2014. február 28., péntek

A fontos tény a rendőrség állította meg ezen maffia további tevékenységét





Ami az egész ügyben a legérthetetlenebb az,hogy amikor 2009 szeptemberében,Sancit,Cuccost,Gyursít,Gyíkot letartóztatták a banda megmaradt tagjai úgyan úgy folytatták tovább a zsebre dolgozást és a hálózat működtetését.
Pont egy most gyanúsításban lévő parkolóőr ment aznap arra a pályára ahol előző nap Sancit tetten érték és elkapták a rendőrök és szemrebbenés nélkül begyűjtötte az ott lévő zsebre fizető autósoktól az aznapi pénzeket. Amikor a kollégái aznap reggel ugratták,hogy arra a pályára megy ahol előzőnap Sanci megbukott csak annyi volt rá a válasza kétszer ugyanoda nem csap a villám se egymás után.
Illetve ha másnap elengedték volna a négy embert akkor valószínűsíthetően ők is visszamentek volna és ugyanúgy zsebre dolgoztak volna továbbra is mint azt megelőzően mielőtt meggyanúsították őket.
Erre egyértelmű bizonyíték amikor 2010.szeptenberében a Böp Kft akkori és korábbi dolgozói közül további 10 embert vittek el a rendőrök és gyanúsítottak meg.
Akkor a 10 gyanúsítottból 3 fő köztün Moldvai József még a Böp Kft dolgozója volt.
Csakhogy a 10 embert csak egy napra vitték el a rendőrök őket nem vették 3 hónapra előzetes letartóztatásba mint a 2009.szeptemberében korábban elfogott 4 főt.
Ezért a három meggyanúsított akkori Böp dolgozó másnap szépen dolgozni ment és zsebre dolgozott továbbra is illetve Moldvai József is gyűjtögette a zsebre pénzeket tőlük továbbra is.
Közülük most Moldvai József és egy parkolóőr ott ül a vádlottak padján.

Következtetésképpen jó látszik,hogy mennyire ostoba a csapat.
A hivatalos rendőrségi gyanúsításuk után is akinek volt lehetősége továbbra is zsebre dolgozott parkolóőrként.
A rendőrség csak úgy tudta egyes emberek további zsebre dolgozását megállítani,hogy előzetes letartóztatásukat elrendeltették.

Illetve ami külön vicces és korábban is megírtuk miután 2010.szeptemberében három fő akkor még aktív Böp Kft-dolgozót a rendőrség bűnszervezetben a Böp Kft-nél elkövetett vesztegetéssel gyanúsította meg hivatalosan ennek ellenére a Böp Kft akkori vezetője Rusznák Imre nem rúgta ki őket. A sajtó kérdésére annyit válaszolt a három gyanúsított kollégát a cégnél megilleti az ártatlanság vélelme. Ez akkor nagy vitát váltott ki,mert Rusznák Imre korábban mindenhol azt nyilatkozta,hogy akivel szemben a korrupció gyanú felmerül a cégnél azt azonnal kirúgja. Érdekes módon a három akkori Böp dolgozóval szemben a hivatalos rendőrségi gyanúsítás sem volt elegendő Rusznák Imrének ahhoz,hogy kirúgja őket.
Két hónappal később a TV2 rejtett kamerás felvételei és a Blikk „Még dogoznak rendőrség által meggyanúsított parkolóőrök”  cikke hatására küldték el őket a cégtől.

Nincsenek megjegyzések: