2009. március 11., szerda

Korrupció a mai napig így működik……


Korrupció a mai napig így működik…….


Kitálalt Weblapunknak egy ellenőr…
Napi 1000 forint a leadó területtől függetlenül,10-12 ember van benne….Aki nem akar fizetni annak a pályáját amikor jó helyre kerül,Bongyor újoncokkal végigpótdíjazza…….Tehát most már úgy alakult át a fizető rendszer,hogy a parkoló őrök zsarolva vannak a pénzért…..
És még az új területi ellenőrök is szekálják őket…
Két egykori feltételezett Takács banda tag is ezért lépett ki a cégtől mert már ebben nem akartak részt venni…..A pénz elosztása úgy történik,hogy Bongyor begyűjti a pénzeket az ellenőröktől és Takáccsal úgy osztoznak,hogy egyik héten Takácsé,másik héten Bongyoré a heti pénz….Az öltözőben a rendre Sanci és Cuccos vigyáz és besúgja a lázongókat. Laczkó János szerepe az egész ügyletben annyi,hogy bár tud róla,nem tesz semmit ellene. Vagy nem mer vagy ő is megvan fenyítve,legrosszabb esetben ő is benne van….Felháborító ,hogy egy egykori gazdaságvédelmi nyomozó tudja,de nem tesz semmit a korrupció ellen….Nézzen mélyen magába Laczkó úr…..A Munkaügyi bíróságokon a cég egykori dolgozói ellen tud hazudozni…..De a korrupció ellen nem tesz semmit………..
Lackó úr maga nem jár Sanci,Cuccos pályáján és nem veszi észre,hogy egy-két ellenőr és az ö helyettese nem a fizetésének megfelelő életszínvonalon él……..
Amikor az eligazító helyiség elé egy 82 ezer forint fizetésű ellenőr betol egy közel egy milliós értékű robogót???Magában nem merül gyanú miből engedheti ezt meg magának…Illetve a mai benzin árak mellett PL:egy Maglódon lakó parkoló őr,hogy tud mindennap autóval járni a céghez és ki a munkaterületeire…..Családi ház és két gyerek mellett 82000 forint fizetésből….
Maga gazdaság védelmi nyomozó volt ezt magának tudnia kell……….
Nem furcsa,hogy Takács Sándor 3 gyerek,lakáshitel,gyerektartás mellet,hogy tud eltartani egy 2500 ccm-es Diesel Mercedest nem az autó értéke nagy hanem az eltartási költsége…….
Maga ezeket mind tudja de nem foglalkozik vele,elnézi a korrupciót is mert félti állását és fél Rusznáktól is…..Illetve a Váci úti Textil bolt autója amin annak idején Pizsit elkapta az a mai napig ott van és zsebre fizet……
Magának a jelleme rendőri múltja miatt,lelkileg,hogy tudja ezt elviselni…Ha passzívan is részt vesz és támogatja a korrupciót….Erre tanították magát a Gazdaságvédelmi osztályon????

MAGA SZÉGYENT HOZ A RENDŐRSÉGRE…..ÉS EGYKORI KOLLÉGÁIRA IS…

Ezzel a bűnpártoló magatartással…


A benne lévő ellenőrök nevének kezdő betűje…..
Sanci,Cuccos ők természetesen a főkolomposok…

F,M,V,R,M,V,SZ,I,S,V,K….

Őket nem nevezzük meg tovább mert nem akarunk nekik bajt….Más választásuk nincs mert zsarolás alatt állnak….Amennyiben nem tejelnek addig a kifogástalan munkájukkal hirtelen baj lesz és elbocsátásra kerülnek,ahogy ez lenni szokott forgatókönyv szerint ennél a cégnél.

Ja és LACZKÓ úr csalódtunk,magában mert hazudott a bíróságon…..Egy volt rendőr,hogy tehet ilyet…..Mindig mindenhol azt hangoztatja maga egy volt rendőr szégyellje magát….Semmivel sem különb a jellemtelen Takácsnál és Rusznáknál maga sem…És nem kizárt ezek után,hogy maga is részt vesz a korrupcióban….Honnan van a nagy Dabasi családi háza és miből tartja fent?????

Amúgy Magánk szelektív feledékenység elleni gyógyszer kellene,mert tudomásunkra jutott,hogy a tárgyaláson egy bizonyos 11 hónappal ezelőtti párbeszédről nagyon szelektíven emlékezett…Bizonyos dolgokra jól emlékszik bizonyos dolgokra nem…Szerintünk ez nem feledékenység hanem jellemtelenség….Nagyon mélyen benyalt Rusznáknak…

Nincsenek megjegyzések: