2012. március 28., szerda

Tanács a új és régi aktívan még a mai napig is zsebe fizető autósoknak!!!

Már nincs veszély mert nincs nyomozás folyamatban.
Ezért a zsebre fizető autósoknak már nem kell félniük különösebben.
Opel szervizes példát látva még lebukás után sem nagyon.

Tehát nyugodtam lehet szinte kockázat mentesen zsebre fizetni a parkolóőröknek a napi parkolási díjat.

Pénz átadás mindig zárt helye és csak kizárólag négyszemközt történjen.PL:WC-ben.

Ha a parkolóőr bejön a boltunkba ki fele menet adjunk PL:egy félliteres ásvány vizes palackot vagy műanyag poharat a kezébe azzal a látszattal,hogy inni volt nálunk.
Vagy kifele jövet húzza fel a sliccét mintha WC-ről jönne ki.
Ez azért fontos mert ha pl videó felvétel készül vagy valaki látja az adott őrt ki-be menni a boltunkba utólagosan lehessen ezekkel az egyértelmű jelekkel magyarázni miért is jött be a boltunkba.

Lehetőleg minél kevesebbszer kelljen a parkolőrönek bemenniük az adott üzletbe,stb.
Lehetőleg előre egy hétre adja oda mindenki a pénzt a hétfői parkolóőrnek és akkor ezen kockázaton jelentősen csökkenteni lehet egy heted részre.

Illetve az lenne a legegyszerűbb ha nem is parkolóőrrel hanem területi ellenőrrel egyeznének meg és akkor biztos nem lenne gond a parkolással és nem kapnának egy pótdíjat sem.
PL: Eisenschreiber Andrásnak annak idején voltak privát csókosai a IX.kerületben ő védte őket. Azok sohasem kaptak pótdíjat.

Persze a legjobb megoldás az lenne ha a parkolóőr,területi ellenőr munka után,előtt vagy hétvégén civilben jönne be hozzánk a heti pénzért.

Néha néha azért nem ártana egy két száz forintért jegyet is venne ha még is behívják az embert a rendőrségre akkor azokat betudná mutatni,illetve parkoló kártyát ezek mind jó védekezési módok a rendőrségen amit ők meg is esznek.

Azért nagy ritkán indítsunk telefonon is parkolást a hó végi telefon számlákat jó megőrizve ezzel is igazolni tudjuk a rendőrök előtt,hogy mi becsületesek vagyunk és fizetünk a parkolásért.

Akár mennyire is húsba vágó néha pótdíjaztassuk meg az autónkat és ezeket a pótdíjakat fizessük be és jól tegyük el őket. Azért nem kell túlzásba vinni ezt sem elég 2 havonta a látszat kedvéért egy pótdíj. Persze ezt is vihetjük a rendőrségre bemutatni alkalom adtán.

Kérjük el a parkolóőr illetve a területi ellenőrök mobil számát de mi a sajátunkat sohasem adjuk meg nekik. Ennek az az oka ha lebukik az adott őr és letöltik a rendőrök a telefonkönyvét mi ne legyünk benne.
Illetve ha mi hívjuk a parkolóőrt vagy területi ellenőr az az üzletünktől a lehető legmesszebbről és utcai fülkéből tegyük.

Lehetőleg az autónkkal úgy parkoljunk le a boltunk elé,hogy arra rálássunk ha civil személy esetleg azt figyeli vagy fényképezi azonnal telefonos parkolást tudjunk indítani.

Soha semmilyen papírt illetve jelzést ne tegyünk ki az autónkba ami annak hovatartozására utal.PL:Névjegykártya,telefonszám,üzlet neve papíron. Mert ezt bármikor bárki lefényképezheti,dokumentálhatja,megjegyezheti.

Be nem avatott parkolóőrrel,területi ellenőrre soha ne vesszünk össze,inkább hagyjuk,hogy megpótdíjazza az autónkat,mit hogy felfedjük annak hovatartozásának a helyét.

Soha senkinek ne beszéljünk róla,hogy mi zsebre fizetünk a napi parkolásért,ne szervezzük be a szomszéd boltost is STB.
Erre azért van szükség mert sok boltos úgy bukott le,hogy a szomszédja köpte őt be.


Ha a fent leírtakat egy zsebre fizető autós betartja sokáig jóval olcsóbban parkolhat és még egy rendőrségi ügy esetén sincs mitől félnie.



Nincsenek megjegyzések: