2014. február 28., péntek

TAKÁCS REMÉNYE.

T úr az az Takács Sándor szerepe  2008.juniusában a TV2 Tényekben.



Hát igen mert van ilyen.
Takács a banda fejeként,próbált úgy is viselkedni.
A telefon lehallgatási anyagban ő nem szerepel,mert pénz átadásról ő nem beszélt telefonon.
Ő csak személyesen vett át pénz és a banda közt és közte a közvetítő Moldvai volt aki intézte a pénzek begyűjtését és adta azt tovább hetente Takácsnak.
Egy két ritka alkalommal volt olyan,hogy Sancinak vagy Cuccosnak kellett a parkolóőröktől Takácsék heti pénzeiket begyűjteni és átadni nekik. Ez olyankor fordult elő,amikor Moldvai beteg volt,vagy szabadságon volt.

Bár érdekes Takács munkaköri leírásában benne van,hogy az ő feladata elkészíteni a munka beosztásokat. Az egyik telefon lehallgatási jegyzőkönyvben amikor Sanci a következő heti munkabeosztását rendeli meg Moldvaitól akkor azt nem Moldvai írta meg,hanem azt a heti pénzel együtt továbbította Takácsnak aki a Sanci kívánalmainak megfelelően készítette el a következő heti munkabeosztást.

Takács azt hiszi,abban reménykedik,hogy ellen csak közvetlen terhelő tanúk vannak és az kevés az ő elítéléséhez.De ez nem így van mert ellene rengeteg közvetlen bizonyíték is.
Ugye bár az ő munkaköri feladatköre volt a munkabeosztás megírása,amit a parkoló maffia érdekeinek megfelelően készített el mindig. Érdekes módon a bandájának a tagjai voltak mindig a zsebre legjobban jövedelmező területre osztva.

De ez már 2008-ban Duka a TV2-ben elmondta!!!!!

Illetve a bíró úr is átlátja azt,hogy egy ilyen bandát felűről kellett szervezni,irányítani,koordinálni és aki ezt csinálta az nem más volt mit Takács Sándor.
Takács úgy gondolta ha közé és a banda közé egyetlen láncszemnek beépíti Moldvait akkor bukás esetén ő majd minden megusz és nincs ellen bizonyíték.
De ebben tévedett mert mindenki tudta,hogy ő a főnők.



Aki átlátja itt a dolgokat,hogy a maffia feje,és élet halál ura itt az volt aki a munkabeosztásokat írta.
Kvázi ő döntötte el ki mennyi pénzt keres aznap zsebre,olyan pályára osztotta.

Nincsenek megjegyzések: