2011. augusztus 10., szerda

Miért nem tud felállni a padlóról az MSZP?

Most jutottunk el odáig, hogy a Fidesz táborából lekoptak azok, akik csak a tavalyi protest hangulat miatt szavaztak a pártra – mondta el az MNO-nak Kiszelly Zoltán politológus a júliusi közvélemény-kutatási eredményekre reagálva. Az ellenzéki sikertelenséget az is magyarázza, hogy ezek a pártok megosztottak és a kétharmados többséggel szemben sem tudnak zsaroló potenciált felmutatni – ezt már Filippov Gábor fogalmazta meg annak kapcsán, hogy a Fidesz-KDNP miért őrzi még mindig jelentős előnyét.


Továbbra is a kormánypártok jelentős fölényét mutatják a közvélemény-kutatások, bár a tavalyi helyzethez képest több százezer szimpatizánst vesztett a Fidesz-KDNP. 12 és 8 évvel ezelőtt a nyári hónapok hozták el a fordulatot az erőviszonyokban, de hasonló változásra úgy tűnik, idén nem kell számítani.

Ezt támasztja alá, hogy a kormánypárt mögött a választókorú népesség 22 százaléka áll, őt követi az MSZP 14 százalékkal – derül ki a Szonda Ipsos júliusi közvélemény-kutatásából. A hónap nyertese a Jobbik, amelynek tábora egy százalékponttal nőtt, hívei aktivitása pedig jelentős mértékben megerősödött. (pr)


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=391613


Hogyan is tudna az MSZP felállni????
Rusznák Imrékkel,Hagyókkal,Zuschlagokkal,Hunvaldokkal a soraikban???

Nem csak a Gazdaságot hanem a pártjukat is teljesen tönkretettek az ilyen Rusznák Imre féle tolvaj vén kommunista disznók.
Egy normál átlag magyar ember meghallja azt a szót,hogy MSZP és legszívesebben köpne egyet….Ilyen érzés fogja el..
Hunvaldra,hagyóra és a többiekre gondolva…
Na a sok Rusznák Imre kommunista terrorjának elszenvedőiről nem is beszélve…..


Az MSZP is elfog tűnni a süllyesztőben hamarosan….Csak a sok volt régi öreg kommunista szavazatai tartja őket életben…De ezek az öreg kommcsik az idő múlásával hála istennek fogynak!!!
1990-94-ben a parlamentben volt jelentős pártok közül már csak szinte ők akik a Fidesz mellett ott vannak….
De ők is rohadnak szét gyorsan….
Ugye MDF,SZDSZ,MIÉP,FÜGGETLEN KISGAZDA PÁRT, az MSzp is az ő sorsukra fog jutni hamarosan….

Nincsenek megjegyzések: