkel,és a kivételezett státuszukkal amit maga biztosít nekik.
Laczkó úr magát amikor kinevezték a ellenőrzési csoport vezetőnek,azt ígérte azon az estén aki nem áll be a sorba azt elküldi…Hát itt az alkalom Sanci,Cuccos,Takács nem állt be a sorba feszültséget szít,szervezkednek,baj csinálnak.. Felforgatók vagy rájuk az akkori ígérete
Nem vonatkozik. Ők kivételezettek…Plusz magas fokon ők a legkorruptabb ellenőrök ez még egy adalék,az új csókosok nagy részét is ők szervezik,törik,zsarolják be a zsebre fizetők táborába.. Lásd 131,132,133,134-es pálya amikor rajtuk kívül oda kerül akár egy régi kolléga néz mint a moziban.
131,132,133,134 pályákat nevezzük el inkább Cucciának vagy Sanciának ők az uralkodóik….Cuccos valamelyik nap közölte az öltözőben 131,132,133,134 az az ő helye és mosolygott….Annak idején NALA és Novák az ellenőrök között mindig a „KOORDINÁTORT” kereste aki szervezi a dolgokat belülről korrupció balhék stb…Ha a Koordinátor repült akkor nyugalom lett ez volt a mottolyuk és működött is. Most a két szarkeverő koordinátor Cuccos és Sanci Novák és Nala idejében már rég repült volna mindkettő. Tök mindegy mennyit ütnek ha szemétkednek és baj okoznak a kollégáiknak a viselkedésükkel és lejáratják a céget akkor menniük kellett volna. De most másképp van akiknek egyértelműen köszönhetjük minimum a karácsony előtti média balhét nyugodtan élnek és dolgoznak itt és tömik a zsebeiket továbbra is,nap mint nap büntetlenül..
ADDIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA AMÍG EL NEM TÖRIK..


Ciao Dynamó.“

Nincsenek megjegyzések: