2011. március 4., péntek

Laczkó hasznos segítség volt pontosan tudta,hogy kell felépiteni egy bűnszervetete.






Laczkó tényleg nagyon hasznos segítség volt a Böp Kft-nél csak pont az ellenkezőjében mint amire mindenki gondolt.
Amikor odament a Böphöz mi mindent megígért és mi lett belőle???
Laczkó a sok éves rendőrségi tapasztalataival segítette Takácsékat….
Teljesen jól látszik ez a parkoló maffia onnantól kezdett profi módon kiépülni miután Laczkó a céghez ment.
Egy profi Laczkó elmondta Takácséknak,hogyan kell egy ilyen hálózatot felépíteni és üzemeltetni és minél több személyt beépíteni,hogy minél nagyobb legyen a hasznuk.
2008-tól fokozatosan egyre több embert szerveztek be ebbe a hálózatba és 2008 végére elérték azt,hogy megszabadultak az összes cégen belül maffia útjában álló embertől elsősorban területi ellenőröktől. A helyükre újakat saját beépített embereket hoztak akik kezdettől fogva benne voltak a hálózatban. Rusznák Andrást,Laczkó pedig a dabasi ismerőseit.
Gyakorlatilag 2008 végére már csak egy maréknyi ellenőr volt a Böpnél dolgozó 30 fős ellenőri létszámból akik nem voltak benne Takács hálózatában..
Őket is szépen kirostálták…
Gyakorlatilag 2008-tól folyamatosan megvalósították az Takács,Laczkó és Moldvai aki nem fizet nekik zsebre azt nem dolgozhat a Böp Kft-nél parkoló ellenőrként ékes bizonyítéka ennek A.Robi…..Szóltak neki szép szóval,utána elkezdték zsarolni,utána kirúgták,feljelentették stb….
Akik nem álltak be a hálózatba azokat kirúgták és feljelentették Laczkó rendőr haverjainál.
Képzeljétek A.Robi úgy ment egy rendőrségi kihallgatásra,hogy az őt kihallgató rendőr először arról érdeklődött tőle,hogy Laczkó jól van-e mi van vele,mert ők jó barátok…

Összefoglalva Laczkó a nagy rendőri múltjával,tapasztalataival és aktív közreműködésével szépen segített felépíteni egy parkoló maffia bűnszervezetet a Böp Kft-nél.

Nincsenek megjegyzések: